Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. des. 2020 i alle områder

  1. Salget så langt har gått over all forventning. I går alene solgte vi for samme beløp som de to første dagene samlet i fjor. Hittil i år er vi bare noen tusenlapper unna totalsalget første året. Det medfører at vi må forvente kaos i morgen og torsdag, og vi har et særdeles stort behov for flere ressurser/frivillige. Begge dagene. Liker du ikke å stå i salgscontaineren og selge, kan du være sjauer. Liker du ikke sjauejobben kan du være mingler og prate med folk i køen. Liker du ikke å prate, kan du gjøre forefallende arbeid. Selv to timer dugnadsarbeid er gull verdt. Har en drøm om å se arni, FrankTheBank, @ringo, Odd og Ace sammen bak disken.
    10 liker
  2. Hva er alt dette snakket om Azemi?? Har ikke han sagt klart ifra at han vil bli i Tromsø? Det siste vi trenger i 2021 er vel en spiss som ikke vil spille for Stabæk.
    6 liker
  3. Det er to grunntanker i denne kommentaren: 1) Talenter vokser fram til 16-års alder helt av seg selv. Omtrent som ugress. 2) Man trenger ikke kunnskaper for å skrive for å bli sportskommentator i Trønderavisa. Det er bare å la det stå til. Dette er heldigvis ikke trist å lese. Det er bare komisk. tragikomisk. Seriøst, jeg ser ikke helt hvorfor denne kommentaren kommer nå. Ulseth er en mann som jeg husker skrev i Adressa da jeg studerte i Trondheim for over 20 år siden, så jeg mistenker at han har (hatt?) relativt gode kontakter på "Brakka". Kanskje denne kommer fordi det er intern uenighet om hvorvidt det hadde vært klokt å starte opp et akademi? Kanskje til og med hel-Norges-RBK begynner å få litt dårlig samvittighet av at de ikke utvikler noe som helst, de bare kjøper det opp fra andre? Det hadde selvfølgelig vært på sin plass, men jeg unner verken RBK eller trøndere generelt et godt akademi. Jeg unner ikke klubben å tjene på det (både penger og anseelse), og jeg unner ingen RBK-supportere å bli gode fotballspillere. Så jeg håper derfor alle på Brakka hører på den gretneste gubben i Trønderavisa og lar det bli med tanken. Best å gjør som dokk allti' ha gjort.
    5 liker
  4. Tollås Nation ønsker å bli på Østlandet! Det er sterke interne kamper i VIF! Fagerli vil ha han videre, i en kapteinsrolle! Sportslig leder vil ikke ha han med videre da de mener han har ett kne som ikke holder! Spilleren selv er ikke lenger plaget med kneet, og er selv lysten på fotball i 4-5 år til! Her bør vi smi mens jernet er varmt og de krangler i Enga! Har vi pengene kan vi få en god stopper på free transfer.
    4 liker
  5. Bjarmann, hvis Azemi er forsterkningen vi ender med på topp, så er det rett ut! Franck - skal vi forholde oss til fakta om Azemi: 1) Han scorer mindre enn Kinoshita (per spilte kamp/minutt). I divisjonen under. Mot lettere motstand. For topplaget. Det er altså ikke det han scorer så mye som gjør at du ønsker han, eller prøver du å late som han scorer mer enn han faktisk gjør? 2) Du sier at han "gjør mer enn bare score mål", da sikter du kanskje til målgivende? Ifølge altomfotball.no har han en målgivende i år. Men det er kanskje feil (jeg medgir at kilden ikke har verdens største troverdighet og går glipp av noen assists), og du kan opplyse om hvor mange han har? Og det er så mange at det gjør opp for det lave antallet mål han scorte? For topplaget mot Obos-forsvar. Med mindre nenvte nettside har gått glipp at tosifra antall målgivende, så er det kanskje ikke så imponerende det heller? 3) Så da er det kanskje noe annet enn målpoeng du har i tankene for å forklare hvorfor Azemi er det vi trenger? I så fall lurer jeg spent: hva da? 4) Når fakta skal frem skal jeg innrømme at jeg ikke kjenner godt til Azemi, men spisser fra Obos med 7 mål på en sesong vokser omtrent på trær. Jeg sliter derfor med å forstå hva som er spesielt med han her. Bortsett fra at han tilfeldigvis er under kontrakt med oss. Men det er liksom ikke god nok grunn til å sete han inn i noen førsteellever. Og det er vel det vi snakker om, ikke sant? Forsterkninger som skal ta en plass i førsteelleveren?
    4 liker
  6. Du vet at de ikke kommer til å ha tid til å selge fyrverkeri.
    3 liker
  7. Jeg teller det til 38 gule kort. Det er litt over et kort per kamp, eller ca. 3 per spiller i førsteelleveren (noen gule går jo til innbyttere også). Bohinen, Hanche og Solheim er de eneste som har fått med er enn to gule (alle har fått fem). Da er det i hvert fall ikke noen fare for karantene selv om de andre tar litt mer for seg. Hodeløse kort som Demidov litt for ofte dro på seg er ikke noen vits, men taktiske som Granli hadde mot Odd for noen år siden, slike kan vi gjerne se flere av. Det er lov å prøve seg.
    3 liker
  8. Men det er jo en spiss som putter vi mangler, trenger ikke enda en som ikke gjør det.
    3 liker
  9. Det mest grunnleggende i et troverdig forsvar er at man ikke samtidig er nødt til å rakke ned på andre. Men dette er jo Rosenborg. Hele innlegget oser av misunnelse og bitterhet i skjønn forening. Lite er så hyggelig som Rosenborgs fails.
    3 liker
  10. Ja særlig meg som er sterk tilhenger av et absolutt totalforbud mot alt av fyrverkeri... det ville blitt dårlig butikk av slikt.
    2 liker
  11. Nei, men taktiske gule er veldig viktig...og en terrier som kan kjefte litt ekstra på motspillere.. En kamp er mer enn å bare sparke kula..
    2 liker
  12. Legeundersøkelse foretas nok, så spørs det hvor grundige alle har vært.
    2 liker
  13. Gjør vi ikke det med alle (potensielle) nye spillere?
    2 liker
  14. Hvorfor ikke bare få inn en spiller som jobber hardt, kan holde på ballen, god i press, og scorer mål? Og slutte med å ha sånne 50% spisser som ikke scorer mål? Få inn Dio, og bygg rundt han! Da blir det enda morsommere neste år
    2 liker
  15. Da kan han holde Jeppe Moe og Kassi med selskap på sykestuen. Kanskje de kan videochatte litt med Rusike også?
    2 liker
  16. Ja det var akkurat det jeg satt igjen med å, istedet for å ta selvkritikk rundt egen talentutvikling (supporterne skriker etter svar vet jeg) så forsvarer de det heller på denne måten og tillegg angriper Stabæk.. Hvordan går det ann å samle så mange møkkafolk i en organisasjon? Heldigvis er det ikke i vår organisasjon
    2 liker
  17. Men hva trodde vi egentlig? At vi skulle ta medalje? Husk at for 2 år siden skulle vi spille kvalik med Henning Berg. Med spillere som Ohi, Boli, Tobbe, Ola osv osv. Det var greit "kjedelig fotball" under Berg også. Vi jublet jo når han sluttet. Hadde vi ikke spilt "kjedelig" fotball og havnet på 8.plass hadde vi vel vært ok fornøyd? Jeg er fornøyd med bismak. Vi kunne nok gjort det bedre. Vi har hatt problemer med å score mål.. med Bjarmann i snart ett år i jobben og fått mer erfaring der, vil vi bli bedre i 2021. Kanskje håpe på topp 5 eller topp 6. Men vi må ikke glemme hva vi er. En liten klubb. Vi har endelig fått orden på økonomien. Vi har en smuuud stadion som venter om noe få år. Jeg tar lett 7. Og 8.plasser enn å drite på meg selv i frykt fordi vi må spille kvalikk. Vi skal være ekstremt glad vi har Janne Jønsson som trener. Han er en av de beste trenerene i Norge. Og ikke minst den beste vi kunne drømt om etter at Berg dro. Så jeg er enig. Totalt sett er det bra, grunnet at vi har holdt plassen med god margin. Vi utvikler oss. Vi har en del å jobbe med det offensive. Men igjen så viser vi at vi satser på unggutta og holder plassen fint. Så kan det bli enda bedre neste år. Jeg er enig i noe av det negative som blir skrevet om det spillmessige til tider her på forumet. Men ikke enig i all negativiten her inne bestandig. Så kan sikkert 8-10 personer her nå svare på kontra og argumentere at ting er ræva. Men jeg ser positivt på det. Ser meget positivt på neste år. Jeg er henrykt over at vi har Janne Jønsson som trener. Alltid uansett💙 Deilig å knuse godset 0-4 i dag!
    2 liker
  18. Jeg stemmer for Tollås, om ikke annet så for å flekke ræv til VIF supporter på jobben når han blomstrer i striper
    1 liker
  19. Sondre Solholm Johansen, MIF - midtstopper (1995) og Stabæk akademi gutt. Trent av Toni sammen med Jeppe. Kontrakt går ut 2021. Har lært å spille ball i Stabæk og krige i Mjøndalen. Fin fyr, rett alder - men god nok ?
    1 liker
  20. Det var bare jeg som ønsket å høre litt synspunkter. Takk for bidrag @geirti og @FranckTheBank ☺️ Og angående Azemis kommentar om å ville bli i Tromsø. Sånt sier spillere hele tiden uten at det betyr så mye. Siste nyheten derfra er vel at Tromsø kanskje ikke tar han med videre. Det går jo rykter her om at Junker en gang sa han ville bli med oss videre også - det holdt ikke for oss det😊 Uten sammenligning forøvrig.
    1 liker
  21. (min utheving) Jeg er med på at han kontraktsmessig/juridisk er Stabækspiller. Men han er jo på ingen måte innspilt i laget, han fikk vel noen få treningskamper og det er snart 12 måneder siden sist. Hvis vi først skal ha en spiss som fungerer slik du trekker fram, kan vi like gjerne ta Antonsson, som har de kvalitetene (og manglene) du beskriver. Til forskjell fra Azemi har han spilt ganske fast med laget den siste halve sesongen. Å få tilbake Azemi blir som å starte på nytt med Antonsson. Mener @Ringo har vist til noe forskning som sier at det tar opp mot 12 måneder før en ny spiller er innspilt i gruppa. Nå skal det nevnes at dette ikke er ment som et innlegg for å forklare hvorfor vi må ha med Antonsson videre, jeg tror ikke det er feil å sende også han på dør, men jeg vil bare understreke hvordan det å få inn Azemi ikke vil være noen forsterkning. Han er kanskje ikke nevneverdig dårligere enn spissene vi har nå, men det vi har er jaggu ikke særlig bra, så det skulle bare mangle. En siste kjepphest: spisser måles på målpoeng. Man kan selvfølgelig ha perioder med måltørke, men hvis du over tid ikke når opp på den statistikken får du enten spille et annet sted på banen, eller innse at du ikke er god nok.
    1 liker
  22. Det tror jeg ikke er noe problem. Han har slitt med skader over flere år, men disse har han angivelig fått orden på. Spilt uten problem gjennom hele sesongen, så tror ikke han er noe fare om en gjør riktig fysio/lege undersøkelse. Det er andre gratis stoppere i ligaen en heller bør holde seg langt unna enn Tollås Nation.
    1 liker
  23. Til det mener jeg svaret er et høyt og tydelig JA!
    1 liker
  24. Zinckernagel nærmer seg watford Kan glimt bli like gode uten han og hauge? Kan junker bli like god som ifjor uten de to?
    1 liker
  25. Ser det er mange klubber som takker av spillere (kontrakt utløper eller utlån utløper). Når har klubben vår tenkt å gjøre det samme? Eller må vi vente til 1 februar (evt få vite det i en bisetning på Budstikka +) for å vite hva som skjer med Maatsen, Botheim, Antonsson, Øveraas, Valsvik og Cheng (?)
    1 liker
  26. Ser han scoret alle tre målene til Sogndal G19 i NM-finalen mot RBK i 2018. Botheim scoret RBKs mål. Men den store x-faktoren ved Akor, er at toppspillerutvikler i Sognal, er gode, gamle Rune Bolseth. Er det ikke, @@ringo? 😎
    1 liker
  27. 1 liker
  28. Har de ikke ett akademi, Salmar Akademiet! De har ikke yngre lag enn G16! Men kanskje noen ønsker at de skal utvide dette akademiet? Rosenborg råtner på toppen, virker ikke at de klarer å utvikle seg/følge med i tiden! Tror de gradvis kommer til å miste mer og mer talentfulle spillere om de ikke oppretter eget akademi og følger med i utviklingen.
    1 liker
  29. Spesielt nå som Sogndal ikke rykket opp.
    1 liker
  30. HAR VÆRT SKADET ! Det betyr ikke at han er på sykestua. Han skåret et flott mål for Sogndal mot Ranheim for kort tid siden. Han løp fra de fleste og virket veldig kjapp. Jeg sier ikke at vi skal eller må kjøpe han, men han kan være noe sjekke ut. Går utfra at han starter i dag så da kan vi alle med Eurosport-abo studere han nærmere !
    1 liker
  31. Det er ikke alle artikler og innlegg i lokalavisen til RBK som verdt å ta på alvor. Det innlegget må taes for hva det er: Forsvarsskrift og markedsføring av RBK. Håper aldri Stabæk følger denne modellen for talentutvikling!
    1 liker
  32. Men de har jo rett i at det er enklere å skumme fløten av andres talentarbeid i 16-årsalderen, for da er det mer åpenbart hvem som har det lille ekstra. Det er jo «bedre», rent egoistisk.
    1 liker
  33. Gode poenger dette. Stabæk har ikke skjønt noe som helst. Hvilke spillere er det vi har fått opp de siste 10-15 årene liksom? Kan selvfølgelig tilføye at alle toppklubber i Europa gjør som Stabæk, men hva vet vel de. Hva er det egentlig RBK tar til orde for? Gjør ingenting (som de) eller tidoble antall spillere i akademiene? Høres gjennomførbart ut med 200 spillere på hvert alderstrinn. Det er aldri noen som har påstått at man kan vite hvem som blir gode i 7 års alder. Men man kan skape gode utviklingsmiljøer og på den måten øke sannsynligheten for å få til noe. Å la unger spille på løkka til de er 16 er en strategi jeg håper RBK fortsetter med.
    1 liker
  34. Forsto jeg artikkelen riktig? Rosenborg er best på talentutvikling fordi de ikke driver med det?
    1 liker
  35. Synes vi kan legge lista høyere enn ankelhøyde.
    1 liker
  36. Fotballspillere er ikke slaver. De er ikke (generelt) en gjeng late unger som ikke gidder gjøre noe hvis de ikke blir truet til å gjøre det. Når Nannskog skriker, så blir det selvfølgelig veldig tydelig. Alle ser at han gjør det. Men er det virkelig det som gir positiv effekt? Ville vi spilt bedre om Oliver (siden ingen beskylder han for ikke å løpe, velger jeg han som eksempel) skriker og er fremstår forbannet hele kampen? Jeg tror ingen fotballspillere liker å tape. Sett utenfra, vil jeg av duoen Pallskog faktisk tippe at Veigar var den som tok tap tyngst. Han virket mer å leve for god fotball, mens Nannskog fremsto mer som en som fikk frem egoet sitt ved å bli tiljublet som vinner. Eller ta han lille argentinern til Barcelona. Noen som tror Messi er spesielt glad i å tape kamper? Tanken om at mennesker, og fotballspillere må nesten defineres som mennesker, skal prestere bedre under frykt trodde jeg bare hang igjen i Forsvaret. Forskning viser gang på gang på gang at store konsekvenser av det man gjør, oftest gir dårligere prestasjoner. Til en viss grad kan man true folk til å prestere når det er rent mekaniske oppgaver, men med en gang det kommer tankevirksomhet inn i bildet, er det mer komplisert. Jeg tror ikke vi trenger noen som skal skrike til Bo og Skytte (som ofte er de som blir beskyldt for ikke å gidde) at de skal løpe. Det vi trenger er noen som kan forklare HVOR de skal løpe, og NÅR de skal løpe. Vi trenger å ha bedre planer for HVA som skal gjøres, fremfor å klage over hvordan det utføres. For min del har hovedproblemet vårt i år vært at det ikke virker som vi har noen tydelig tanke om hvordan vi skal angripe. Defensivt har vi vært OK, spesielt om vi gir litt slack for at det ble mer ustabilt av at Hanche dro midtveis, og Yaw ble skadet. Det er litt samme mønsteret vi så med Janne i fjor: Han fikk opp en god mur bakover, men manglet mønstre fremover. Tilbake i tiden rundt 2008 ble det sagt at han manglet en Plan B. Nå virker vi å mangle plan A. Når spillemønstrene blir klare, er det mer tid for å plukke enkeltspillere som ikke leverer det de skal i rollen sin. Om det er at de ikke klarer å score mål når de får ballen i god posisjon, at de ikke klarer å drible når de settes opp i riktige situasjoner, at de ikke kommer med riktig løp fra midten, ikke markerer riktig defensivt eller ikke ligger i riktig posisjon i etablert forsvar går for meg ut på ett. Noen spillere er ikke gode nok fordi de er teknisk svake, andre fordi de er fysisk svake og atter andre fordi de mangler forståelse av spill og plan. I alt dette, mener jeg at det som trengs på banen ikke er Nannskoger som står og brøler på andre når de ikke løper. Det vi trenger er smarte spillere med autoritet nok til å bli hørt på. Hanche er et godt eksempel. Da tenker jeg ikke på Kaptein Hanche, men unge Andreas som fikk spilletid med Skjønsberg. Da han spilte med Skjønsberg som makker holdt han et høyt nivå, og det kan vi nok gi Skjønsbergs guiding en del av æren for. Uten Skjønsberg virket Hanche en stund mer usikker på hvordan han skulle gjøre jobben. Da han måtte være Sjef for Strømnes og Vihmann gikk det dårligere, før han igjen blomstret med Demidov ved siden av seg. Etter det gikk det fort fremover og han fremstår nå som en stopper som selv er trygg på hvordan han skal gjøre jobben. (I tillegg til å selv ha blitt en lederskikkelse jeg gjerne skulle hatt ved siden av Pignatel.) Neste år kommer det til å være kamper der Kostadinov, Lundal og Torgersen begynner å slite. De vil føle at de løper i blinde, at de ikke får uttelling for det de gjør og at alt bare går mot dem. Det samme kommer til å skje med mer "erfarne" gutter som Bohinen, Skytte, Edvardsen og Normann Hansen. Av disse, det tror jeg mange glemmer, er det bare Skytte som er eldre enn 21, og han er ikke mer enn 23 selv. (Det året Huseklepp fylte 23 startet han 4 kamper for Brann, og var fortsatt et år eller to unna å slå gjennom for fullt.) Det de trenger er ikke noen som skriker at de skal løpe. Det de trenger er en som kan ta 10 sekunder med gode instrukser når ballen er ute til innkast. En som kan se at de bør ligge litt tettere på nummer 6, prøve å presse nummer 8 til å gå mot midten fremfor å komme seg ut mot kanten og å følge med på om nummer 7 tyvstarter på overganger i det kanten vår slår innlegg. Jeg liker godt at vi har puttet kapteinsbindet på Bohinen i slutten av sesongen. Det bor mye fotballforståelse i han, og det er bra at han har blitt gjort oppmerksom på at det med det også er ønskelig at han står frem som en leder, ikke bare en "do'er". Dessverre, eller heldigvis, har han prestert så bra som do'er at han nok blir solgt. Da trenger vi en ny sjef inn. Å tro på en spiller som både er i sin beste alder, har ferdigheter som er god nok OK er en ledertype som kan guide de unge er jeg redd er å tro på julenissen. Men kanskje han har litt tid til overs fremover?
    1 liker
  37. 8. plass er helt kurrant - hadde man håpet på noen plasser lengre opp - ja utvilsomt. Merk også at vi avslutter sesongen sterkt 4. plass siste 5 rundene - det er fint å ta med seg inn i vinteren. Men for at vi skal ta steg neste sesong så mener jeg vi må få inn noen vinnerskaller som ikke aksepterer at spillere «faller ut» av kampene slik vi tidvis har vært vitne til i våre dårlige stunder i 2020.
    1 liker
  38. Jeg synes vi ramler nedi to spor her på forumet, hvorav mange av oss (som skriver en del her på forumet) har vårt favorittspor. Eksempel 1: undertegnede sitter og gnåler om hvor dårlig vi har spilt, når vi har slått en eliteseriemotstander med 4-0 på bortebane. Det kan ikke være lett å forstå. Til mitt forsvar skal sies at mye av kritikken kom på et tidspunkt av kampen hvor det på ingen måte luktet storseier, men likevel, et merkeligere tidspunkt å skrive "rævva coaching" (eller hva i huleste det var jeg fikk ut av meg) skal man lete en stund etter. Eksempel 2: man er kritisk mot at Janne lar feil spillere slite benken (f.eks. Kassi eller Hugo), at han kommer med uttalelser til media hvor man kan oppriktig lure på hvilke(n) kamp(er) han har sett, eller er kritisk til innsatsen til enkeltspillere eller lagdeler, evt. mangler/feilvurderinger i måten vi spiller som lag. Mye av det man får imot handler om at slikt skal man ikke kritisere, for da ødelegger vi det lokale engasjementet, eller kan vi bedre selv kanskje (selvfølgelig ikke), eller, og dette synes jeg var årets bunnpunkt her på forumet, det blir hintet til at kritikken av egne spillere kan ha med deres hudfarge å gjøre. Altså: enten oppfattes man som en som alltid skal klage, eller så oppfattes man som en som aldri vil tillate at andre klager. Det er selvfølgelig mye imellom, men vi setter oss kanskje for lett ned i grøfta/skyttergraven på den ene siden, og framstiller våre meningsmotstandere som parkert i grøfta på motsatt side. Positivitetstråden er kanskje ikke den jeg er mest tilhenger av, da jeg oppfatter at man ikke kan komme med motargumenter i den tråden - sært med et forum for diskusjon - samtidig sier det kanskje litt at flere opplever behovet for en slik tråd? Så, hva er løsningen? Jeg vet ikke helt, men tror to ting vil hjelpe: 1) Vi kan bli enda bedre på å ta argumentene i stedet for den som fremfører dem. Hvis du må innom en hersketeknikk, så sier det kanskje litt om at argumentene dine er for dårlige? Og ja, dette gjelder av og til nettopp deg også. 2) På den annen side er det også fordel at så mange som mulig skriver her inne - slik at den ene som for øyeblikket enten har drukket eddik eller er fullstendige høy på lykkepiller og jakter på andre som ikke har ser verden på samme måte drukner litt i andre interessante innlegg. Hvis noen føler seg veldig truffet av denne kritikken, så er det kanskje på sin plass, men ikke vær så paranoid å tro at jeg har skrevet den mot nettopp deg. Dette er ikke bare meg eller bare Odd eller bare Franck eller bare Arni eller bare en eller annen. Vi er mange som hele tiden må tenke oss om. Selv innser jeg at det nok hadde hjulpet å fått skreket litt fra seg under kamp litt oftere enn i år. La oss håpe på en 2021-sesong med litt (les: mye) høyere tilskuertall! Og til slutt (dette er jo Jannes tråd): God Jul, Janne! Takk for to strake sesonger med god avstand til bunnstriden. Det er noen år siden sist!
    1 liker
  39. Litt artig at noen nevner at Janne bør få sparken med 0-4 og 3 innbyttere som står for 3 mål og 1 assist.
    1 liker
  40. Fra selve utdelingen: https://www.stabak.no/nyheter/solheim-karet-til-arets-viktigste-spiller
    1 liker
  41. 2020 versjonen av Stabæk er en flokk sorte siluetter.
    1 liker
  42. Denne kontinuiteten... Gode spillere er viktig. God plan er viktig. Dårlige spillere blir ikke bedre bare de får være dårlige lenge nok. Dårlige planer blir ikke bedre av å holde på dem i årevis. Glimt sitt lag mot oss: Haikin: Reservekeeper i fjor. Startet som reserve i år, etter hvert etablert som førstevalg. Sampsted: Ny i 2020 Lode: Tre sesonger i Glimt før 2020 Høibråten: Ny i 2020 Bjørkan: Egen junior. 1,5 sesong i Eliteserien før 2020 Fet: Ny i 2020 Berg: Egen junior. 1,5 sesong i Eliteserien før 2020 Saltnes: Evighet i Glimt Zinckernagel: To sesonger i Glimt før 2020 Junker: Ny i 2020 Solbakken: Ny i 2020 Fem av ti utespillere var altså nye i Glimt før denne sesongen. Neste sesong har vi kanskje: Sandberg: Tre sesonger i Stb før 2021 Ottesen: En halv sesong Yaw: 1,5 sesong før 2021 XX: Ny 2021 (Jeg håper det blir Pignatel, men kan likevel regnes som ny) Jeppe: Evighet i Stb Skytte: 1,5 sesong i Stb Kassi: Evighet i Stb Kostadinov: En halv sesong i Stb Edvardsen: 1,5 sesong i Stb XX: Ny 2021 XX: Ny 2021 Hvis vi i oppstillingen min regner Kostadinov og Ottesen som nye i 2021, så har vi altså like mange nye spillere som det Glimt hadde da de høvlet over oss. Det er ikke utskifting av spillere som dreper oss, det er at de ikke er gode nok. Det jeg kan se som et større poeng er kontinuitet på trenersiden. Så blir da spørsmålet hva vi skal ofre for kontinuiteten. Går vi tilbake i historien ender vi vel fort med å diskutere Bradely igjen. Jeg synes det er bra at vi har turd å bruke folk som Emil, Hanche, Askildsen og Thorsby. Vi har visst at de var for gode til å bli lenge hos oss, men vi har vært gale nok til å bruke gode spillere. Jeg synes det var riktig å bruke en god trener også, selv om han åpenbart skulle til en større klubb på sikt. Det var ikke der problemet var. Problemet var det som kom etterpå. McKinley... For at det skal være noe poeng med kontinuitet på trenersiden, må det jo være for at treneren skal få lang til til å spille inn samme planen. Når det mangler en plan gir det ikke noe stort poeng. Isolert sett riktig å kaste han ut. Feilen var å ansette han. Jeg ville vært veldig happy med å la Ordinas spille inn et lag som LYKKES i det han ønsket. Problemet var jo at han ikke fikk det til. Ville han gjort det om han fikk tre sesonger til? Kanskje. Men jeg er ikke sikker. Berg fikk snudd ting og vi unngikk nedrykk. Han hadde til en viss grad en plan også, problemet var jo at den planen var ufattelig kjedelig. Isolert sett riktig å la han gå. Om det var riktig å ansette han er jeg usikker på. Tross alt reddet vi plassen det året. JJ: Stor optimisme i fjor høst. Nå er jeg usikker. Det virker som om fruktfatet begynner å likne de greiene som ligger igjen på kontoret når man kommer mandag morgen. Litt gammelt, lite innbydende og de sjokoladebitene som lå der på fredag er borte for lengst. Tror vi at kontinuitet er løsningen på problemene våre, tror jeg JJ må være en del av løsningen. Hvis ikke ender vi fort med en ny McKinley.
    1 liker
  43. Det er så sykt latterlig hvordan noen her holder på. Først så skriker de etter kontinuitet. Så skal hele midtbanen kastes ut (og spissene også selvfølgelig). Bodø/Glimt roses opp i skyene. Bortsett fra da de signerte Skytte ene og alene basert på prestasjonene for Stabæk ifjor, for da var han jo rævva. Det endelige beviset på Skyttes elendighet er statistikk fra sofascore. At samme rating sier at Bohinen har vært vår bestemann i år og Lumanza topp fem sier de ingenting om.
    1 liker
  44. All den tid makskapasiteten på Nadderud har vært 4938 de siste årene, blir det jo vanskelig å bikke 5000. 2012-sesongen var vel siste år klokkesvingen var i bruk, og dermed siste sesong stadion hadde kapasitet på over 5000. Men - poenget ditt står seg likevel. Hvor mange ganger har Nadderud vært utsolgt siden 2013-sesongen, altså i de årene makskapasiteten har vært 4938? Kan vel trolig telles på én hånd? NM-semi mot Molde i 2014, toppoppgjøret mot RBK 2015 og nedrykksdramaet siste serierunde mot Godset 2018 er de eneste jeg kommer på i farta.
    1 liker
  45. 0%. Det har du allerede fortalt oss.
    1 liker
  46. Kødder du med meg eller? 3-4 ganger? 1. omgang er vel fort årsbeste på tribunen (sett bort ifra den ene kampen vi fikk på ståfeltet). At det faller litt når laget faller sammen er vel ikke så rart. Og med den totale kollapsen på slutten i dag er det vanskelig å finne energi til å fortsette å synge. Å skape trøkk når alle står med to meters avstand, og man maks er 15-20 stk som synger, er en fryktelig tung oppgave. Jeg mener man bør innse at dette er vanskelige forhold for en forsanger, og kanskje justere forventningene sine ned litt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...