Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. des. 2020 i alle områder

  1. Klarer ikke la vær å trekke linjer mellom årets B/G-lag og et av de mest underholdende lagene i norsk eliteserie gjennom tidene; Stabæk 2008. Et solid lag, men også spekket av enkeltmannsprestasjoner, som kom fra sølv året før og endelig tok tittelen. Om B/G mister nøkkelspillere før neste sesong (som vi gjorde før 09-sesongen) så kan man ikke la være å tenke i samme linjer som Stabæk etter seriegullet. B/G er ikke en stor klubb med store budsjetter, så med mindre nøkkelspillerne (og trener) har en iboende dugnadsånd for klubben så er det større muligheter der ute. Smi mens jernet er varmt som det heter, hvorfor ta sjansen på at dette skal fortsette og da gi slipp på mulighetene som nå ligger på bordet? Er man nødt til å finne ikke bare én, men 4-5 nye nøkkelspillere blir det vanskelig å prestere «over evne» i årene som kommer også. Eliteserien vil da igjen bli overtatt av RBK og Molde før B/G rekker å etablere seg i toppen, for det er kun disse som gjennom økonomiske midler og, tilnærmet, garanti for topplassering på tabellen hvert år klarer å holde på nok nøkkelspillere. Men ikke tro jeg er av den negative typen! Mitt tabelltips for neste år er at Stabæk spiller europacup i 2022. Vi har så mange uavgjort å ta fra i 2020 som jeg tror vi neste år skal vippe i vår retning at 4. plass ikke er umulig! Eller cupen da, men det er vel en annen tråd.
    3 liker
  2. Ukonvensjonelt, men så lenge det ikke går utover de han ikke tenner på så er det greit for meg!
    2 liker
  3. Fordi jeg spurte deg om det...jeg ønsket å se de kvalitetene du skrev om. Du kunne tipset meg om en kamp hvor det kommer frem, så jeg kunne se det selv. For gidder ikke se alle 23 kampene han har spilt i. Men ferdig snakka enig me det.
    2 liker
  4. Nei, men har du erfart hvordan hunden din får dødsangst når det smeller og blinker så forsvinner interessen for fyrverkeri ganske kjapt gitt. Så jeg har et ambivalent forhold til dette og Stabæk. Det er gode penger for klubben, men kiipt å tjene penger på fyrverkeri.
    2 liker
  5. En full pre season med Kjetil Knutsen for Hugo kan være skummelt. Håper han får en bra sesong og blir solgt fra Bodø/Glimt i løpet av neste år. Han kler ikke gult.
    2 liker
  6. Ja særlig meg som er sterk tilhenger av et absolutt totalforbud mot alt av fyrverkeri... det ville blitt dårlig butikk av slikt.
    2 liker
  7. Salget så langt har gått over all forventning. I går alene solgte vi for samme beløp som de to første dagene samlet i fjor. Hittil i år er vi bare noen tusenlapper unna totalsalget første året. Det medfører at vi må forvente kaos i morgen og torsdag, og vi har et særdeles stort behov for flere ressurser/frivillige. Begge dagene. Liker du ikke å stå i salgscontaineren og selge, kan du være sjauer. Liker du ikke sjauejobben kan du være mingler og prate med folk i køen. Liker du ikke å prate, kan du gjøre forefallende arbeid. Selv to timer dugnadsarbeid er gull verdt. Har en drøm om å se arni, FrankTheBank, @ringo, Odd og Ace sammen bak disken.
    2 liker
  8. En vesentlig forskjell er økonomien. Vi hadde kjørt vår helt i bunn, B/G har så vidt jeg vet opparbeidet seg en bra buffer. Tror de er helt der oppe neste år, mens vi kan sloss om 3-6 plass dersom vi får en klassespiss, god midtstopper og Janne får skikkelig tenning på gutta.
    1 liker
  9. Ikke akkurat noen stor overraskelse det..
    1 liker
  10. Må være en drømmeovergang for han. Får gå til en spennende liga som MLS og får spille med andre latinamerikanske spillere, blant annet et av Venezuelas største stjerner i Josef Martínez
    1 liker
  11. Skulle gjerne hatt et stb bandana skjerf til bikkja!
    1 liker
  12. Azemi-diskusjonen her er ikke den aller mest spennende syns jeg. Han kommer nok ikke tilbake til oss uansett. Jeg har fulgt med på forumet lenge og tenker at vi skal la Franck være Franck på godt og vondt, og ikke la seg provosere av ulike forumbrukeres bruk av ironi, sarkasme og skarpe språk etc. Jeg er rimelig rikker på at endel her inne skriver litt provoserende for å skape temperatur og engasjement. Personlig liker jeg at brukerne her har ulik tilnærming og retorikk, men at det av og til er feilslått. Håper vi fortsatt kan ha gode diskusjoner, men er ikke så begeistret for å gi folk merkelapper som troll eller Judas, Stene etc. 🙂
    1 liker
  13. Jeg spurte om du kunne vise til en kamp hvor Azemi gjør disse tingene du mener å oppleve han gjør, du forklarer fra magefølelse ikke fakta i bilder eller tall. Men for all del respektere at du ikke ønsker å vise til noe fakta på dine syn. Legger overhode ikke ord i munnen din, du gjør det fint selv. Men nå falt jeg i fella skal ta selvkritikk for å mate troll...
    1 liker
  14. OK, prøvde å bare å forstå dine argumenter og få en bedre mening selv rundt Azemi of tenkte du kunne belyse litt siden du ser så mange positive egenskaper. Men at det var basert på magefølelsen din og sett få kamper så forstår jeg argumentasjonen din bedre...
    1 liker
  15. https://www.bbc.com/news/world-europe-54193770
    1 liker
  16. Hva er alt dette snakket om Azemi?? Har ikke han sagt klart ifra at han vil bli i Tromsø? Det siste vi trenger i 2021 er vel en spiss som ikke vil spille for Stabæk.
    1 liker
  17. Nei, men taktiske gule er veldig viktig...og en terrier som kan kjefte litt ekstra på motspillere.. En kamp er mer enn å bare sparke kula..
    1 liker
  18. Legeundersøkelse foretas nok, så spørs det hvor grundige alle har vært.
    1 liker
  19. Gjør vi ikke det med alle (potensielle) nye spillere?
    1 liker
  20. Har mekket sammen en grov oversikt over spillere på utgående kontrakt som potensielt kan være interessante å hente inn. Forsøkte å holde meg noenlunde realistisk.
    1 liker
  21. Nå som Start har rykka ned, kunne du vært noe med en Jesper Daland retur? Har vært Start sin beste spiller denne sesongen og har nok ambisjoner om å spille høyere enn obos i 2021
    1 liker
  22. Yaw har gjort mer enn et par podcaster.. Driver vel med utdannelsen på feltet også.
    1 liker
  23. Gud bedre for et oppheng du har på Junker...
    1 liker
  24. Jeg skal være den siste til å nekte folk en god debatt her inne på forumet, men dette er ikke lenger en god debatt. Og den sporer helt fullstendig av. 1. Hadde vi vært et bedre lag med Junker istedet for f.eks. Botheim? Helt klart ja. Jeg tipper ingen på dette forumet tør påstå noe annet. 2. Er Junker Eliteseriens beste spiss? Kanskje/kanskje ikke, men det er kanskje ikke soleklart hvem som er den beste spissen i år. Når du har det suverent beste offensive laget rundt deg, med eliteserien to klart beste vinger, så skal det egentlig bare mangle at du scorer flest mål. Det "riktige" svaret på dette spørsmålet er egentlig ikke så interessant for oss, siden vi uansett er enige om svaret på punkt 1, som egentlig er det denne debatten handler om. 3. Burde vi signert Junker i fjor? Helt klart ja. Det er det vel heller ingen som er i tvil om. Jamfør punkt 1. 4. Hadde vi en realistisk mulighet til å signere ham? Det vet jeg faktisk ikke. Var det åpenbart at han var vært 5 mill? Nei. Ei heller var det ikke åpenbart at han ikke var det. Det var vel også slik at Glimt ikke betale fem mill for ham, så kanskje var det det sportslige som lokket Junker, og da er det vel ganske klart at vi ikke kunne matche Glimts tilbud. Det er derfor uklart for meg om klubben faktisk gjorde en feil her. 5. Kan vi gjøre noe med dette nå? Nope. Punkt 4 er vel det eneste punktet som er av interesse for oss og som jeg samtidig ikke finner er svart helt ut. Jeg tror derimot ikke vi, som er på utsiden av klubben, kommer noen gang til å få et helt klart svar på dette. Blant annet fordi det handler om skjønnsmessige vurderinger av fakta, og ikke bare fakta, og delvis fordi det handler om hva som skjer i forhandlinger. What happens in the forhandlinger stays in the forhandlinger. Hvertfall delvis. Så Arni, det jeg lurer på om du kan svare tydelig på - uten at jeg har noe som helst ønske om å ilegge deg munnkurv - hvorfor fortsetter du å ta opp temaet Junker? Hva vil du f.eks høre fra Tunold/Bjarmann/Jönsson som kunne fått deg til å tenke "sånn, det var det jeg ville oppnå, nå kan jeg legge den saken bak meg"?
    1 liker
  25. Legenden Ville Jalasto legger opp. Lenge leve den syke scoringen borte mot Godset i 2014. For dere som ikke husker: 3:45 ut i sammendraget. https://stb.guru/matches/641/stromsgodset/stabaek/eliteserien/2014
    1 liker
  26. I boka mi er den store testen om Bjarmann får landet Valsvik. Det hadde vært skikkelig konge og særdeles overbevisende. Klarer han det er vinduet nesten i pluss uansett. Det hadde selvfølgelig vært enda større om han landet Dio, men det er det liksom ikke lov å gå å forvente. Dio er for stor for oss, rett og slett. Det hadde vært en signering på Bob-nivå.
    1 liker
  27. Et Solbakken/Dio/Aga/Valsvik/Hedenstad overgangsvindu
    1 liker
  28. Markus Solbakken observert på Nadderud sammen med Bjarmann, de to gjennomførte en liten photoshoot. Tipper den er i boks!
    1 liker
  29. Aga endte med 15 mål i OBOS. Imponert!!
    1 liker
  30. Hugo historisk som den yngste som først når 100 eliteseriekamper. Gratulerer! synd det ikke er i Blaatt.
    1 liker
  31. J Jonsson gir oss dommen, 3 av 10 på overgangmarkedet. Trekker frem Solheim og Normann Hansen som positive.. https://www.eurosport.no/fotball/joacims-blogg/2020/dommen-over-spillerlogistikken-fra-maktdemonstrasjon-i-toppen-til-paradoks-hos-de-verste_sto7800455/story.shtml Ikke ofte enig med svensken, men her er jeg det.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...