Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. jan. 2021 i alle områder

  1. Fyrverkerisalget for 2020 er nå over. Dette var det niende året og salgsrekorden ble knust. Tror vi nærmet oss 1,25 millioner brutto, noe som er en økning på ca. 40% sammenlignet med 2019. Årets dugnadsgjeng sørget for at gjennomføringen nok en gang ikke kollapset: Vilde, Anette, Bente, Anne-Lene, Ellen, Eyjolfur, Simen, Marius, Peter, Håkon, Petter, Didde, Skansen, Ashkan, Mortimer, Ukjent, Mini-Harstad, Mats, Christian, undertegnede og fyrverkerigeneral Johan.
    6 liker
  2. Nei, 8.-plass er ikke elendig, men vi har 12 uavgjorte kamper. Hadde man ved å score litt mer vippet bare to av dem i vår favør hadde vi antagelig endt opp på 5-6 i stedet. Faktum er at vi har «forsvart oss» til den åttendeplassen fordi vi klarte å få skikk på forsvaret. Det er ikke spesielt underholdende å se på i lengden.
    5 liker
  3. Det blir endringer på midten når Bohinen blir solgt. Jeg tror Edvardsen er god for 10+ mål om midtbanespillet flyter bedre og vi får angripe mer rettvendt.
    5 liker
  4. Bare å innse at vi spiller dørgende kjedelig fotball. Godt eksempel er når jeg kommer på jobb. Der det tidligere gikk i "for en fantastisk kamp" eller "for noen mål" og jeg smilende kunne konstatere at det var riktig så bra, er det nå "hva har skjedd med Stabæk " eller "hvordan gikk det med Stabæk i helgen". Jeg håper på bedre tider men kjenner at jeg ikke er veldig optimistisk for tiden. Begeistre. Alltid. Uansett
    4 liker
  5. Vi endte på 8 plass på tabellen og 8 plass på xG-tabellen. Vi har ikke hatt spesielt dårlig uttelling.
    4 liker
  6. Fikse midtbanen handler ikke om å kjøpe nye midtbanespillere. Handler om relasjonsbygging, samhandling og å få det til å flyte bedre. Hadde vi hatt en midtbane som hang sammen forrige sesong hadde også spissene fått mer å jobbe med. Mange gode enkeltspillere, men Janne fikk det aldri til å funke. Dette er det viktigste som må ordnes i vinter.
    4 liker
  7. Det hjelper nok mye å «fikse» midtbanespillet vårt, men så lenge vi har spisser som stadig vekk bommer på egne 100%-sjanser og som ikke akkurat er «tap in»-typer heller, så tror jeg ikke det er nok. Så ved å fikse midtbanen trenger vi kanskje ikke 15-målspissen (for let’s face it, det har vi neppe råd til), men 10+ bør vi sikte på. Spissene våre er ikke gode nok - uansett midtbane!
    4 liker
  8. Fantastisk innsats i år igjen og fullt fortjent rekordomsetning. Dette handler om penger, men minst like viktig; om å være synlige og gode representanter for Stabæk Fotball i nærmiljøet. Vi er dypt takknemlige og imponerte!
    3 liker
  9. Helt enig med at vi MÅ fikse midtbanen. Ja Skytte kan spille kant med nød, synes han mangler nok fart i beina bare. Og så er jeg lei av at hver gang vi ikke klarer å bruke en sentral midtbanespiller sentralt så skal vi bare dytte de på kant uten hell (Hugo, Kassi) Skytte slet med noe av det defensive når spilte sentralt, klarer han å henge med å hjelpe Ottesen mon tro? Jeg vil ha Skytte sentralt og heller droppe Lumanza om han ikke snart finner fomrmen igjen. Blir spennende å se om Janne holder seg til en formasjon denne sesongen..blir det 433 så gjerne en skadefri Kassi, Kay og Skytte sentralt.
    2 liker
  10. Har vi mulighet på Dio så tar vi den selvsagt. Men vi må uansett fikse midtbanespillet vårt - Dio eller ei. Og fikser vi det så kan er det ikke sikkert vi MÅ finne den spissen. Skytte kan spille kant
    2 liker
  11. Jada, enig med at Edvardsen kan levere som spiss, men da trenger vi uansett kvalitet inn for Edvardsen på kant.. Så du vil heller ha inn en kantspiller med kvalitet enn en spiss da? Har vi muligheten ned Dio så bør vi ta den, mener jeg...
    2 liker
  12. Eller vi kan se om det finnes rimeligere alternativ som ikke har vært i klubben før, kunne jo vært interessant det også. Hvis ikke har vi jo både Ottesen og Solheim på høyreback, jeg synes jo egentlig begge de to er gode nok også. Skal vi bruke penger på Hedenstad bare for at han skal gi konkurranse, på en allerede godt dekket posisjon?
    2 liker
  13. Hva tror du er enklest da? Endre på flere spillere inn og ut på midten eller håpe Janne finner koden med de vi har? Jeg tror vi fortsatt må ha inn en kvalitetsspiss, trenger kvalitet som et alternativ på spissplass også.. (og ja jeg stoler ikke helt på at Janne knekke koden med midten..)
    2 liker
  14. Her må jeg dra på med litt pessimisme for å utjevne din enorme optimisme. 1. Hvilken stamme er det du referer til? Vi har ingen på topp. Ingen soleklare midtbanegeneraler som vi forventer at er her neste sesong (Bohinen blir solgt og Lumanza er helt fantastisk ute av slag, Skytte er rett og slett ikke typen). Forsvarsgeneralen vår (Hanche) forsvant i høst, arvtageren (Yaw) er altfor skadeutsatt og Piggy er dessverre litt for ung og uerfaren til at vi kan regne med at han kan ta den rollen allerede neste år. Hvis vi hadde klart å beholde Valsvik så hadde det selvfølgelig vært noe, men det mirakelet vet jeg ikke om jeg tør tro på. Det eneste stedet i sentrallinja vi har det vi behøver, er på keeperplass. Sandberg er solid, og kan ha opp mot 10 gode sesonger igjen. 2. Hvorfor skal vi forvente at vi gjør det bedre neste sesong? Det må i så fall være fordi vi hadde en forrykende avslutning? Sesongen under ett tok vi 39 poeng, det gir et snitt på 1,3 poeng per kamp. De siste 10 kampene klarte vi 14 poeng, altså 1,4 per kamp i snitt. De siste 6 tok vi 8 poeng, eller 1,3 poeng per kamp. Siste del av sesongen var en poenghøst helt på det jevnt. Fortsetter vi slik neste sesong, havner vi rundt samme poengsum og plassering da også. Men da referer jeg igjen til punktet over: sentrallinja vår. 3. Akademiet kan ikke berge hull i sentrallinja, det ansvaret kan vi ikke legge på 18-åringer. Det er deilig med et godt akademi, men det er spillere som skal få komme opp og briljere ved siden av erfarne folk som leder an. Vi trenger en midtbanegeneral, en midtstopper a la Hanche eller Valsvik og en spiss som kan ta for seg og sette kasse på kasse. 2 av disse 3 er minimum for å kunne gjenta årets prestasjon. Og aller helst ikke på lån, for da er det tilbake til start hver gang en låneperiode går ut. Jeg er på ingen måte sikker på at Bjarmann klarer dette. det begrunner jeg ikke i Bjarmanns evner, men i klubbens attraktivitet. Janne er en god trener, men han er ingen spillermagnet som Bob var. Neste år blir nok et tøft år, hvor vi bør være fornøyde med å ha pusterom til nedrykksstriden.
    2 liker
  15. Jeg har sett han for lite til å beregne sannsynlighet på det.
    1 liker
  16. Spissene hadde nok å jobbe med. De klarte bare ikke å sette de enorme sjansene de fikk.
    1 liker
  17. Fikse midtbanen? Vi har Kassi, Lumanza, Skytte, Kostadinov,Solbakken, Torgersen, Lundal og Bohinen. Midtbanen er virkelig ikke noe som skal prioriteres før spissplassen.
    1 liker
  18. Ett årskontrakt ja, hente han neste år hørtes ikke dumt ut
    1 liker
  19. Jeg er ikke så sikker på at vi MÅ det gitt. Det holder nok å få skikk på midtbanespillet.
    1 liker
  20. Veldig positiv etter å sett videoen av Janne, han vil tydeligvis prøve å holde på spillere og bygge opp. Det er noe av det mest fornuftige, beste og smarteste jeg har hørt på lenge i Stabæk 😊😊 Målet til ett lag må jo være å kjempe i toppen og helst vinne og da kan man ikke bare selge spillere og låne hele veien. Selvsagt må det til men nytter ikke å bytte halve laget hver sesong om man skal kjempe i toppen, da må man ihvertfall ha masse masse flaks. Syns JJ er inne på noe meget fornuftig nå og det smarteste man selvsagt gjør, man må bygge en stamme for å ha en ryggrad for å vokse 😊 Sandberg er ett must og nå begynner forsvaret å sitte og vi har gode folk på midtbanen selv om jeg gjerne skulle hatt med 2-3 spiller som har forsvunnet i år og ett par spillere som forsvant før. Få inn en bra spiss nå som scorer og en som styrker midtbanen bra nå så er mye gjort og vi kan antagelig kjempe i topp 5 som jeg har hørt noen år nå at er målet vårt 😊 En ny stadion vil ikke score mål for oss og heller ikke etablere oss i topp 5, den jobben må ett lag ta og da må en stamme bygges som ikke skiftes ut mellom hver sesong 😉 Godt nytt år 😊❤️
    1 liker
  21. Har mekket sammen en grov oversikt over spillere på utgående kontrakt som potensielt kan være interessante å hente inn. Forsøkte å holde meg noenlunde realistisk.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...