Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. jan. 2021 i alle områder

  1. Vi var aldri involvert i noen nedrykksdiskusjon og hadde i praksis reddet plassen i september. Dette var definitivt en "kjedelig" sesong midt på. Men husker jo du messet om at du trodde vi skulle rykke ned da vi sto på 31 poeng(!) Når vi står med fasit i hånd kan vi nå se at plassen ble reddet 18. oktober (serierunde 21). Vi hadde altså så vidt passert 2/3 av sesongen. Skal legges til at vi etter dette slo Mjøndalen som havnet på kvalik, men det illustrerer likevel hvor langt unna vi var noe nedrykk denne sesongen.
    7 liker
  2. Veldig godt poeng, i følge NIFS sin statistikk så endte vi på 12. plass på antall avslutninger og delt 6. plass på målprosent. Så er det klart at det er rom for forbedringer i begge statistikkene, men jeg vil ikke si at vi har et åpenbart effektivitetsproblem. Utfordringen er antallet og kvalitetene på sjansene og alle som så Stabæk i 2020 så at det ofte skyltes tempo i overgangene offensivt. Det er dette vi må fokusere på å løse.
    3 liker
  3. Fyrverkerisalget for 2020 er nå over. Dette var det niende året og salgsrekorden ble knust. Tror vi nærmet oss 1,25 millioner brutto, noe som er en økning på ca. 40% sammenlignet med 2019. Årets dugnadsgjeng sørget for at gjennomføringen nok en gang ikke kollapset: Vilde, Anette, Bente, Anne-Lene, Ellen, Eyjolfur, Simen, Marius, Peter, Håkon, Petter, Didde, Skansen, Ashkan, Mortimer, Ukjent, Mini-Harstad, Mats, Christian, undertegnede og fyrverkerigeneral Johan.
    3 liker
  4. Bjarmann har sett nøye på de unge spissene som kommer, spennende! De jobber med riktig lagdel nå
    2 liker
  5. De fleste av målene fra forsvaret er på dødball, det understreker bare poenget om at vi må få mer fart på midtbanen for å skape mer og sette opp angriperne (alle 3 i 433) i bedre scoringsmuligheter.
    1 liker
  6. Det føles utrolig bra å være her. Jeg har veldig sansen for både spillerne og trenerne her, og håper å kunne utvikle meg videre både på og utenfor banen, sier han og fortsetter: ...det må være utrolig vondt å være Bærumsgutt og måtte si den setningen..
    1 liker
  7. Skikkelig kjipt, men tipper vi var på: "I konkurranse med både norske og internasjonale klubber var det Vålerenga som trakk det lengste strået i jakten på unggutten"
    1 liker
  8. Godt formulert! Midtbanen og sågar forsvaret både har og måtte bidra med relativt mange scoringer i 2020. Mye sløsing med 100% sjanser helt framme
    1 liker
  9. Hvis det er kamp- og sesongoppsummering fra Drammen du sikter til, så bet jeg meg merke i to ting han sier i det intervjuet: - Da han blir spurt om hvordan laget, etter 2 åttendeplasser på rad, skal heve seg videre, så biter han ikke på, men sier at han er fornøyd med disse to åttendeplassene, hvordan høsten 2019 var veldig god, og hvordan uttellingen har variert litt gjennom 2020. Han legger altså en realistisk list for laget slik det er nå "övre halvan" er bra, som han sier. Jeg synes det er flott at han ikke tar helt av og begynner med topp 6 eller medalje eller hva man noen gjerne skulle hørt. Vi kommer ikke høyere på tabellen bare fordi trener'n sier det, men et urealistisk høyt mål kan føre til unødig misnøye. Topp 8 synes jeg bør være et greit mål for neste år også... - Han er poengterer at han ikke ønsker spillere på lån. Det er utrolig viktig, og en syklus vi har vært tungt inne i helt siden vi rykka ned i 2011. Ja, jeg vet det var 2012 vi formelt rykka ned, men det begynte vel strengt tatt ved sesongslutt i 2011. Ingen trener i verden kunne berga plassen med det mannskapet Bels hadde i 2012.
    1 liker
  10. Fantastisk innsats i år igjen og fullt fortjent rekordomsetning. Dette handler om penger, men minst like viktig; om å være synlige og gode representanter for Stabæk Fotball i nærmiljøet. Vi er dypt takknemlige og imponerte!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...