Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. jan. 2021 i alle områder

  1. Hyller Johan, SLUM og Vilde for alle timene de legger ned hvert bidige år. Klubben bør kjenne sin besøkelsestid og lønne de som bidrar skikkelig og heller sitte igjen med litt mindre av kaka. Særlig når man tar i betraktning at salg av fyrverkeri er i ferd med å bli en av de sterkeste merkevarene rundt klubben. Antagelig den sterkeste merkevaren om man legger til grunn at salget skjer i den perioden der den jevne Stabæk supporter tenker minst på fotball, mellom jul og nyttår utenfor sesong. Det finnes uante muligheter for å eksponere klubben skikkelig her. Dette var noe som oppstod i en tid der klubben trengte hver bidige krone for å ikke gå under. Nå begynner omfanget å bli gigantisk. Da er det også på tide å se på hele forretningsmodellen i stedet for å risikere at man må skrote hele opplegget fordi man er for få folk til å bidra uten at de får noe særlig igjen.
    17 liker
  2. https://www.stabak.no/nyheter/fyrverkerisalg-rett-til-himmels 🙌🏽
    10 liker
  3. Og dette vet du? Hva om vi tilbød han kontrakt i 1,5 år og 500.000 i året, mens Godset doblet lønn og kontraktslengde? Jeg forventer at klubbfølelsen gjør at spillere først hører med oss om de vil tilbake og står fritt til å velge klubb. Så må vi også ha et genuint ønske og vilje til få til en fremtid sammen. Betingelsene må da også være konkurransedyktige, også hva spilleren kan tilby oss av ferdigheter, form, ambisjoner og posisjon på banen. Synes det er dritt å spekulere rundt folks integritet. Til noe annet er bevist er jeg sikker på at Henning hadde valgt oss dersom han hadde noenlunde like betingelser som i Godset (spilletid, form/ferdigheter, trener, spillestil/formasjon, hans profil, lønn, kontraktslengde, skadesituasjon etc). Låneopphold er ofte noe som avtales direkte mellom klubber uten at spillerens preferanser
    8 liker
  4. https://www.vg.no/sport/fotball/i/bnXW2B/helland-mot-rbk-exit-etter-moete-med-sjefen Han er litt porselen, men som spiller har jeg sans for Helland. På sitt beste var han best i Eliteserien og på landslaget. Han er fortsatt "bare" 31. Det bør være en alder som er attraktiv for oss. Med samme kvalitet og fem år yngre, blir det for dyrt. Som spiller vil han bidra litt annerledes enn det vi har. Det blir ikke bakromsløp og maksfart i kontringene, men det har vi Oliver til å ta seg av. Derimot kan det komme litt smartness, gode langskudd og fine stikkere mot en (forhåpentligvis) giftig spiss. Utenfor banen er det også en fyr som tiltrekker seg oppmerksomhet fra media, og det er jo aldri dumt..
    7 liker
  5. Når vi snakker om å være hele Bærums lag, er det jo fint at det kan dryppe litt på de lokale breddeklubbene også. De få i Bærum SK som fortsatt har et mindreverdighetkompleks kan få hate Stabæk, men vi trenger da ikke være negative tilbake? Ser vi til de som lykkes mest i å være regionens lag, Brann og Rosenborg, tror jeg ikke det finnes mange sånne tanker. Ingen i Brann som bryr seg om å hate Åsane eller Øygarden. Og i Trondheim var det jo sånn at man spekulerte i om Rosenborg kunne tape med vilje for Ranheim i siste runde i fjor, for at Ranheim skulle klare seg.
    7 liker
  6. Hæ? Er sikker på at han har et gedigent Stabæk-hjerte, som resten av familien hans. Hva som lå bak låneoppholdet fra Hannover til LSK, samt hvorfor det ble Godset i stedet for Stabæk i 2017 vet vi jo fint lite om. Ville vi ha ham? Kunne vi tilby sammenlignbare betingelser? Han har jo trent med oss mellom slagene og i sommer, åpenbart at han nå er helt uaktuell for oss. Da er jo Bærum bra.
    6 liker
  7. Fantastisk innsats i år igjen og fullt fortjent rekordomsetning. Dette handler om penger, men minst like viktig; om å være synlige og gode representanter for Stabæk Fotball i nærmiljøet. Vi er dypt takknemlige og imponerte!
    4 liker
  8. Absolutt. Men for et Stabækhjerte oppleves det merkelig at Henning Hauger så til de grader ikke har mer Stabækhjerte. Hele familien hans husker jeg som en ekte Stabækgjeng både i bandy og fotball. Hva skjedde med klubbfølelsen der? At han går til Lillestrøm, godset og Bærum fremstår nærmeste som en provokasjon, eller er statement, uten at jeg vet om det ligger noe bak. Noen som vet?
    3 liker
  9. Marie kjeks hele fyren. Nei takk. Ikke interessert. Det er ikke en slik spiller vi trenger. Ei heller har Helland noe videre markedsverdi i form av videresalg mtp alderen. Ser lite potensial ved å ha han til Stabæk.
    2 liker
  10. Jeg håper selvfølgelig det samme som deg. Men jeg har også forståelse for at dette er jobben deres, at de må tenke langsiktig når de blir eldre og at de ofte har noen de skal forsørge. Mens det viktigste for vår del er hva som er best for klubben, må spillerne - og særlig de eldre - først og fremst tenke på seg selv. Tenk også på forskjellen mellom Henning og Mix. Begge har forsaket utdannelse og satset alt på fotball. Begge er gode og blaa, og skulle garantert gjerne ha avsluttet hos oss med gode betingelser. Mikkel har etter det jeg har fått med meg tjent veldig mye mer penger enn Henning, og han har forhåpentligvis en god porsjon midler å leve av fremover. Det vil selvfølgelig påvirke hans avgjørelser når han vurderer oss dersom han lander karrieren sin i Norge (spilletid, trivsel, fremtidige mulighteter utenfor banen osv kontra penger). Jeg er rykende uenig i å karakterisere Henning som uten Stabæk-hjerte før jeg vet mer, synes faktisk det er ganske stygt gjort!
    2 liker
  11. Fyrverkerisalget for 2020 er nå over. Dette var det niende året og salgsrekorden ble knust. Tror vi nærmet oss 1,25 millioner brutto, noe som er en økning på ca. 40% sammenlignet med 2019. Årets dugnadsgjeng sørget for at gjennomføringen nok en gang ikke kollapset: Vilde, Anette, Bente, Anne-Lene, Ellen, Eyjolfur, Simen, Marius, Peter, Håkon, Petter, Didde, Skansen, Ashkan, Mortimer, Ukjent, Mini-Harstad, Mats, Christian, undertegnede og fyrverkerigeneral Johan.
    2 liker
  12. VI bør selvsagt ikke gi han samme lønn som i Rosenborg, men om han kommer ned på et akseptabelt nivå? For meg er det litt naivt å tro at vi klarer å finne spillere som har vist samme nivå til en lønn som om han kommer direkte fra Kjelsås. Det kommer jo til å koste. Men nå vet vi jo veldige lite om hvor mye. Mellom linjene leser jeg litt at Rosenborg vil hjelpe han ut døren, så at han får en sluttpakke derfra delvis knyttet opp mot hvilke inntekter han sikrer seg i en ny klubb er vel ikke utenkelig? Sportslig er jeg ikke i tvil om at han ville forsvart en plass på høyrekanten i årets lag.
    1 liker
  13. Han kommer til gjengjeld med vinnermentalitet og erfaring fra vinnerkultur
    1 liker
  14. At han er uten Stabæk-hjerte er kanskje litt vel spekulativt ja.. Han har nok følelser for Stabæk, men som du sier, andre ting er viktigere i den alderen med tanke på familie, økonomi og egen fremtid. Dette spesielt hvor karrieren ikke har gitt solid avkastning. Heldigvis har vi hatt endel hyggelige returer opp gjennom.
    1 liker
  15. Ser jo litt lovende ut iallfall.
    1 liker
  16. Vi var aldri involvert i noen nedrykksdiskusjon og hadde i praksis reddet plassen i september. Dette var definitivt en "kjedelig" sesong midt på. Men husker jo du messet om at du trodde vi skulle rykke ned da vi sto på 31 poeng(!) Når vi står med fasit i hånd kan vi nå se at plassen ble reddet 18. oktober (serierunde 21). Vi hadde altså så vidt passert 2/3 av sesongen. Skal legges til at vi etter dette slo Mjøndalen som havnet på kvalik, men det illustrerer likevel hvor langt unna vi var noe nedrykk denne sesongen.
    1 liker
  17. Nei, 8.-plass er ikke elendig, men vi har 12 uavgjorte kamper. Hadde man ved å score litt mer vippet bare to av dem i vår favør hadde vi antagelig endt opp på 5-6 i stedet. Faktum er at vi har «forsvart oss» til den åttendeplassen fordi vi klarte å få skikk på forsvaret. Det er ikke spesielt underholdende å se på i lengden.
    1 liker
  18. Eller vi kan se om det finnes rimeligere alternativ som ikke har vært i klubben før, kunne jo vært interessant det også. Hvis ikke har vi jo både Ottesen og Solheim på høyreback, jeg synes jo egentlig begge de to er gode nok også. Skal vi bruke penger på Hedenstad bare for at han skal gi konkurranse, på en allerede godt dekket posisjon?
    1 liker
  19. Nei, men taktiske gule er veldig viktig...og en terrier som kan kjefte litt ekstra på motspillere.. En kamp er mer enn å bare sparke kula..
    1 liker
  20. Legenden Ville Jalasto legger opp. Lenge leve den syke scoringen borte mot Godset i 2014. For dere som ikke husker: 3:45 ut i sammendraget. https://stb.guru/matches/641/stromsgodset/stabaek/eliteserien/2014
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...