Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 07. jan. 2021 i alle områder

  1. Hammy hjem hadde vært gull! Litt fordi jeg mistenker han fortsatt er et sinnsykt talent å bygge på. Utvikling er ikke lineær, og et sliteår i Nederland kan ha vært bra på lang sikt. Og selvfølgelig litt fordi jeg savner de sinnsykt bra oppdateringene vi fikk fra @Chr. 🙂
    26 liker
  2. Jeg mener det burde være lov til å ombestemme seg. Heller Geelmuyden tilbake enn Pål-Andre Helland for å si det sånn..
    17 liker
  3. Thorsby og Askildsen sammen på midten siste 20, da Sampdo tok en sterk hjemmeseier mot Inter i går. Morten spilte fulle 90. 🔵
    16 liker
  4. Hammy er alltid velkommen tilbake! Sender også et fint signal til andre tenåringer i Stabæk som ønsker å hoppe på første flyet til utlandet...å bli kan også være best for egen utvikling..
    14 liker
  5. Utelukkende positivt
    14 liker
  6. VG: Geelmuyden forlater trolig PSV. Stabæk jobber for å få han hjem
    11 liker
  7. Btw, så spørs det hva Janne ønsker å spille, 442 eller 433. Helland er bare å glemme å bruke i en 442... Synes vi skal forsette å utvikle Normann Hansen (5 mål og 2 assist var bedre enn Helland sist sesong også, Helland har vel også spilt så vidt rundt halvparten av minuttene totalt for hver sesong de siste 4 sesongene, så at han skal spille 20 kamper for oss er rimelig tvilsomt også) , men hva annet av spennede spillere under 26ish som er der ute legger jeg all min lit til at Bjarmann og Atta Aneke har en bedre oversikt over enn meg.
    8 liker
  8. Hadde vært utrolig kult med Hammy tilbake!! Da har vi mannen som kan servere de målfarlige kantene våres og en ny spiss.
    7 liker
  9. Håper vi kan prioritere akademispillere som ønsker å være her og som ønsker at klubben skal sitte igjen med noe.
    7 liker
  10. Han er 35 år og får en sportslig jobb i Bærum, det er mange år siden han herjet på midten i norsk fotball. Jeg kan ikke skjønne at han uansett har noe som helst å gjøre på Stabæks midtbane. Lykke til med nye utfordringer!
    6 liker
  11. Men heldigvis er han mye skadet så egentlig tar han ikke plassen til noen om han skulle akseptere å gå drastisk ned ilønn...jeg håper klubben holder profilen med ikke for mange over 30 med null verdi ved videresalg....føler meg 110% sikker på at Bjarmann ikke går i felle og henter Helland...
    6 liker
  12. Hyller Johan, SLUM og Vilde for alle timene de legger ned hvert bidige år. Klubben bør kjenne sin besøkelsestid og lønne de som bidrar skikkelig og heller sitte igjen med litt mindre av kaka. Særlig når man tar i betraktning at salg av fyrverkeri er i ferd med å bli en av de sterkeste merkevarene rundt klubben. Antagelig den sterkeste merkevaren om man legger til grunn at salget skjer i den perioden der den jevne Stabæk supporter tenker minst på fotball, mellom jul og nyttår utenfor sesong. Det finnes uante muligheter for å eksponere klubben skikkelig her. Dette var noe som oppstod i en tid der klubben trengte hver bidige krone for å ikke gå under. Nå begynner omfanget å bli gigantisk. Da er det også på tide å se på hele forretningsmodellen i stedet for å risikere at man må skrote hele opplegget fordi man er for få folk til å bidra uten at de får noe særlig igjen.
    6 liker
  13. Ganske naturlig at han trener med de andre NTG-gutta. Han er elev ved NTG. Det har han vært mens han har bodd i Nederland også.
    4 liker
  14. All den tid vi mangler alternativer og konkurranse om kantrollene så skjønner jeg ikke hvorfor Helland ikke skulle kunne være aktuell for oss så lenge man kan bli enige om fornuftige betingelser. Med farten og innsatsviljen til Edvardsen og Normann Hansen så vil det være en fordel å faktisk ha bredde nok i troppen til å få på friske bein etter en times tid. Eller å få inn Helland som en boksåpner om vi står og stanger i en kamp der vi ikke får utnyttet farten på kantene uansett. Er han villig til å fire litt på kravene for å komme til oss så sier jeg kjør på.
    4 liker
  15. Mtp at Edvardsen har vist seg klart best på venstrekanten, og Helland primært har spilt høyre, så tror jeg det skal gå bra.
    4 liker
  16. Mer om saken her. Samt litt om Bohinen
    3 liker
  17. Kan godt hende han vil til Stabæk også og derfor vi jobber med å hente han tilbake
    3 liker
  18. Herman Geelmuyden visstnok på vei tilbake til Norge, regner med vi er på ball her!
    3 liker
  19. Hva må vi ut med i utdanningskompensasjon for den tiden han var borte?
    2 liker
  20. Ombestemmer meg, DIO + så får de to andre krangle om den siste plassen
    2 liker
  21. Selvfølgelig hjertelig velkommen hjem. Han blir nok heller ikke skremt av å se konkurransen på topp.
    2 liker
  22. Når vi snakker PSV, burde ikke de være på Bohinen? Kan det være en bokseåpner for at PSV slipper Hammy tilbake til oss i stedet for å la han vurdere oss opp mot Enga og Molde?
    2 liker
  23. Jeg liker tanken på å få hammy tilbake, men er det noen som kjenner til nivået hans pr idag? Er han god nok for spill i eliteserien? Han var vel ikke det for et år siden så vidt jeg kan huske..? Hvordan har utviklingen hans vært, og hvilket nivå spilte han på i Nederland?
    1 liker
  24. Han trente i Gjønneshallen med noen NTG gutter her om dagen, så regner med at han vil hjem til Stabæk
    1 liker
  25. Om Brann legger kunstgress, så forsvinner kanskje det mest åpenbare alternativet for Helland i Norge. Jeg har vært positiv til han tidligere av grunner som allerede er nevnt her, spørsmålet går selvfølgelig på lønn og skadehistorikk. Om det er realistisk er vanskelig å si, men han er uten tvil en av Eliteseriens klart største profiler noe som hadde hatt en veldig stor verdi for oss.
    1 liker
  26. VI bør selvsagt ikke gi han samme lønn som i Rosenborg, men om han kommer ned på et akseptabelt nivå? For meg er det litt naivt å tro at vi klarer å finne spillere som har vist samme nivå til en lønn som om han kommer direkte fra Kjelsås. Det kommer jo til å koste. Men nå vet vi jo veldige lite om hvor mye. Mellom linjene leser jeg litt at Rosenborg vil hjelpe han ut døren, så at han får en sluttpakke derfra delvis knyttet opp mot hvilke inntekter han sikrer seg i en ny klubb er vel ikke utenkelig? Sportslig er jeg ikke i tvil om at han ville forsvart en plass på høyrekanten i årets lag.
    1 liker
  27. Jeg håper selvfølgelig det samme som deg. Men jeg har også forståelse for at dette er jobben deres, at de må tenke langsiktig når de blir eldre og at de ofte har noen de skal forsørge. Mens det viktigste for vår del er hva som er best for klubben, må spillerne - og særlig de eldre - først og fremst tenke på seg selv. Tenk også på forskjellen mellom Henning og Mix. Begge har forsaket utdannelse og satset alt på fotball. Begge er gode og blaa, og skulle garantert gjerne ha avsluttet hos oss med gode betingelser. Mikkel har etter det jeg har fått med meg tjent veldig mye mer penger enn Henning, og han har forhåpentligvis en god porsjon midler å leve av fremover. Det vil selvfølgelig påvirke hans avgjørelser når han vurderer oss dersom han lander karrieren sin i Norge (spilletid, trivsel, fremtidige mulighteter utenfor banen osv kontra penger). Jeg er rykende uenig i å karakterisere Henning som uten Stabæk-hjerte før jeg vet mer, synes faktisk det er ganske stygt gjort!
    1 liker
  28. Hæ? Er sikker på at han har et gedigent Stabæk-hjerte, som resten av familien hans. Hva som lå bak låneoppholdet fra Hannover til LSK, samt hvorfor det ble Godset i stedet for Stabæk i 2017 vet vi jo fint lite om. Ville vi ha ham? Kunne vi tilby sammenlignbare betingelser? Han har jo trent med oss mellom slagene og i sommer, åpenbart at han nå er helt uaktuell for oss. Da er jo Bærum bra.
    1 liker
  29. https://www.stabak.no/nyheter/fyrverkerisalg-rett-til-himmels 🙌🏽
    1 liker
  30. Når vi snakker om å være hele Bærums lag, er det jo fint at det kan dryppe litt på de lokale breddeklubbene også. De få i Bærum SK som fortsatt har et mindreverdighetkompleks kan få hate Stabæk, men vi trenger da ikke være negative tilbake? Ser vi til de som lykkes mest i å være regionens lag, Brann og Rosenborg, tror jeg ikke det finnes mange sånne tanker. Ingen i Brann som bryr seg om å hate Åsane eller Øygarden. Og i Trondheim var det jo sånn at man spekulerte i om Rosenborg kunne tape med vilje for Ranheim i siste runde i fjor, for at Ranheim skulle klare seg.
    1 liker
  31. Toppe det med en avsluttende sesong i LSK, så er han i mål...
    1 liker
  32. Fantastisk innsats i år igjen og fullt fortjent rekordomsetning. Dette handler om penger, men minst like viktig; om å være synlige og gode representanter for Stabæk Fotball i nærmiljøet. Vi er dypt takknemlige og imponerte!
    1 liker
  33. Fyrverkerisalget for 2020 er nå over. Dette var det niende året og salgsrekorden ble knust. Tror vi nærmet oss 1,25 millioner brutto, noe som er en økning på ca. 40% sammenlignet med 2019. Årets dugnadsgjeng sørget for at gjennomføringen nok en gang ikke kollapset: Vilde, Anette, Bente, Anne-Lene, Ellen, Eyjolfur, Simen, Marius, Peter, Håkon, Petter, Didde, Skansen, Ashkan, Mortimer, Ukjent, Mini-Harstad, Mats, Christian, undertegnede og fyrverkerigeneral Johan.
    1 liker
  34. Spilte sine første 90 på ekstremt lang tid. Brøndby forøvrig serieleder etter 13 serierunder.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...