Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 09. jan. 2021 i alle områder

  1. Jeg synes vi bør revurdere banedekke. Nye Nadderud bør bli grasbane. Etterhvert blir det klarere at: 1. Klimaet blir stadig mildere 2. Kunstgress er veldig dårlig for miljøet - avfallprobleme er store. (Fra Nesodden hørte jeg forresten at det gamle Telenor Arena kunstgresset aldri ble brukt og kostet kommunen nær NOK 100 000 å bli kvitt som farlig spesialavfall). 3. Odds leder forteller at de vurderte å skifte tilbake til naturgress og at livsløpskostnade for de to forskjellige underlagene er omtrent like. Kanskje vil NFF gi ekstra støtte til drift av naturgressbaner - dette diskuteres. 4. Stabæk har alltid prøvd å være en miljøklubb - aksjon sykling til stadion mm. Det vil være absurd hvis vi sper masse unødvendig plast ut i naturen. 5. Flere agenter i utlandet vil ikke sende spillere til klubber som spiller på plast.
    23 liker
  2. Stadion burde uansett være en plass kun A-laget beveger seg ut på. Det skal være en drøm å få ikle seg drakta og løpe ut på nadderud stadion. Knøtt og junior har ingen ting der å gjøre.
    11 liker
  3. En ting er miljøaspekter, en ting det økonomiske. Men kanskje det viktigste er kapasitetspektet. Pdd har vi ikke nok kapasitet. Har tidligere sett damene måtte dele trening på en av kunstgressbanen fordi gressmatta må hvile for kommende kamp for gutta....skal vi ha full trøkk året ru dt på a lagene og ungdomslagene, osv på begge kjønn så må vi bygge en bane til om vi går for gress....
    8 liker
  4. Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé? Du er vel ikke direkte ukjent med kjepphester, og dette er en av dem.
    7 liker
  5. Han er tross alt en tenåring som fikk en fet mulighet i en europeisk toppklubb. Har ingenting med hvor blått hjertet er. Kommer han til Stabæk nå er det bare flott!
    7 liker
  6. Jeg kjøper miljø argumentasjonen. Samtidig klarer jeg nok aldri å glemme skaden til Rusike i serieåpningen mot LSK for to år siden. Mulig matta funker tidlig på året hvis klubben holder seg unna kvalikhelvete. Men den skaden var jævlig og se!
    4 liker
  7. Hammy er Blaa - Familien er Blaa aldri tvil på det! Vi får håpe det løser seg!
    4 liker
  8. Kult om vi kunne gått foran som den annerledesklubben vi egentlig skal være og meldt at vi går for naturgress.
    3 liker
  9. Det er lov å vokse og forandre seg.
    2 liker
  10. DEt er godt å høre. Lånespillere er et onde, men noen ganger nødvendig. Men det må være untaksvis, og ikke som en selve ideen i spillerlogistikken slik vi har lidd av under IAO. På sett og vis har vi vært en antitese på hvordan klubber som KBK og Glimt har drevet de siste årene. Det vil ta tid å bygge stall - særlig ettersom vi fremdeles er avhengig av å selge våre beste spillere til inn og utland. Om vi neste sesong kommer et steg nærmere å sette en stabil kjernetropp samtidig som vi holder oss rundt midten på tabellen så skal jeg være happy.
    2 liker
  11. Er punkt 5 noe Bodø/Glimt og Molde sliter med? Hvor suverene hadde de da ikke vært med naturgress! Ellers er det vel ikke denne uken man snakker om mildere klima.
    1 liker
  12. Hammy hjem hadde vært gull! Litt fordi jeg mistenker han fortsatt er et sinnsykt talent å bygge på. Utvikling er ikke lineær, og et sliteår i Nederland kan ha vært bra på lang sikt. Og selvfølgelig litt fordi jeg savner de sinnsykt bra oppdateringene vi fikk fra @Chr. 🙂
    1 liker
  13. VG: Geelmuyden forlater trolig PSV. Stabæk jobber for å få han hjem
    1 liker
  14. Hvis det er kamp- og sesongoppsummering fra Drammen du sikter til, så bet jeg meg merke i to ting han sier i det intervjuet: - Da han blir spurt om hvordan laget, etter 2 åttendeplasser på rad, skal heve seg videre, så biter han ikke på, men sier at han er fornøyd med disse to åttendeplassene, hvordan høsten 2019 var veldig god, og hvordan uttellingen har variert litt gjennom 2020. Han legger altså en realistisk list for laget slik det er nå "övre halvan" er bra, som han sier. Jeg synes det er flott at han ikke tar helt av og begynner med topp 6 eller medalje eller hva man noen gjerne skulle hørt. Vi kommer ikke høyere på tabellen bare fordi trener'n sier det, men et urealistisk høyt mål kan føre til unødig misnøye. Topp 8 synes jeg bør være et greit mål for neste år også... - Han er poengterer at han ikke ønsker spillere på lån. Det er utrolig viktig, og en syklus vi har vært tungt inne i helt siden vi rykka ned i 2011. Ja, jeg vet det var 2012 vi formelt rykka ned, men det begynte vel strengt tatt ved sesongslutt i 2011. Ingen trener i verden kunne berga plassen med det mannskapet Bels hadde i 2012.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...