Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. jan. 2021 i alle områder

  1. Hmmmm, sier du det? Hvorfor har du ikke sagt det før?
    14 liker
  2. Bjarmann svarer på mange spørsmål her. Håper blant annet at Geelmuyden skal være klar for oss innen 1 feb.
    8 liker
  3. Jeg scoret en gang rett i krysset fra 25 meter. Et øyeblikks magi. Ble ikke eliteseriespiller av den grunn.
    8 liker
  4. Om vi fremdeles er interesserte i Botheim etter det han viste i fjor blir jeg overrasket (og ganske skuffet)
    6 liker
  5. Tror ikke vi skal se bort fra muligheten for at ikke alle vet hva uttrykket "brenne broer" betyr.
    5 liker
  6. Eller kanskje innse at Azemi ikke holder nivået han heller?
    3 liker
  7. Jeg vet at det Bjarmann sa om at «det foreløpig kun er avholdt et møte med spiller og agent» er riktig. Så at du vet noe spiller, Bjarmann eller agent ikke vet, er egentlig ganske pussig.
    3 liker
  8. Det har da ikke noe med å brenne broer!
    3 liker
  9. Jeg ser poenget ditt. Botheim har vel heller aldri fått en "fair" sjanse med full preseason og vært førstevalg i et lag på øverste nivå tidligere. Om han da tar nivået er ikke sikkert. Men mye handler om selvtillit, trygghet og noe flaks. Lite tydet vel på at Aleksander Sørloth skulle bli utenlandsproff og landslagsspiller når han ble lånt ut til Bodø-Glimt fra Rosenborg i sin tid. Når det er sagt så er selvfølgelig ikke Botheim på noen måte mitt førstevalg, der er Dio. Men realistisk sett, med vår økonomi, er nok ikke det å evt få inn Botheim gratis det dummeste vi kan gjøre.
    3 liker
  10. Hadde han sittet på inside hadde det vært helt kult.
    2 liker
  11. For å si det enkelt, ærlig og brutalt: Botheim er ikke en bra nok fotballspiller for å få kontrakt i Stabæk.
    2 liker
  12. Det er virkelig ikke det han sier. Han sier at dersom Glimt får et bud de er fornøyde med og spilleren er interessert i klubben bør det skje en overgang. Han uttaler seg ikke noe om hvor høyt budet bør være før Glimt sier seg fornøyd. En nothing-statement som VG har tolket langt bort fra sin opprinnelige betydning. Samme gjelder for Stabæk, dersom det kommer et bud vi er fornøyde med og spilleren vil gå til klubben burde det jo skje en overgang.
    2 liker
  13. Enig i det. Men jeg ser ikke hvorfor verken han eller OBOS-klubben skulle være tjent med en sånn ordning? Det kan selvfølgelig være et økonomisk incentiv, hvis vi påtar oss lønnskostnadene under utlånet. I så fall er vi vel mer på gambling enn på spillerutvikling, og kan like gjerne investere et års Botheim-lønn i Bitcoin..
    2 liker
  14. What's in it for Botheim å signere på noe sånt? Kan jo heller skrive ett år for en OBOS-klubb og stå fritt til å velge (og få betalt) om han presterer.
    2 liker
  15. Ingrid Hjelmseth fortsetter som keepertrener for A-laget. Les mer HER
    2 liker
  16. Litt pussig at akkurat du reagerer på at noen sitter på inside...
    1 liker
  17. Ingen grunn til ikke å gjøre ting grundig, hvis vi først går for nedrykk: Azemi og Botheim i tospann!
    1 liker
  18. Men hva var det som fikk Botheim til å brenne alle broer?
    1 liker
  19. Enig - merkelig overgang - men det kan jo være at glimt ikke var så keene da. De ønsker kanskje yngre spillere?
    1 liker
  20. Det er en merkelig overgang! Visstnok en helt sinnsyk kontrakt i Egypt, men det får vel anta at den egyptiske klubben har betalt han ut av. Hvorfor velger han Enga? For å ta en parallell: Da Veigar skulle hjem fra Frankrike, var det smart å gå til klubben der han visste han presterte. Enga var ikke like smart. For Layouni burde det være enda mer opplagt, siden Glimt fortsatt har samme trener.
    1 liker
  21. Uten å ha imponert mye så mener jeg vi så små glimt av hva Botheim kan gjøre i fjor. Kommer han gratis mener jeg vi bør prøve. Bedre det enn å leie inn en etablert som leverer som Antonsson. Enorm oppside hvis han slår gjennom med stort videresalgspotensiale. Botheim, Dio og Hammy inn, Azemi ut.
    1 liker
  22. Ser i VG i dag at Patrick Berg advarer Bodø Glimt mot å prise spilleren for høyt. BG må kjenne sin plass i næringskjeden. Det er opplagt utfordringen for norske klubber som ikke har prestert på høyt nivå over tid. Skal bli intressant å følge - om det er slik at systemt de spiller etter er så tydelig at de alltid vil finne spillere som vil prestere. https://www.vg.no/sport/fotball/i/gWvbm0/berg-advarer-bodoe-glimt-tror-ikke-man-skal-bli-uvenner
    1 liker
  23. Joda, ser at en slik løsning kan fungere. Men noe som ikke diskuteres er anlegget som er under matta. Som tilfredsstiller for bra gressvekst. Lag i PL og sikkert RBK har råd til top notch der, men har Bærum kommune det for oss? Kreves det forskjellig anlegg til oppvarming og dreninering, osv for kunstgress som for naturgress?hvor kostbart? Kan man bare måke naturgress matta ved snøfall? (går ikke ved dagens matte, så går med mer oppvarming enn kunstgress som kan måkes.) Noen som btw har noe peil på anlegget under naturgress Vs kunstgress?
    1 liker
  24. Helmer Rusten har signert for Kjelsås og er igang
    1 liker
  25. Ikke bare er vi helt avhengige av å få penger inn, men det er nok greit å bli kvitt den lønnskostnaden også!
    1 liker
  26. Hepp, «Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé?» @Flexi Knut - nøkkelordet her er MER - og nei det tror jeg ikke. Så for ordenhets skyld brukte ikke jeg termen forretningside denne gangen – men «ideen i spillerlogistikken». Jeg antok dog at det var dette det ble referert til i det andre tilsvaret. Så kan man utbrodere klubbens forretningside i det vide og brede – men det var ikke det som var utgangspunktet denne gangen. Jeg kjøper ikke premisset om at dette handlet om et valg mellom «gråstein» og «fyllspillere» på normale kontrakter VS leieknekter som kortsiktig hever kvaliteten på tropp og trening. Det handler om evnen til langsiktig planlegging, evnen til å skape sportslig kontinuitet, kompetanse på scouting og kartlegging av spiller/trener markedet og dette har etter mitt syn svært lite med økonomi å gjøre. Det har dog mye med kompetanse å gjøre og det er det jeg kritiserer IA for. Manglende evne til å skape kontinuitet både i spillerstall og på trenerbenken, og skal vi være brutalt ærlig så var vel de fleste av leieknektene til Olsen i kategorien «fyllspillere» og «gråstein»… Så for meg er alt snakk om økonomi og at vi ikke hadde noen alternativ, mer en unnskyldning en reel forklaring. Det er ikke noen kontroversiell tanke at langsiktighet er en fordel i fotball og slik jeg opplever det nåværende sportslige apparatet så deler de dette synet – ref. f.eks. JJ’s kommentar om lånespillere som trigget kommentaren min over. Det applauderer jeg, og så håper jeg vi har lagt årene med transferbingo og rykk tilbake til start før hver sesong bak oss for godt. @ringo
    1 liker
  27. Vil det hjelpe om Ingo tar på seg davycrockett-lua og vikinghorn, og stormer rådhuset?
    1 liker
  28. Han er tross alt en tenåring som fikk en fet mulighet i en europeisk toppklubb. Har ingenting med hvor blått hjertet er. Kommer han til Stabæk nå er det bare flott!
    1 liker
  29. Fotballspillere er ikke slaver. De er ikke (generelt) en gjeng late unger som ikke gidder gjøre noe hvis de ikke blir truet til å gjøre det. Når Nannskog skriker, så blir det selvfølgelig veldig tydelig. Alle ser at han gjør det. Men er det virkelig det som gir positiv effekt? Ville vi spilt bedre om Oliver (siden ingen beskylder han for ikke å løpe, velger jeg han som eksempel) skriker og er fremstår forbannet hele kampen? Jeg tror ingen fotballspillere liker å tape. Sett utenfra, vil jeg av duoen Pallskog faktisk tippe at Veigar var den som tok tap tyngst. Han virket mer å leve for god fotball, mens Nannskog fremsto mer som en som fikk frem egoet sitt ved å bli tiljublet som vinner. Eller ta han lille argentinern til Barcelona. Noen som tror Messi er spesielt glad i å tape kamper? Tanken om at mennesker, og fotballspillere må nesten defineres som mennesker, skal prestere bedre under frykt trodde jeg bare hang igjen i Forsvaret. Forskning viser gang på gang på gang at store konsekvenser av det man gjør, oftest gir dårligere prestasjoner. Til en viss grad kan man true folk til å prestere når det er rent mekaniske oppgaver, men med en gang det kommer tankevirksomhet inn i bildet, er det mer komplisert. Jeg tror ikke vi trenger noen som skal skrike til Bo og Skytte (som ofte er de som blir beskyldt for ikke å gidde) at de skal løpe. Det vi trenger er noen som kan forklare HVOR de skal løpe, og NÅR de skal løpe. Vi trenger å ha bedre planer for HVA som skal gjøres, fremfor å klage over hvordan det utføres. For min del har hovedproblemet vårt i år vært at det ikke virker som vi har noen tydelig tanke om hvordan vi skal angripe. Defensivt har vi vært OK, spesielt om vi gir litt slack for at det ble mer ustabilt av at Hanche dro midtveis, og Yaw ble skadet. Det er litt samme mønsteret vi så med Janne i fjor: Han fikk opp en god mur bakover, men manglet mønstre fremover. Tilbake i tiden rundt 2008 ble det sagt at han manglet en Plan B. Nå virker vi å mangle plan A. Når spillemønstrene blir klare, er det mer tid for å plukke enkeltspillere som ikke leverer det de skal i rollen sin. Om det er at de ikke klarer å score mål når de får ballen i god posisjon, at de ikke klarer å drible når de settes opp i riktige situasjoner, at de ikke kommer med riktig løp fra midten, ikke markerer riktig defensivt eller ikke ligger i riktig posisjon i etablert forsvar går for meg ut på ett. Noen spillere er ikke gode nok fordi de er teknisk svake, andre fordi de er fysisk svake og atter andre fordi de mangler forståelse av spill og plan. I alt dette, mener jeg at det som trengs på banen ikke er Nannskoger som står og brøler på andre når de ikke løper. Det vi trenger er smarte spillere med autoritet nok til å bli hørt på. Hanche er et godt eksempel. Da tenker jeg ikke på Kaptein Hanche, men unge Andreas som fikk spilletid med Skjønsberg. Da han spilte med Skjønsberg som makker holdt han et høyt nivå, og det kan vi nok gi Skjønsbergs guiding en del av æren for. Uten Skjønsberg virket Hanche en stund mer usikker på hvordan han skulle gjøre jobben. Da han måtte være Sjef for Strømnes og Vihmann gikk det dårligere, før han igjen blomstret med Demidov ved siden av seg. Etter det gikk det fort fremover og han fremstår nå som en stopper som selv er trygg på hvordan han skal gjøre jobben. (I tillegg til å selv ha blitt en lederskikkelse jeg gjerne skulle hatt ved siden av Pignatel.) Neste år kommer det til å være kamper der Kostadinov, Lundal og Torgersen begynner å slite. De vil føle at de løper i blinde, at de ikke får uttelling for det de gjør og at alt bare går mot dem. Det samme kommer til å skje med mer "erfarne" gutter som Bohinen, Skytte, Edvardsen og Normann Hansen. Av disse, det tror jeg mange glemmer, er det bare Skytte som er eldre enn 21, og han er ikke mer enn 23 selv. (Det året Huseklepp fylte 23 startet han 4 kamper for Brann, og var fortsatt et år eller to unna å slå gjennom for fullt.) Det de trenger er ikke noen som skriker at de skal løpe. Det de trenger er en som kan ta 10 sekunder med gode instrukser når ballen er ute til innkast. En som kan se at de bør ligge litt tettere på nummer 6, prøve å presse nummer 8 til å gå mot midten fremfor å komme seg ut mot kanten og å følge med på om nummer 7 tyvstarter på overganger i det kanten vår slår innlegg. Jeg liker godt at vi har puttet kapteinsbindet på Bohinen i slutten av sesongen. Det bor mye fotballforståelse i han, og det er bra at han har blitt gjort oppmerksom på at det med det også er ønskelig at han står frem som en leder, ikke bare en "do'er". Dessverre, eller heldigvis, har han prestert så bra som do'er at han nok blir solgt. Da trenger vi en ny sjef inn. Å tro på en spiller som både er i sin beste alder, har ferdigheter som er god nok OK er en ledertype som kan guide de unge er jeg redd er å tro på julenissen. Men kanskje han har litt tid til overs fremover?
    1 liker
  30. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/mBMkLO/investor-vurderer-aa-trekke-millionstoette-til-kvinnefotballen-jeg-er Hva er mest av 210 mill. og 360 mill.? Det virker å være 210. Hvertfall når herrefotballen skal skaffe best mulig TV-avtale for kvinnefotballen. Det interessante er at dette kommer samtidig med at kombinert, som den siste idretten fra vinter-OL, endelig får startet opp en verdenscup også for kvinner. Samtidig vet vi at det offisielt knapt er en eneste homofil spiller i Eliteserien. Historisk har det vel ikke vært mer enn en håndfull totalt som har turt å stå fram. Toppidrett (på herresiden) virker mer konservativt enn paven. Også i Norge.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...