Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. jan. 2021 i alle områder

  1. Birger vant i Marseille i kveld.
    4 liker
  2. Sikte litt høyere enn Glimt, RBK og Enga altså? Jeg mener Daland er mer enn god nok, antakelig så god at han er langt utenfor vår rekkevidde.
    3 liker
  3. Han er fristende å hente tilbake siden vi trenger en stopper, men jeg synes vi skal sikte oss litt høyere enn han. Vi har en annen unggutt i Pignatel som vi skal dyrke frem som den neste store.
    3 liker
  4. Jeg tok den her jeg Mitt innlegg #1000 😃
    3 liker
  5. Nå er du på feil jorde Frank. Azemi har da vært på trening og ble rangert bak Kino. Han har hatt sjangsen til å vise at han var god nok og tok den ikke. Azemi er ikke god nok, Kino er ikke god nok, og Botheim er ikke god nok. We need a spiss.
    2 liker
  6. Litt pussig at akkurat du reagerer på at noen sitter på inside...
    2 liker
  7. Om vi fremdeles er interesserte i Botheim etter det han viste i fjor blir jeg overrasket (og ganske skuffet)
    2 liker
  8. Jeg skjønner ditt poeng, men jeg synes vi skal se etter en rutinert spiller mellom 25-30 år når vi nå skal ha inn en ny stopper. Når/hvis Yaw blir skadet blir det en veldig urutinert stopperduo med Pignatel og Daland. Selvsagt ingen krise hvis det ender med Daland, men jeg synes troppen skriker etter rutinerte vinnerskaller som har vært ute en vinternatt før. Det vil smitte over på resten av troppen.
    1 liker
  9. https://www.sportsbibelen.com/no/hevder-glimt-rbk-og-vif-er-interessert-i-samme-spiller/ Daland ønsket av halve serien.
    1 liker
  10. Skal visst være klar for tyrkisk fotball. https://fotbolltransfers.com/site/news/133481
    1 liker
  11. Tipper han er veldig veldig aktuell, men først må nok Bo bli solgt..
    1 liker
  12. Her er det enorm risiko. Hvis vi skal gi ham sjansen så er det en spiss mindre til å score mål. 2020 om i gjen
    1 liker
  13. Diskusjonen startet med at folk ønsket Botheim på fast kontrakt. Kanskje du skal følge med ?
    1 liker
  14. Heldigvis så er det ytterst sjeldent at en uttalelse fra klubben er den hele sannheten😉 vi betaler garantert ikke mer enn hva psv ga for Hammy.. Så vi snakker vel om utdaningskomp for et år...må vi betale et betydelig beløp så er jeg usikker på hvor god deal det er så langt. Hva folk tipper, har av meninger og uttaler seg om på et et forum er nok lite relevant, det har du nok rett i, men nå er det da sånn supportere på et fotballsupporterforum oftest uttrykker seg og derav relevant i diskusjoner...
    1 liker
  15. Jeg sier ikke at vi skal gjøre dette, jeg vil ikke at vi signerer Botheim i det hele tatt. Det jeg sier er at Botheim ikke er klar for eliteseriespill, men dersom Stabæk likevel tror han kan bli det, og det er hold i ryktet og vi ønsker å sikre oss spilleren med tanke på fremdtiden. Så er måten å løse det på å låne ham ut for en periode slik vi i sin tid gjorde med Mauritz Hansen.
    1 liker
  16. Det jeg evt ville gjort med Botheim er kun å vurdere å signere om han kommer helt vederlagsfritt (ingen signon eller jalla) og så ville jeg umiddelbart leid han videre, i første omgang frem til sommeren, til en klubb i OBOS og latt ham (forhåpentligvis) spille på seg selvtillitt der.
    1 liker
  17. Hepp, «Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé?» @Flexi Knut - nøkkelordet her er MER - og nei det tror jeg ikke. Så for ordenhets skyld brukte ikke jeg termen forretningside denne gangen – men «ideen i spillerlogistikken». Jeg antok dog at det var dette det ble referert til i det andre tilsvaret. Så kan man utbrodere klubbens forretningside i det vide og brede – men det var ikke det som var utgangspunktet denne gangen. Jeg kjøper ikke premisset om at dette handlet om et valg mellom «gråstein» og «fyllspillere» på normale kontrakter VS leieknekter som kortsiktig hever kvaliteten på tropp og trening. Det handler om evnen til langsiktig planlegging, evnen til å skape sportslig kontinuitet, kompetanse på scouting og kartlegging av spiller/trener markedet og dette har etter mitt syn svært lite med økonomi å gjøre. Det har dog mye med kompetanse å gjøre og det er det jeg kritiserer IA for. Manglende evne til å skape kontinuitet både i spillerstall og på trenerbenken, og skal vi være brutalt ærlig så var vel de fleste av leieknektene til Olsen i kategorien «fyllspillere» og «gråstein»… Så for meg er alt snakk om økonomi og at vi ikke hadde noen alternativ, mer en unnskyldning en reel forklaring. Det er ikke noen kontroversiell tanke at langsiktighet er en fordel i fotball og slik jeg opplever det nåværende sportslige apparatet så deler de dette synet – ref. f.eks. JJ’s kommentar om lånespillere som trigget kommentaren min over. Det applauderer jeg, og så håper jeg vi har lagt årene med transferbingo og rykk tilbake til start før hver sesong bak oss for godt. @ringo
    1 liker
  18. Thorsby og Askildsen sammen på midten siste 20, da Sampdo tok en sterk hjemmeseier mot Inter i går. Morten spilte fulle 90. 🔵
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...