Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. jan. 2021 i alle områder

  1. Det går vel an å mistenke at Dio er en spiller vi ikke kan forvente å signere før overgangsvinduet stenger i større ligaer? Han har vel primært et ønske om noe større enn eliteserien, eller?
    6 liker
  2. Jeg tok den her jeg Mitt innlegg #1000 😃
    6 liker
  3. Mehnert er klar for Ranheim. https://www.ranheimfotball.no/nyheter/marcus-mehnert-til-fjaera Tidligere storscorer for yngre lag i Stabæk og i Holmen. Solgt fra Brann i dag, og klar for å restarte karrieren i Trøndelag. Lykke til!
    5 liker
  4. Blir ikke overrasket om han havner i Aalborg...
    3 liker
  5. "troppen skriker etter rutinerte vinnerskaller som har vært ute en vinternatt før.." Beskriver du Solheim? , kan fint hospitere på midtstopperplass, spesielt med Jeppe som er tilbake på venstrebacken...
    3 liker
  6. Sikte litt høyere enn Glimt, RBK og Enga altså? Jeg mener Daland er mer enn god nok, antakelig så god at han er langt utenfor vår rekkevidde.
    2 liker
  7. Er ikke sikkert at Jeppe Moe er 100% klar for vårsesongen heller da, må få riktig matching og ikke sikkert han kommer tilbake på det nivået han kan levere heller, etter en så alvorlig skade. Men støtter 100% at vi må kvitte oss med Jonassen
    1 liker
  8. Joda, ser den. Men Solheim kan heller ikke benkes, alt for viktig og god for det. Og hva gjør vi med han da? Benker Jeppe eller Ottesen? Tviler. Plutselig fått et luxusproblem der. Så med ny midtstopper inn som nevnes, så tviler jeg på at et er en som skal ta den ene plassen, men heller enn som aksepterer å sitte som backup og et 4 valg eller rett å slett bidra til økt bredde og konkurranse om plassene.. Og ja Jonassen må ut..og gjerne Vogt ut på lån.. Men tilbake til Daland, så kan vi bare glemme han mtp hvilke klubber som er med nå...
    1 liker
  9. Solheim kan fint bekle stopperplass ja, men hvis han skal prioriteres på stopperplass havner jo fort Pignatel bak Yaw, Solheim OG Daland/ny stopper. Dette er lite heldig og samsvarer lite med den troen Bjarmann har på Pignatel (ref saken om troppen på hjemmesiden). Jeg synes vi heller skal slanke antall venstrebacker (eks; Jonassen salg) fremfor å plassere Pignatel som 4 valg på stopper igjen.
    1 liker
  10. Han er fristende å hente tilbake siden vi trenger en stopper, men jeg synes vi skal sikte oss litt høyere enn han. Vi har en annen unggutt i Pignatel som vi skal dyrke frem som den neste store.
    1 liker
  11. Stadion med en kapasitet på 15000 (ikke at det betyr noe for tiden). Klubben Denizlispor ligger på 20. plass i serien.
    1 liker
  12. Det har da ikke noe med å brenne broer!
    1 liker
  13. Hmmmm, sier du det? Hvorfor har du ikke sagt det før?
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...