Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. jan. 2021 i alle områder

  1. Savner virkelig den grønne armen og jeg syns helt oppriktig (er naturligvis helt objektiv her) at det er den kuleste designdetaljen på en norsk fotballdrakt noen sinne. Den ble lagt merke til, den gjorde oss unike og den hadde en helt klar funksjon og mening – armen frontet oss både som annerledesklubb og som miljøpioner i norsk fotball. Når det er sagt, så vil det føles litt hult å tre på seg en splitter ny drakt med grønn arm uten at klubben har en tydelig plan og en miljøsatsing vi stolt kan vise til. Noe som gir armen symbolsk tyngde utover å kun være et nostalgisk nikk til den tiden da Tommy og Tigern herja på Nadderud. Uten sin opprinnelige mening, vil en slik detalj miste mye verdi, så jeg tror timing blir viktig når klubben eventuelt velger å børste støv av den grønne armen igjen. Bare tanken på å høre «Stabæk gir høyrearmen for miljøet» runge over anlegget på ny arena, gir meg frysninger av det gode slaget.
    12 liker
  2. La meg meg rette det fra serie til sesong, da har det vært den lengste både fysisk, men ikke minst psykisk. Mulig det er ferieavvikling og rettigheter som gjør at man ikke starter før 1.feb, men jeg tror det lønner seg fysisk og psykisk også.
    5 liker
  3. Bør ruste opp sykkelparkeringen ved hovedtribunen et par hakk før man finner frem den grønne armen igjen. Men jeg likte også den grønne armen. Synes også drakten vi har hatt de siste to sesongene er den beste på en god stund
    4 liker
  4. Det har han vel sagt ganske tydelig tidligere også, inkludert her i tråden.
    3 liker
  5. Blir ny drakt i år - spent på hvordan den blir! Håper det blir en ren og fin drakt denne gangen og ikke noen oransje detaljer eller asymmetriske halser. Kan eventuelt akseptere en grønn arm 😊
    3 liker
  6. Mehnert er klar for Ranheim. https://www.ranheimfotball.no/nyheter/marcus-mehnert-til-fjaera Tidligere storscorer for yngre lag i Stabæk og i Holmen. Solgt fra Brann i dag, og klar for å restarte karrieren i Trøndelag. Lykke til!
    3 liker
  7. Nå regner jeg med at alle spillerne har et eget treningsprogram de følger også i perioden frem til 1. februar, slik at de ikke kommer tilbake med 4-5 kg trivselskilo rundt buken! Da kan det fort bli dårlig tid frem til sesongstart hvis de skal ha av disse kiloene igjen samtidig som de i år bør/skal være en del prosent bedre fysisk trent enn i fjor.
    2 liker
  8. Grønt på drakten kan vente til Norges mest klimavennlige plastarena er på plass.
    2 liker
  9. Jeg er redd vi ender opp med noe alle typ Strømnes/Øverås-signering. Mtp at vi har Solheim i bakhånd også og Piggy bør få spilletid. Altså en spiller som aksepterer å sitte på benken og har en lav lønnskost...
    1 liker
  10. Og Solo Owusu gikk til Odd!
    1 liker
  11. Rosenborg har vel en avtale med nff om å alltid få 16.mai kamp hjemme. Også har de vel krav på hjemme enten første eller siste serierunde, som alle andre lag.
    1 liker
  12. Serieleder kl 16:45 på 2. påskedag!
    1 liker
  13. Nå har vi vel akkurat hatt den korteste serien noensinne, da. Tipper det handler om ferieavvikling og rettigheter, vi var vel en blant få klubber som ikke permitterte bl.a?
    1 liker
  14. Å starte tidlig betyr ikke høyere intensitet
    1 liker
  15. Håper på «ren og fin», men klarer meg veldig fint uten grønn arm, merker jeg. Vet det er symbol/historikk og sånn, men visuelt er det ikke pent syns jeg.
    1 liker
  16. https://www.budstikka.no/fotball/proffdrommen-brast-for-herman-18-na-vil-han-tilbake/621712!/ Kort oppsummert: Vanskelig år, COVID-19 gjorde at seriespill for U-19 ikke gikk og det ble aldri satt igang noen U-21 liga som planlagt grunnen pandemien. Fikk også et tretthetsbrudd i foten. Har hele tiden hatt fjernundervisning på NTG. Savnet familien. PSV har gitt ham tillatelse til å ha dialog med norske klubber. Samtalene med Stabæk har vært gode, men han vil snakke med flere klubber. Vil signere for den klubben som legger best til rette for hans utvikling.
    1 liker
  17. Jeg tok den her jeg Mitt innlegg #1000 😃
    1 liker
  18. Ja, men det er ikke Stabæk som bygger ny arena. Bærum er ikke like opptatt av å være annerledeskommunen. Vi bør være glade for at vi i det hele tatt får en ny arena.
    1 liker
  19. Kunstgress på nye stadion så kan man spille døgnet rundt året rundt. Ikke sett noen treninger i år men fikk sett en del de 2 årene før. Og da måtte damene flere ganger vike fra å trene på stadion fordi matta måtte hvile til herrenes kommende hjemmekamp. De trente istedet på halvparten av en av de andre kunstgressbanen som de delte med et annet lag. Synes begge kjønn fortjener å trene på like forhold. Kapasiteten er nesten sprengt pdd. Vi må jo bygge for fremtiden også.. Altså med kunstgress på ny stadion så vil det øke kapasitet drastisk på hovedbanen iløpet av året enn hva det har hvert nå... Jeg er for naturgress med hele mitt hjerte, men da må det tåle å spilles på myyyyyyyeeeee mer enn nåværende måtte.(LSK med damenog herre lag har feks eget stort nok treningsanlegg på gress utenfor stadion, den luksusen har ikke vi) Fornuften min sier da at kunstgress er det riktige.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...