Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 01/26/2021 in all areas

 1. Om ikke spennende, så ihvertfall interessant.
  8 likes
 2. Er det bare jeg som mener at betaling til PSV bør være en dealbreaker her? PSV fisker opp haugevis av talenter gratis (ok, mot en lovbestemt utdanningskompensasjon) fra mindre klubber, som en strategi. Og så skal de ha tilbake penger for de som ikke slår til? Dette får Herman og PSV finne ut av sammen, dette er en del av det potensielle scenarioet når man går gratis ut som unggutt. Dette kan bli en viktig prinsippsak, i min bok er det et feil signal å sende til andre talenter at dersom du velger å gå gratis, og ikke lykkes, så kjøper vi deg tilbake etter et år og starter på nytt.
  3 likes
 3. Det er ikke slik at det er utdanningskompensasjon PSV har krav på det er snakk om da?
  2 likes
 4. Øhhh, fordi det er lokalavisen som faktisk ble kåret til årets mediehus 2020. Så kan man være uenig og skuffet over deler av hvordan man prioriterer, og hva de mener. Men helt røva på alt er de tross alt ikke.
  2 likes
 5. https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-i-nye-samtaler-om-geelmuyden/623381!/ Bjarmann: Vi er i kontakt med PSG og prøver å finne en god løsning. Jeg tror vi finner en løsning, vi er ikke langt unna. Vi er opptatt av spillere som vil til Stabæk. Det eneste aktuelle er en permanent overgang.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...