Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. feb. 2021 i alle områder

  1. Hehe, jeg har nok vært her hele tiden, men min aktive tilstedeværelse tidligere var primært basert på faktainformasjon rundt Akademiet som jeg da var ganske tett på. 😉 Takker ellers for hyggelig velkomst for Herman! 🙏
    67 liker
  2. Da utlandet ikke funket for Ola, valgte han Molde. Da utlandet ikke funket for Hammy, valgte han Stabæk.
    23 liker
  3. https://www.budstikka.no/debatt/nye-nadderud-en-gave-til-baerum/624250!/ Et mye bedre og positivt debattinnlegg om nye Nadderud! (Ingen betalingsmur for å lese denne)
    11 liker
  4. Knallfornøyd med at Hammy er tilbake. Jeg var veldig skuffet da han dro, og er desto mer fornøyd nå. Fingre og tær krysses for at han er sulten og klar til å jobbe knallhardt fremover. Det kan bli en fet overraskelse for Eliteserien 2021.
    8 liker
  5. Veldig godt skrevet og send det gjerne til Budstikka. Savner at noen skriver denne type leserinnlegg i vår lokalavis.
    7 liker
  6. Ytringsfrihet betyr at også at ubrukelige kjøtthuer som Else skal få ytre seg med slikt vås som her. Jeg kjenner meg skikkelig demokratisk når jeg leser dette her og tenker at dette skal hun få lov til å si. Hvis vi hadde hatt politikere som hadde latt seg påvirke av slikt usammenhengende vrøvl, så hadde Bærum hatt langt større problemer enn at bygdas mest populære kulturtilbud savnet en skikkelig hjemmebane.
    6 liker
  7. Mange likheter mellom Ola B. og Herman, men den store forskjellen var at Herman valgte å dra til utlandet og ikke til en konkurrende klubb i Norge. Den forskjellen en enorm. Og hele overgangssagaen til Ola er et kapittel for seg selv, hvor han gjentatte ganger ga supporterne og klubb falske forhåpninger om fremtiden hans i Stabæk. Ola sitt svik kan ikke repareres. Herman sitt er glemt fra og med i dag. For min del.
    4 liker
  8. Innlegget til Else er jo selvfølgelig bare rot og rør, men det er jo såpass dårlig at jeg ikke tror det gjør spesielt mye skade. Hun har åpenbart et problem med hele klubben, antagelig noe personlig, som fører til surmaga oppstøt. Kritikk på så lavt nivå tror jeg bare vi skal la ligge. Umulig å argumentere med noen som ikke kommer med argumenter.
    2 liker
  9. @Chr., er du også tilbake?
    2 liker
  10. SCORINGSKLUBB Klubben skriver: «Vi hadde fantastisk suksess med vår scoringsklubb i 2020. Den suksessen blir det vanskelig å gjenta i 2021, men vi gjør uansett et forsøk. Vi inviterer derfor alle som vil ha litt ekstra spenning til å bli med i scoringsklubben 2021.» Opplegget er som følger •Du signerer opp for et fast beløp per mål A-lag kvinner scorer. •Minstebeløpet er kun 25,- kroner •Vi teller mål i grunnserien (18 kamper), sluttspillet (6 eller 7 kamper) og NM (inntil 5 kamper) •Fakturering skjer medio august og etter sesongen Full informasjon og registreringsskjema finner du her.
    1 liker
  11. Noen som vet hvor mye grunker vi gikk glipp av her?
    1 liker
  12. https://www.vg.no/sport/fotball/i/0KLRaE/italia-overgang-gikk-i-vasken-for-start-talent-etter-tidsdrama
    1 liker
  13. Ga deg en pil opp på den, for ytringsfriheten skal vi passe på! Vil bare understreke at jeg aldri sa hun ikke skulle få si det hun mener Hennes rett til å si noe er like sterk som min rett til å si at det var ubrukelig og bidro absolutt ingenting til diskusjonen. Det samme kan forsåvidt sies om mitt første innlegg også. Utbyttet av det, bortsett fra at jeg fikk ut litt agg, var virkelig null. Det var andre som tok seg av det voksne svaret og plukket det hun skrev fra hverandre. Da trengtes ikke jeg. At Budstikka ga henne en plattform er selvsagt også helt fair. De fikk sikkert noen ekstra klikk og annonsekroner av at folk ville lese et kantete og menings...rikt innlegg. Hyggelig at noen fikk noe ut av det
    1 liker
  14. Klubben har lagt ut et intervju med Jönsson fra årets første trening. Se intervju HER
    1 liker
  15. Hvordan har det sett ut på Chixa treningen siden oppstarten..? Tja si det, det vi vet er at de som ikke har vært Oslo-bound, har trent som de skal i preseason-modus, dvs noen flere fridager enn om det hadde vært sesong. Nå er også Oslo-beboere inklusive i disse treningene. Uansett covid-19 utfordringer, klubben finner alltid en løsning https://www.stabak.no/lag/kvinner/nyheter/en-dag-med-corona?fbclid=IwAR3jWLf9XQIHh93r5lSGupHkiVH3KqcgqlZBdr1QZ3TyAYCdI4pO-d9OBxo
    1 liker
  16. Vigernesjordet består av: 2 11er baner, 1 9er, 3 7er baner og 4 5er baner. Og så LSK hallen og stadion. Klubben har 2300 medlemer fordelt på 59 Bredde fotballag... Kilde:Wikipedia og klubbens facebookside...
    1 liker
  17. Nå er det vel uansett ikke prisen som er største problemet, men hvor mye det kan brukes.
    1 liker
  18. Veldig bra – mange gode argumenter og en generell positiv og hyggelig tone!
    1 liker
  19. Dette er strålende nyheter! Velkommen hjem. Bra for Herman og bra for Stabæk. Også er er det deilig når lokale talenter vil hjem igjen! (gjelder ikke deg, Ola B.)
    1 liker
  20. Fantastisk! Ikke bare som spiller, men også som et signal om at Stabæk ikke er noe dårlig alternativ for en ung spiller. Både Solbakken og Hammy har nok hatt andre klubber på banen, men valgte oss. Også er det jo et godt signal til de unge gutta som, i følge kritikere på forumet for et år siden, hadde sett på Geelmuyden-saken og nå aldri i verden kom til å skrive under for en klubb som behandlet en spiller så dårlig.
    1 liker
  21. Så utrolig kult om det går i boks. En ting er at vi henter unge spillere som Solbakken, men det er annerledes når det er en av våre egne som kommer hjem.
    1 liker
  22. Permanent, men mistenkelig billig. Fikk også med opsjon på kjøp av spylevæske. Stene er tipset.
    1 liker
  23. Artig skrue hun der Else
    1 liker
  24. Det handler vel om relasjonsbygging. Sende signaler om at vi er en åpen klubb som ønsker mennesker som kanskje er i vanskelige situasjoner velkommen. Kan jo hende at det på sikt vil gi verdier tilbake på den ene eller andre måten? Men har det funka til nå? tjaaa..
    1 liker
  25. Ja. Følg med neste uke for å se hvilket lag denne tråden dedikeres til neste gang. Skal holde deg oppdatert jeg!
    1 liker
  26. Spørsmålet er om Bærum Kommune vil bruke 3-400 millioner på en stadion som brukes 3-4 timer i uken. I tillegg vil der være behov for en egen treningsbane på gress. Husk at RBK, Brann og LSK har egne treningsbaner på gress. I tillegg har vi to lag som spiller på gress og som gjør at slitasjen er ekstra høy hos oss ift. andre klubber.
    1 liker
  27. En ting er miljøaspekter, en ting det økonomiske. Men kanskje det viktigste er kapasitetspektet. Pdd har vi ikke nok kapasitet. Har tidligere sett damene måtte dele trening på en av kunstgressbanen fordi gressmatta må hvile for kommende kamp for gutta....skal vi ha full trøkk året ru dt på a lagene og ungdomslagene, osv på begge kjønn så må vi bygge en bane til om vi går for gress....
    1 liker
  28. Jeg synes vi bør revurdere banedekke. Nye Nadderud bør bli grasbane. Etterhvert blir det klarere at: 1. Klimaet blir stadig mildere 2. Kunstgress er veldig dårlig for miljøet - avfallprobleme er store. (Fra Nesodden hørte jeg forresten at det gamle Telenor Arena kunstgresset aldri ble brukt og kostet kommunen nær NOK 100 000 å bli kvitt som farlig spesialavfall). 3. Odds leder forteller at de vurderte å skifte tilbake til naturgress og at livsløpskostnade for de to forskjellige underlagene er omtrent like. Kanskje vil NFF gi ekstra støtte til drift av naturgressbaner - dette diskuteres. 4. Stabæk har alltid prøvd å være en miljøklubb - aksjon sykling til stadion mm. Det vil være absurd hvis vi sper masse unødvendig plast ut i naturen. 5. Flere agenter i utlandet vil ikke sende spillere til klubber som spiller på plast.
    1 liker
  29. Det skal jeg love deg jeg ikke var. Traff flere leggskinn enn baller 😁 Ser bare ingen grunn til at han skal komme tilbake hit om han trenger å starte på nytt. Må da være bedre å gi sjansen til en som skal starte for første gang.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...