Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. feb. 2021 i alle områder

  1. Om det blir 200, 400 eller 600 millioner man må ut med spiller ingen rolle, spør du meg (ja, det er sikkert et idiotitak et eller annet sted). Mesteparten vil havne i omløp lokalt, skape arbeidsplasser som igjen gir skattekroner i kommunekassa, skape entusiasme blant barn og unge, gi mening og muligheter gjennom frivillighet og gatelag... Den jobben Stabæk gjør for folk og næringsliv (selv om flesteparten gir blanke) kan ikke nødvendigvis måles i kroner og øre, og vil styrkes med bedre rammevilkår. Jeg forstår skeptikerne til en viss grad, men de ser åpenbart ikke hele bildet. Og ikke fortell meg at et par kilometer med sykkelvei gir mer verdi for pengene. Av alle «unødvendige» ting å bruke penger på for Bærum kommune, er ny stadion til Stabæk blant de desidert mest fornuftige. Arrester meg gjerne på fakta og semantikk, men tror de fleste tar poenget om man legger godviljen til 😉
    6 liker
  2. Det handler ikke om et idrettslag eller at 22 fotballspillere skal få en flott arena å spille på. Det er dette det handler om og som vi alle drømmer om å skape for Bærums innbyggere:
    6 liker
  3. Jeg har aldri sett Udahl spille, så sånn sett har jeg ikke mye jeg skulle sagt. Men måten han blir beskrevet i VG artikkelen, ligner ikke det veldig på en spillertypene vi allerede har med japansk pass? Skal ikke se bort ifra at Kinoshita hadde puttet en del i OBOS han og for riktig lag. Men er det én ting som har blitt tydeligere og tydeligere for meg de siste årene er at det å score mål er like mye psykisk som en teknisk forutsetning. Så om Udahl er samme spillertype som Kinoshita, men har ett hode som takler påkjenningen av å spille i eliteserien bedre vet vi ikke før vi har prøvd. Og hva har det å si for Kinoshita at han får enda en sjanse i år? Kanskje han blir en bedre spiller. Eller kanskje Stabæk bare blir en «det funket aldri helt» klubb for han. Jeg vil tro at et kjøp som på papiret ser tryggest ut for oss er en spiss som kommer fra ett høyere nivå enn eliteserien. Det vil alltid i utgangspunktet være lettere å levere bedre hvis du er vandt til høyere tempo og større press. Og da har vi selvfølgelig ikke sjanse på en spiller som leverer fast på ett høyt nivå i en slik liga, men jeg vil tro vi har sjanse på en spiller som har gjort det helt Ok, men som kanskje har hatt en kjip kneskade og trenger å finne tilbake til gamle takter på ett lettere nivå for en periode. Eller en ganske god som har blitt skjøvet ut i kulden fordi klubben han spiller for fant en som var enda bedre.
    2 liker
  4. Gratulerer med dagen til Morten Morisbak Skjønsberg. 38 år i dag.
    2 liker
  5. https://soundcloud.app.goo.gl/f4ZVZLaSwCSC9kwD9 Kul episode som er laget av klubben med Oddbjørn i spissen, denne ukens gjest er journalisten/silly-season eksperten Arilas Ould-Saada. Snakker om blant annet drømme-elleveren til STB bestående av egenproduserte spillere, da han prøvespilte for Stabæk og mulige spillerkjøp. Gøy påfunn fra klubben! Kudos!
    1 liker
  6. Er vi på ballen når det gjelder Udahl? Ser han nylig takket nei til VIF pga Ørnen sin mer eller mindre sikret plass i 11'ern, mens både Haugesund og Mjøndalen snuser/har snust på han. Prislappen skal visstnok ikke være så ille heller. Hadde ikke han vært midt i blinken for oss da?
    1 liker
  7. For å være klar først: Jeg krysser selvføglelig fingre og tær for at det blir en ny Nadderud! Men så er det vanskelig å argumentere for ny stadion, om vi ikke forstår hva motstanden skyldes. Vi vet ikke sluttregningen, men det er snakk om en del hundre millioner. Så er det kostnadsestimater som inkluderer næringseiendom og skatepark, men det er også "estimater". Det har skjedd en og annen gang at byggeprosjekter ender med å bli dyrere enn man trodde? Så argumentet om at det er mye penger må vi bare akseptere. Jeg aner ikke hva tallene er, men hvor mye penger bruker Bærum kommune på idrettsanlegg i året? Tipper det er ganske mange år med vanlig drift som dyttes inn på Nadderud. Så spør smart: "Uten en klubb i Eliteserien hva er vi da?" Svaret er vel en klubb i Obos eller PostNord? Skal vi snu spørsmålet litt, tror vi det er verre å være barn i Asker, siden de ikke har et lag i Eliteserien? Har barn i Moss en dårligere oppvekst enn barn i Sarpsborg pga toppfotballen? Det er selvfølgelig positive følelser for innbyggere å ha en lag å heie på, men er den verdien såååå stor? I euforien pleier sånne verdier å blåses opp. Lillehammer budsjetterte vel feks med titalls millioner i omdømmegevinst da de arrangerte ungdoms-OL for noen år siden. Uten at noen i idrettsinteresserte Norge noen gang har hørt om andre arrangørsteder av ungdoms-OL. Med andre ord: Ingen i verden bryr seg om hvem som arrangerer. Men som økonomisk gevinst følte de seg likevel sikre på at det var noe der. Det er masse b**sh**t argumenter mot. Når OIS snakker om sikkerheten til elevene og det klages over barrierer mellom Gjønnesjordet og Nadderud-området, da er det bare å le. Men vi kan ikke le bort det faktum at det kommer til å bli brukt "fryktelig" mye penger på dette.
    1 liker
  8. Kan Thomas Amang være en mulighet? Mest sannsynlig ikke så dyr heller. https://www.transfermarkt.com/thomas-amang/leistungsdatendetails/spieler/421356
    1 liker
  9. Du fortjener virkelig å bli vurdert til prisen "Årets Stabæk-gutt" på årsfesten i vinter. Fantastisk stykke arbeid.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...