Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. feb. 2021 i alle områder

  1. Jeg har spilt på Stabæk og fått meg ny jobb jeg også..
    12 liker
  2. Ikke første gang IA henter Davey.
    10 liker
  3. Sånn av nysgjerrighet, hvilke spisser har egentlig klart å gå fra å være oppscorer i Obos til å fungere i Eliteserien? Jeg tok en rask titt noen år tilbake. -- 2019: Engblom, Castro, Güven. Castro synes jeg leverte bra for et dårlig Aafk i år, men ellers... 2018: Høiland, Fridjónsson, Mauritz-Hansen. Fridjónsson fulgte opp med svak 2019, men bra for Aafk i 2020. 2017: Opseth, Pellegrino, Eriksen. Opseth med bra vår i 2018. Pellegrino med dårlig 2018 og start av 2019. Blomstret i Kristiansund fra sommeren 2019. 2016: Engblom, Bamba, Stene. Bamba leverte for Kristiansund etter opprykket også. Mer varierende i Brann. (Ikke verdt prisen..) 2015: Engblom, Stene, Opseth 2014: Kirkevold, Mendy, Shroot. Kirkevold leverte OK videre. 2013: Aas, Khalili, Laajab. Laajab bra året etter også. 2012: Wiig, Vilhjálmsson, Gundersen. Vilhjálmsson fikk en fin karriere, men bare påfølgende året i Start han lå over 7 mål. 2011: Braaten, Aas, Karlsen 2010: Helle, Romøren, Marøy -- Jeg synes det passer godt å slutte gjennomgangen med vår egen Marius Helle. Det interessante her er at alle de som har fulgt opp en god sesong i Adecco/Obos med en god sesong i Eliteserien, gjorde det i den samme klubben. Det gjelder først og fremst Vilhjálmsson, Laajab, Kirkevold, Bamba, Opseth og til en viss grad Høiland og Castro. Av disse har noen også levert videre i andre klubber senere, men først altså etter en (eller flere) sesong i samme klubb som de rykket opp med. Et unntak er Pellegrino. Han er den eneste som både byttet klubb etter en topp-3, og har hatt sukesss videre. Det interessante da er jo at han byttet fra å være toppscorer i Mjøndalen, så slet han i Godset før han igjen leverte i Kristiansund.
    9 liker
  4. Vi snakker fra 84 til 96 🙂 Var en fin tid. Fikk mange skrubbsår på Stabækbanen. Arrene derfra er jeg veldig stolt av! Ble dessverre ikke noen stor karriere...
    5 liker
  5. https://www.josimar.no/artikler/martin-odegaard-har-prestert-i-motsetning-til-mange-journalister/6386/ Yaw skriver om Martin Ødegaard og fotball generelt.
    5 liker
  6. Hva skjer med Junker-forelskelsen din, Arni? Jeg er blant de som mener at Junker er en av de bedre spissene vi har hatt i Stabæk de siste årene, og ikke fortjente alt av kritikk han fikk da han var her. Samtidig var han ikke fantastisk for oss, så det han har å vise til er én toppsesong i B/G, en ganske bra halvsesong for oss, og så ganske begredelig i Danmark årene før det. Dette kaller du "topp spiss over flere sesonger"?
    4 liker
  7. Alex Davey klar for ÍA Akranes på Island
    4 liker
  8. Han som rev i stykker kontrakten med Trelleborg etter en uke, fordi det var så kaldt i Sverige..?
    3 liker
  9. Så det er derfor du forguder en lånespiller som var her under 4 måneder?
    3 liker
  10. "Ryktes at d er en herlig spiss på vei..." Noe mer du kan si om saken? 🤔
    3 liker
  11. Hadde jo vært typisk om B/G får en toppscorer ut av han her... https://www.nettavisen.no/sport/botheim-ble-frigitt-av-rosenborg-hevder-spissen-er-pa-vei-til-bodo-glimt/s/12-95-3424089364
    3 liker
  12. Det var vel i august, så tror man skal ta det med en klype salt. Evt. så kan det være at folk der var kalde
    2 liker
  13. Eller vi kan si at frem til siste match, så hadde han et målsnitt på 0,27. Det var 28 andre spillere i serien med like bra snitt. Skal vi virkelig diskutere Junker igjen? Alle så jo at han hadde kvaliteter da han var hos oss. Det han sleit med, og hadde slitt med hele karrieren, var uttelling. Det er først denne sesongen han har levert målene som trengs som toppspiss. Det er levert på et lag som har scoret ekstremt mye mål, og der feks. Boniface var på et målsnitt på over 20 mål om han hadde spilt alt. Så var det sånn at vi valgt å ikke bruke penger på han. Åpenbart var han ingen billig mann, og basert på det som har kommet frem i media i det siste har han tydeligvis også vært veldig tydelig på at han ikke ønsket en karriere i Norge lengre enn strengt nødvendig. Livet går videre. Pr nå er jeg mye mer usikker på hva vi tenkte på da vi i 2019 kjøpte Kinoshita, enn da vi IKKE kjøpte Junker.
    2 liker
  14. Hva med «sesongene i eliteserien»?😊. Å komme inn på Stabæk sommeren 2019 da laget kjempet mot nedrykk, og få et målsnitt på 0,5 som nykommer. Meget bra. Nannskog hadde 0,68 i gullsesongen Ryktes at det er en herlig spiss på vei inn om ikke lenge..
    2 liker
  15. OM så legger jeg meg nesegrus i beundring for Knutsen - men skal vi tippe at de ser han som indreløper istede for spiss... Det er ihvertfall hva jeg ville ha forsøkt med han. Men men de klarte jo å gjøre målscorer av Junker også... Dog hva er det de sier om lynet som ikke slår ned samme sted to ganger?
    2 liker
  16. God nyhet for taxi-virksomheten på Island
    2 liker
  17. Jeg synes det er utrolig vanskelig å si noe om kvaliteten på midtbanen. Det er noen måneder siden vi har sett dem, og "usikkert" føler jeg er mye mer dekkende enn "dårlig". La oss anta en oppstilling ganske lik det JJ brukte i fjor. Jeppe - Pignatel - Yaw - Solheim bak, evt Ottesen eller Jonassen. Her vet vi ganske godt hva vi har. Foran er det pr nå Kinoshita eller Azemi. Vi forventer ikke altfor mye.. Av de fem på midten, er Edvardsen på venstrekant den første vi plasserer. I den rollen ville han vært aktuell for ganske mange klubber i Eliteserien. På høyrekant er det noe mer usikkert hvilken type han vil ha inn. For nå lar jeg det stå mellom Normann Hansen og Geelmuyden. Kanskje blir sistnevnte vurdert som alternativ som enslig spiss, kanskje som en fremskutt sentral. Og kanskje vil JJ heller ha Kassi i en kantrolle. Men for nå altså Normann Hansen. Jeg synes dette er et svakt punkt, men han kom seg mot slutten av fjoråret. I tillegg er det en plass der vi har en del forskjellige typer som kan fylle den på forskjellige måter. Sentralt er det et spørsmål om to sittende og en fri, eller én sentral og to indreløpere. Jeg ser for meg at Solbakken er tiltenkt å enten være sentral i en klassisk "norsk" 4-5-1, eller en av to sittende. Igjen føler jeg "usikkert" er riktig ord. Det kan enten være alt fra at han ikke holder nivået, til at han forsvinner til Sampdoria i juli. Hele karrieren har han vært ansett som et stort talent, men han har gått gradene litt langsomt. Sammenliknet med Hugo er han noen måneder yngre, og det er først nå han tar steget til Eliteserien. Kanskje er det ikke så dumt? Mye spilletid i Ham Kam, og fått trent på å styre kamper på et nivå han har behersket. Kan Askildsen og Hauge gå fra å så vidt ha spilt Eliteserie til å kunne brukes i Seria A, kan en 20-åring ta steget fra Obos til Eliteserien! De to andre plassene skriker også "usikkert". Kassi? På sitt beste er han jo en av Eliteseriens beste. Jeg har ikke hørt om noen skader i vinter, så kanskje han endelig har gått skadefri over en lengre periode? Lumanza? Jeg er stygt redd for at det blir Lumanza 2.0 vi ser i år også, men kanskje har han funnet noe av det vi så i den tidligere versjonen? Tar han steget TILBAKE dit, og vi har Lumanza og Kassi boks-til-boks, da har jeg trua. Så er Skytte en joker. Han er fortsatt bare 23 (snart 24), som er en alder der han kunne vært etablert allerede, men der det fortsatt er mulig å ta store steg. Skulle vi spille med både Lumanza og Solbakken med defensivt ansvar, og den siste sentrale mer som en hengende spiss, da kan Skytte være en fin partner for Geelmuyden. Konklusjonen min er at det er alt for tidlig å avskrive midtbanen, vi har mer enn 5 midtbanespillere som KAN stå frem blant seriens beste spillere allerede fra sesongstart.
    2 liker
  18. 1 liker
  19. hmmm istedet for å sammenligne med Nannskog så sammenlign med andre år nylig har ligget der nede..2017: Ohi snitt på 0,63 og 2018: Boli snitt på 0,57 og de spilte en hel sesong og ikke 12 kamper...vil si det er mye mer imponerende...
    1 liker
  20. Fridjonsson var meget god i 2018, da var han inne i kontraktens siste år, var også meget god i år, da hans nye kontrakt også var på vei ut! Castro bommet på straffe i årets første kamp mot Molde, og har vært en skygge av seg selv i ett meget dårlig Aafk! Mentaltrener tror jeg i dagens fotball er viktigere enn en tror!
    1 liker
  21. Kjærlighet kan gjør deg blind..
    1 liker
  22. Udahl velger jo her å være 2 fiolin bak Kjartanson - Udahl er 24 og i en alder hvor han MÅ spille om han skal utvikle seg videre. Kjartansson er på sin side "bare" 30 og på topp - samtidig som han er i en alder hvor han ikke er veldig attraktiv for et salg. Han har vel også noen år igjen på kontrakten. Jeg synes det er et veldig merkelig karriærevalg av Udahl. Ikke helt sikker på om jeg synes det er et så fantastisk valg av VIF heller - med mindre det er relevant informasjon rundt Kjartansson vi ikke kjenner til.
    1 liker
  23. Ohi bør vel med som en god case etter Jerv
    1 liker
  24. Amedia streamer kampen ifølge Raufoss.
    1 liker
  25. Oops. Og kanskje burde jeg nevnt Lundal også.
    1 liker
  26. Jeg har stor tro på midtbanen vår! Når det gjelder Skytte fikk han en trøblete start på seongen i B/G. Han blir bra i år.
    1 liker
  27. Mange ser hvor bra Bohinen har vært lenge. Gleder meg til,å se Skytte Iår, herlig fysikk og gode pasninger!
    1 liker
  28. Enig med deg, @odd, men du glemte kanskje den mest spennende av dem alle på midten: Kai!
    1 liker
  29. Et veldig godt poeng. Og egentlig veldig merkelig at ikke flere har reagert på dette. Jeg tør ikke å tenke på oppslaget og mediekjøret fra Josimar om det hadde vært Stabæk og ikke VIF..
    1 liker
  30. Meling som venstrekant, målgivende og seier.
    1 liker
  31. Kødder du med meg eller? 3-4 ganger? 1. omgang er vel fort årsbeste på tribunen (sett bort ifra den ene kampen vi fikk på ståfeltet). At det faller litt når laget faller sammen er vel ikke så rart. Og med den totale kollapsen på slutten i dag er det vanskelig å finne energi til å fortsette å synge. Å skape trøkk når alle står med to meters avstand, og man maks er 15-20 stk som synger, er en fryktelig tung oppgave. Jeg mener man bør innse at dette er vanskelige forhold for en forsanger, og kanskje justere forventningene sine ned litt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...