Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 02/17/2021 in all areas

 1. https://www.budstikka.no/fotball/formannskapet-ja-til-ny-nadderud-stadion/627488!/ som link sier. Formannskapet har sagt ja. Stabæk er lettet. Planleggingsfasen kan begynne
  22 likes
 2. Nå er det ingen grunn til å spare seg til fant lenger. Show Valsvik the money. Hvis vi strekker oss bare litt, så er jeg sikker på at vi får han mye billigere enn han hadde kunne fått andre steder. Viktig mann for 2021!
  9 likes
 3. Bare aldri bli ta prøveabonnement hos Stavanger Aftenblad, jeg registrerte meg der for en se en kamp og klarer ikke komme meg vekk fra nyhetsbrevet dems.. etter 9 telefoner for å fjerne meg gir jeg opp... kom en senest forrige uke..
  7 likes
 4. Nå står ikke verden til påske. Hvis han slår gjennom i glimt skal jeg spise sokkene mine! Og de smaker ikke godt for å si det sånn..
  3 likes
 5. Stor tro på Skytte, Normann Hansen, Lundal og Edvardsen dette året. Syns vi burde fått Valsvik inn, han passer veldig godt i laget. Håper og har sterkt troa på Jeppe også. Det vi trenger er en på topp som scorer... Junker...?
  3 likes
 6. Fotballfaglig er dette er veldig spennende. Glimt har en trener som driller et shortpassing system med raske skiftinger og vil gi Botheim helt spesielle og avgrensede oppgaver. Min oppfatning er at han mangler hurtighet til å greie opplegget, men jeg har tatt feil et par ganger før i livet og jeg behøver ikke få rett denne gangen. Synes ellers det er interessant å se Vetlesen i Glimt. Beskjeden til Hugo har tydeligvis vært: Her går det framover - ikke på tvers. Liker Glimt og er spent på dem i årets ES. Mener Glimt har ES beste trener med JJ på andre plass.
  2 likes
 7. Ikke helt sikker, men jeg regner med at det holder å ha et aID med abonnoment et sted. Budstikka og Oppland Arbeiderblad er begge Amedia ja..ellers koster det 5 kroner for fem uker hos OA.
  2 likes
 8. De har vel kjøpt opp Budstikka? Betyr dette at man kan se kampen med Budstikka-abonnement?
  2 likes
 9. Få RBK til å gi han sluttpakke slik at han kan gå ned i lønn hos Stabæk
  1 like
 10. Hva med «sesongene i eliteserien»?😊. Å komme inn på Stabæk sommeren 2019 da laget kjempet mot nedrykk, og få et målsnitt på 0,5 som nykommer. Meget bra. Nannskog hadde 0,68 i gullsesongen Ryktes at det er en herlig spiss på vei inn om ikke lenge..
  1 like
 11. Kjærlighet kan gjør deg blind..
  1 like
 12. Hva skjer med Junker-forelskelsen din, Arni? Jeg er blant de som mener at Junker er en av de bedre spissene vi har hatt i Stabæk de siste årene, og ikke fortjente alt av kritikk han fikk da han var her. Samtidig var han ikke fantastisk for oss, så det han har å vise til er én toppsesong i B/G, en ganske bra halvsesong for oss, og så ganske begredelig i Danmark årene før det. Dette kaller du "topp spiss over flere sesonger"?
  1 like
 13. Ikke første gang IA henter Davey.
  1 like
 14. OM så legger jeg meg nesegrus i beundring for Knutsen - men skal vi tippe at de ser han som indreløper istede for spiss... Det er ihvertfall hva jeg ville ha forsøkt med han. Men men de klarte jo å gjøre målscorer av Junker også... Dog hva er det de sier om lynet som ikke slår ned samme sted to ganger?
  1 like
 15. Jeg har spilt på Stabæk og fått meg ny jobb jeg også..
  1 like
 16. Amedia streamer kampen ifølge Raufoss.
  1 like
 17. Jeg har stor tro på midtbanen vår! Når det gjelder Skytte fikk han en trøblete start på seongen i B/G. Han blir bra i år.
  1 like
 18. Her får vi nok en indirekte smekk fordi interessen rundt klubben ikke er enda større. Asker og Bærum er til sammen større enn Trondheim kommune og langt større enn Stavanger eller Fredrikstad eller Ålesund eller Molde pluss hele Romsdal (vi er vel nesten like mange som i hele Møre og Romsdal), men interessen rundt topplaget kan vel ikke sies å være helt på topp. Når ei "bygd" med 223 000 innbyggere sliter med å fylle en stadion på knapt 4000 plasser, så er det vel ikke helt uforståelig at politikere blir usikre på om dette er den enkleste veien til innbyggernes hjerter (og stemmer). Som STB-supporter frykter jeg veldig for hva som skjer hvis vi ikke får en ny og skikkelig stadion, mens hvis jeg prøver å ta på med de nøytrale brillene (hvor var det nå jeg la dem igjen?), så skal jeg tilstå at jeg vet ikke hva man kunne fått for disse pengene i stedet for nytt stadion til oss. Det er kanskje ikke så veldig mye, egentlig? Jeg tror ikke du hadde fått en ny svømmehall og kanskje ikke en ny ungdomsskole heller? For meg blir dette litt lek med tall uten at jeg helt begriper hvilke verdier vi snakker om. Enten det er 200, 400 eller 600 millioner kroner. Det koster mer enn rekkehuset jeg bor i, det er i hvertfall sikkert.
  1 like
 19. Sier det igjen, rart at Budstikka legger Stabæk sine svar som pluss sak! Mens alle sakene MOT Nadderud er åpne for alle...
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...