Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. feb. 2021 i alle områder

  1. Jeg var også innom treningen i dag og gikk begeistret hjem. I morgen er det kamp mellom to Stabæk-11'ere kl 10.30 og den skal jeg ha med meg, for dette var moro! Støttet helhjertet tanken om å spille Kassi i en fri offensiv rolle, og Luc er på full fart tilbake til formen fra i fjor vinter. Ingen scorer flere enn han på treningene, så han bør ikke bruke energien på å jage opp og ned langs sidelinja og ta defensivt ansvar. Luc skal score mellom 10 og 15 mål, ikke demme opp for motstandernes høyreback. Deretter foreslo jeg et prosjekt som heter Tortol van Dijk, med Lumanza som Eliteseriens beste midtstopper. Han er fotballklok, plasserer seg godt, har brukbar speed og en pasningsfot Virgil of Liverpool kunne ønske seg. Tenk deg Tortol van Dijk slå 70 meters pasninger frem til Kassi, Oliver, Azemi, Cornelius og Antionio Nousa. Jeg har forøvrig aldri hørt Petter Belsvik være så lyrisk over noen unggutt i Stabæk som i sin beskrivelse av Nousa. Gutten er 15 år og går på ungdomsskolen (!!??), men har dribleferdigheter i særklasse. Han går av folk med ballen med en ekstrem ballkontroll, finter og dribler og banker inn skudd med begge bein. Keeper Markus Sandberg måpte da kulene suste inn fra alle vinkler når Nousa klinket til i dag I dag ble Markus rett og slett irritert over avslutningene til 15-åringen som satt i nettet nesten hver gang. Antonio skal gå ferdig ungdomsskolen (sic!!!) før han blir med for fullt - og ekspertene sier at vi må få med oss guttungen fra første spark på ballen, for han blir ikke lenge i norsk fotball. Flere av de andre Akademigutta som nå får prøve seg, har imponert. Ellers elsket jeg denne fra Belsvik: Sturla Ottosen kom til oss som høyreback fra Kjelsås i fjor høst og har tatt sjumilsskritt. Ingen løpere mer og lengre enn Sturla på treningene, og nå er jobben å bidra enda mer offensivt. Sturla satt inn utligningsmålet mot Raufoss og er altså flink til å ta i mot beskjeder: "Han er på landslaget i løpet av et par sesonger," sa Belsvik. Jeg ser med entusiasme frem til sesongen og til intermatchen i morra. Håper du tar turen. Det er meldt 10 grader og sol.
    26 liker
  2. Stabæks nye mentale trener!
    12 liker
  3. Stoppet litt innom dagens trening; - Jeppe var ikke å se. Yaw hadde egentrening bak målet og var derfor ikke med på spill sekvensene - Kun sett de en gang, men prøvespillerne var ikke all verdens - Kai var som vanlig veldig ballsikker. - Piggy så veldig solid ut. - Mulig det var "forbud" mot det, men ingen fyrte av noen langskudd. Få avslutninger generelt - Fitim var mer aktiv enn Kinoshita. - Brauti eller Ulla var heller ikke å se, så Granli sto for det ene laget. - Kjønø var aktiv i coachingen fra sidelinjen. - Juniorspillerne ser friske ut, men det er nok noen år for tidlig. Blir litt enkle å ta ut i duellene.
    9 liker
  4. Skjulte fire innlegg av ulike årsaker.
    5 liker
  5. Hvorfor i himmlens navn kan Bodø og Molde reise til Spania, trene i sol og spille kamper? Resten av lagene får jo ikke spille treningskamp engang? Blir ikke dette veldig galt for de lagene som tar myndighetenes råd på alvor?
    3 liker
  6. Herlig dame med masse god kompetanse, passer godt inn i klubben!
    2 liker
  7. Hva er status på Marius Berg Fossum? Signerte kontrakt i 2019 og var blant de tre nominerte for Morgendagens Fotballhelt, sammen Isak Hansen-Aarøen (Man Utd) og Andreas Schjelderup (Nordsjælland). Er vel eldre enn de ungguttene som hadde sin første treningsøkt her om dagen?
    2 liker
  8. https://www.fotball.no/fotballdata/person/profil/?fiksId=3276735 spilte hele fjoråret for u16
    1 liker
  9. Her er litt info hvertfall. Fin artikkel! https://www.stabak.no/nyheter/skal-lage-kaos-i-forsvaret?fbclid=IwAR2JIz3OcpYbuF9BqX3LELAfBVXx65s4ztmm7kYwy-UwRrNk0ezYs42PuEA
    1 liker
  10. Jeg vet det har blitt sagt før, men jeg synes det er veldig kult at du bruker tid her inne og svarer og diskuterer med supporterne. Stabæk har alltid vært og skal forhåpentligvis alltid være en familieklubb der spillere, støtteapparat og supportere er samme familie (ikke dermed sagt at man ikke kan være kritisk, som i en vanlig familie), og tiltak som dette, og når spillerne er ute og besøker skoler, eldre o.l. underbygger dette (gjerne da med video så vi andre får se det). Keep up the good work og mer av dette!
    1 liker
  11. Godt spørsmål! Og for å starte enda lengre bak, hva er egentlig startoppstillingen vår hvis alle er friske? Solheim - Yaw - Piggy - Moe ? Eller er Ottesen foran Solheim, og i så fall er Solheim foran Piggy eller Yaw? Kanskje er dette de som helst skal starte: Ottesen - Yaw - Solheim - Moe Uansett vil jeg tro at oppstillingen med Yaw skadet (som er det vi er litt redde for) er: Ottesen - Solheim - Piggy - Moe Skulle vi i tillegg få skade på en av de tre første, står vi fort igjen med (Solheim ute, som et eksempel): Ottesen - x - Piggy - Moe I disse oppstillingene, hvor er det vi tenker oss at en ny stopper skal inn? Vi trenger definitivt en stopper som kan dekke opp hvis vi har to spillere ute. Det kommer til å skje i løpet av sesongen. Hvem er neste fra Akademiet? Hvis Ringo treffer med beskrivelsen av Akinyemi som en "Øveraas-klasse" så synes jeg det høres ganske fornuftig ut. På slutten av forrige sesong, med Ottesen som førstevalg, synes jeg Øveraas var en helt grei backup som neppe kostet oss mye penger. Og en spiller som skal være "Andre backup" som stopper bør ikke koste for mye... Hvis vi sikter høyere, mener jeg at vi må på en spiller som er helt oppe og endrer på den første linjen. Altså en som skal gå foran både Ottesen, Solheim, Yaw og Piggy. Hvis de som er tett på laget føler at Yaw er lappet bra sammen etter høsten synes jeg det er kult om vi gir Piggy sjansen som førstevalg, og sikrer oss med Solheim eller Ottesen inn hvis han sliter så mye at vil trenge en liten pause. I så fall er det ikke kritisk å dekke inn annet enn bredden, og heller se an frem til sommervinduet hvordan helsen til Yaw og utviklingen til Piggy er.
    1 liker
  12. Bo... fin fyr. https://www.tv2.no/sport/11975365 "Det er fint å være et eksempel på hvordan Stabæk ønsker å få fram spillere. Det sier ganske mye om klubben at gang på gang selger spillere, det er på en måte sånn klubben er bygget opp. Jeg har alt å takke Stabæk for – så er jeg samtidig glad for at jeg endelig får takket klubben med å gi litt penger inn i kassen, sier Emil Bohinen."
    1 liker
  13. I eliteserien kan alt skje. Hvem hadde trodd at "målmaskinen" Bakenga skulle putte 15mål på de 18 siste kampene i fjor?
    1 liker
  14. Var to nye på trening i dag. Spiss og midtstopper
    1 liker
  15. Vi har jo nesten komplett tropp allerede, 1,5 mnd før i stedet for 1 mnd etter sesongstart. Dette er bra til Stabæk å være, jeg er ikke bekymret (foreløpig)
    1 liker
  16. Dette er vel en av få gladsaker om dagen.
    1 liker
  17. Gratulerer med dagen til Morten Morisbak Skjønsberg. 38 år i dag.
    1 liker
  18. Her er jeg helt enig med deg. Vi må ha en balanse mellom unge talenter og mer etablerte spillere. 2020 sesongen var ok poengmessig, men det er helt klart at vi må løfte «underholdningsnivået» og laveste nivået i 2021. Med det trenerteamet og den spillergruppen vi har nå, tror jeg vi vil se et løft. Og så må vi ha inn et par spillere før sesongstart.
    1 liker
  19. Det har du lest i avisen😉
    1 liker
  20. Ser ikke helt forskjellen. Én ting er å humre hvis livet hans lugger litt. Typ et punktert bildekk eller akutt kebabmage på flyplassen så han ikke rekker flyet hjem til Molde. Brukne ben er ikke spesielt morsomt i mine øyne.
    1 liker
  21. Vi er ikke fremmed for å bruke noe penger på å finne en spiss, men den ene spilleren som garanterer 10+ mål vil alle ha. Så lenge man ikke legger 10-15 millioner på bordet er det alltid usikkert om spissen vil lykkes i vår klubb. De spissene som har lykkes i vår klubb de siste årene har en verdi på minst 10-20 millioner, fordi de har vist at de lykkes. Dette er spillere som kun Molde og RBK har råd til å hente i Norge. Vi skal ha inn en etablert spiss før sesongstart og så må Torgeir bruke den tiden han trenger for å minimere risikoen for at vi bommer.
    1 liker
  22. Eh? Dio dro i 2015. I 2016 var Keita toppscoreren vår, i en dårlig sesong under Billy. Ohi spilte stort sett kant, men reddet oss i kvalikken. Ellers fra det året kan det jo nevnes at strategien vår var å signere en etablert spiss på lang kontrakt. CVen viste gode tall i Malmø, så kontrakt i Serie A og så noen middels sesonger. Agon Mehmeti var en suksess.. I Eliteserien ble Fitim Azemi nummer tre på Toppscorer listen. I 2017 ble Ohi nummer to på Toppscorer listen, bak Bendtner som var fus i alt på Lerkendal (og trolig kostet dem mer I drift enn hele stallen vår til sammen). I 2018 ble Boli toppscorer og i 2019 ble han solgt dyrt halvveis i en sesong der han var i rute mot topp 5 på samme liste. Etter at Dio dro har spissplassen vært en av våre beste. Foran neste sesong har vi hentet et av Norges største talenter, som i tillegg kjenner klubben og har hentet impulser fra PSV. Støtter klubben 100% i å ikke bruke mye penger på gamle spillere. En spiller som Kirkevold er på ingen måte noen garantert 10-målsmann I mine øyne. Da ser jeg heller at pengene brukes på kontrakter som får spillere som Bohinen til å skrive noen ekstra år.
    1 liker
  23. Stabæk vil nok aldri bruke mye penger på å kjøpe en spiller som ikke har et videresalgspotensiale. Hvis vi endrer strategi i den retningen vil vår økonomiske situasjon ende opp som den var for 5-6 år siden. Vi må klare å bygge lag samtidig som vi bygger opp en solid egenkapital. Kun på den måten kan vi sikre at vi ikke selger spillere fordi vi MÅ og kan beholde spillere i klubben litt lenger. Vi trenger helt klart en spiss og en stopper før seriestart. Når det er sagt er det lenge siden vi har hatt større kontinuitet i troppen enn vi har nå. Mer enn 22 mann på første trening har vel ikke skjedd på lenge.
    1 liker
  24. Håper ikke vi er en gjeng med supportere som ønsker tidligere spillere skadet. Selv Ola fortjener ikke det. Og det sier jo litt..
    1 liker
  25. Spar deg for sånne kommentarer, vær så snill.
    1 liker
  26. Bob Bradley om tiden i Stabæk. Veldig bra intervju. https://www.stabak.no/nyheter/hva-gjor-du-na-bob-bradley
    1 liker
  27. Så utrolig kult om det går i boks. En ting er at vi henter unge spillere som Solbakken, men det er annerledes når det er en av våre egne som kommer hjem.
    1 liker
  28. Det smalt jo fra rett kjeft. Men litt underholdende at du tydeligvis diskuterer noe helt annet enn de du diskuterer med. Kan avsløre at de andre diskuterer om Azemi bør få en sjanse, så skjønner at du sliter med å følge samtalen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...