Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. mars 2021 i alle områder

  1. Beklager på forhånd for emoinnlegg, men faen. Jeg var så optimistisk og gledet meg til at stadion skulle bli klar til begge gutta mine var i kampalder, og alle kampene vi skulle dra på sammen, før de blir så gamle at det er 100% megateit å ha faren sin på slep. Så kommer dette dritet her, og jeg blir så deprimert av alt sammen at tenker vi bare kan pakke sammen først som sist. Det ender sikkert med at de skal ha Nadderud med løpebane og lavere publikumskapasitet enn vi har i dag, for det blir for dyrt å bygge to nye tribuner. Fra innerst i hjerteroten, til alle politikerne som er skyld i dette: Faen ta dere. Dere har gjort verden et litt jævligere sted å være. Måtte dere alltid ha knekkebrødsmuler i sengen og mild stresshodepine. Dere har drept klubben min. Dere kan redde et skip fra å synke når det er 3 meter fra kai, men så må dere ta en ekstra runde i redskapsboden for å se etter et billigere tau å fortøye med. Drit og dra.
    30 liker
  2. Bra initiativ. Det er følelsene som kommer frem her inne som må komme ut i det offentlige rom. Ikke vær så opptatt av om det er velformulert. Det er følelsene som må komme frem. Husk at politikere er valgt av folket i kommunen og Budstikka er en av de viktige lyttepostene. Til nå har det, med få unntak, vært folk uten innsikt som har skrevet leserinnlegg om Nye Nadderud. Vi trenger engasjement for å få fortgang i saken. Det aller viktigste er at kommunen ikke bygger en stadion for mindre enn 8000. Det er å gå baklengs inn i fremtiden. Bortsett fra Mjøndalen og Sandefjord har alle andre klubber større stadioner enn 8000 seter eller har planer om å bygge det (Tromsø og B/G). Norsk fotball er i en rivende utvikling sportslig. Vi skal ikke undervurdere betydningen av Håland, Ødegård, Sander Berge og alle andre talenter som snart vil være synlig i Europeisk toppfotball. Jeg tror på et stort løft for norsk fotball i årene som kommer. Ikke bare i utenlandske klubber. Da må vi ha en arena som ivaretar dette og er en toppklubb verdig.
    20 liker
  3. Jeg likte dette jeg, bare å sende inn. Har sendt inn et leserinnlegg selv nå. Det må vel bare til. Oppfordrer alle til å gjøre det samme, vi må nok ta tak i dette selv.
    12 liker
  4. @JonHvor er sponsorene i media? Hvor er samarbeidspartnerne ? Hvor er politikerne som er for? Hvor er kjente personligheter? Hvor er tidligere klubbhelter?
    8 liker
  5. De verste populistene i Sandvika burde virkelig bli tvunget til å høre på mer av den ektefølte lidenskapen du viser her, @BelgiskBlaa – historier om drømmer, nye Bærums-generasjoner, lokal identitet og stolthet. Jeg frykter at det politikerne har lagt mest merke til det siste året, er yrkeskverulering fra folk som blåser i om det er en ballbinge eller Bærums fremtid som fotballbygd de radbrekker med bitre leserinnlegg som stinker av liten til ingen reell innsikt i saken. Noen av de politiske forslagene som har dukket opp vitner om like mangelfull innsikt og forståelse av hva prosjektet faktisk dreier seg om. Det er som om enkelte knapt har lest overskriften på saksdokumentene. For det å foreslå at kommunen heller skal bruke noen millioner mindre på å bygge et stadion med en kapasitet på 6000 tilskuere, det er bortimot det samme som å si at en barnehage vil bli billigere enn en ny ungdomsskole – hele poenget forsvinner, ungen ut med badevannet og alt det der. Jeg frykter at alle de tusenvis av bæringene som sitter med hodet i fanget akkurat nå, er folk som ikke har for vane å skrike ut om ting de misliker i kommentarfelt og leserinnlegg hver eneste uke. Likevel føler jeg meg ganske sikker på at denne majoriteten har adskillig mer å si for hvilken vei neste kommunevalg tipper. Jeg tror få kommer til å tilgi et sånt avtalebrudd, og jeg tror få vil være villige til å stemme på politikere som er så visjonsløse at de er villige til å skrote et samlingspunkt som vil få utflyttede eks-bæringer og nyinnflyttede i kommunen til å komme sammen og knytte bånd i flere tiår fremover. Det er synd at så få folkevalgte viser ryggrad så snart det dukker opp et par motforestillinger her og der. Men hva hadde de egentlig trodd? Uansett hva en kommune velger å bruke X antall millioner på, så vil det komme mishagsytringer – det ville det gjort enten det var snakk om et sykehjem eller et forskningssenter. Men som politiker er det din oppgave å ta beslutninger du tror på, og deretter få gjennomslag for disse. Ikke vente på å finne ut hva Budstikkas faste hobbyspaltister har å si om saken. Men når Bærums politikere så tydelig viser at vinglende populisme er deres melodi, så har vi ikke noe annet valg enn å la stemmene våre bli hørt klart og tydelig. La det hagle inn til Budstikka!
    8 liker
  6. Ja, det er ikke kødd. Dette forumet er jo bare vårt ekkokammer. Frustrasjonen her når ikke fram til andre, og det kan se ut som om man ikke egentlig bryr seg. Så skriv kronikker og send dem til Budstikka! Husk at politikere følger med på hva folket sier, skriver og mener. Jeg har forresten også noen eposter til folk i kommunen.
    5 liker
  7. En blokk av rutinerte gamlinger bakerst og mye spennende fremover i banen. Jeg liker det, jeg – begynner å minne om et klassisk Serie A-lag.
    4 liker
  8. Oscar Aga har sneket seg inn på denne listen over potensielle, fremtidige landslagspillere. Noe for Stabæk?
    3 liker
  9. Føler med deg. Du burde sende det inn til budstikka (dropp noe av banningen). Åpenbart så sjekker de ikke hvem den faktiske avsenderen er hvis man ikke vil ha navnet sitt på trykk.
    3 liker
  10. Dette er veldig frustrerende og skuffende for oss alle. At 4-5 år med grundig behandling og bred politisk beslutning endres i løpet av noen dager er sjokkerende. Høyre har stått med ryggen rak og skal ha all honnør for at de hele veien har ønsket å følge normale beslutningsprosesser. At de ikke ønsker å stå alene i dagens kommunestyremøte er forståelig. Innlegget til Posse er veldig bra og jeg har savnet innlegg i lokalavisen fra støttespillere de siste ukene. Nå har alle motstanderne fått stå nesten uimotsagt. Det har mer tyngde når innbyggere skriver sin mening enn når jeg (les Stabæk Fotball) snakker for egen sak. Det er mange fornuftige innlegg i denne tråden som kunne stått på trykk i Budstikka. Kanskje en ide om flest mulig bombarderer Budstikke med leserinnlegg de neste dagene. Da forstår politikerne at det berører manges følelser og at de ikke skal være trygge på hvor stemmene vil gå ved neste valg.
    3 liker
  11. Åpent brev til kommunestyret i Bærum Sendt til 60-something kommunepolitikere, Face, Twitter, Budstikka m.fl. Jeg skriver til dere som styreleder i Stabæk Support, og som lokal guttunge som vokste opp på Stabekk og så mange ganger har tuslet opp småveiene til Bekkestua og Nadderud. Jeg skriver til dere fordi jeg ønsker at dere skal forstå hvor viktig denne møteplassen er for oss som bor her. På tribunene på Nadderud samles et snitt av Bærums innbyggere. Her kan man sitte eller stå mellom en banksjef, en elektriker og en doktor. På tvers av politiske retninger, saldo på brukskonto og hvem man forelsker seg i. Her kommer småbarnsfamilien ruslende fra Ørneveien og studentene med T-banen fra kollektivet i byen. På Nadderud deler vi opplevelser vi husker for resten av livet og arver nedover i generasjonene. Min far tok meg med på Nadderud for å se Stabæk slå Brann 3-0 i 1995. Det vekket entusiasme, stolthet og et ønske om å være med på å skape flere slike øyeblikk. Siden har det blitt hundrevis av kamper hjemme og borte, et tiår i styret og minner, bilder og historier som vil knyttes til vårt liv i Bærum for alltid. Nadderud ser dønn likt ut i dag. Det er et akutt behov for å oppruste. Ikke bare for oss som er glade i å se fotball på tribunen, men for all lokal ungdom som har glede av idrettskultur og aktivitet. Vi har topplag både på herre- og damesiden, tross alle vanskelige forutsetninger. Vi har kjempet i årevis for at kommunens eneste topplag skal klare seg. Det er skuffende å se noen av våre folkevalgte villede hverandre med oppblåste kostnadsestimater og sette dette opp mot eldre og barnehager. Det er populistisk og fordummende å gå ut med en påstått kostnad som kan være flere hundre millioner kroner mer enn den faktiske utgiften/investeringen for kommunen. Vi som bor her vil også at mormor skal ha et godt tilbud, og at barna kan gå i barnehagen. Men kostnadsbesparende tiltak kan og må utredes i samarbeid med utbyggerne som deltar i anbudet. Vi ønsker oss ikke et slott, men vi trenger et hus. Og vi forlanger at det ikke går folkevalgte rundt og feilinformerer om hvor mye det vil koste. Derfor ber jeg kommunestyret innstendig om å la planene for nye Nadderud Stadion gå videre til reelle anbud, der vi kan finne fornuftige løsninger med konkrete planer. Bærum trenger tilbudet nye Nadderud Stadion kan gi oss. For eliteidretten, barneidretten, fritidsaktivitetene og som en arena for opplevelser vi deler. Møtet sendes direkte her, vår sak er nr 2 på programmet: https://baerum.kommunetv.no/live/388 Sånn i innspurten før de skal stemme her: Engasjer dere! Kommenter og del på de plattformene vi har og la politikerne skjønne at dette spiller en rolle. https://www.facebook.com/StabaekSupport/posts/10158115233751801
    3 liker
  12. MMS blir mediesjef for Landslagets A-lag herrer! Gratulerer. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-legende-til-landslaget/629563!/
    3 liker
  13. Shala lala, en fornuftig og smart signering, dette er bra og positivt.
    2 liker
  14. Politikerne kan ikke be administrasjonen "sende det til entreprenører" for å få estimater, det er ikke slik det funker. Skal noen bruke tid og ressurser på å utvikle/prise et prosjekt må det enten være en konkurranse der beste prosjekt vinner eller så må de få betalt for jobben de legger ned. Og da ruller millionene igjen. Kommunen vet hvordan slike prosesser skjer, og de trenger konkrete rammer å forholde seg til fra politikerne. Selv om dette ikke er et veldg komplisert prosjekt, må infrastruktur (kloakk, vannledninger, strømkabler, veier, overvann etc) og grunnforhold kartlegges noe jeg håper er gjort. Så kommer selve bygget, og her ligger det mange muligheter for kostnadsreduksjoner og -økninger, blant annet avhengig av føringer/ønsker fra kommunen sin side. En pris- og idekonkurranse er ofte en smart måte å gjennomføre slike forprosjekter på, men skal det gjøres nå vil tiden gå. Da kan noen prekvalifierte grupperinger av samarbeidspartnere (arkitekter, konsulenter/rådgivere og entreprenører med underentreprenører) jobbe sammen med å utvikle prosjektet, helst i samspill med kommunen og brukere av anlegget (Stabæk og evt flere). Husk også at slike prosjekter ikke er veldig attraktive for de beste aktørene. Det kommer av mye usikkerhet/risiko i et ellers godt marked, samt at dette ikke er et veldig stort prosjekt. Strabæk har svært kompetente partnere i OBOS og Backegruppen, men det hjelper seff nada når det er et offentlig/kommunalt prosjekt.
    2 liker
  15. Akkurat en slik type spiller jeg har etterlyst - så får vi håpe han viser seg god.
    2 liker
  16. Syntes dette er en fornuftig signering, kassi ut, shala inn. Free transfer i et vanskelig market, ikke så veldig mye å si på den
    2 liker
  17. Jeg har stemt ved alle valg siden jeg fylte 18, men neste kommunevalg vet jeg faen ikke om jeg gidder. For en ubrukelig gjeng med snyltere og pissemaur. Politikk skal være det muliges og kompromissets kunst. Det ser vi faen ikke mye til her. Den feige som følger den populistiske som følger landsbyidioten. Er det slik at det å bruke penger på Nadderud stadion er et tapsprosjekt politisk? Er alle vi som støtter Stabæk en bortskjemt gjeng med drittunger som det er om å gjøre å ikke kaste bort penger på, for da blir man upopulær? Jeg forstår ikke MDGs problem heller, det er jo ikke akkurat uberørt natur som ligger der vi SKAL bygge hjemmebanen vår, det er en kunstgressbane for pokker! Er ikke mye stolt av hjembygda mi akkurat nå.
    2 liker
  18. https://soundcloud.app.goo.gl/f4ZVZLaSwCSC9kwD9 Kul episode som er laget av klubben med Oddbjørn i spissen, denne ukens gjest er journalisten/silly-season eksperten Arilas Ould-Saada. Snakker om blant annet drømme-elleveren til STB bestående av egenproduserte spillere, da han prøvespilte for Stabæk og mulige spillerkjøp. Gøy påfunn fra klubben! Kudos!
    1 liker
  19. Hmm. Selvfølgelig kan en politiker si sin mening selv om det er imot partiprogrammet. Skjer hele tiden på Stortinget hvorfor ikke i Bærum kommune? Hvor står ungdomspartiene til Frp, AP og Høyre, osv i saken? Kan de uttale seg? En sponsor kan vel si sin mening om et fruktbart og strålende samarbeid med klubben over mange år og hvilke enorme muligheter en ny stadion kan gi Stabæk og Bærum... Men gamle klubbhelter, kjente personligheter kan uttale seg? Mulig jeg er naiv, at dette spillet handler kun om alt annet en logikk og fornuft...
    1 liker
  20. I gjennomgangen posisjon for posisjon, er Markus Solbakken med som sentral midtbane. Det er også Vetlesen og Askildsen. Emil er av en eller annen grunn på listen som høyrekant, og Molde har en kar på listen som venstrekant. I posisjonsgjennomgangen begrenses spissene til Haaland, Sørloth, Strand Larsen og Holm. Så dukker Fiabema og Aga plutselig opp på hovedoversikten der han trenger tre på hver posisjon. (Der har også Dønnum plutselig godt fra å være ventrekant i posisjonspresentasjonen, til alternativ på høyrekant.)
    1 liker
  21. Det er like mange hjemmekamper uansett når de begynner. Bare å kjøpe 😁 Fy f... jeg gleder meg til fløyta blåser i gang 2021.
    1 liker
  22. En som kjefter og smeller litt. Ingen pusekatt. Det trengs.
    1 liker
  23. Fint innlegg på stabak.no
    1 liker
  24. Åhh, er Kino solgt til IFK Göteborg 🤦‍♂️😉
    1 liker
  25. Shala er mer offensiv enn Lumanza,skytte og kai. Et brukbart sluttprodukt. Er positiv. Virker som en vinnerskalle.
    1 liker
  26. Azemi tydeligvis i form: Ett mål og en assist
    1 liker
  27. Dette må da være noe av det mest spennende innenfor grensene å få tak i disse tider som ikke er under kontrakt... Veldig positiv til som Kassi erstatter!
    1 liker
  28. Jeg syns dette virker fornuftig slik ståa er akkurat nå. I tillegg tror jeg han kan passe godt inn i startelleveren. Han er rutinert, har ofte høy intensitet i spillet sitt og fungerer godt som innoverkant med en god venstrefot på høyresiden. Jeg tror det kan funke glimrende når vi vet hvor gode tendenser Sturla har vist i det offensive spillet sitt. Dermed kan vi på høyresiden både true med å gå innover og komme til avslutning, og velge å kjøre overlap med innlegg. Fungerer det som det skal, vil det skape mer trøbbel for motstanderen enn det vi presterte i fjor. Positiv!
    1 liker
  29. Herolind Shala på vei til Stabæk igjen i følge TV2
    1 liker
  30. https://www.budstikka.no/debatt/hei-politikere-i-baerum/629607!/ «Skjønner dere (politikere) ikke idrettens betydning for innbyggernes fysiske og psykiske helse i Bærum kommune? Er det ikke mitt eget parti Høyre som sitter i lederstolen lenger?»
    1 liker
  31. Er ikke sikker på at all påvirkning av politikerne bør være åpen. Hun som sendte meg ville ikke ha de åpent på Forumet da hun så på det som feil å gå ut med det offentlig.
    1 liker
  32. Det er helt typisk Espelien. Slik var det omkring Telenor arena-saken også. De torpederte alle løsninger med at "prosessen hadde vært dårlig". Den gang var de dokketeaterfigurer for Ullrichsen. Bli ikke overrasket om de i runde 2 kommer opp med å foreslå at stadionproblemet løses ved å sende oss tilbake til TA som er et pengesluk for Ullrichen. Da TA-saken den gang ble behandlet i Planutvalget, snek FRPs Ida Ohme Pedersen seg ut bakveien for å slippe å møte oss i Stabæk support.
    1 liker
  33. Sitter med en følelse av at det er to ting jeg aldri kommer til å oppleve. Ny E-18 og ny stadion på Nadderud.
    1 liker
  34. Godt skrevet, Bjørnar! Det er for lengst vedtatt at det skal bygges et nytt stadion på Nadderud, og hvilke krav dette anlegget skal imøtekomme. Nye Nadderud Stadion er budsjettert opp som et nøkternt stadionanlegg med plass til 8000 tilskuerplasser, en publikumskapasitet som er et minimum for å tilfredsstille UEFAs kategori 4 krav. Videre er det vedtatt at arenaen skal ha lukkede hjørner og alle oppvarmede arealer i den ene langsiden. Det som er beskrevet og budsjettert opp er altså et tilnærmet minimum for et bærekraftig stadionanlegg. Dette er estimert til å koste 420-550 mill. inkl. mva. fratrukket potensielle inntekter/refusjoner/spillemidler. Beløpet inkluderer usikkerhetsavsetning. Å gjøre betydelige kutt i dette budsjettet er rett og slett ikke mulig når stadionet fremdeles må tilfredsstille de elementære kravene som er satt i prosjektet. Er det verdt å drøye denne prosessen i mange måneder, kanskje år, for å gjennomføre nye utredninger som kanskje leder til noen små kutt på toppen av budsjettet? Den samfunnsmessige verdien av å ha et fungerende stadion med omkringliggende idrettspark klar for bruk så snart som mulig må da være mye større. Og om man utsetter prosjektet nå kommer mange av de millionene man eventuelt klarer å spare ila. utsettelsen tilbake i form av prisstigning. Kommunestyret må la planene for nye Nadderud Stadion gå videre!
    1 liker
  35. Takk for at du skriver for oss alle!
    1 liker
  36. Før 2019 sesongen utarbeidet vi en sportsplan med noen tydelige mål og pr. i dag ligger vi ganske godt i rute. Der vi ikke er helt i rute er på antall egenutviklede spillere i start 11eren. Dette skyldes flere ting, bl.a. at spillere har reist utenlands før de har spilt seg inn på A-laget og at noen spillere har vært utålmodige med å komme seg videre til andre klubber. Det er ting vi må regne med at også skjer i fremtiden og har derfor måttet gjøre noen grep underveis. Vi skal være en klubb som utvikler unge spillere. Både for at de skal bidra på vårt A-lag og for at de skal selges til større klubber når tiden er moden. Primært skal disse spillerne komme fra eget akademi, men vi ønsker også å signere unge spillere fra andre klubber som er sultne på å utvikle seg hos oss. Eksempler på dette er Ottesen, Kay, Solbakken, Kornelius og Aleksander Andresen (som foreløpig er lånt ut til Moss). Bak disse kommer det veldig mange spennende spillere som banker på døren til A-laget og trener fast med A-laget nå. Yngstemann er Antonio Nusa født 2005 som imponerer på A-lagstrening denne uken. Det er helt klart at vi skal forsterke med et par etablerte spillere før sesongen starter. Utfordringen akkurat nå er at kun det norske markedet er aktuelt på kort sikt. Selv om vi signerer en langtidskontrakt med en utenlandsk spiller kommen han ikke inn i landet før tidligst midten av mars, og kanskje ikke før langt ut på sommeren. Vi må derfor ha litt is i magen og ikke signere kun for å fylle opp stallen. Her ser dere målsetningene som ble satt i 2018: o 2019: Stabilt lag i Eliteserien med minimum på 50% egenutviklede spillere i start 11 o 2020: Stabilt lag i Eliteserien med minimum 50% egenutviklede spillere i start 11 o 2021: Topp 6 i Eliteserien med 50% egenutviklede spillere i start 11. o 2022: Topp 4 eller vinne NM med 50% egenutviklede spillere i start 11. 2023: Spille i Europa mot Ajax 2023
    1 liker
  37. Å skape gode enkeltsesonger har "alle" vist er mulig. Ta Glimt som de ekstreme nå. Strømsgodset og Sarpsborg. Stabæk rundt 2008. Tromsø var topp-4 tre år på rad fra 2010 (og topp 6 de tre årene før det). Å trekke frem at Ranheim klarte en halv god sesong blir nesten useriøst. (I 2018 kom de på en overraskende sterk 7. plass. For tabellen over siste halvdel av sesongen var de imidlertid nummer 15, og året etter endte de helt sist. Derav: En halv god sesong) For the fun of it, dette er antall plasseringer topp 8 siden serien ble utvidet til 16 lag i 2009: Rosenborg: 12 (av 12) Molde: 11 Odd: 10 Vålerenga: 9 Strømsgodset: 8 Brann: 7 Haugesund 7 Viking: 6 Odd og Haugesund får vi gi fortjent ros, men ellers er det de store klubbene som er der oppe. Også må vi huske at på samme måte småklubber som Glimt og Stabæk har slengere inn på toppen, har storklubbene slengere ned i bunn. Nedrykk har gjort at Brann og Viking kommer litt ekstra lavt på denne listen. Det er ikke umulig for selv småklubber å hevde seg i toppen. Det er ikke en gang umulig å vinne med utklassingsmargin, det viste jo Glimt. Det som virker vanskelig er å klare å gjennskape disse prestasjonene år etter år etter år. Ser vi på plasseringer topp 3, ser listen sånn ut: Rosenborg: 11 (av 12!) Molde: 8 Odd: 3 Strømsgodset: 3 Vålerenga: 2 Brann: 2 Stabæk: 2 Tromsø: 2 Glimt: 2 Ved siden av Rosenborg og Molde, er Enga og Stabæk de eneste lagene som har klart to plasseringer topp-3 spredd over mer enn 4 sammenhengende sesonger. Odd sine topp-3 plasseringer er tredjeplasser årene 2014 til 2016. Merk også at jeg kuttet listen der vi begynte med 16-lag i Eliteserien. Tar jeg med de to beste sesongene våre, 2007 og 2008, ser listen slik ut: Rosenborg: 11 Molde: 8 Stabæk: 4 Odd, Strømsgodset, Brann: 3 Går vi enda lengre tilbake i tid, vil Brann og Vålerenga passere oss om vi tar med til og med 2004. Så utlikner vi igjen om vi tar med til og med 2003. Siden den gang har Brann, Vålerenga og Stabæk 5 topp-3 hver. Rundt årtusenskiftet har Brann flere topp-3 plasseringer, mens vi er alene på 4. plass på denne listen om vi tar med til og med 1998.
    1 liker
  38. Hepp, Det der handler om identitet. Stabæks identitet var lenge å våge å drømme stort - du kan kanskje kalle det en form for hybris - men det var veldig gøy å være med på. Så tok vi en Ikaros da - kom for nærme solen, brant oss og ramlet ned fra den blaa himmelen. Samling i bunn, sirkle vognene mot en ytre fiende - oss mot dem - en for alle alle for en - alltid uansett! Så blir det identiteten - en annen klassisk Gresk paralell - historien om Sisyfos. Om å rulle steinen mot topp - bare for å se den trille ned bakke igjen. Sett i bakspeilet så er det kanskje noe selvmedlidende over det der, men kanskje også karakterbyggende. Vi er ikke et luftslott - hadde vi vært det så hadde vi gjort som Jokke Jonssons Fredrikstad og forsvunnet nedover i systemet i glemselen. Istede tar vi en pauseprat - skjerper oss og kjemper oss tilbake. Litt visere av motgangen legger vi planene mot en ny og mer moderat fremtid - i krybba på Nadderud. Hybrisen er slipt av - champagnen erstattet med IPA. Det kloke valget om å satse på talentfabrikken da alt annet var beksvart og vi befant oss nede i bunnen av bakken har gitt avkastning. Nå har vi etterhvert også begynt å gjøre riktige sportslige prioriteringer - bygge lag for fremtiden, steg for steg. Ikke brenne alle hus og hoteller hver vinter, og rykke tilbake til start - stundom med fremgang - stundom på kampen av stupet. Publikum (utover den harde kjerne) trenger å kjennne igjen spillere fra år til år - bygge relasjoner til lag og klubb. Vi trenger en Stenvoll, en Stenersen , en Flem, en Holter en Jokke Grimstad - det er viktig for identiteten. det er viktig for rekruteringen av publikum, det er viktig for Stabæk - for fremtiden - alltid uansett. Så det vi ser er en litt mer lavmelt - sannsynligvis klokere klubb - som har ristet av seg ungdommens overmot og som setter klokere ambisjonsnivå. Det kommer til å bli bra tror jeg. Takk for oppmerksomheten. @ringo
    1 liker
  39. Altså du skjønner jo like godt som meg at for å lage et topplag er økonomien første byggestein? Vi er jo som sagt til det kjedsommelige et luftslott som er AVHENGIG av spillersalg. Vi har for første gang på mange mange år blitt tilnærmet gjeldsfri! Det er dette som jeg tror er grunnen til at klubben nå ønsker å se fremover på tabellen, nettopp fordi vi først nå kan bygge ordentlige lag fremover. Så skjønner jeg ikke så mye av alle her inne som klager over at vi ikke har komplett lag enda, altså det er vel nevnt at det er første gang vi har over 20 spillere på første trening. VENT med å klag til etter vinduet er steng... så skal dere få klage over hvor «jævelig dårlig» klubben driftes
    1 liker
  40. Dagsavisen melder, Skeid assa.. «Skeid mottar millionsum i arv fra «Porno-Hagen» Leif Hagen tjente store summer innen pornobransjen i sin levetid. Etter hans død har bostyreren nå varslet Skeid at «Porno»-Hagen har etterlatt klubben en arv i størrelsesordenen 30 millioner kroner.
    1 liker
  41. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...