Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 08. mars 2021 i alle områder

  1. Joda, de trykket det forsåvidt... På lørdag, 4 dager etter saken ble behandlet. Neste gang stiller jeg heller opp i et eksklusivt intervju med StabækSatyren
    12 liker
  2. Tror nok en underskriftskampanje kunne gjort susen også, gå fra dør til dør (og sef følge alle anbefalinger, avstand, munnbind, spriting) og digitalt, så stå frem i budstikka med noen tusen underskrifter og si at flere er på vei..få familie, kollegaer hjemmekontor eller ei,med studenter, venner, osv til å gi fra seg en underskrift. Det tror jeg hadde blitt lagt merke til!
    5 liker
  3. Jeg vil ikke si at jobben er overlatt til noen supportere. Tvert imot har Jon og klubben stått ganske alene i offentligheten fram til nå, og det er nå vi er nødt til å ta ansvar selv også. Det er ikke så ukjent mønster. En sterk talsmann kan fort ende med å tilsynelatende stå ganske alene fordi resten av tilhengerne støtter seg på denne, men lar være å ytre noe selv. Men når stor og små plutselig snakker selv, da snakker man bølge.
    2 liker
  4. Jeg likte dette jeg, bare å sende inn. Har sendt inn et leserinnlegg selv nå. Det må vel bare til. Oppfordrer alle til å gjøre det samme, vi må nok ta tak i dette selv.
    2 liker
  5. Beklager på forhånd for emoinnlegg, men faen. Jeg var så optimistisk og gledet meg til at stadion skulle bli klar til begge gutta mine var i kampalder, og alle kampene vi skulle dra på sammen, før de blir så gamle at det er 100% megateit å ha faren sin på slep. Så kommer dette dritet her, og jeg blir så deprimert av alt sammen at tenker vi bare kan pakke sammen først som sist. Det ender sikkert med at de skal ha Nadderud med løpebane og lavere publikumskapasitet enn vi har i dag, for det blir for dyrt å bygge to nye tribuner. Fra innerst i hjerteroten, til alle politikerne som er skyld i dette: Faen ta dere. Dere har gjort verden et litt jævligere sted å være. Måtte dere alltid ha knekkebrødsmuler i sengen og mild stresshodepine. Dere har drept klubben min. Dere kan redde et skip fra å synke når det er 3 meter fra kai, men så må dere ta en ekstra runde i redskapsboden for å se etter et billigere tau å fortøye med. Drit og dra.
    2 liker
  6. En blokk av rutinerte gamlinger bakerst og mye spennende fremover i banen. Jeg liker det, jeg – begynner å minne om et klassisk Serie A-lag.
    1 liker
  7. @JonHvor er sponsorene i media? Hvor er samarbeidspartnerne ? Hvor er politikerne som er for? Hvor er kjente personligheter? Hvor er tidligere klubbhelter?
    1 liker
  8. Bo... fin fyr. https://www.tv2.no/sport/11975365 "Det er fint å være et eksempel på hvordan Stabæk ønsker å få fram spillere. Det sier ganske mye om klubben at gang på gang selger spillere, det er på en måte sånn klubben er bygget opp. Jeg har alt å takke Stabæk for – så er jeg samtidig glad for at jeg endelig får takket klubben med å gi litt penger inn i kassen, sier Emil Bohinen."
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...