Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 09. mars 2021 i alle områder

  1. Den Lumanza jeg så på trening mot slutten av fjoråret kan ikke sammenlignes med den versjonen som herjer på treningsfeltet i disse dager. Fremoverrettet, finter og slår pasninger som vi vet bare han kan. Av det jeg har observert så blir ikke behovet for en skikkelig spiss noe særlig mindre for hver dag som går. Heller motsatt. Rangerer Fitim foran Kino pr nå. Mest fordi han er mer bevegelig. Ellers hyggelig gjensyn med en tidligere profil på dagens trening. Kontraktsløs pr nå. Spennende
    26 liker
  2. Inntil Moussa er bekreftet inn, forbeholder jeg meg retten til å si at jeg er ekstremt skeptisk. Han har begrenset fotballforståelse, lite sluttprodukt og tvilsom lojalitet til klubben. Jeg har nemlig ikke glemt hvordan han forlot oss, etter å ha signert på en forlengelse på en serviett på puben etter at vi berget plassen i Ålesund.
    18 liker
  3. Jeg synes det er på tide å gi Pignatel sjansen til et ordentlig gjennombrudd i år. Han fyller 20 neste år og det begynner å nærme seg en gammel med Stabæk øyne. så kan vi heller bruke mer penger på en ordentlig spiss
    13 liker
  4. Ble i det minste litt fart på forumet etter noen stille dager. Humor. Moussa Njie var korrekt gjettet.
    12 liker
  5. Joda, de trykket det forsåvidt... På lørdag, 4 dager etter saken ble behandlet. Neste gang stiller jeg heller opp i et eksklusivt intervju med StabækSatyren
    11 liker
  6. Spillertype vi ikke har? Hvis vi bare får Oliver til å slutte å score mål, så er vel resten av pakken hans ganske like det Njie kan bidra med?
    9 liker
  7. Uansett hvem vi satser på som førstevalg, er vi nødt til å ha bedre dekning på stopperplass. Yaw tåler ikke en hel sesong, Pignatel er fortsatt såpass urutinert at han trolig trenger å hvile / ta pauser i perioder, og Mats er en nødløsning. Sånn jeg ser det, er vi syltynne.
    7 liker
  8. Moussa forlot oss uten ære og moral. Statistikken viser at han har scoret 6 mål etter 2016. Ingenting som tilsier at jeg vil ha han tilbake egentlig..
    6 liker
  9. Moussa og Janne kan bli perfekt match!
    6 liker
  10. Skytte har vært veldig bra han også.
    6 liker
  11. Ja, absolutt. Han herjer også om dagen, han sier 2021 skal bli hans år
    6 liker
  12. Seriøst? - Du legger det i 2 tråder, men skriver ikke hvem det er? Så hemmelig at han spiller med maske?
    6 liker
  13. Solgte spillere for 64 mill i 2020. - Litt lavere brutto salgsinntekter sml med 2019 (74m), men fortsatt ekstreme tall så klart - Overskudd i 2020 på 29m - EK 30m. Dette må være det høyeste vi har hatt noen gang - Lønnsbudsjettet økte med 5m i 2020 sml med 2019 - Vi verken trenger eller forventer flere store salg i år (etter Bo)
    5 liker
  14. Det var da et pessimistisk tips.
    5 liker
  15. Setter en tier på Moussa Njie
    5 liker
  16. Han røk vel akillesen tvers av høsten 2019, vet ikke om det ble noe fart på han etter det? I form har han ett bra rykk og klarer å dra av en spiller eller to og lager kaos på kant. Det har vi ikke akkurat mye av i troppen. Ja takk hvis han er iform.
    4 liker
  17. Slutter meg til Bebes kommentar. En veldig begrenset spiller. Gi heller spilletiden til noen av unggutta.
    4 liker
  18. Njie på sitt beste er både god og uforutsigbar. En spillertype vi ikke har noen andre av. Håper og tror det kan bli bra.
    4 liker
  19. Vi får krysse fingrene
    4 liker
  20. Vil ikke lekke navnet her. Budstikka er strenge på sine + artikler og sutrer hvis de deles men siterer gjerne forumet når det passer de. Skal de lage sak om at han trener med Stabæk så får de sende en mann på treningsfeltet. Har dog delt navnet på det hemmelige forumet for spesielt inviterte. Er dere ikke der?
    4 liker
  21. Fortsetter vi sånn her får vi jo nok egenkapital til å fikse ny stadion selv før kommunen får det til!
    3 liker
  22. Et annet aspekt her er jo jobben er mer enn å løpe med ballen. Njie slo meg ikke som spesielt (fotball)smart. En kar som Yaw vil kunne bidra i en tropp selv når han er skadet eller sitter på benken. Kombiner det med at han tross alt tidligere har hatt innstillingen at han var bedre enn klubben, så vil kanskje ikke en Njie på benken være tipp topp stemning? Når det er sagt: Positiv til at han er med på trening. Han er såpass god at han neppe trekker ned nivået. At vi holder døren åpen for tidligere spillere som trenger et sted å trene, synes jeg er et sympatisk trekk.
    3 liker
  23. Hadde det kommet noe produktivt ut av det... Fin underholdning så lenge det varer, og masse frustrasjon etterpå. Enig med de som heller vil gi (forhåpentligvis lojale) unggutter sjansen i stedet. Ganske sikker vi har tropp til å holde oss, tar heller en litt dårlig sesong for å bygge lag enn å fylle på med middelmådigheter uten framtid.
    3 liker
  24. Han har vel vært lenge uten noe særlig matching, men var ikke Moussa ganske bra forrige gang han var hos oss? Er en spillertype vi mangler mener jeg.
    3 liker
  25. Njie er ikke helt ubrukelig some en potensiell joker på slutten av kamper. Kan iallfall skape bittelitt på egen hånd. Ser de på han som en spiller for startelleveren burde det skurre mer derimot.
    3 liker
  26. Høyner med Jeg husker den tiden der Stabæk prøvde å skape oppmerksomhet rundt klubben. Jeg kan forestille meg hvordan gutta satt i et kjellerrom og prøvde å tenke ut hvordan de skulle få til oppslag i avisen. Godt å se at den tiden er over, og at Stabæk ikke trenger å være synlig mer. Er virkelig hatet mot Budstikka så stort at du foretrekker at de IKKE skriver om Stabæk? Til saken, så lukter det jo noe svært lite spennende av måten du skriver det på. Jeg står mellom at Valsvik er tilbake på feltet (han må jo trene med noen, og har ikke sett at han er hos noen andre?), evt at MMS ble sett i prat med Bjarmann på sidelinjen..
    3 liker
  27. Ja, både Kornelius og Oliver. Et aldershopp ned så er Nusa og Schie slike typer også. Moussa var en god kontringsspiller og en vrien spiller å håndtere for motstanderen, men som andre har påpekt elendig sluttprodukt og frustrerende å se på. Uenig at Jönsson og han skal være noen spesielt god match. Synes vi er tynne på kantene, men håper noe annet enn Njie inn. Ikke noen unggutt og tvilsomt at han plutselig skal forbedre sluttproduktet mye.
    2 liker
  28. Husker scoringen hans på Åråsen i Ordinas førte kamp som coach, verdensklasse!
    1 liker
  29. Har vi noen ungutter som tør å ufordre, drible og skape overtall? Eller er det ballsikre sentral-midtbane spillere som dyrkes frem? Vi trenger litt av hvert.
    1 liker
  30. Er han ikke litt samme type som Maatsen? 🤔 Njie er vel bedre en-mot-en, men litt dårligere spilleforståelse... i det markedet som er nå og om han er en relativt rimelig lønnspost så synes jeg det kan være et brukbart opplegg.
    1 liker
  31. 1 liker
  32. De to fremoverettet og i form kan virkelig bli interessant!
    1 liker
  33. det er jo ikke det fysiske som er problemet til Skytte, men viljen og mentaliteten til å bruke den riktig. 2021 blir ikke hans år med mindre han innser det selv
    1 liker
  34. Tidligere profil med på dagens trening. Er vel kontraktsløs nå om jeg ikke husker feil. Spennende.
    1 liker
  35. Tror nok en underskriftskampanje kunne gjort susen også, gå fra dør til dør (og sef følge alle anbefalinger, avstand, munnbind, spriting) og digitalt, så stå frem i budstikka med noen tusen underskrifter og si at flere er på vei..få familie, kollegaer hjemmekontor eller ei,med studenter, venner, osv til å gi fra seg en underskrift. Det tror jeg hadde blitt lagt merke til!
    1 liker
  36. Det er ingen kritikk av Jon, han har gjort en enorm innsats for klubben vår. Men det jeg mente var at akkurat nå så føles det som om det er opp til oss. Dette er politikk og valgkamp. Men mulig jeg er naiv, men regner med at vi har samarbeidet med et pr-byrå og at ting har en strategi. Føler det er tilfeldig hvem som uttaler seg. Men kanskje dette er strategien. Jeg tror det også hadde hjulpet om tidligere klubbhelter ble spurt om å utrykke seg, kjente personligheter som støtter klubben, osv. Føler vi mistet hele momentumet, så kraftig skyts trengs frem til Juni.. Kanskje invitere til debatt i Budstikka, kanskje ha stands hvor folk går, flyers, ikke vet jeg...troe det blir litt for smalt kun med debattinnlegg i budstikka for å nå hele befolkningen for så skal de endre politikerne bare frem til Juni..
    1 liker
  37. Jeg vil ikke si at jobben er overlatt til noen supportere. Tvert imot har Jon og klubben stått ganske alene i offentligheten fram til nå, og det er nå vi er nødt til å ta ansvar selv også. Det er ikke så ukjent mønster. En sterk talsmann kan fort ende med å tilsynelatende stå ganske alene fordi resten av tilhengerne støtter seg på denne, men lar være å ytre noe selv. Men når stor og små plutselig snakker selv, da snakker man bølge.
    1 liker
  38. Jeg tenker at supporterne og mannen i gata som følger Stabæk er de som betyr mest. Det er deres stemme som er viktigst. Ingen grunn til å overlate det til sponsorer, politikere eller andre. Bruk stemmen deres utenfor forumet, snakk opp klubben og skap engasjement, om det gjelder arenaen og eller andre ting rundt klubben. Det er det som bygger fotballkultur, ikke sponsorer eller folka i styret eller på Brakka.
    1 liker
  39. En blokk av rutinerte gamlinger bakerst og mye spennende fremover i banen. Jeg liker det, jeg – begynner å minne om et klassisk Serie A-lag.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...