Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. mars 2021 i alle områder

  1. Tidligere styreleder Henrik med innlegg i Budstikka i dag.
    35 liker
  2. Der var det mye interessant logikk! "Når stadion står der, tror jeg mange kommer til å være fornøyd med at Arbeiderpartiet satte foten i bakken nå. Det øker sjansen for at det nye stadionet faktisk kan bli noe av." Så ved å stoppe utbyggingen øker de sjansen for at det bygges? "Oppgradering av Nadderud idrettspark for øvrig skal ikke være en del av prosjektet, men stadionanlegget innpasses i idrettsparken." Hmm. Så de ønsker rett og slett å kutte prosjektkostnaden ved å flytte deler av prosjektet over i et annet prosjekt? Smart. Det blir sikkert mye billigere, sånn totalt sett. Min favoritt var likevel prioriteringene deres. Av 5 viktige punkter i avtalen, har de altså satt av et av punktene til å være: "4. Etablering av nytt stadionanlegg skal ikke være til hinder for etablering av ny tennishall for Eiksmarka tennis." Sier de ikke rett ut at de med dette har vedtatt at de prioriterer tennishall på Eiksmarka foran fotballanlegg på Nadderud? Er det virkelig tennisanlegg vi mangler i Bærum?
    5 liker
  3. Lugnt om glimt bruker opp kampene sine nå da
    4 liker
  4. Bare å trykke på alt de sender. Hold pass og kredittkort klart
    2 liker
  5. Ikke rart han er på trening, han er jo fortsatt under kontrakt med oss:
    2 liker
  6. Den Lumanza jeg så på trening mot slutten av fjoråret kan ikke sammenlignes med den versjonen som herjer på treningsfeltet i disse dager. Fremoverrettet, finter og slår pasninger som vi vet bare han kan. Av det jeg har observert så blir ikke behovet for en skikkelig spiss noe særlig mindre for hver dag som går. Heller motsatt. Rangerer Fitim foran Kino pr nå. Mest fordi han er mer bevegelig. Ellers hyggelig gjensyn med en tidligere profil på dagens trening. Kontraktsløs pr nå. Spennende
    2 liker
  7. Posse sitt på nett: https://www.budstikka.no/debatt/apent-brev-til-kommunestyret-i-baerum/629960!/ Henrik sitt på nett: https://www.budstikka.no/debatt/kommunens-viktigste-motested/630407!/ Alle leserinnlegg har kommet åpent på nett. Det eneste de har lagt bak betalingsmur tidligere er et intervju (altså hvor en av deres journalister har skrevet saken) med Jon hvor han blant annet svarte på negative leserinnlegg.
    1 liker
  8. Det alternativet er som å kjøpe ny bil, men droppe hjul for å spare penger. 0-forslaget oppfyller ikke formålet fullt ut når vi ikke kan spille europacup hjemme. Det vil være helt ubegripelig uambisiøst å bygge en helt ny stadion der man ikke kan spille alle kampene.
    1 liker
  9. Du kunne vunnet en spissplass...
    1 liker
  10. Eurosport har kommet med en sak om Moussa sitt prøvespill
    1 liker
  11. Inntil Moussa er bekreftet inn, forbeholder jeg meg retten til å si at jeg er ekstremt skeptisk. Han har begrenset fotballforståelse, lite sluttprodukt og tvilsom lojalitet til klubben. Jeg har nemlig ikke glemt hvordan han forlot oss, etter å ha signert på en forlengelse på en serviett på puben etter at vi berget plassen i Ålesund.
    1 liker
  12. Seriøst? - Du legger det i 2 tråder, men skriver ikke hvem det er? Så hemmelig at han spiller med maske?
    1 liker
  13. Uansett hvem vi satser på som førstevalg, er vi nødt til å ha bedre dekning på stopperplass. Yaw tåler ikke en hel sesong, Pignatel er fortsatt såpass urutinert at han trolig trenger å hvile / ta pauser i perioder, og Mats er en nødløsning. Sånn jeg ser det, er vi syltynne.
    1 liker
  14. Jeg synes det er på tide å gi Pignatel sjansen til et ordentlig gjennombrudd i år. Han fyller 20 neste år og det begynner å nærme seg en gammel med Stabæk øyne. så kan vi heller bruke mer penger på en ordentlig spiss
    1 liker
  15. Jeg vil ikke si at jobben er overlatt til noen supportere. Tvert imot har Jon og klubben stått ganske alene i offentligheten fram til nå, og det er nå vi er nødt til å ta ansvar selv også. Det er ikke så ukjent mønster. En sterk talsmann kan fort ende med å tilsynelatende stå ganske alene fordi resten av tilhengerne støtter seg på denne, men lar være å ytre noe selv. Men når stor og små plutselig snakker selv, da snakker man bølge.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...