Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. mars 2021 i alle områder

  1. Vil også nominere kampen mot Lyn på Ullevaal 16. mai i 2008. Vi rundspilte dem etter alle kunstens regler på banen, og på tribunen dominerte Stabækfansen totalt. Det må ha vært 3000 Blaa på stadion, minst!
    6 liker
  2. Tiden på året er kommet hvor man tidligere kunne spille seriekamper, så da kan man i alle fall se gjennom gamle høydepunkter. https://stb.guru/matches/392/brann/stabaek/eliteserien/2009 12 år siden, bort mot Brann. Hvordan vant vi ikke denne? Latterlig annullering, snytt for straffe og millimetere unna vinnermålet på Espens Hoffs suser.
    4 liker
  3. Herlig at dette kommer fra en fyr som Staavi også. Dette kan rett og slett ikke vris til å bli avfeid som argumenter fra bortskjemte supportere. Dette handler om hva kommunen sitter igjen med for de pengene de velger å investere – og ikke minst alt det de risikerer å miste. Vi får håpe flere i Sandvika skjønner at det kan bli ekstremt dyrt å ikke heve blikket litt i denne saken.
    1 liker
  4. Ut fra hva jeg har sett på deres Instagram-kontoer under pandemi så virker det som om de har holdningsproblemer. Så ikke overrasket over de to navnene. Veldig uproft og bra de fikk ut og beklager. Men fortsatt ikke greit.
    1 liker
  5. Må dessverre si at jeg ikke er overrasket. Det var de to første (og eneste) spillerne jeg tenkte på da denne nyheten kom. Dette er to spillere med et stort holdningsproblem.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...