Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 01. april 2021 i alle områder

  1. https://www.vg.no/sport/fotball/i/mB2E1l/norges-nye-kriger-hylles-av-mirakelmann-en-playmaker-i-livet
    8 liker
  2. Starter hjemme mot Lillestrøm søndag 9. mai. 16. mai får vi hjemme mot Odd!
    5 liker
  3. OK. Da vet du at du ikke har rett til å klage på prestasjonen i kampene. Hehe
    5 liker
  4. Hvorfor lete? De har allerede Botheim.
    3 liker
  5. Er ikke dette tråden «Gammel blaa aargang» og jeg kan ikke erindre at Sørloth har spilt i Stabæk, verken jr eller Sr! Så hvorfor diskuteres han i det hele tatt? Meling og Torsby gjorde en meget oppofrende kamp i går, regner med at Hanche snart også får vise seg frem! Bør være 3 gamle blaa å se fast på landsen snart!
    3 liker
  6. Eventuelt at de tenker seg at det spilles for tomme tribuner.
    2 liker
  7. Stabæk med hjemmekamp, og Brann og Rosenborg med bortekamp 16. mai. Det kan faktisk ikke være noe annet enn en aprilspøk.
    2 liker
  8. Egentrening er jo virkelig ikke det samme som fellestrening med laget? Det kan ikke sammenlignes.
    2 liker
  9. Det er da ingen albue. En hånd som såvidt toucher håret til idioten, og han kaster seg som han har blitt knivstukket. Skulle vært gult for filming.
    2 liker
  10. Serieleder 17. Mai! 😁🍻
    1 liker
  11. Tar konsekvensen av utsatt seriestart A-lag kvinner reiser på treningsleir. «Vi er blitt invitert til treningsleir på et helt fantastisk anlegg i 18 dager. Dette kunne vi ikke si nei til, sier hovedtrener Per Inge Jacobsen til stabakkvinner.no» Les mer HER (Med forbehold dagens dato...)
    1 liker
  12. OK. Så alle har masse treningsapparater og en fysio hjemme og får trent 100% som om det ikke var korona? Ble mye hamstring ifjor og blir mye iår også. Kortere preseason faktisk enn ifjor mtp treningsnekt. Og er spillerne klare for å spille 4 fulle treningskamper innen første runde?kommer ikke til å skje så samspillet blir svekket sammen med det fysiske. Hva med de som har vært syke? Dette er et sjansespill som kun Molde og Glimt tjener på...
    1 liker
  13. Men denne dugnaden går ikke på om det skal være seriestart 8.mai eller 8.juni, spillerne si helse er viktigere.
    1 liker
  14. Når de som har vært smittet fortsatt ikke får være i aktivitet som gir puls er det ikke noe hastverk med seriestart . Vi er vel hardest rammet sammen med Mjøndalen , så vi har mest å tjene på utsatt start
    1 liker
  15. Hva legger du til grunn at det holder i massevis?har du drevet med toppidrett? Jeg redd for ny sesong med skader og enda fler enn fjoråret...flere klubber og spiller har samme oppfatning..
    1 liker
  16. Kanskje håpe på at Emil spiller seg til fast plass i Moskva, så kan vi se fram til 4 gamle blå på landslaget i fremtiden.
    1 liker
  17. Sesongkort salget for 2021 starter nå. Sesongkortet gjelder på alle kamper i Toppserien Kvinner grunnserien og i sluttspillet (høsten 2021). Sesongkort til herrekampene gjelder IKKE lenger på kvinnekampene. Les mer og bestill sesongkort her
    1 liker
  18. Sørloth gjorde seg absolutt ikke bort, snarere tvert om. Jeg må likevel si meg enig med gjengen som stemmer på Thorsby som BB. Scoringen var mer Moi sin enn Sørloths. Det balltapet du sikter til drukner i resten av prestasjonen hans. Det var deilig å se Morten krige litt på midten!
    1 liker
  19. Utrolig lite spennende debatt om de gule kortene.... fantastisk å se hvor god Morten Thorsby har blitt!
    1 liker
  20. Sørloth klarte å pådra seg gult kort ved Montenegros cornerflagg. Thorsby stoppet en potensiell farlig overgang på egen banehalvdel, der Norge var i ubalanse. Thorsby hadde muligens ett stygt balltap, men gud bedre hvor mange angrep han avverget etter andres feil. La du også merke til frisparket han forårsaket på hjørnet av norsk 16-meter? Vant påfølgende hodeduell inne i feltet.
    1 liker
  21. Sørloth hadde opptil flere balltap og fikk gult kort. For all del, jeg er helt enig i at Sørloth var god. Men Thorsby var bedre.
    1 liker
  22. For en kamp av Thorsby! Sinnsykt løpskraft og noen utrolig pasninger!
    1 liker
  23. For noen negative og svært lite reflekterte synsinger og spekulasjoner du kommer med Bluemaster, hva er vitsen? Har du en glede av å dømme klubben vår nord og ned eller å krisemaksimere? 1. Sarp, LSK, Sandefjord, Godset, 3050, Haugesund (+ Glimt når/om de kommer hjem) er rammet av samme treningsforbud som oss. Enga har nå to smittede spillere og kan heller ikke trene. Vi så jo hvordan smitten spredte seg fra en spiller hos oss så de ryker nok flere på Valle de neste dagene. Flere områder vil trolig få samme forbudet. Ja det er dumt, men rammer ikke oss spesielt hardt. 2. Det er ingen grunn til å synse om at topptrente idrettsutøvere som våre spillere skal være svekket etter korona. Fotballspillere i premier league, Serie A og La Liga har hatt korona og kommet tilbake uten problemer, andre idrettsutøvere også. 3. Om virkningene på lang sikt av det Skytte og Lumanza gjorde vet du selvfølgelig ingen verdens ting om. 4. Ingen kan si noe nå om ringvirkningene for fotballen eller Stabæks omdømme etter dette. Klubben har håndtert dette forbilledlig, og når andre nå rammes ser det ikke på langt nær så ille ut. Fakta om "festen" der det var 5 deltagere og at ingen av de to hadde korona da det skjedde er selvsagt formidlende. Det er selvsagt lov å være kritisk, men vær så snill og ikke gjør det hele verre enn det er. Det er noe som heter "Alltid uansett".
    1 liker
  24. Tenker det er viktigere at spillergruppa er positive til Ødegaard enn hva Knut Espen Svegaarden mener.
    1 liker
  25. Jesper Mathiesen: "– Det er naturlig at Martin Ødegaard ble valgt. Han har en utrolig respekt i den norske garderoben" (Jesper Mathiesen før det ble klart: "- Jeg vil tro at Ståle og trenerteamet går for en utespiller. Da er Erling Haaland og Martin Ødegaard de heteste personene i mine øyne.") Erik Huseklepp: "Slik Ødegaard fremstår ute på banen, så fremstår han som en kaptein. Han peker og dirigerer i Arsenal." Ståle Slbakken: "Han er en bunnsolid fyr på alle mulige måter, og godt likt av medspillere og støtteapparat. Han nyter generelt stor respekt av samtlige, og det tror jeg blir veldig bra" Ståle Solbakken: "– Han ble valgt av meg etter en gjennomgang med støtteapparat og trenere, og så var det en følelse jeg hadde etter samtaler med spillere." Alexander Sørloth (han som skjelte ut Lagerbäck etter noter da han ikke var enig..): "– Strålende fotballspiller og strålende fyr. Godt likt av hele gruppa. Har blitt en mer og mer autoritær skikkelse i laget. Helt riktig at han får bindet" Stefan Standberg: "Mange utenfra tror kanskje Martin bare er en typisk tier-spiller som bare er en fantastisk spiller på banen, men han bidrar med veldig mye mer. Han «ser» fotball ekstremt bra. Han er i tillegg en smart og reflektert gutt (mann in the making) som kommer til å representere laget og landet på en eksemplarisk måte" Kristoffer Ajer: "En fantastisk fyr som virkelig fortjener kapteinsrollen" Rune Jarstein: "Martin er en fantastisk spiller og gutt, gir alltid 100 prosent og er veldig godt likt i gruppa. Topp valg" Erlend Nesje (Aftenposten): "Umiddelbart virker det klokt, selv om det er uvant at landslagssjefer tenker så ungt." Markus Henriksen: "– Han er ein dyktig fotballspelar og ein moden herre, så eg håpar og trur han kan prege det norske landslaget i mange år framover. Eg trur Martin er klar for den oppgåva" Arni: "Ødegaard som kaptein? Ser ikke mye lederevner der.."
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...