Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 04/12/2021 in all areas

 1. "Fraværende sportssjef" faktisk. Skjønner ikke helt denne anti-Bjarmann holdningen som noen av folket her inne har. Er det fordi han er tidligere LSK-profil?
  30 likes
 2. Er så enig! Bjarmann står jo på trykk i nesten alle artikler om Stb de siste ukene. Sist nå med ønske om utsettelse av serien. I år har sakene om stadion og korona med tilhørende fest vært i fokus. Helt naturlig at Jon fronter de sakene mot kommunen/lokalbefolkningen. Vi har faen meg treningsnekt fortsatt! Spillere fra utlandet er vel et helvete å få inn. Vent til sommeren. Evt kan folk ha et eget personlig vekkelsemøte for å så slakte seg sjæl halvveis inn i sesongen 😅
  14 likes
 3. Tja - korona påvirker vel ganske mye tror jeg tror jeg, vi får jo ikke en gang lov til å trene, langt mindre se utover landets grenser etter spillere - det er ikke bare hos oss det er stille for å si det slik. Så er det jo også sånn at vi nå faktisk har en større del av troppen intakt fra i fjor jfr. hva som var vanlig under IA's regime. Så behovet for forsterkninger er kanskje ikke så prekært som det har vært i tidligere sesonger? Vi har en helt ok tropp per nå - vi kunne kanskje ønsket litt mer bredde i et par posisjoner - men det er ikke noen krise slik jeg ser det. Dessuten så er det mitt inntrykk at det ikke lekker like mye info om spillerforsterkninger ut fra klubben som det gjorde tidligere. Noe går det ann å plukke opp, og det er ikke så lenge siden jeg hørte rykter på en konkret angrepsspiller. Så noe skjer nok i kullissene vil jeg tro...
  5 likes
 4. Må da være lov å være kritisk uten å være "Anti-Bjarmann"? ALLE visste etter godsetmatchen på Marienlyst at vi trengte en stopper og en spiss før sesongen 2021, likevel er det ingenting som tilsier at vi har signert noen av delene nesten fire måneder senere. I fotball er det stor forskjell på å spille i et lag hvor man kjenner medspillerene sine og på et lag hvor du ikke kjenner noen, relasjonsbygging tar tid og er ikke gjort på en uke... At Bjarmann klarer å plukke opp telefonen og svare journalister på spørsmål han får skulle da virkelig bare mangle, men når skal han begynne på de sportslige oppgavene sine?
  3 likes
 5. 89 matcher i Eliteserien = 16 goaler og 13 assist = Målpoeng i hver 3 match ish 63 matcher i Danske Superligaen = 8 goaler og 12 assist = Målpoeng i hver 3 match ish Snittet på målpoeng på hver 3 match i saudiarabiske klubben Al-Fateh SC. I den danske ligaen (FC Midtjylland) og for Godset (unggutt da), leverte han ganske grei snitt i forhold til å spille ute på kantene, men dog spilte på offensive gode lag også. Tenker denne karen passer fint inn i laget vårt, + han har en liten x-faktor i banespillet sitt. Sandberg Solheim/Ottesen - Yaw - NY MS - Moe Solbakken - Lumanza - Shala Wikheim - Ny spiss - Edvardsen Benk/reserver: Brauti - Jenssen, Solheim/Ottesen, Jonassen - Skytte, Kostadinov, Lundal, Normann Hansen, Isaksen - Azemi, Kinoshita + Kassi når han er tilbake .
  2 likes
 6. Ikke helt riktig, 14 av spillerne som er bosatt i Oslo trener sammen organisert på Røa banen..
  2 likes
 7. Iforhold til IA så er det en ganske så brå og grå overgang mtp synlighet og å skape entusiasme...har ingenting med tidligere LSK'er å gjøre...men leverer han spiss og midtstopper som lovet så jevner det deg ut..
  1 like
 8. Damned if you do, damned if you don't. Jeg mener at det var mange som var kritiske til IA også, fordi han hadde "lovet" en spiss eller en stopper eller noe. Selv synes jeg den stilen var mye kulere, men da må vi supportere også leve med at ikke alle planer blir materialisert.
  1 like
 9. Ja sånn har det blitt, før var IA et fargerikt annsiktet utad og oppsøkte media. Når har plutselig Jon blitt annsiktet utad med en grå og fraværende sportssjef...
  1 like
 10. Lite trøkk om dagen ja, kjedelig. Transfermarkt melder at Gustav Wikheim er uten kontrakt etter spill i Al-Fateh, her burde vi vel forhøre oss?
  1 like
 11. Rundt en mnd. til planlagt seriestart, skulle egentlig ha startet serien. Null rykter om nye spillere, null snakk fra sportssjefen vår. Noen som egentlig vet hva Bjarmann bruker dagene på? Ligaens gråeste mann?
  1 like
 12. Valsvik velger vel oss nå?
  1 like
 13. "Over halvparten av vår stall trener i Oslo, mens de som bor i Bærum ikke får trene." - Jon i VG Det eneste positive er da at halvparten av troppen trener sammen hvertfall... Går vel ann å melde flytting for en periode også, flytte inn hos de som bor i Oslo. Da får faktisk hele troppen trent...
  1 like
 14. Det virker jo som navn VG har tenkt på for seg selv? Kjønø må ha visst at han var såpass heit at han kunne bli kandidat for en eliteserieklubb som plutselig vil sparke trener. At det skjedde før sesongen er jo litt spesielt, men likevel. Tipper han er såpass bevisst på egen utvikling at han har vurdert det som riktig å få litt eliteserieerfaring med en etablert trener først.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...