Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. april 2021 i alle områder

  1. Jeg telte 27 på dagens trening. Jeppe var ikke der, men Moussa var fortsatt med. Han, Norman Hansen, Isaksen og Lindal trente for seg/med fysio. Ellers ser alle friske og raske ut.
    17 liker
  2. Thorsby scoring i Serie A mot Hellas Verona. Sampdoria vant 3-1.
    12 liker
  3. Det går nok begge veier. Hvis Budstikka hadde streamet og kommentert kampen, hadde neppe S08 fansen vært imponert over kunnskapen Budstikka har til deres lag. Det viktigste er at kampen blir vist.
    10 liker
  4. https://www.budstikka.no/fotball/budstikka-sender-treningskampen-til-stabaek/636819!/ Bjarmann sier at de skal bruke hele troppen for å spre belastningen i denne kampen. Ellers kort intervju med fysioterapeut Moen – Det er ingen av spillerne som har vært syke som så langt har noen skikkelige ettervirkninger. Vi har monitorert spillerne nøye, sier han.
    7 liker
  5. Tror også Budstikka vil sende kampen. Alle som følger Stabæk bør ha Budstikka+😉.
    3 liker
  6. SA sender matchen! Husk å si opp abonnementet etter matchen. https://www.sa.no/sarpsborg-08-stabak-sendes-likevel-pa-sa-tv/s/5-46-1039770
    2 liker
  7. Stabæk: 18. april: Sarpsborg 08 - Stabæk 25. april: Odd - Stabæk 2. mai: Stabæk - HamKam 9. mai: Stabæk - Lillestrøm
    2 liker
  8. Moussa hadde en del skuddtrening sammen med 3. keeper og Granli. Han var litt med å spilte med laget i går så kan virke som han ikke er helt matchfit ja. NH og Isaksen trente med fysio.
    1 liker
  9. Joda, men leste her et sted at han trente med fysio. Derfor... Kan ikke finne i troppen de andre som trente med fysio heller... Matchfit var kanskje feil ord, treningskampfit..
    1 liker
  10. Hvem er det? Brokeback Mountain?
    1 liker
  11. Ser gjerne disse to sammen igjen på Nadderud ( fra 2013)
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...