Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. april 2021 i alle områder

  1. En turnering med de samme kampene om igjen og om igjen, uten spenning i bunnen eller i sjiktet bak finalelagene? En turnering full av eiere som vil ha mer av kaka til seg selv og pisse på resten av samfunnet? Jeg syns Champions League har begynt å bli kjedelig nok som det er, men når betydningsløse Chelsea - Juventus skal spilles for 11. gang på to sesonger, så kommer det til å føles som en døll reprise av Two & A Half Men. Dette er det ENKLESTE å boikotte noen sinne. Her tror jeg faktisk flesteparten vil miste interessen ganske fort også. Samtidig er det nesten så jeg håper det skjer, så vi får rensa unna litt kriminelle milliardærer, asiatiske bettingselskaper og annet piss fra den europeiske fotballen.
    10 liker
  2. Bra jobbet. Det er bare noe som høres litt feil ut med SS-kalender. Mandag: Ta på brun skjorte og kortbukser. Husk å sparke katten. Tirsdag: Skriv oppmuntrende kommentarer på VGD. Husk å sparke katten. Onsdag: Kjøp pommade til håret. Spark katten om du kan finne den. Torsdag: Sag ned treet katten har klatret opp i. Spark katten.
    6 liker
  3. Et av problemene er at eierne faktisk ikke er særlig interesserte i å opprettholde interessen til folk som er hardcore fotball-fans (eller Legacy Fans som de vil kalle dem). Det vil bare være en bonus. De vil ha "casual fans" som gjerne ser på ligaen uavhengig av hvilket lag som spiller, uavhengig av kvaliteten og konkurranseånden i spillet, og kjøper merch uavhengig av om han eller hun faktisk heier på et konkret lag. De vil at lagene skal være en enda større merkevare, på lik linje med lag i NBA og NFL, der folk går rundt med et hvilket som helst lag på capsen sin. Særlig i steder som Asia og USA. Sorry for at jeg tok opp dette i denne tråden forresten. Hører sikkert bedre hjemme i en annen tråd.
    3 liker
  4. Ja. Alle som har sesongkort er med i trekningen. Vi ønsker mest mulig stemning på tribunen og derfor var trekningspotten for de med sesongkort på $$ feltet og medlem i $$ litt større enn andre felt i fjor.
    3 liker
  5. Nå som det endelig ser ut til å være litt stabilitet i oppsettet (og jeg har tatt meg tiden til det), så er SS-kalenderen oppdatert. Som alltid, si ifra til meg hvis det er noe som ikke ser riktig ut.
    2 liker
  6. Bjarmann i Stikka idag. Spillerjakten fortsetter, spissmarkedet nærmest kun innenlands nå og prisene presses opp. VG melder om at Mjøndalen har avslått Stabæk-bud på stopperen Solholm Johansen
    1 liker
  7. Det var i allefall klart bedre enn sist kamp mot Raufoss. Men vi skal nok ikke lese for mye inn i det her - det handlet nok mest om å gi flest mulige spillere 45 minutter i beina. likevel - tipper Geelmuyden er fornøyd med 2 nest siste pasninger, og ellers god spill.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...