Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 04/21/2021 in all areas

 1. Der har du to klubber som kler hverandre
  12 likes
 2. Hmm sportssjef Jørgen Ingebrigtsen fyrer seg opp over at «Østkant-klubben Grorud, midt i «Vålerenga-land», har nemlig inngått en treårsavtale med vestkant-klubben Stabæk.» Hvordan er det så mye verre enn når vif hadde en lignende avtale med Bærum sk og organiserte engaland på Kadettangen for noen år siden?
  6 likes
 3. Kanskje det var litt unødvendig av Eirik å dra det opp, men herlighet for en morsom reaksjon man fikk. Liker denne karen bare enda mer!
  6 likes
 4. https://www.tv2.no/sport/13953866/ hvor mange øl drikker de før lunch på Valle?
  6 likes
 5. Haha. Du får ikke mer klassiske VIF-uttalelser enn det der! Besserwisser-gnom som mener at alle ute etter å ra rotta på Vålerenga. Antagelig var alt bedre før i tida også, da krones-isen faktisk kosta ei krone og da folk ikke var redde for å kalle ei spade for ei spade. Gi noe tilbake til lokalsamfunnet sjæl? Hå! Nei, drit og dra!
  5 likes
 6. Kjønø fyrer oppunder, Ingebrigtsen svarer med å takle rett på mann. Ikke i nærheten av å prøve å svare på kritikken før langt ned i artikkelen. Herre min hatt som han kokte av den luggingen i museflettene. Nesten litt søtt.
  4 likes
 7. Jeg hadde også hatt store problemer med å samarbeide med VIF. Voldsomme reaksjoner fra østkanten, men jeg skjønner heller ikke hvorfor Kjønø trekker det opp. Det ordnet seg jo til det beste. Grorud har fått en langt mer attraktivt klubb å samarbeide med 😎
  2 likes
 8. En turnering med de samme kampene om igjen og om igjen, uten spenning i bunnen eller i sjiktet bak finalelagene? En turnering full av eiere som vil ha mer av kaka til seg selv og pisse på resten av samfunnet? Jeg syns Champions League har begynt å bli kjedelig nok som det er, men når betydningsløse Chelsea - Juventus skal spilles for 11. gang på to sesonger, så kommer det til å føles som en døll reprise av Two & A Half Men. Dette er det ENKLESTE å boikotte noen sinne. Her tror jeg faktisk flesteparten vil miste interessen ganske fort også. Samtidig er det nesten så jeg håper det skjer, så vi får rensa unna litt kriminelle milliardærer, asiatiske bettingselskaper og annet piss fra den europeiske fotballen.
  2 likes
 9. Ja. Alle som har sesongkort er med i trekningen. Vi ønsker mest mulig stemning på tribunen og derfor var trekningspotten for de med sesongkort på $$ feltet og medlem i $$ litt større enn andre felt i fjor.
  2 likes
 10. Truffet en nerve mao.
  1 like
 11. Den der støttes så 100%. Så totalt uinteressant som den ligaen der, må være synkronsvømming.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...