Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 04/22/2021 in all areas

 1. Fint innelgg av Arnstein Friling i Aftenposten om super league med referanser til Stabæk:-) https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/41k0Wa/superliga-vekkeren Lurer ellers på dette ønsket fra noen om å bare se den beste fotballen - hvordan ser man at det hvis man ikke har sett det dårlige? Hvordan kjenner man igjen den fantastiske pasningen hvis man ikke har sett de dårlige? At vi fortsatt kan begeistres over pasningen fra Veigar til Daniel mot Fredrikstad i 2008 - er jo nettopp fordi vi har sett alle de de dårlige pansningene og misslykkede forsøkene.
  7 likes
 2. Haha. Du får ikke mer klassiske VIF-uttalelser enn det der! Besserwisser-gnom som mener at alle ute etter å ra rotta på Vålerenga. Antagelig var alt bedre før i tida også, da krones-isen faktisk kosta ei krone og da folk ikke var redde for å kalle ei spade for ei spade. Gi noe tilbake til lokalsamfunnet sjæl? Hå! Nei, drit og dra!
  3 likes
 3. Kjønø fyrer oppunder, Ingebrigtsen svarer med å takle rett på mann. Ikke i nærheten av å prøve å svare på kritikken før langt ned i artikkelen. Herre min hatt som han kokte av den luggingen i museflettene. Nesten litt søtt.
  2 likes
 4. For 20. gang lader Siri Nordeide Grønli opp til en ny sesong. (dessverre har budstikka gjemt artikkelen bak +abb) Litt av det som står er «For 20. gang lader Siri Nordeide Grønli opp til en ny sesong. Høyanger-jenta, som ble 37 år 17. april debuterte ifølge fotball.no for Asker i 2001, og ble med over da Stabæk i 2009 tok over Askers Toppserie-lisens. I februar ble hun så ansatt som lege for A-laget til Stabæk kvinner. Kan ta rekorder. Grønli har 298 offisielle kamper for Stabæk. Når hun 300 utlignes André Flem på Stabæks adelskalender. Også Tommy Stenersen med 309 kan passeres denne sesongen. – Er målet å ta igjen Skjønsberg som har 384? – Nei! Det går ikke. Og jeg skal være fornøyd med topp 3 om jeg klarer det, ler Grønli.» osv, osv...
  1 like
 5. Der har du to klubber som kler hverandre
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...