Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 04/25/2021 in all areas

 1. Kjenner man er litt sulteforet på fotball når man sitter å teller ned til treningsmatch mot Odd liksom....
  10 likes
 2. Vi har spilt to treningskamper. Vi har hatt fellestreninger i rundt to uker. Kansje vi skal vente litt med å si hvordan dette blir? Å foreslå å sparke trener, kritisere treningsarbeid virker ikke så konstruktivt. Men forumet ser ut til å holde samme standard som i fjor.
  6 likes
 3. Etter min mening er det stallen som er mye svakere enn vi tror.. synes ikke Janne er problemet
  5 likes
 4. Joda - men poenget til Mike var nok at det ikke nødvendigvis er så lett å komponere et slagkraftig lag av det materialet vi har til rådighet. For når man retter kritikk mot Janne så ligger det nødvendigvis en mening om at det bor mer i spillertroppen bak. Så må Janne selvfølgelig ta ansvar for at han starter med sub par spillere som Azemi og Skytte - men det må v kanskje ta på kappen for at vi fremdeles er i en fase hvor det er viktig å gi flest mulig spilletid - mens Odd kanskje er nærmere der hvor det er viktigere å begynne å nærme seg en 11'er. Slik den gode kommentatoren også var inne på. Men i den sammenhengen liker jeg svært dårlig at Skytte blir stående etter pause - det indikerer jo at han er i 1. XI'er planene og det er svært dårlig nytt for sesongen slik jeg ser det.
  4 likes
 5. Slowmow posession fotball som ikke skaper noenting. Rot defensivt. Leddene henger ikke sammen. Balltap. Ekstremt sårbar mot kontringer. Manglende duellstryrke over hele banen. Enn så lenge er dette en kopi av laget som var så kjedelig ifjor. Null forbedring av de samme, alvorlige problemene, er primært treners ansvar. Mener jeg.
  4 likes
 6. Bortsett fra bommert på resultatet på Sarpsborg-matchen så synes jeg kommentatoren er god! Upartisk og interessant info om begge lag. Ellers er Solbakken en positiv tilvekst! Passe aggressiv og kald og trygg sammen med Kay. Skulle gjerne hatt en klassespiss, men det er ikke brente sjanser som er problemet fremover. Skytte fortsetter å irritere fremfor å imponere.
  4 likes
 7. Børkeeiet med to gule i samme situasjon. Lekkert!
  4 likes
 8. Jeg syns ikke det ser spesielt lovende ut i treningskampene til nå. Etter min mening bør Janne gi seg etter denne sesongen og ikke sitte ut kontrakten som varer ut 2022. Kjønø inn som hovedtrener - jo tidligere jo bedre. Janne står med gullskrift i klubbens historie uansett (for de fleste i hvert fall), men nostalgien må legges til side. Kjønøs spillestil, og mer oppdaterte kompetanse passer perfekt til spillerne som utvikles i akademiet - som hånd i hanske. Og det er tross alt den største delen av troppen vår og de vi skal utvikle og selge til utlandet. Dere må gjerne komme med gode motargumenter for jeg har ikke fasiten, men det er slik jeg ser på det. Gidder Kjønø å vente til januar 2023 når kontrakten til Janne går ut? Han kommer garantert til å få hovedtrenertilbud før den tid....
  3 likes
 9. Kommentator Tor Henrik er flink og jeg vet han har brukt tid og gjort forarbeid på Stabæk - i tillegg til å generelt være godt oppdatert. Ikke alle man kan si det om.
  3 likes
 10. 3 likes
 11. Jønsson ikke helt enig i det, se video på klubbsiden😊 Må øke belastningen for enkelte som får timen her
  3 likes
 12. En GBAA som aldri fikk sjansen på A-laget. Kunne vel blitt noen grunker på oss hadde han blitt satset på, but you can’t win them all
  2 likes
 13. Kommentatoren er ren klasse
  2 likes
 14. Hypotese: treningsarbeidet og intensiteten er såpass lav at hver gang det er kamp, så må vi "opp" flere nivåer enn det som leveres på trening. Dermed ser vi stort sett ut som et lag som har internkamp hver gang vi spiller mot andre EL lag og tildels OBOS lag. Dog er kvaliteten på dette laget såpass lavt at det fort blir 14-16 plass der man tidligere var 10-13.
  1 like
 15. Det er snart mai.... vi har ikke forsterket noe fremover fra ifjord. Det ser ikke ut som om laget er bedre trent og mere agresivt/ intensivt i spillet. Kan ikke skjønne annet en at dette blir en drittsesong der vi kjemper for livet, med kjedelig spill, mot nedrykksspøkelset. Håper jeg tar fulstendig feil....
  1 like
 16. Og hvem sitt ansvar er det å få gutta motivert og levere?
  1 like
 17. Rart når Janne sier at fokus er på høyt balltempo
  1 like
 18. Ikke verdens beste trener hadde vunnet med dette Stabæk-laget i dag ! Klasseforskjell mellom lagene !
  1 like
 19. Men har ikke Janne et ansvar for å bidra med å plukke spillertyper som passe til sitt system sammen med sportsdirektør? Eller tar han bare det han får?
  1 like
 20. Ja er treningskamp, men det er fortsatt dølt offensivt...ser nada utvikling fra ifjor heller det motsatte... Helt krise om vi spiller halve sesongen med Azemi og Kino, men det har vi visst lenge...
  1 like
 21. Dette var svake greier av oss. Bare Sandberg er vel egentlig helt godkjent. Ellers vil vel Skytte og Edvardsen en del, mens Konstadinov og Shala er svake - Azemi virker helt bortreist. Flaks at vi bare ligger under med ett mål.
  1 like
 22. Azemi og Jonassen er ok OBOS-spillere...
  1 like
 23. Må ha putta tre etter at vi gikk i garderoben... 😉
  1 like
 24. Vår nye nettbutikk er endelig klar! Nå nærmer endelig seriestart seg, og da passer det jo bra at vi endelig har fått klar butikk.stabaek.no igjen. I starten nå så kjører vi også litt diverse salg på ting, du får t-skjorter og skjerf til 150,- kroner og hettegensere til 400,-. I tillegg så har vi en liten ekstrarabatt til dere trofaste forumtravere, nemlig 10 % av alle Stabæk Support-produkter! Bruk koden SESONGSTART2021
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...