Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 05/27/2021 in all areas

 1. Kino spiller sin kanskje beste kamp i blaatt! Sandberg redder 100 % flere straffer enn De Gea! Og gjør ingen feil. Vi ligger på øvre halvdel, med 2 hengekamper. Med seire i dem hadde vi vært på andreplass. Vi har holdt nullen i 226 minutter + 5 stk. tilleggstid. Det vil nok i praksis si ca. 240 minutter spilletid. Dette er åpenbart det vi har hatt mest fokus på, og da er det kult at det lykkes. Skytte har nå scora like mange mål for oss på disse tre kampene som han totalt fikk for Glimt. Pignatel vokser for hver kamp. La oss signere en tiårskontrakt med en gang! Det offensive begynner så smått å komme på plass. Vi har flyten. Vi er ikke voldsomt mye bedre enn Brann i dag, men vi har voldsomt mye mer flyt. Det er utrolig deilig! Sandberg har knapt en eneste skikkelig redning i dag hvor man strekke seg eller være spesielt reaksjonssterk. Vi klarer rett og slett gode på å nekte dem særlig mange feite målsjanser. Vi er konge på dødball!
  36 likes
 2. Et par solide mot Wadji: Og et par solide mot Bamba: Piggy har jo vært et stort talent lenge, det er herlig at han endelig får vist at han kan ta steget i voksenfotballen! Vår neste #blaahelt?
  33 likes
 3. Synes Kino gjør nok en ålreit figur på topp, han jobber og sliter - mangler bare noen mål nå!
  21 likes
 4. Tidenes dårligste start for Brann, dette var uansett deilig! Og godt å høre lyden av publikum på Nadderud igjen! Dere som var der gjorde en kjempejobb
  18 likes
 5. Nervøs for denne. Med seier er vi ubeseirede og får en følelse av å ha kommet godt i gang. Positiviteten sprer seg i gruppa og folk får troa på at vi kan få til noe i år. Med tap, står vi derimot uten seier på tre. Vi begynner å lure på når det skal løsne, og om kanskje koronaen og manglende treningsgrunnlag spolerte det som kunne vært en god sesong. Tvilen sprer seg. Sånn sett en ekstremt viktig kamp, til tross for at det selvfølgelig er tidlig og alt kan skje. Håper Janne tenker det samme og banker inn at denne SKAL vinnes.
  18 likes
 6. 17 likes
 7. Tar tilbake skepsisen min til Kino før matchen, for en jobb han gjør i dag, ordentlig kriger!
  15 likes
 8. Skjønsberg, Hanche, Pignatel.
  15 likes
 9. Medieavdelingen har jo vært outstanding. Masser av livesendinger, instagram og snapchat, konkurranser, intervjuer og jåss. Bra folk også virker det som .
  15 likes
 10. Resultat av Grorud samarbeidet og Kjønøs inntreden.
  9 likes
 11. I lomma til Piggy: 1. Wadji 2. Bamba Whos next?
  9 likes
 12. Mm, men prøv å «filtrere bort» forumet som kilde av informasjon. Hvor mye info er det mulig å få om spillere og sånt da, hvis alt du har er aviser, TV og det lille klubben informerer om selv. Er du ikke forumvanker, så er det ekstremt lite man hører om kontrakter, nye spillere, skader osv
  9 likes
 13. Finnes ca 100 sånne høyt oppe på hovedtribunen og alle lurer på hvor det har blitt av "han derre Kassi" minst en gang hver kamp.
  8 likes
 14. Kjenner jeg blir litt stolt av å ha et slikt kaliber i klubben. Dette var et flott intervju, eller rettere sagt flotte svar, fra Yaw. Gratulerer med scoring og flott prestasjon i dag! https://www.stabak.no/nyheter/amankwah-stolt-og-glad-over-a-spille-for-denne-klubben
  6 likes
 15. Ja vi forsvarer oss til nok et godt resultat og det virker i post match intervjuene at det er veldig bevisst og da tenker jeg det får være greit og så får finliret komme senere.
  6 likes
 16. Merker vi i de to siste kampene at vi gjør et mye bedre analysearbeid i forkant av kampene? Virker som vi har vært mye mer bevisste på hvordan vi skal stoppe Brann og Haugesund i hvert fall.
  6 likes
 17. Jo mer jeg tenker på det, jo mer positiv blir jeg. Brann har vist gode tendenser offansivt, men vi viste mot Haugesnd at vi kan forsvare oss. De har i tillegg vært svake i forsvar generelt, og dødball spesielt. Der er jeg overbevist om at vi er bedre. Et par kjappe kontringer og noen frekke, lange innkast så tenker jeg 3 poeng i dag.
  6 likes
 18. Fortsetter Piggy å spille på samme nivå som i dag og mot Odd er han nestemann ut i Europa. Skjønner nå hvorfor han har blitt snakket om i flere år allerede. Synes det er så utrolig gøy når det kommer opp spillere fra egen klubb som tar nivået!
  5 likes
 19. Lenge siden innsatsen har vært så høy av hele laget.
  5 likes
 20. Matchvinnende og banens beste!
  5 likes
 21. Inn med Nusa nå. Vil bare gjøre Brann-spillerne enda mer frustrerte.
  5 likes
 22. Helt enig der, de tar store steg, men har fortsatt mye å lære, spesielt utenfor sesong! Hovedpoenget var uansett at hjemmesiden og i hovedsak plattformen de bruker, er for dårlig! Du og jeg kan greit følge med, foreldregenerasjonen har gitt opp hjemmesiden! Snap/insta er ikke plattformen de foretrekker. Der har medieavdelingen noe å jobbe med!
  5 likes
 23. Tror nok ikke det blir Wangberg fra start. Spilte med hvit vest hele treninga i dag. De uten vest var som sist, Ottosen, Yaw, Piggy og Mads. På midten var Solbakken kommet inn for Skytte, som jeg ikke observerte på treninga. Koske spilte på topp! Syntes forøvrig at Ushe viste litt power, mens Khoblenko ikke fremhevet seg spesielt. Men den beste i dag syntes jeg var Lumanza. Var litt på i dag, i alle fall i store deler av treninga og når han spilte uten vest på slutten.
  5 likes
 24. Kunne tenkt meg Piggy som stopper de neste 15 årene! I dag var «juniorene» de to beste i forsvaret vårt. Jeg håper vi dyrker dem videre i rollene de hadde i dag. Skal Wangberg inn håper jeg det er for Yaw, og at Solheim hever seg et hakk eller to frem til Jeppe er klar.
  4 likes
 25. Lurer på om Kino kan fungere i et tospann med Khoblenko på topp? Konsentrere seg om å vinne dueller og sette press på forsvaret, i mens Khoblenko går i bakrom. Redusere presset til å skape sjanser på egen hånd.
  4 likes
 26. Enig! Utrolig viktig strafferedning
  4 likes
 27. 4 likes
 28. Deilig å se Kino i dullene med Forren!
  4 likes
 29. Jeg synes det har blitt bedre enn det var men det går litt i rykk og napp. Kanskje ingen rød tråd i hva som oppdateres når? Hadde jeg visst hva jeg kunne forvente så hadde jeg antagelig vært flinkere til å sjekke stabak.no selv. Nå er det gjerne sånn litt liveupdates her og litt der. Historiedelen på instagram brukes gjerne flittig frem til pause i en kamp også er det nada mer fra matchen. Skal man se intervju fra kampen er det plutselig på facebook eller kanskje på hjemmesiden.
  4 likes
 30. Vi parodieres av John Brungot. https://www.vgtv.no/video/218801/den-12-mann-episode-5 Terningkast...4? Liker at det ikke er den klassiske pannebånd, pappas-penger-looken. Synes looken er ganske lættis og spot on:) Så er det litt tøysete med outsourcet utlending som ser kampene for ham, men det får vi vel tåle.
  4 likes
 31. Helt rå! Hadde 60 dårlige minutter mot ODD men har herjet etter det. For en spiller.
  3 likes
 32. Her sitter vi med Norges fremtidige høyreback! Gi gutten mer erfaring, + hvile innimellom for Solheim. Gøy med unge og offensive backer! Litt mer presisjon på lange kastene, så er vi på nivå med Stoke! Dog for et par år siden! Dødballaget Stabæk!
  3 likes
 33. Vi leder 2-0 og har kontroll på kampen. De gutta som var utpå hadde funnet ut av Brann. I dag synes jeg egentlig det var greit å holde igjen det siste byttet. Hadde ikke Solbakken pådratt seg den krampen, hadde det vel blitt med to bytter.
  3 likes
 34. God kamp og innlegg!
  3 likes
 35. Da er vi best av lagene som bare har spilt 3 kamper ! Deilig med progresjon i spillet !!
  3 likes
 36. Riktig plassert på cornern hvertfall!
  3 likes
 37. Ser ut som de har klippet gresset siden sist. Synes Solbakken fungerer bra. Selv om det ikke er en super kamp og det er mye feil, går litt mer gjennom midtbanen i det minste.
  3 likes
 38. Forferdelig glad i fløyta han dommeren her
  3 likes
 39. Kinoshita fra start Så inne i helvetes flott da
  3 likes
 40. Ja, det kan det fort bli, men det blir nok kun noen minutter ja, jmf byttepolitikken! Var i full gang på høyreback, med Hammy foran seg, på laget med vest. Ser grei ut, men er nok ikke på Ottesen nivå pr dd.
  3 likes
 41. Kjønø har jo vært hovedtrener for Grorud i 4 sesonger og til å med blitt kåret til årets unge trener i Norge flere ganger. 29 år gammel, og dette er et av landets mest spennende trener! Fikk Grorud opp til Obos også. Her sitter Stabæk med en klok, langsiktig løsning!
  3 likes
 42. Wow. Dommeren har bestemt seg for at alt er frispark nå. Kommer til å bli en oppstykket kamp
  2 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...