Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 01. juni 2021 i alle områder

  1. https://www.stabak.no/nyheter/fra-akademiet-til-a-laget-olav-lilleoren-veum-har-signert-proffkontrakt?fbclid=IwAR09kXMvQhtTyDKHzNTwNrzg3tHKiSF8YU9OX1fdaLDUhRCYHIfEr-ujYvc Olav Veum signerer proffkontrakt!
    15 liker
  2. Ny parodi :https://www.facebook.com/EurosportNO/videos/385902086074916
    3 liker
  3. Billetter til årets første toppseriekamp på Nadderud kjøpes HER. Avspark mellom Stabæk - Sandviken er lørdag den 5. juni klokken 16:00
    2 liker
  4. Ønsker sterkt at vi henter han tilbake! Må da stå sterkt mtp historikk, samarbeidsavtale og det Med å slippe til de unge https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2021/brennhet-obos-spiller-flere-eliteserie-klubber-som-ser-pa_sto8342646/story.shtml?fbclid=IwAR3FOY3YV6sf0nzENW-MGweejK0BRB37pVSxF7vTyQGdakKjS2Nfk6dePH8
    2 liker
  5. Ikke dumt spørsmål. Skal innrømme at jeg ikke har kvalitetssikret svaret, men ganske sikker på at det beregnes etter dommern dømmer-prinsippet. Feks straffe har samme xG uavhengig av om straffen er riktig, gal eller tvilsom.
    1 liker
  6. De målene fra deres høyrekant var kanskje noen av de best varslede målene jeg har sett. De tok samme ruta igjen og igjen, og kom nærmere hver gang. Var fortvila i går, men tenker i dag at det er få lag i Eliteserien som har kvalitetene til å utnytte en åpning de ser i samme grad som Rosenborg. Men ser vi på tabellen er det liten grunn til å henge med hodet. Vi har fått unna to av vårens tøffeste bortekamper og Står der at vinner vi de tre neste har vi faktisk samme resultat etter sju kamper som Rosenborg, og snitter på to poeng per kamp. Jeg regner tre strake som usannsynlig, men det er vel kanskje heller ikke Rosenborg vi skal måle oss mot i år. Fint også å se at Brann faktisk er i stand til å score mål mot dårlige lag. Så vår eneste seier til nå er ikke bare på grunn av andres udugelighet. Jeg tror jeg ramler ned på å h litt trua på oss i år.
    1 liker
  7. Jeg hater resultatet og misliker starten av andre omgang, men jeg liker likevel forsøket. Dette var ikke en kamp vi skulle vinne. Uavgjort hadde vært en stor prestasjon. Når vi da er skuffet har vi gjort en god innsats. Dette snudde med gode bytter fra RBK og med marginer. I to situasjoner bør vi score, og 1 minutt etterpå ligger ballen i motsatt nett. Ingen av målene til RBK er utgjort der vi ikke egentlig har mulighet til å avklare. Vi er nok litt mer slitne, og mister muligheter til å vri marginer i vår retning. Vi hadde ikke trengt at alt skulle gå i vår favør, men her føltes det en periode som om alt gikk mot oss. Litt mer 50/50 og RBK kunne blitt mer stresset. Det avlaster dem også voldsomt når det kun går 1 minutt etter at de får uttellingen fra de har gjort dobbeltbytter. Du hører også Andre Hansen si det i pausen. Det handler om å slite oss ut og så kommer sjansene. Det føltes som om det var spikeren på hodet. Derfor er det ikke overraskende at ketchupflasken kom da vi flyttet beina litt seinere. Dessverre blir Yaw skadet i oppvarming, og da mister vi litt muligheten til å avlaste bak der. All-in-all vil jeg huske dette som en kamp der vi ga oss selv muligheter, og som var litt stang ut. Ingen grunn til å svartmale tilstanden..
    1 liker
  8. Med fare for å bli sablet ned. Jeg synes det er progresjon i spillet. Mulig det handler om at Rosenborg spiller på en måte som gir oss litt tid og plass. Men i dag har vi mer spill enn mot Brann. Så setter vi ikke de få sjansene vi har. At Skytte ikke setter ballen i mål er utrolig. Jeg tror dette kan bli bra. Og jeg har trua på Lumanza!
    1 liker
  9. Dr. Grønli spiller i dag sin kamp nummer 300 for Stabæk
    1 liker
  10. Du kan bare avlevere kassen med en gang. Jeg har nemlig vinneren klar. FISKESAME gjorde i alle fall susen forrige gang .. Ingen skal komme å si det ikke er sexy med en litt kortbeint fisker i kofte.
    1 liker
  11. Ok, la oss snu dette til noe positivt. Jeg spanderer en kasse øl på den som roper det mest sexy ropet i neste hjemmekamp (Stabæk - Tromsø mandag 14. juni) Jeg setter sammen en jury med en blanding av både røslige fotballkarer og godt jordede, sensuelle hippiekvinner. Bidrag må dokumenteres minst med lyd, men det er bonuspoeng for video.
    1 liker
  12. Synes innstillingen til @Posse er helt fint. Ingen vits å henge seg på dansen i media. Men at vi ikke ønsker å la VG lage en sak på det, trenger ikke å bety at man må mene det er helt greit? Eller for å bruke et annet bilde: Om kompisen din gjør noe ulovlig*, anmelder du han ikke nødvendigvis til politiet. Men det er lov å nevne for han at oppførselen hans var ugrei. Det virker som noen mener det er enten full fordømmelse på forsiden av VG, eller at "sånt må man tåle". Men det finnes en mellomting? *) Før noen nå vil ta meg på en teknikalitet: Nei, jeg pleier ikke å nevne det for kompisene mine om de kjører litt for fort. Og det er nok andre lovbrudd som regnes som akseptable hos mange, men dere tar poenget..
    1 liker
  13. Jeg mener nå de fleste (alle?) her har skrevet at Forren tåler det, så dette virker som rent bullshit fordi du ikke har gode argumenter for eget syn. Vi bør kunne oppføre oss og heve nivået, heller enn å stadig vekk skulle havne i avisa for tåpelige ting sagt av enkeltpersoner.
    1 liker
  14. Jeg syns folk som maser om «krenking», «woke» og at «det ikke er lov til å ha det moro lenger» aller først bør se seg selv i speilet når det gjelder egen humor. Det er gjerne der problemet ligger. Melder man noe som faktisk er morsomt, kommer færre til å reagere. Det å bare rope ut et eller annet nedsettende dritt om andre, har lite med verken humor, politikk eller ytringsfrihet å gjøre.
    1 liker
  15. Hvis noen ropte dette er det helt uakseptabelt! Å mobbe folk for sykdommer er lavmål.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...