Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 06/10/2021 in all areas

 1. 2020 sesongen, vi vinner begge sluttkvarterene. Siste kvarteret er inkl tillegg naturlig nok. Vi scoret over 1/3 av målene fra 76 og ut i fjor.
  6 likes
 2. Skal Stabæk ta verdien om å være annerledesklubben så blir det mer og mer klart at klubben bør gå for naturgress på nye Nadderud. Mangel på anstendige fotballbaner med naturgress kommer til å bli påtrengende fremover, og da vil vi sitte på gull med Norges mest moderne og miljøvennlige arena med naturgress.
  6 likes
 3. Klarte selvsagt vri dette til noe negativt og.. Forumet er trist om dagen, men pessimister blir vel aldri skuffet..
  5 likes
 4. Det finnes vel ingen kamparena med gress i europeiske toppdivisjoner hvor spillerne trener til daglig? De fleste arenaer er hermetisk stengt for spillere utenom kampdag. Det gjelder også Lerkendal.
  5 likes
 5. Men da trener gjerne lagene på samme type underlag som man har på stadion? At vi trener på et raskere underlag enn vi spiller hjemmematcher på kan umulig være optimalt..
  4 likes
 6. Også skal vi vel ikke helt avskrive det at "jeg er imponert over den nye klubben min" er noe 90% av fotballspillere sier, uansett hvordan tilstanden er 🙂
  4 likes
 7. Hjemmekamp mot Tromsø, førstkommende mandag klokka 19. Dette kolliderer med EM, nærmere bestemt 2. omgang av storkampen Polen - Slovakia, men jeg velger nok Nadderud, ja. Tromsø er et lag vi har slitt en del med opp gjennom, blant annet i gullåret hvor TIL var det eneste laget vi ikke tok poeng fra (jeg lurer på om de også var det eneste laget vi ikke slo i Eliteserien det året). De siste fem årene har vi møtt dem fem ganger, og Brochmanns store kamp på Alfheim i 2017 var eneste trepoenger for oss i denne perioden. I tillegg har vi tapt 3 og spilt 4 uavgjorte. Total målforskjell 8-10. Vi har faktisk bare ett poeng på de tre siste hjemmekampene mot dem. På tabellen ligger vi likt med Tromsø om du teller poeng, og det er jo viktig, men TIL har spilt to kamper mer enn oss, og har følgelig tapt mer siden de også har kun 5 poeng. Vi har sett 6 mål i begge ender, mens TIL har seks scoringer og hele 12 baklengs. Kun Brann og Viking har fler. Det har vært ganske få mål i våre seneste oppgjør mot TIL (1,6 i snitt på de fem siste), men i år har altså både vi og de opplevd 3 mål per kamp, så vi slipper nok 0-0 eller 0-1-tap (som sist de var på besøk). Når det gjelder hvilket mannskap vi skal stille, så kan man se på spillerkåringene her inne på forumet fra de forskjellige kampene. Sandberg (Brann), Piggy (FKH) og Shala (Odd) har vært klart best i hver sin kamp, i følge avstemningene. Mot RBK var det ingen som skilte seg ut. Så disse tre må selvfølgelig få starte. Ellers er det ikke mange som har utmerket seg så veldig, men både Wangberg og Yaw på midtstopperplass virker som trygge valg ved siden av Pignatel, så der er vi greit dekket. Dette er samtidig en kamp hvor det offensive blir viktig, så da er Ottesen selvskreven på backplass. Det samme er vel Solheim. På midten bør vi altså starte med Shala. Samtidig er det viktig med de to racer-vingene våre (Eddie og Normann), så da er det tre plasser igjen. Dersom Kay er fit for fight vil jeg ha inn ham der, så kan gjerne Torgersen få den andre plassen. Eller kanskje Solbakken? På topp får det vel kanskje bli Khoblenko? Sandberg Ottesen - Yaw - Pignatel - Solheim Normann - Torgersen/Solbakken - Kay - Eddie Shala Khoblenko Benken: Brauti, Wangberg, Vogt, Solbakken/Torgersen, Skytte, Lumanza, Nusa, Hammy, Kino Tips: 2-1 til oss Normann og Khoblenko
  3 likes
 8. Taper stort første halvtimen, så her er det mye å hente på å være klar når kampen starter.
  3 likes
 9. Dette har vel sklidd ut litt nå i spillertråden til HG?
  2 likes
 10. Og da er vi vel tilbake til det jeg mener å huske var konklusjon i tweet'en fra Yaw (den virker å være fjernet): da får det bli kunstgress, da. Annerledesklubb meg både her og der (ref.: noen andre som mente naturgress var en fin måte å skille seg ut på), vi må først og fremst ha gode treningsarealer for alle guttene og jentene i klubben, spesielt A-lagene. Og da er et sært at den største og beste banen i klubben knapt brukes. Vi får heller være annerledes fordi vi tar i bruk et bærekraftig fyllprodukt og får matta produsert fra noe resirkulerte greier. Og blaa matte, selvfølgelig.
  2 likes
 11. I hvert fall ikke i år. Mulig hukommelsen min begynner å bli dårlig, men hadde han ikke en del gode kamper der i fjor? Ellers har vi en hat-trick "helt" i stallen, ville belønnet det med en startplass om jeg tok ut laget. Torgersen framfor Solbakken ved siden av Kay.
  2 likes
 12. Hehe, jeg har nok vært her hele tiden, men min aktive tilstedeværelse tidligere var primært basert på faktainformasjon rundt Akademiet som jeg da var ganske tett på. 😉 Takker ellers for hyggelig velkomst for Herman! 🙏
  2 likes
 13. Leser du noe annet av det? Ser ikke det som spesielt negativt. Vi er bedre på noe enn noe annet. I dette tilfelle kan det se ut som om fysisk form er bedre enn de tekniske ferdighetene.
  1 like
 14. Jeg har ikke de tallene selv, men husker også det samme.
  1 like
 15. Jeg tror ikke vi er så dårlig trent jeg - finner ikke igjen statistikken akkurat nå - men mener vi så på noen tall for ikke så lenge siden som viste at vi sjelden taper kamper det siste kvarteret av begge omganger.
  1 like
 16. Alt er relativt. At opplegget i PSVs akademi er mer profesjonalisert enn i lille Stabæk bør ikke overraske noen. Bodø/glimt er noe annet, men de har blitt kjent for å satse på maks intensitet i treningene og har forklart suksessen blant annet med det som en suksessfaktor. At måten de trener på skiller seg fra konkurrentene i Norge.
  1 like
 17. Klar tale: – Det eneste vi ønsker er å prestere best mulig, slik at vi kan ta mest mulig poeng for Stabæk. Dessuten gir det en ekstra glede og et godt humør å løpe ut på Nadderud stadion, sier Stabæk-kaptein Yaw Amankwah.
  1 like
 18. Hvis Nadderud fortsatt er potetåker langt inni juni, etter fantastisk vær i mange uker- hva er problemet med å kritisere det? Husker som regel at gresset her er strøkent på sommeren, er det nye gartnere i år??
  1 like
 19. Da var det gutta jeg hørte. Bor ikke langt fra Nadderud, og satt på hjemmekontor og hørte tydelig lydene fra treningsfeltet. Mulig det blåste rett vei, men jeg tok meg selv i å tenke at NÅ er det ekstra bra tenning på treningen til A-laget.
  1 like
 20. Er vel derfor det er bra. Ellers kan jeg ikke akkurat huske at banen var så bra før vi flyttet til hangaren. Er vel heller etter at vi har kommet tilbake det har vært bra med unntak av vårsesongen 2017
  1 like
 21. Kjenner at jeg blir litt provosert av måten du diskuterer på, Odd. Jeg sa ikke at han hadde diagnosen. Jeg er ikke legen hans. Hadde jeg vært det, ville jeg ha mistet autorisasjonen. Du hintet ganske nedlatende til at det ikke finnes en sånn diagnose og så viste jeg til en link om at den diagnosen er anerkjent. Du må nesten bestemme deg om du mener sykdom styrer handlinger eller ikke. Ikke så enkelt å følge deg på det. Eller er det sånn at det bare gjelder spillegalskap, men andre sykdommer så har man fri vilje? Så: Spillegalskap: kan ikke styre noen handlinger. Sykdommen styrer alle handlinger som er kritikkverdige eller ulovlige. Sexavhengig/Keptoman/Pyropan: kan styre alt selv. Sykdommen styrer ingen handlinger som er kritikkverdige eller ulovlige. Kleptomani og Pyromani er også egne diagnoser. Har du fundert på hvorfor det da er sånn at det kun er de som har diagnosen spillegal som ikke klarer å unngå å stjele, mens de med disse andre diagnosene helt fint skal klare å ikke antaste folk, impulsstjele eller tenne på ting?
  1 like
 22. Det kommer nok ikke til å ha tilbakevirkende kraft nei, så det blir vrient å gjøre noe med at tilskuere ikke var tillatt på onsdag.
  1 like
 23. Da utlandet ikke funket for Ola, valgte han Molde. Da utlandet ikke funket for Hammy, valgte han Stabæk.
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...