Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. juni 2021 i alle områder

  1. Jeg har sett kampen mot Tromsø på nytt og synes den var jevnere enn jeg oppfattet da jeg så den direkte. Selv om vi må et stykke tilbake for å finne en god kamp mot Tromsø på Nadderud, så bør vi ikke tape hjemme mot Tromsø. Første målet var en keepertabbe og jeg tilgir Sandberg - han er vår beste spiller og har reddet oss fra mange nederlag. Det andre var som Yaw sa en tellefeil og en offside. Siste målet kom da vi var desperate etter å pynte på resultatet. Med litt flaks og basert på spill kunne vi fått med oss poeng. Så til JJ: Jeg har selv vært trener (på lavere nivå) og misunner han absolutt ikke. Stabæk (spesielt forumet) har store ambisjoner og et lag som ikke er godt nok til å kjempe i øvre halvel av tabellen. Vi selger og selger spillere uten å få kvalitet tilbake. Det er også lettere å heve spillere på et lag, dersom man har noen topper som trekker lasset. Et godt eksempel var Bohinen - han hadde ofte fantastiske crosspasninger. Da gjør han ikke bare seg selv god - men også pasningsmottaker blir spilt god. Jeg har et par kontakter i trenerteamet i en annen ES-klubb. Vi diskuterte kampen mot Tromsø som han hadde sett og han uttalte: For første gang på flere år er det ingen Stabæk-spillere jeg drømmer om å få hit. Eneste måtte være Nusa på sikt og Sandberg er tross alt en av ES beste keepere. Ellers mangler dere 2-3 klassespillere som kan heve laget. I tillegg må dere få mer fart - som dere hadde med fks. Boli og Brynhildsen. Så alt maset om ny trener her inne: Vi trenger minst 2 nye gode spillere - ikke ny trener. Hvis noen skal gå - synes jeg vi bør se på om Bjarmann er mannen vi trenger når sesongen er over. Jeg er ikke imponert over hans spiss-kompetanse og hvis han mislykkes i kommende overgangsvindu, er han ikke mannen vi trenger for å nå våre mål.
    5 liker
  2. Yaw var betydelig bedre i fjor, selv om da også så begrensingene hans. At Skytte får lov til å dasse rundt, når man vet at han kan så mye bedre, er nesten uforståelig. Sett krav og putt ham på benken/tribunen til han skjønner alvoret. Solheim er også en skygge av seg selv, så da har vi halve forsvaret vårt. Pignatel har heldigvis kommet inn og vært god, men ikke han som skal bære det store ansvaret (enda). Må dog ikke glemme at vi har hatt noen gode prestasjoner også i år, særlig defensivt, og Normann hadde puttet ett mål eller to mot Tromsø om han hadde hatt marginene med seg. Der kan vi selvfølgelig spekulere i hvor mye som er udyktighet, uflaks eller mangel på selvtillit. Jeg tror ikke det selvtilliten er problemet, men har tatt feil før..
    4 liker
  3. Hvis du sikter til dagens runde så sliter vi mer enn Odd, VIF, Godset og Sarp jo. Tipper vi inntar jumboplassen snart, spørsmålet er ikke om det skjer, men når det skjer i løpet av de fire neste kampene.
    3 liker
  4. Få til 1.omgangen borte mot rbk x 2 så er vi der😊 Håper på Jeppe inn på venstre og Solheim bort på høyreback. Synes Ottesen har sluppet billig unna den forferdelige kampen han hadde mot Tromsø. Edvardsen må inn igjen, Kobhlenko fortjener en sjanse til og Shala bør ligge bak spissen. Solbakken var godkjent mot Tromsø, mens Kay var så rusten at jeg har ikke ord. Skulle ønske Lumanza var i form og kunne tatt plassen hans, men det blir vel Skytte da. Håper han hever seg betraktelig. Ellers må gjerne Wangberg inn for Yaw. Det er noe utrolig uvørent over Yaw for tiden i alle faser av spillet. Jeg synes Wangberg ser skarpere ut. Pignatel er selvskreven, håper han er frisk. Normann Hansen skal selvfølgelig også spille.
    3 liker
  5. Tror dette er en litt vanskelig sirkel Stabæk er inni nå... Hva har Stabæk egentlig som klubb som frister 2-3 klassespillere til å gå rett inn å gjøre oss til ett topplag (og gjerne en toppspiss som scorer 15 mål på egenhånd, som noen drømmer om!) ? Vi spiller kjedelig fotball, uten noe offensivt mønster, på en gammel dritt stadion. Strategien ser ut til å være å ha ett knallsterkt akademi, odle frem gode talenter- for så å selge dem. I mellomtiden slurer vi rundt med ett A-lag som vi håper klarer å berge plassen slik at ungutta kan få spilletid på godt nivå før vi selger dem dyrt, godt hjulpet av nødløsninger på korttidskontrakter. Det er jo en ærlig sak det og sikkert økonomisk tvingende for å overleve som klubb.... men det blir jo ikke akkurat attraktiv fotball for supportere, sponsorer og tilskuere på denne måten.
    3 liker
  6. Tusen takk @JeanClaude for dine analyser og godt forklarte meninger. Her har jeg nok mye å lære.
    2 liker
  7. Noen runder med «Hanche Olsen er en av oss, hater enga og elsker å sloss» på bortetribunen på Intility igjen da? Var god stemning sist.
    2 liker
  8. Funket i Mjøndalen, Bærum og Drammen.
    1 liker
  9. Janne har en avgjørende stemme med å få maks ut av de spillerne han har. Ja, vi setter jo selvsagt spørsmålstegn ved en del av laguttakene og ikke minst taktiske bytter underveis i kampene. Men Janne var også innpå før sesongen, med hvor viktige det er med erfarne spillere og ledertyper rundt unggutta framme. Janne har ikke som ansvar å hente spillere. Han har ett ansvar å få maks ut av de han har. Det er Bjarmann som skal hente spillere. Så kan vi se på tallene fra i fjor. Toppscoreren vår hadde 6 mål. En trener kan trylle mye ja, men vi må være ærlig å si at trioen framme er uerfaren, uten sluttprodukt. Samt relasjonene sitter ikke med midtbanen, som også er uerfaren. (eks Shala og Lumanza) Jeg mener Edvardsen har en vei å gå når det gjelder stabilitet over tid. Jeg mener Normann Hansen har mangler på siste tredjedel. Sluttproduktet rett og slett. Spissene: Azemi, Kino er ikke gode nok. Koblenko er på kortidslån. Uche også. Uche er kanskje en mann for fremtiden. Koblenko og Uche kom jo omtrent på Deadline day. Det er jo hastesigneringer for en kort periode. Vi har sviktet på overgangsmarkedet, så ærlig må vi være. Vi har trodd laget er så mye bedre enn det er. Og så må vi supportere være ærlig med forventningene vi har. Vi kan ikke tro vi er ett topp 5 lag når det hele handler om å redde plassen vært år. Det eneste vi kan gjøre er å støtte opp laget og teamet. Ikke peke på Janne og kreve hans avgang. Husk at ting var faktisk dårligere under Berg, og da hadde vi ett bedre lag. Men at vi kan være frempå å håpe at Bjarmann har noe i ermet når vinduet åpner, det kan vi absolutt være. Og nærmest kreve. For laget er ikke godt nok offensivt.
    1 liker
  10. Hepp, Dette er ganske key tenker jeg. Det skulle vært ganske skøy å sett Nannskog i godt gammelt slag på banen med Skytte dassende rundt slik han gjør. Tipper knekten hadde fått så øra glødet. Jeg hadde litt håp om at Shala skulle være den lederen vi manglet fremover på banen, men han har ikke vært det. Shala gjør mye bra han, men det mangler liksom den der siste finishen. Jeg har egentlig mistet tellingen over hvor mange sentrale midtbanespillere vi har i troppen, men jeg hadde gjerne byttet 3 av de mot 1 skikkelig god spillfører. De gode årgangene til Stabæk har hatt dominerende sentrale midtbanespillere, i dag så har vi ingen kandidater i alle fall så lenge Lumnza virker fornøyd med å heve lønn i Stabæk.
    1 liker
  11. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg!! Dette har jeg også nevnt tidligere. Janne er ikke problemet her. Det er stallen. Samt at vi trenger ledertyper lenger frem i banen. Ikke minst fart som du er inne på, JeanClaude. Men jeg er enig, etter sesongen, så bør Bjarmann evalueres. Vi mangler X-factor. Så skjønner jeg også at markedet er vanskelig. Men at vi skulle være så svake som vi har vært til nå, hadde jeg ikke forutsett.
    1 liker
  12. Neida - men jeg vil ha folk til å tenke litt. Jeg mener at det er for lettvint å peke på Kjønø. Han har veldig begrenset med erfaring som hovedtrener - det er mye buss rundt ham - men Grorud ble bare til slutt bare nr 13 i OBOS i fjor. Han er utvilsont et spennende trenertalent og deg car framsynt av Stabæk å knytte han til seg - men jeg er ikke overbevist om at han er klar for hovedtreneransvar i Eliteserien ennå. Så tror jeg det er for enkelt å skylde på treneren. Spillerstallen er ikke god nok. Vi mangler klare 1. valg på midtbanen, sidebackene er for svake, Edvardsen er helt ute av form. Kinoshita er som klokka - han går og går, men kommer aldri i mål. Men han legger jo ned forbilledlig innsats. Det er andre på laget som med fordel kunne ha tatt lærdom av det. Trenerteamet kan godt få tyn for laguttaket - det er i praksis bevisst selvskading de bedriver der,
    1 liker
  13. Har vel strengt tatt vært svak helt siden han dro.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...