Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 06/18/2021 in all areas

 1. Heldigvis for oss har Sarp 08 om ikke et enda verre program enn oss de neste 5. Men vi sliter jo håpløst mye. Vi er blitt det desidert kjedeligste laget i EL. Uten glød eller gnist. Uten x-faktor. Med en spillestil (hvis man kan kalle det for en spillestil) som ikke kler spillerne (f.eks har vi en backfirer som er superviktig i frispillingsfasen, der samtlige ikke har ferdigheter til å få til nettopp det). Med en stor grå masse spillere fremover i banen der ingen skiller seg spesielt ut. Tror som en ekspert i eurosport sa det så fint ang S08; du kunne lagt samtlige navn i en stor bolle, trukket 11 tilfeldige og de ville spilte på nøyaktig samme vis som gjengen i kampen før. La oss håpe vi slipper unna med respektable resultater og OK prestasjoner fremover.
  5 likes
 2. Får kose meg i kjellern uten øl - la den gå til et annet godt formål - fks. en som setter politikerne til veggs og får fart på stadionplanene ?
  5 likes
 3. ...og på midten...og på kant...og på topp...
  4 likes
 4. Lånes ut til Asker Avtale til 30. august, kan hentes tilbake på én dags varsel fra 30. juni. Tror dette er bra for alle parter.
  4 likes
 5. Vi har alt Ottesen, synes Ottesen har slått noen gode innlegg i år også, er jo ingen dårlig spiller å hente men synes vi skal satse på Ottesen.
  3 likes
 6. Ser Tsjekkia-Kroatia og blir litt bekymret. Er Zenky skadet? Eller har han kommet på kant med treneren?
  3 likes
 7. Mye politikk i tsjekkisk fotball.
  1 like
 8. 1 like
 9. Sofiemyr i pøsende regnvær, kan bli interessant 😀
  1 like
 10. https://www.dagbladet.no/sport/konkurrerte-mot-lukaku---veldig-stolt/73896123 Blir intervjuet om sitt forhold til brødrene Lukaku. Bra å lese at han smiler.
  1 like
 11. Få til 1.omgangen borte mot rbk x 2 så er vi der😊 Håper på Jeppe inn på venstre og Solheim bort på høyreback. Synes Ottesen har sluppet billig unna den forferdelige kampen han hadde mot Tromsø. Edvardsen må inn igjen, Kobhlenko fortjener en sjanse til og Shala bør ligge bak spissen. Solbakken var godkjent mot Tromsø, mens Kay var så rusten at jeg har ikke ord. Skulle ønske Lumanza var i form og kunne tatt plassen hans, men det blir vel Skytte da. Håper han hever seg betraktelig. Ellers må gjerne Wangberg inn for Yaw. Det er noe utrolig uvørent over Yaw for tiden i alle faser av spillet. Jeg synes Wangberg ser skarpere ut. Pignatel er selvskreven, håper han er frisk. Normann Hansen skal selvfølgelig også spille.
  1 like
 12. Jeg blir i hvert fall overrasket om noen mener Shala ikke skal starte neste kamp. Skulle gjerne hatt to av ham, på grunn av innstilling og guts!
  1 like
 13. Hvor mange omganger gikk det fra at "alle" ville ha ut Pignatel i pausen i serieåpning til han sto frem som vår beste stopper?
  1 like
 14. I går var det beste forsøket vi har hatt på lag, lang tid på å være et spillende lag. Da falt Skytte helt gjennom. Og vi forstår fullstendig hvorfor det ikke fungerte i det hele tatt i Glimt. Skytte er nok best når det er litt kick 'n run, mølje og enkeltspillere som gjør alt selv. Det kampbildet som ville passet han best, er nok det man ser i G8-kamper. Slik vi prøvde å spille i går fremstår han ubrukelig.
  1 like
 15. Jeg må si du har hatt trua på prosjekt Janne imponerende lenge! Det er lenge siden han var en god trener (2006-2008?). Alle som liker et lag uten utvikling og kjedsommelig fotball heier dessverre fortsatt på Janne. Nostalgi kanskje?
  1 like
 16. Det er dog bare fem lag med flere mål i snitt. Imponerende med tanke på hvor dårlig alt ellers tydeligvis er. Beklager at jeg kom med dette.
  1 like
 17. Han burde få det. Enten nå i sommer eller etter denne sesongen. Vi har gått fra å være et av de artigste lagene å se på til å være i bunn sammen med Sarpsborg og Mjøndalen. Og resultatene er ikke så gode at det rettferdiggjør det. Stabæk skal være et offensivt lag. Det er alt for stor avstand mellom hva spillerne i akademiet lærer, hvordan de spiller fotball og de vi driver med på A-laget nå under Janne og under Henning Berg. Det er ikke optimalt. At det er en viss stilendring er normalt, seniorfotball er anerledes. Men det bør ikke være helt på motsatt poler som det er nå. * Vi er helt i bunn på statistikken over flest velykkete pasninger per kamp. * Vi er nest sist på ballinnhav. Bare Mjøndalen er bak oss og de har møtt Glimt. * Vi er nest sist på gjenvinninger på motstander halvdel. * Vi er tredjesist på expected goals per kamp. * Vi er soleklart øverst på flest klareringer per kamp. Fordi vi ikke har ball og forsvarer oss lavt og ikke klarer å spille oss ut av eget forsvar og sette de offensive spillerne i gode situasjoner. Og dette er bare en fortsettelse på det vi så i fjor. Dette er ikke nytt eller noe som Janne ikke har hatt mulighet til å utvikle.
  1 like
 18. https://www.tv2.no/sport/14041879/ – Det samholdet var helt unikt. Her om dagen møtte jeg Emil (Bohinen) og Tobias (Børkeeiet) som har ferie og spilte sammen på Nadderud her. Så kom plutselig Hugo (Vetlesen) innom, som var hjemme fra Bodø noen dager. Det var en veldig fin gjeng, for å si det rett ut, sier Larsen.
  1 like
 19. Langt på vei et mislykket klubbskifte..
  1 like
 20. Kan vi bytte han med Skytte?
  1 like
 21. Kjenner at jeg blir litt provosert av måten du diskuterer på, Odd. Jeg sa ikke at han hadde diagnosen. Jeg er ikke legen hans. Hadde jeg vært det, ville jeg ha mistet autorisasjonen. Du hintet ganske nedlatende til at det ikke finnes en sånn diagnose og så viste jeg til en link om at den diagnosen er anerkjent. Du må nesten bestemme deg om du mener sykdom styrer handlinger eller ikke. Ikke så enkelt å følge deg på det. Eller er det sånn at det bare gjelder spillegalskap, men andre sykdommer så har man fri vilje? Så: Spillegalskap: kan ikke styre noen handlinger. Sykdommen styrer alle handlinger som er kritikkverdige eller ulovlige. Sexavhengig/Keptoman/Pyropan: kan styre alt selv. Sykdommen styrer ingen handlinger som er kritikkverdige eller ulovlige. Kleptomani og Pyromani er også egne diagnoser. Har du fundert på hvorfor det da er sånn at det kun er de som har diagnosen spillegal som ikke klarer å unngå å stjele, mens de med disse andre diagnosene helt fint skal klare å ikke antaste folk, impulsstjele eller tenne på ting?
  1 like
 22. Kjønø har jo vært hovedtrener for Grorud i 4 sesonger og til å med blitt kåret til årets unge trener i Norge flere ganger. 29 år gammel, og dette er et av landets mest spennende trener! Fikk Grorud opp til Obos også. Her sitter Stabæk med en klok, langsiktig løsning!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...