Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. juni 2021 i alle områder

  1. Heldigvis for oss har Sarp 08 om ikke et enda verre program enn oss de neste 5. Men vi sliter jo håpløst mye. Vi er blitt det desidert kjedeligste laget i EL. Uten glød eller gnist. Uten x-faktor. Med en spillestil (hvis man kan kalle det for en spillestil) som ikke kler spillerne (f.eks har vi en backfirer som er superviktig i frispillingsfasen, der samtlige ikke har ferdigheter til å få til nettopp det). Med en stor grå masse spillere fremover i banen der ingen skiller seg spesielt ut. Tror som en ekspert i eurosport sa det så fint ang S08; du kunne lagt samtlige navn i en stor bolle, trukket 11 tilfeldige og de ville spilte på nøyaktig samme vis som gjengen i kampen før. La oss håpe vi slipper unna med respektable resultater og OK prestasjoner fremover.
    5 liker
  2. Får kose meg i kjellern uten øl - la den gå til et annet godt formål - fks. en som setter politikerne til veggs og får fart på stadionplanene ?
    5 liker
  3. ...og på midten...og på kant...og på topp...
    4 liker
  4. Vi har alt Ottesen, synes Ottesen har slått noen gode innlegg i år også, er jo ingen dårlig spiller å hente men synes vi skal satse på Ottesen.
    3 liker
  5. Ser Tsjekkia-Kroatia og blir litt bekymret. Er Zenky skadet? Eller har han kommet på kant med treneren?
    3 liker
  6. Tror dette er en litt vanskelig sirkel Stabæk er inni nå... Hva har Stabæk egentlig som klubb som frister 2-3 klassespillere til å gå rett inn å gjøre oss til ett topplag (og gjerne en toppspiss som scorer 15 mål på egenhånd, som noen drømmer om!) ? Vi spiller kjedelig fotball, uten noe offensivt mønster, på en gammel dritt stadion. Strategien ser ut til å være å ha ett knallsterkt akademi, odle frem gode talenter- for så å selge dem. I mellomtiden slurer vi rundt med ett A-lag som vi håper klarer å berge plassen slik at ungutta kan få spilletid på godt nivå før vi selger dem dyrt, godt hjulpet av nødløsninger på korttidskontrakter. Det er jo en ærlig sak det og sikkert økonomisk tvingende for å overleve som klubb.... men det blir jo ikke akkurat attraktiv fotball for supportere, sponsorer og tilskuere på denne måten.
    2 liker
  7. Mye politikk i tsjekkisk fotball.
    1 liker
  8. 1 liker
  9. Få til 1.omgangen borte mot rbk x 2 så er vi der😊 Håper på Jeppe inn på venstre og Solheim bort på høyreback. Synes Ottesen har sluppet billig unna den forferdelige kampen han hadde mot Tromsø. Edvardsen må inn igjen, Kobhlenko fortjener en sjanse til og Shala bør ligge bak spissen. Solbakken var godkjent mot Tromsø, mens Kay var så rusten at jeg har ikke ord. Skulle ønske Lumanza var i form og kunne tatt plassen hans, men det blir vel Skytte da. Håper han hever seg betraktelig. Ellers må gjerne Wangberg inn for Yaw. Det er noe utrolig uvørent over Yaw for tiden i alle faser av spillet. Jeg synes Wangberg ser skarpere ut. Pignatel er selvskreven, håper han er frisk. Normann Hansen skal selvfølgelig også spille.
    1 liker
  10. Har ikke Janne et ansvar om hvilke spillertyper og spillere han ønsker inn i stallen, eller har han ikke stemmerett? Selvfølgelig har Janne en avgjørende stemme her...
    1 liker
  11. Jeg har sett kampen mot Tromsø på nytt og synes den var jevnere enn jeg oppfattet da jeg så den direkte. Selv om vi må et stykke tilbake for å finne en god kamp mot Tromsø på Nadderud, så bør vi ikke tape hjemme mot Tromsø. Første målet var en keepertabbe og jeg tilgir Sandberg - han er vår beste spiller og har reddet oss fra mange nederlag. Det andre var som Yaw sa en tellefeil og en offside. Siste målet kom da vi var desperate etter å pynte på resultatet. Med litt flaks og basert på spill kunne vi fått med oss poeng. Så til JJ: Jeg har selv vært trener (på lavere nivå) og misunner han absolutt ikke. Stabæk (spesielt forumet) har store ambisjoner og et lag som ikke er godt nok til å kjempe i øvre halvel av tabellen. Vi selger og selger spillere uten å få kvalitet tilbake. Det er også lettere å heve spillere på et lag, dersom man har noen topper som trekker lasset. Et godt eksempel var Bohinen - han hadde ofte fantastiske crosspasninger. Da gjør han ikke bare seg selv god - men også pasningsmottaker blir spilt god. Jeg har et par kontakter i trenerteamet i en annen ES-klubb. Vi diskuterte kampen mot Tromsø som han hadde sett og han uttalte: For første gang på flere år er det ingen Stabæk-spillere jeg drømmer om å få hit. Eneste måtte være Nusa på sikt og Sandberg er tross alt en av ES beste keepere. Ellers mangler dere 2-3 klassespillere som kan heve laget. I tillegg må dere få mer fart - som dere hadde med fks. Boli og Brynhildsen. Så alt maset om ny trener her inne: Vi trenger minst 2 nye gode spillere - ikke ny trener. Hvis noen skal gå - synes jeg vi bør se på om Bjarmann er mannen vi trenger når sesongen er over. Jeg er ikke imponert over hans spiss-kompetanse og hvis han mislykkes i kommende overgangsvindu, er han ikke mannen vi trenger for å nå våre mål.
    1 liker
  12. Jeg blir i hvert fall overrasket om noen mener Shala ikke skal starte neste kamp. Skulle gjerne hatt to av ham, på grunn av innstilling og guts!
    1 liker
  13. Kjønø har vært i klubben i ca 12 minutter, så det får være grenser for hva han skal få ansvar for.
    1 liker
  14. Hvor mange omganger gikk det fra at "alle" ville ha ut Pignatel i pausen i serieåpning til han sto frem som vår beste stopper?
    1 liker
  15. Jeg må si du har hatt trua på prosjekt Janne imponerende lenge! Det er lenge siden han var en god trener (2006-2008?). Alle som liker et lag uten utvikling og kjedsommelig fotball heier dessverre fortsatt på Janne. Nostalgi kanskje?
    1 liker
  16. https://www.tv2.no/sport/14041879/ – Det samholdet var helt unikt. Her om dagen møtte jeg Emil (Bohinen) og Tobias (Børkeeiet) som har ferie og spilte sammen på Nadderud her. Så kom plutselig Hugo (Vetlesen) innom, som var hjemme fra Bodø noen dager. Det var en veldig fin gjeng, for å si det rett ut, sier Larsen.
    1 liker
  17. Langt på vei et mislykket klubbskifte..
    1 liker
  18. Kan vi bytte han med Skytte?
    1 liker
  19. Kjenner at jeg blir litt provosert av måten du diskuterer på, Odd. Jeg sa ikke at han hadde diagnosen. Jeg er ikke legen hans. Hadde jeg vært det, ville jeg ha mistet autorisasjonen. Du hintet ganske nedlatende til at det ikke finnes en sånn diagnose og så viste jeg til en link om at den diagnosen er anerkjent. Du må nesten bestemme deg om du mener sykdom styrer handlinger eller ikke. Ikke så enkelt å følge deg på det. Eller er det sånn at det bare gjelder spillegalskap, men andre sykdommer så har man fri vilje? Så: Spillegalskap: kan ikke styre noen handlinger. Sykdommen styrer alle handlinger som er kritikkverdige eller ulovlige. Sexavhengig/Keptoman/Pyropan: kan styre alt selv. Sykdommen styrer ingen handlinger som er kritikkverdige eller ulovlige. Kleptomani og Pyromani er også egne diagnoser. Har du fundert på hvorfor det da er sånn at det kun er de som har diagnosen spillegal som ikke klarer å unngå å stjele, mens de med disse andre diagnosene helt fint skal klare å ikke antaste folk, impulsstjele eller tenne på ting?
    1 liker
  20. Kjønø har jo vært hovedtrener for Grorud i 4 sesonger og til å med blitt kåret til årets unge trener i Norge flere ganger. 29 år gammel, og dette er et av landets mest spennende trener! Fikk Grorud opp til Obos også. Her sitter Stabæk med en klok, langsiktig løsning!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...