Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. juni 2021 i alle områder

  1. Ikke lett for Janne å ta ut laget mot Vining etter dette.
    14 liker
  2. Det er et at av de dummeste innlegg jeg har lest på forumet inkludert de fleste til Frank the bank
    14 liker
  3. Godt poeng. Vi trenger ingen fra det laget. Spillere som Hanche, Bohinen, Brynhildsen, Boli og Ohi hadde åpenbart heller ikke styrket oss. De klarte jo bare kvalik. Du har overbevist meg. La oss heller forsøke å få Henning Hauger tilbake. Da vant vi jo gull!
    13 liker
  4. Viktig for Jonas Brauti å holde nullen i 2 omgang. Vi vant 2 omgang 0-1. 2005-fødte Nusa med årets klink klareste «årets mål» Bygge videre på siste omgangen inn mot Viking kampen. Vi er nødt til å gjøre endringer på startelleveren. Poeng i Stavanger er bonus.
    11 liker
  5. Jeg sier det igjen. Hva har egentlig Janne gjort her de siste to årene? Hvem av spillerne har fått et boost under hans ledelse?
    9 liker
  6. Vinner vi de 2 kommende matchene, er vi bare 3 poeng bak RBK med like mange kamper spilt…
    8 liker
  7. Hva i alle dager er det denne gjengen driver med på trening? Helt sykt å stille opp som vi har gjort de siste kampene og se ut som man PLUTSELIG måtte opp til eksamen i fransk, når du har studert tysk hele året. At det ikke ble mer enn 4 baklengs er HELT, HELT utrolig. Hvis Glimt hadde måttet eller ønsket kunne de knust oss med 10. Vi var megaheldige som slapp unna her med 1-4. Nesten litt synd at det ikke ble mer, for da ville kanskje reaksjonene på tapet blitt annerledes. 2.omgang kan ikke brukes til en dritt, for da møtte vi et lag som ikke trengte flere mål eller som gadd å leke med oss. Nusa sitt mål er imponerende, men han skal ikke alene berge en klubb i fritt fall på sine 16 årige skuldre. VÅKN OPP SNART!!
    7 liker
  8. Nå er det snart 10 år siden sist jeg skrev her! Bare noen kommentarer, jeg hadde ikke forventet poeng borte mot Glimt, heller ikke borte mot Rosenborg eller Molde. Når man ser på tabellen må man ta i betraktning at det har vært noen vanskelige kamper. Imidlertid er det ett eller annet naivt jeg opplever om hvordan klubben styres. Man selger alt man kan, og satser på nye talenter. Det har jo gått relativt bra i noen år, men så går det ikke bra lengre. Overskuddet i fjor var jo 30-ish mill. Hva skal disse pengene brukes til? Ville det være for mye forlangt å bruke noe av dette til forsterkninger? Jeg synes det er en mismatch mellom topp 6 ambisjon og det som går på banen. En mismatch som ikke JJ kan rette opp og jeg synes igrunn ikke dette er hans skyld gitt hva han har å jobbe med. Så ja. Man føler seg litt pissa på når man blir bedt om å støtte klubben, men det man får tilbake er en klubb som sparer seg til titalls millioner på konto og taper 0-3 mot et lag som Tromsø. Det bør ringe noen alarmklokker nå.
    7 liker
  9. Takk for noe å virkelig glede seg over for en gangs skyld Nusa!
    7 liker
  10. 7 liker
  11. De er noe strengere enn forumreglene ja
    7 liker
  12. Ja, men nå må du se BAK poengene. Vi har ikke fått ett eneste poeng for mye! Vi har ikke hatt uflaks eller vært uheldige, men vi har vært underlegne i samtlige kamper så langt. Å sammenligne poeng fra i år til i fjor er en blindvei. Vi har mye større dyptliggende problemer.
    6 liker
  13. Tenk at snittalder til Stabæk utpå nå er 20,6 år! Hvorfor ikke bare spille med dette laget fra start fremover, bør sende ett signal til resten av troppen.
    6 liker
  14. Brede Moe, Sondre Brustad Fet, Sondre Sørli, Erik Botheim osv. Det er ikke akkurat gull som har kommet inn dørene på Aspmyra heller. Forskjellen er jo at de utvikler dem. Den utviklingen vi har sett både i samspill og individuelt de siste årene har ikke vært bra nok.
    6 liker
  15. Akkurat som trenerteam og styret. Det er INGEN som tar ansvar og gjør grep. Vi har ikke tid til å vente på at ting skal bli bedre av seg selv.
    6 liker
  16. Nei, hvorfor sette Skytte på benken når ting flyter så bra for tiden. For gud skyld: Ikke prøv å en annen spiller til å styre midtbanen. Jeg gir opp. JJ evner jo ikke å endre på det han har bestemt seg for.
    6 liker
  17. Tipper 9-0 i dag, og JJ trekker seg etter kampen, slik Linderoth gjorde etter 8-1 i Bergen
    6 liker
  18. Jeg fikk ikke sett kampen live, men har nå sett reprise. Valgte kun se 2. Omgang etter å lest litt oppdatering på hvor "strålende" den første var her på forumet... Det er faktisk første gang i år jeg virkelig har gledet meg over spillet vårt, og da spesielt de siste 15 minuttene. Nusa var GOD i kveld, og enda bedre, han lager underholdning. Torgersen, Geelmuyden og Uche var andre som spesielt imponerte meg. Syntes også laget som var der ute i 2. Omgang klikket veldig bra sammen, og man kunne se at det var en kjemi jeg mener har manglet lenge. Vet ikke hvem som spilte bakerst i de første 45, men Ottesen, Piggy, Wangberg og Moe virket solide de siste 45. Jeg håper det laget jeg så i 2 omgang er det laget som starter neste kamp, med unntak av Kino og Brauti ( Sandberg og Uche inn)
    5 liker
  19. I min verden har vi tatt 4 poeng på hjemmebane.
    5 liker
  20. Bare å la Nusa spille 90 min resten av sesongen
    5 liker
  21. Dette er ikke kampen som utløser sparking. Glimt er dritgode og alt det der. Neste er en vanskelig bortekamp det også. Tipper vi venter til etter tapet mot Sandefjord.
    5 liker
  22. Gleder meg til en liten Nusa tre-minutter når vi ligger under 9-0 iallfall.
    5 liker
  23. En ungdomsrekke som leverer og kanskje årets mål.
    4 liker
  24. Vi har blitt Eliteseriens San Marino....😱😱😱
    4 liker
  25. Greit å huske på at Kai ikke spilte fast i Sandnes Ulf før han kom til oss, Solbakken har kun én sesong i OBOS bak seg før han kom til oss og Skytte har aldri vært i en etablert spiller i en annen toppdivisjonsklubb. Andre startspillere hos oss: Ottesen er hentet fra Kjelsås, Oliver hadde én god sesong i Grorud bak seg, mens Normann Hansen ikke har vært på noe A-lag før han kom til oss. Der Glimt i følge deg består av middelmådigheter består vi av helt uetablerte spillere.
    3 liker
  26. På tide å skrive litt her, kanskje? - Vi taper jo ikke 9-0, det er bra. Det er tross alt Glimt vi snakker om. - Vi har fortsatt flotte drakter. - Det er nok ikke mange kampene til neste gang vi får et poeng. - Vi er snart oppe på topp 6.
    3 liker
  27. Ryker vi mot Sandefjord ligger vi 3 poeng bak fjoråret, gitt at vi også taper mot Viking. Nå ligger vi likt.
    3 liker
  28. Bare ikke dette ender med med den klassiske kommentaren: «vi er dyktige og positive i andre halvlek og vi får bygge videre på det»
    3 liker
  29. Jeg synes Børkeeiet var dårlig for oss også jeg. Det gikk sirupstreigt. Stor kunst å selge han for det beløpet vi fikk
    3 liker
  30. De er ikke så gode, er bare vi som er totalt elendige.....
    3 liker
  31. That's the spirit! Kan anbefale å heie på Molde. Veldig praktisk, både fordi du kjenner igjen et par av spillerne fra Stabæk, og at de spiller i blått sånn at det ikke blir så forvirrende å bytte lag.
    3 liker
  32. For å prøve å tenke rasjonelt. alarmklokkene bør ringe på bakgrunn av prestasjonene, men om vi skulle se tydelig bedring er vi ikke akkurat hektet av. Alle muligheter til å holde plassen om man får til en endring. Noe må skje, men jeg er ikke så sikker på om trener må byttes, så lenge de som er der er motiverte. Trenerteamet må starte på tegnebrettet på nytt og virkelig ta innover seg det som ikke har fungert og Bjarmann må på jobb i sommer med opprydding i stallen og kvalitet inn. Mtp stallen må vi klare å finne balansen mellom utvikling og stabilitet/kvalitet. Mine tanker om stallen: Spillere vi burde kvitte oss med: Skytte, Kino, Jonassen, Azemi, Isaksen, Khoblenko, muligens Lumanza (her vet jeg for lite om sit, dersom man har troen på at han kan komme tilbake bør vi gi han tid). Spillere som ikke bør være bærebjelker i laget, men utvikles over tid: Normann Hansen, Solbakken, Kostadinov, Geelmuyden, Torgersen, Uche Spillere vi bør satse på videre som faste startere i årets sesong: Ottesen, Pignatel, Wangberg, Nusa, Edvartsen, Shala. det gir dette laget: sandberg Ottesen - Pignatel - yaw/wangberg- Moe/ny spiller? Shala - ny spiller - Kostadinov/Solbakken/Torgersen Edvartsen - ny spiller - Nusa Verdifulle innbyttere: Normann Hansen, Solheim, Geelmuyden, Uche, (lumanza) Vi har ikke struktur eller kvalitet nok til å spille med to sentrale. Vi trenger tre og vi mangler en god «6-er» - en stabilisator og god pasningsspiller som evner å orientere seg kjapt og spille gjennom ledd, samt ha vurderingsevne til å vite når man skal forsøke bakrom og når man heller skal få med seg hele laget fremover. Vi har ikke godt nok offensivt spill og angriper ikke med hele laget og med gode, parallelle bevegelser til å åpne rom, så vi trenger en spiss som kan skape ting på egenhånd og som evner å holde på ballen (en Boli-type). Så vi må nok, i det minste kortsiktig satse på en form for kontringsfotball. Et alternativ med dagens stall kunne vært 5-3-2/3-5-2 Ottesen- Solheim - Wangberg - Pignatel - Moe Shala - ny spiller - unggutt Edvartsen - ny spiller Supersub: Nusa Skulle man virkelig prøvd noe nytt så synes jeg det hadde vært spennende. Må hente inn et nytt backalternativ på venstre så er man godt rusta med ny «6-er» og spiss som vi uansett må ha for å hevde oss!
    2 liker
  33. Trenger ikke oppnå gode resultater for å motta gode bonuser.. Ref Norwegian..
    2 liker
  34. Helt seriøst. Hvor vanskelig er det å SPARKE VEKK BALLEN?!?!?
    2 liker
  35. Er det noen igjen med full tillit til Janne nå? Planløst.
    2 liker
  36. Nå er i i ferd med å få et keeperproblem. Brauti driter seg ut på to av de fire siste målene vi slipper inn, Sandberg fikk fullstendig jernteppe sist, og ga også kampen til Tormsø før det. Som om vi ikke har nok trøbbel...
    2 liker
  37. I fjor sto det 3-0 etter 19 minutter.. kanskje vi kan unngå det i år...
    2 liker
  38. 9-0 er vel ikke helt gærent gjetta om det fortsetter sånn som det her
    2 liker
  39. Brauti; bare husk at når du roper keeper må du ruse ut med engang og ikke vente! Så kan dette gå bra😊
    2 liker
  40. Eneste lille håpet er at Skytte vil legge ned en kjempeinnsats for å vise B/G det var feil å la ham gå. Troen er dessverre enda svakere enn håpet.
    2 liker
  41. Jeg har jo fått med meg at du liker å korrigere meg, men av alle innleggene er det dette du reagerer på? Etter hundrevis av innlegg om at Janne må gå, Bjarmann må gå, Moe må gå og alle spillerne er ubrukelige, så er det dette du mener er problemet? Faktisk har vi altså en egen tråd dedikert til "Hvem skal ut?" Når Elvis erklærer så høyt at han leaves the building fordi laget ikke spiller god nok fotball, da mener jeg han har lagt hodet klart på blokken. Hvis du vil slutte å følge Stabæk fordi vi har tapt noen kamper på rad, og vi for tiden ikke har de beste spillerne i serien, da skal du få lov til å stille og rolig trekke deg unna. La sesongkortet være ubrukt utover høsten og gli inn i den store massen av bæringer som ikke bryr seg. Men å annonsere at motgang er nok til at du takker for deg og stikker, da fortjener du rett og slett et lite stikk. Jeg håper selvsagt at ryktene om Elvis' død er sterkt overdrevet, og at han er med i koret helt frem til den feite dama kommer luskende inn. For frem til det, så mener jeg å ha hørt ord som "Over skyene er himmelen alltid blå", "Av og til vi taper og.." og "Alltid. Uansett".
    2 liker
  42. Jeg holder med Stabæk livet ut, i hvilken som helst divisjon.. Alltid.Uansett!
    2 liker
  43. 2 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...