Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. juli 2021 i alle områder

  1. Gratulerer som morfar, Ingo! Kan tenke meg det er stas https://www.facebook.com/ingebrigt.jensen/posts/10159607581256115
    8 liker
  2. Morten la opp i 2017 uansett.
    4 liker
  3. Hæ? Er ikke dette tråden til Jan Jensen?
    3 liker
  4. Nei, det er det den ikke gjør. Du må nesten si når han var ute å kjøre mot Glimt. Dette handler ikke om Yaw sine egenskaper, men motstand har noe å si. Si hva Piggy har gjort feil, så kan vi heller diskutere det, heller enn resultatet. 10 mann vs 11 er feks en stor forskjell. Igjen, du må begrunne utsagnene dine med fotballsituasjoener.
    3 liker
  5. Charter Svein hilser, og håper fødselen ble gjennomført uten munnbind!
    2 liker
  6. Hvis jeg husker målene mot Viking riktig: 1) Unødvendig straffe når Jeppe får ballen i hånda 2) Kontring der vi kommer i undertall 3) Skudd som evt Azemi kunne blokkert om han hadde vært raskere enn Skytte til å komme i press Vanskelig å laste noen av stopperne for dette. Det vi motsatt har sett de siste kampene, er at vi har klart å ha litt mer ro med ballen. En spiller som Nusa er jo ikke spesielt effektiv om det slås langt så fort vi vinner ballen. Om vi derimot klarer å holde på den et par trekk, og så spille opp på fot..
    2 liker
  7. Selvom du kan mene at Stabæk ikke forsvarer seg som de bør kan det være, for alt vi vet at de forsvarer seg slik Janne ønsker og at de følge de taktiske prinsippene som er gitt. Det vet vi ingen ting om. Du må være mer konkret, vise til situasjoner. Orden i rekkene kan være så utrolig mye forskjellig, og betyr egentlig ingenting.
    2 liker
  8. Møter Mjøndalen borte i 1. runde av NM. Berammet til torsdag 12. august kl 18, men tidligere tidspunkt kan avtales.
    1 liker
  9. 😅skulle nesten tro det
    1 liker
  10. På flere av baklengs er han altfor passiv. Samme mot RBK. Flaue baklengsmål å slippe inn.
    1 liker
  11. Må få litt ære for at Nusa spiller med selvtilliten han gjør. Treneren sørger for å gi spilleren tryggheten som trengs til å prestere.
    1 liker
  12. Ikke lett for Janne å ta ut laget mot Vining etter dette.
    1 liker
  13. De er noe strengere enn forumreglene ja
    1 liker
  14. 20 % av sesongen er lite. Det går ikke an å snakke om poengmessig krise på dette tidspunktet. Poengmessig krise er det når det skal mye til å hente inn forspranget til de foran tatt i betraktning antall kamper å gjøre det på. Vi skal ta inn 1 poeng på 24 kamper. Det betyr at vi må ta inn 0,042 poeng i snitt pr. runde. Jeg tenker dette er veldig realistisk. Hvis du leser innlegget mitt en gang til ser du at jeg skriver det samme som den andre siterte setningen din. Prestasjonene er det grunn til å være bekymret for, men ikke antall poeng og ikke plassering. Kampene vi har spilt til nå og hva vi bør forvente av poeng: Odd (H) - 1 poeng. Vil si det er det vi kan forvente. Haugesund (B) - 1 poeng. 10 år siden vi vant der borte. 1 poeng er bra. Brann (H) - 3 poeng. Bra. Rosenborg (B) - 0 poeng. Som ventet. Tromsø (H) - 0 poeng. Dette er den eneste virkelig skuffende kampen til nå - poengmessig. Molde (B) - 0 poeng. Som ventet. Fra disse kampene ville jeg forventet 5-6 poeng. Så vi er omtrent på skjema. I tilsvarende kamper i fjor tok vi 0, 0, 0, 1, 3 (Tromsø erstatter AaFK) og 0 poeng. Totalt 4 poeng. Det illustrerer kampprogrammet vi har hatt til nå og enda tydeligere at det ikke er noen krise med 5 poeng etter disse 6 kampene.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...