Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. juli 2021 i alle områder

  1. Vi står i snø og regn og solskinn sånn som nå. Og vi skal stå. Og aldri gå. For bakom skyene er himmelen alltid blaa. Alltid. Uansett
    33 liker
  2. Ok. Hadet! Lykke til til deg og Kamma.
    28 liker
  3. Aner dere hva slags økonomiske rammer IA jobbet under? Alt han gjorde var ikke fantastisk, men han holdt oss i ES uten penger. Grunnen til at vi ikke hadde kontinuitetsbærere var at vi ikke kunne gi lange kontrakter. Han dro gull ut av ingenting som gjør at vi faktisk overlevde som toppklubb. IA er en av de viktigste personene i Stabæks historie. Det er så nedrig å dra han gjennom søla. Ut i fra forutsetningene gjorde han en fantastisk jobb.
    25 liker
  4. Forsøker meg på litt god gammal hersketeknikk; nå er det mye rør her. I en annen tråd skal styret ha tatt ut Sammy på laget, og her tippes det at det ikke kommer forsterkninger.. Styret og sportslig ledelse har grovt overvurdert stallens ferdigheter, sammensetning og dessverre også innstilling og holdninger, men de er ikke dumme og de har et stort hjerte for klubben. Så klart skal det forsterkes nå. Så vil tiden vise om det var for sent. Registerer også at vi har mistet en supporterbuss-sjåfør. Føler meg allikevel ganske sikker på at han hadde blitt arbeidsledig ganske fort grunnet passasjermangel om det ikke ble tatt tak i de problemene vi står oppe i nå.
    22 liker
  5. Hele modellen med et akademi er basert på at vi skal la de største talentene gå når det kommer bra tilbud. Man kan innvende mot Vetlesen for 5-6 mill innenlands, men ellers er jo alle de andre salgene ganske klokkeklare slik vår klubb er stilt. Problemet er ikke salgene, om man ser realistisk på det, men at vi ikke har brukt noe på å erstatte de som drar.
    21 liker
  6. Jeg håper hele organisasjonen snur alle steiner nå og ikke bare håper det skal ordne seg av seg selv. Jeg har liten tro på at det kun er treneren som er problemet hos oss.
    13 liker
  7. Ikke noe Alltid. Uansett her i gården nei. Meld deg heller inn i klubben om du ønsker endring. Endring av styret tas på neste årsmøte.
    12 liker
  8. Jeg kjøper ikke legendesnakket. Han var med på noe legendarisk en gang i tiden, og det skal vi ikke ta fra ham, men han dro uten ære, og har på ingen måte gjort opp for det. Farvel, Jan. Du hadde en stjerne, fikk en hake, og nå har du lagt til en fotnote.
    12 liker
  9. Rutinert trener er bare en annen måte å si en trener som er resirkulert mellom halvparten av klubbene i ligaen. Mye bedre å satse på en ung, entusiastisk trener med klare ideer. Jeg kjenner ikke godt til hva Kjønø står for annet enn at han ønsker en ungdomsprofil, men en 30 åring som har ledet en Obos-klubb med stor suksess og er kåret til årets unge trener to ganger er definitivt en attraktiv profil som jeg tror passer Stabæk bra. Kjønø var massiv underdog i Obos med Grorud, men presterte over all forventning. Man kan godt si at han får samme utgangspunkt i ES med Stabæk. Dog har nok vi en stall som er sterkere i ES-sammenheng enn Grorud var i Obos-sammenheng. Jeg håper han er sterk nok til å kvitte seg med spillere vi ikke trenger og at klubben henter spillere han virkelig ønsker seg når augustvinduet åpner. Pr. nå har vi tre poeng opp til sikker plass. Denne sesongen er fortsatt full av muligheter.
    11 liker
  10. Ikke en kjeft som klarer å erstatte Janne det er ledelsen som har solgt oss til Obos, minner om høst sesongene til Janne og hvem som reddet oss fra nedrykk i 2019 og tok oss til midten av tabellen i 2019 og 2020. Det er skammelig at Janne skal gå!! Ledelsen har solgt oss til Obos, det finnes knapt en spiller som har spilt i 3 år eller lenger sammenhengende for Stabæk i stallen. Faen meg skammelig av ledelsen. Ledelsen har solgt alt av spillere så fort dem har tjent noen kroner, det er ledelsen som har solgt oss til Obos og LYKKE TIL MED Å FINNE BEDRE TRENER ENN JANNE. Det er skammelig og jeg vurderer min rolle som Stabæk supporter. Ledelsen fortjener verken Janne, spillerne eller supporterne!! Neste er å selge Nusa for der får dem noen kroner. Blir nok neppe noen ny stadium med tilværelse i Obos, lykke til ledelse!!!
    10 liker
  11. Nå har du skrevet akkurat det samme i tre forskjellige tråder, så jeg tror du har fått frem poenget ditt. Kanskje på tide å ta seg en liten pause fra forumet?
    9 liker
  12. Joda, det er viktig med ytringsfrihet, men da må vel også Petter få lov til å skrive det han skrev? Var ikke som om han (i kraft av mod-rettigheter) bare fjernet noe av det sjåffør'n skreiv heller? Nå er vi alle slitne, deppa, skuffa og forbanna. Det er et perfekt grunnlag for å begynne å krangle oss imellom. Om hva som helst egentlig. Men det er kanskje best å la det være? For meg handler de neste par dagene/ukene om to ting her på forumet: 1. Vente på at klubben kommuniserer ut hvilke skritt _de_ tar for å hindre at vi fortsetter denne nedturen rett ned i glemselens dal (og da mener jeg ikke bare obos, men tomme tribuner og null engasjement). 2. Ikke skrive noe jeg angrer på i mellomtiden.
    8 liker
  13. Dette blir alt for enkelt! Hvor mange av gutta som har godt ønsket å bli noe særlig lenger? Tror du vi hadde vært noe bedre stilt med å tvinge dem til å gå kontrakten ut, og ikke sitte igjen med annet enn et dårlig omdømme? Tenk særlig på de som signerte nye kontrakter kun fordi vi Stabæk skulle få noe igjen for dem. Vi er en selgende klubb, like it or not. Enig med Henrik i at det er mye å gå på når det gjelder kjøp. At Janne desperat har prøvd å forsvare kjøpene av Kino og Skytte med å gi dem klippekort, har gjort en vanskelig oppgave umulig. Glad for at han går.
    8 liker
  14. F.eks å kyle nedpå et par store øl på Sola før man setter seg på flyet hjemover fra Stavanger.
    8 liker
  15. Jon svarer på mye, men det der må vei vel nesten vente til neste møte på Onkel Blaa med - det er tross alt et åpent forum dette her... Og slik spørsmålet er formulert vil neppe premisset bli akseptert på Blaa en gang...
    7 liker
  16. IA gjorde masse feil, Billy den verste. Mange andre også. Tok noen unødvendige sjanser. Kanskje litt for opptatt av show. Men at han totalt sett var helt sentral for at Stabæk overlevde som klubb gjennom em forferdelig økonomisk periode er jo bare sant. Den alternative historiefortellingen der IA gis skylden for forutsetningene han måtte jobbe under er lavmål. Det virker som det har blitt en feinschmeckermening å skylde på IA. Jeg opphøyer ingen. Jeg anerkjenner at han med sine feil var en svært viktig mann for at klubben finnes som toppklubb idag.
    7 liker
  17. spørsmål til Jon: Er det hold i ryktene om at valsvik ikke ville komme permanent til oss pga elendige treninger og manglende profesjonalitet ifm kampforberedelser? Hvordan ble i tilfelle dette reagert på internt?
    6 liker
  18. Hersketeknikker? Når han skriver samme innlegget (med forskjellige ord) en, to og tre ganger i løpet av en snau halvtime så anser jeg det som spam. Da må det være lov til å si ifra. Jeg kunne selvfølgelig ha skrevet det i en privat melding til ham isteden, men jeg ser ikke helt at alt trenger å være så formelt hele tiden.
    6 liker
  19. Jeg sitter med mange av de samme følelsene - det er viktig for fremtiden å forstå at dette er en kulminasjon av mange års sportslig drift - helt tilbake til tja kanskje 2011. Med et par (tilfeldige?) unntak - så har det vært sportslig tøft og vi mangler et sportslig grunnfjell. Men slik vi spilte mot Sandefjord så måtte jo noe skje!
    6 liker
  20. Dette blir selvfølgelig litt å diskutere snøen som falt i fjor, men til en viss grad har det fortsatt innvirkning på dagens situasjon. Du er enig i at det i liten grad er Bjarmanns skyld at vi mangler de rutinerte klubbspillerne i stallen? De som har vært her i flere år, nyter respekt i garderoben og gir gode og trygge rammer for yngre spillere. Slik som Flem som var her i hundre år og like mange opprykk, eller Jesper Jansson, som tok seg av Alan, eller Messi? Det er kanskje det tydeligste tegnet på at denne klubben har drevet litt vel mye svingdørstenkning på spillerstallen i mange år? Det begynte da vi røyk ut av gymsalen, ble forsterket under Bob, og har vel egentlig aldri blitt bremsa noe særlig. Så er det egentlig mindre interessant hvem som har skylda, og langt mer interessant hva å få vite hva de som nå har ansvaret skal gjøre med det. Hadde Hanche bare vært litt mindre god, hadde han nok vært her fortsatt og vært en slik klubbauta, til tross for sin unge alder. Sandberg, Shala og Wangberg har riktig alder og nivå, men de to siste er litt ferske ennå, og det er kanskje bare Wangberg som har personligheten? Moe er en annen aktuell kandidat, bare han får holde seg skadefri, men han er kanskje heller ikke helt typen? Eller? Den midtbanespilleren vi skal få inn nå, skal jaggu fylle mange krav; han skal være konge på midten, og heve en lagdel som ikke fungerer, han skal være sjef i garderoben, slik at folk slipper å høre dansk rap sprenge trommehinnene, og ingen tør bøtte halvlitere på hjem fra kamp, han skal bidra til en spillergruppa slik at folk forlenger kontraktene sine, og de som er på vei ut, tar ett år til, og at spillere ikke forlater klubben fordi det er for lite trøkk på treningene. Mye av dette er selvfølgelig Kjønøs (eller hvem som nå blir hovedtrener) sitt ansvar, men det trengs noen sterke forkjempere i spillergruppa også. Jeg forventer egentlig at Yaw er en slik, men jeg vet ikke helt hvor godt det fungerer?
    5 liker
  21. OK, but besides Ottesen, Shala and Geelmuyden, what has Bjarmann ever done for us?
    5 liker
  22. Ja det er hersketeknikk: "Dette har vi hørt før", "Vi vet hva du mener" og selvfølgelig: "Ta deg en pause" ! Mange mener det samme på forumet hele tida - akkurat som ellers i samfunnet. Ytringsfrihet gjelder også retten til å få gjenta seg.
    4 liker
  23. Sorry, jeg ser poenget ditt, jeg var litt ivrig ville ha fram poenget mitt, er litt smått forbanna her da jeg ser at Janne skal gå, han som faktisk er den i mine øyne som kan redde Stabæk. Men lykke til videre, vært hyggelig å blitt kjent med dere og vært på turer med dere.
    4 liker
  24. Har også jobbet under helt andre omstendigheter enn IAO. Er ikke lett å hente spillere til STB med denne pandemien over hodet. Mener fortsatt han fortjener 1-2 overgangs vinduer til før man skal begynne å vaere veldig kritisk. Men er enig at han trenger en bra sommer, kan ikke bomme på signeringene fremover ellers lukter det OBOS.
    4 liker
  25. Her må det fjernes spillere også - ellers er det helt meningsløst
    4 liker
  26. Akkurat i det jeg skulle skrive at jeg håper han blir og snur det. Har alltid hatt sansen for Janne som trener. Tidenes STB trener! Takk for alt Janne, er og vil alltid vaere en legende.
    4 liker
  27. Bjarne Berntsen begynner som daglig leder i Bryne fra 1. august. Følg med a!
    3 liker
  28. IA og Bradley har skylda sommeren 2021, helt klart!😂
    3 liker
  29. Kjønø er i hvert fall ikke uvillig til å ta oppgaven: https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-aktuelle-kjono-jeg-kan-ta-klubben-videre/649500!/
    3 liker
  30. Det er etterhvert veldig mange eksperter som har påpekt samme svakhet ved stabæks modell - nemlig mangelen på noen rutinerte bærebjelker i laget. Vi må fortsatt selge ungt talent, men vi må ha noen av disse solide klubbspillerne som er der år inn og år ut og som leverer jevnt godt. Disse har vi omtrent ikke hatt siden 2012. DEt nærmeste vi kommer nå er vel Sandberg.
    3 liker
  31. Jeg håper inderlig det sitter en spillergruppe hjemme nå og føler på skammen av å ha sviktet lederen sin totalt. Noen vesentlig mer enn andre. Nå forventer jeg at de bruker pausen godt. Går inn i seg selv og bretter opp ermene og viser eierskap for jobben deres. Møte opp på jobb hver dag og yte det de kan maksimalt. Gjøre alt de kan i sin makt for å berge dette. Det forventer jeg av spillergruppen. Jeg forventer at de ser seg i speilet og tenker at de skal utgjøre en forskjell hver eneste dag i treningshverdagen.
    3 liker
  32. Men stallen / laget i fjor var jo ganske dårlig så det er jo sjokkerende at vi stiller til start med en tilnærmet like dårlig tropp. Tenker man at «vi fikk jo 40 poeng og kom på midten» så det er ingen fare? Da har man fulgt dårlig med de siste årene, for den prestasjonspila har pekt stupbratt nedover svært lenge.
    2 liker
  33. Gamle helt Michelsen: nå må du hjelpe til for Stabæk er nå helt nederst..
    2 liker
  34. Hehe, han redda jo faktisk plassen😅 men håper ikke på noen Berg-type. Skal det være noen annen enn Kjønø må det være en type med pondus ala Bob Bradley tenker jeg. En som kommer inn og stiller krav og som klubben og spillergruppen kan lære av. Men som jeg prøvde å si med innlegget, så håper jeg egentlig på langsiktig løsning med Kjønø, men tenker at det er litt risikosport også…
    2 liker
  35. Helt riktig. Det første folk blir blinde på er øynene, men kanskje dem engang ser noe når dem roter seg ned i 2 divisjon. Det viktigeste her var tydeligvis å finne en syndebukk. Men det var ikke på Janne skoen trykket. Men det vil dem finne ut.
    2 liker
  36. Den slags hersketeknikker hører ikke hjemme på forumet
    2 liker
  37. Jeg står ved Janne sin side og ikke ved denne ledelsen sin side. Å kvitte seg med den eneste som kan redde laget, det er hodeløst.
    2 liker
  38. Hvordan skal man bygge ett lag når man ikke har noen stamme å bygge rundt, det er vel kunne Jeppe og Sandberg som har vært i laget i 3 år sammenhengende.
    2 liker
  39. Vi har ingen supportere å miste - tenk igjennom dette på nytt. Skilsmisse er alvorlige greier. At JJ går er klubbledelsens skyld.
    2 liker
  40. Er det bare jeg som ser at ledelsen har solgt oss til Obos?? Det er f... ikke Janne sin feil, klubben burde beholde han om dem skulle hatt sjans til overleve (Se tidligere høst sesonger). Janne er smart og har skjønt at det ikke finnes håp da klubben velger å selge spiller på spiller så fort dem får noen kroner, da er det håpløst for en trener å bygge en grunnstamme og en ryggrad i ett lag, har selv vært litt trener tidligere år. Veldig smart av Janne å gå, jeg hadde gjort det samme selv. Ønsker ledelsen til lykke med kronene for Nusa, solgt seg til Obos og solgt fra seg ny stadion vel. Er vel kanskje noen i ledelsen som burde ta sin hatt og gått???? Jeg forlater nå Stabæk som supporter i sympati med Janne, spillerne og inntil en ny ledelse kommer på plass. Å følge med på at det ene talentet/modne spilleren selges ut, den ene etter den andre er stusselig og ikke noe for meg lenger. Stabæk vil aldri få en ryggrad eller en stamme i laget med denne ledelsen som kun tenker penger og vil således aldri komme i topp av tabell mer, men heller rykke ned. Trekker meg som Stabæk supporter inntil ny ledelse er på plass, lykke til. Kommer tilbake da det har skjedd noe i ledelsen. Ja ja, Hamkam rykker nok opp så blir artigere å følge dem, lykke til møkka ledelse.
    2 liker
  41. Ja - en mann som måtte gå i RANHEIM etter dårlige resultater er jo et selvfølgelig valg for oss i dagens situasjon...
    2 liker
  42. En ting Bjarmann skal ha skryt for er at han har vært tidlig ute med kontrakter på unge spillere for å unngå situasjoner som Daland og Thorstvedt. Resten har vært ganske begredelig derimot.
    2 liker
  43. Det er betryggende å se at klubben lytter til gode råd.
    2 liker
  44. Noe måtte gjøres og det er respektabelt å trekke seg. Takk Janne. For alltid en stor person i Stabæks historie. Å trekke seg her gjør han bare større i mine øyne.
    2 liker
  45. At Bjarmann ikke har ansvar for overgangene, noe han har bevist at han ikke mestrer. Jobben han har gjort har rett og slett vært en total katastrofe.
    2 liker
  46. Muligens ikke rett tråd, men vil bare tipse om en meget bra artikkel om norsk fotball i av alle steder DN. Den baserer seg på en rapport skrevet av Terje Liverød om realisme i fotballnorge. Meget skremmende lesning😱😱😱 Merket meg bl.a. hvordan man vurderer nivået i Eliteserien som lavere enn noe annet land vi burde kunne sammenligne oss med og at også lønnsnivået er så lavt at afrikanske spillere tjener bedre i egen serie enn i Norge. Dette medfører selvsagt at det er blitt vanskelig for ikke å si nesten umulig for små ressurssvake klubber som Stabæk å hente gode spillere fra disse landene. Artikkelen er bak betalingsmur, men nesten verdt et prøveabonnementet i seg selv. https://www.dn.no/magasinet/sport/fotball/fotball-em/norges-fotballforbund/galt-for-norge/2-1-1033929?utm_source=front&utm_campaign=lsrjgr
    2 liker
  47. Vil gjerne ha Toni tilbake i akademiet igjen! Bare se hva som skjer med talenter i lsk, det skjer ting der Toni er.
    2 liker
  48. That's the spirit! Kan anbefale å heie på Molde. Veldig praktisk, både fordi du kjenner igjen et par av spillerne fra Stabæk, og at de spiller i blått sånn at det ikke blir så forvirrende å bytte lag.
    2 liker
  49. Takk for alt du ga Janne, skjønner godt at du trekker deg, hadde gjort det samme med en ledelse som selger alt av ryggrad og stamme i laget hvert år for å få noen kroner inn på konto. Jeg vet hvordan du trente laget og hva du fikk til i 2019 og 2020, med ordenlig stamme og ryggrad i laget så hadde vi ligget i topp 5 som var målet, det vet du like godt som meg, jeg ønsker deg all lykke til i en klubb med ordentlig ledelse som ikke selger alt for noen kroner og som nå har solgt seg til Obos antagelig solgt fra seg ny stadion med Obos tilværelse, jeg vet som mange andre at ingen vil gjøre det bedre, du var den siste ryggrad. Jeg regner med at både Sandberg, Nusa og Jeppe også fortest mulig ønsker å forlate denne synkende skuta, jeg forlater nå selv skuta inntil en ny ledelse er på plass. Masse lykke til videre Janne, takk for alt du gjorde for supporterne og klubben.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...