Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. juli 2021 i alle områder

  1. Strømsgodset : Stabæk Sted/Tid: Marienlyst, Drammen. 18.Juli Avspark: 20.00 Endelig har vi gleden av å igjen kunne arrangere bortetur😀 NB! Det er kun 30 billetter så her gjelder det å være rask. De som kjøper billett får også sitte gratis på bussen vi har satt opp. Oppmøte kl 1830 på bekkestua bussterminal med avreise kl 1845. Billett kan kjøpes via denne lenken. https://godset.ticketco.events/no/nb/e/stroemsgodset__stabaek promokode: sifsbborte Felt S inngang 8 For spørsmål kan jeg eller andre i styret kontaktes. NB2! Om det ikke går og kjøpe billett så er det utsolgt. Vær rask💪 NB3! Tilbudet om gratisbuss gjelder kun for aktive medlemmer av Stabæk Support i 2021. Vi ses!
    8 liker
  2. Da jeg så finalen i går, tenkte jeg at "der bomma de tre unge spillerne", mens de to som var nærmere 30 år traff på sine to straffer - som for øvrig var veldig godt satt. Southgate hadde satt opp en merkelig rekkefølge, der straffeskytterne bare ble yngre og yngre, til det til slutt endte med en 19-åring som endte opp med å få skylda for hele greia. Jeg stusset over valgene til treneren akkurat der. Den femte straffen er vel normalt der du plasserer din aller mest solide straffeskytter (Kane?). Samtidig var det det beste laget (både i den kampen og turneringen sett under ett) som vant, så det var for så vidt greit. "Brunskjortenes landsforbund" så tydeligvis bare hudfargene til spillerne som bomma. Noen ganger er det pinlig hvilke folk som går rundt og kaller seg fotballsupportere. Og media lar dem holde på...
    8 liker
  3. Kan vi ikke la Skytte være, i stedet for å komme med sånn ubegrunnet skit?
    8 liker
  4. Skytte er med i Fredrikstad! Kan bekrefte fra stadion her nå
    7 liker
  5. Greit nok å hevde at han ikke forstår at uten rett innstilling og innsats, så lykkes man ikke. Mange spillere har kastet bort talent i årevis før de skjønte det (Daniel er vel et eksempel på det). Men dersom lyset hadde gått opp for Skytte, så har han likevel null sjans? De (uthevet) handler alle i større eller mindre grad om det å flytte på kroppen, noe han har fått kritikk for at han ikke gidder (altså at han ikke har riktig innstilling innstilling/innsats), men du hevder altså at han ikke forstår at han skal flytte seg? Du tror ikke at med riktig innstilling/innsats, så kommer flere av disse tingene mer på plass? Så ubrukelig kan han da ikke være?
    7 liker
  6. Ikke at bosted nødvendigvis sier noe om klubbtilhørighet... Mvh Luguber, som ser Marienlyst fra soveromsvinduet sitt.
    7 liker
  7. My captain❤️ https://www.nrk.no/sport/reagerer-pa-pressen-etter-finalen_-_-lei-av-at-det-er-sa-lett-for-sma-mennesker-a-fa-oppmerksomhet-1.15573083
    7 liker
  8. Mhm - right… I den manglende arbeidsinnsatsen ligger det en grunnleggende mangel på forståelse for hva som kreves for å lykkes. Han er notorisk til å stå 3-5 meter bortenfor der ballen er. Det handler ikke bare om manglende vilje til å forflytte seg, men også om evne til å lese og forstå spillet. Samme offensivt - manglende evne til å lese og forstå spillet, i tillegg til en svak pasningsfot og et manglende skuddbein. så for lite spilleforståelse, tempo, posisjoneringsevne, lite oversikt, inget kombinasjonspill eller gode skudd/avslutninger. Jeg tror kanskje tempoet er for høyt for ham i tippeligaen. Kunne vært interessant og sett ham på et lavere nivå for å se om det er noe å utviklingspotensial der i det hele tatt.
    6 liker
  9. Og hva synes du om de andre spillerne på midtbanen? Vet at du også var veldig negativ til Bohinen.
    5 liker
  10. Hvem kjører oss? @TheDriver?
    4 liker
  11. På Nadderud får vertene beskjed om at drakter og skjerf skal av på andre steder enn bortefeltet. Selv mot Tromsø, hvor vi ikke var i nærheten av utsolgt. Bør kanskje revurdere drakt.
    4 liker
  12. Håper Sammy blir frisk raskt slik at han kan bidra i Fredrikstad!
    3 liker
  13. Enormt potensial faktisk - noe potensial kanskje - men han mangler i grunn det meste. Regner med at han er ferdig hos oss.
    3 liker
  14. Jeg håper Kjønø klarer å vekke noe i Skytte. Man skal være blind for å ikke se potensialet der.
    3 liker
  15. Haha me 3. Vi bør dra på kamp i lag 😂👏🤌😎
    2 liker
  16. Utdyp gjerne - tror vi er flere som gjerne lærer litt om fotball her på forumet også
    2 liker
  17. Jeg kan bekrefte at klubbene er i dialog vedrørende billetter til oss,
    2 liker
  18. Ønsker å sette sitt preg på Stabæk: – Skal være tydelig og tøff på feltet - Fotball video - Eurosport På treningsleir i «Norges Marbella»: – Helt strøkne forhold - Fotball video - Eurosport
    1 liker
  19. Jeg har slitt med nettsiden! Men når jeg aksepterte alle cookies, da kommer videoene opp! Beskjed gitt til medie avd som er på saken.
    1 liker
  20. Ser at denne blir merket med "Video", men finner den ikke:https://www.stabak.no/nyheter/kjonos-forste-okt-som-hovedtrener-kommer-til-a-stille-toffe-krav
    1 liker
  21. Jeg er helt uenig (selvsagt) - Ja han har noen finter, kan dribble litt og har en stor kropp - men mangler igrunn resten.
    1 liker
  22. Jeg kjenner ikke toppfarten hans (det sier jo litt), men uansett er den kombinasjonen av teknikk og fysikk - spesielt i veldig trange situasjoner - er utrolig viktig for en sentral midtbanespiller. Jeg mener (og her kjører vi på med et lastebillass med salt på grunn av mine manglende fotballkunnskaper) at han har potensiale til å ta den rollen som Lumanza hadde for noen sesonger siden, når han var på topp. Men det vil uansett ikke være den første fotballspilleren hvor det ender opp med å være milevis mellom potensiale og produkt.
    1 liker
  23. Akor Adams fra Sogndal i radaren visstnok. Kontrakt ut sesongen.
    1 liker
  24. De "vanlige" supporterne orker ikke skrive her lenger pga de som sprer edder og galle.
    1 liker
  25. Det er klart det har vært mye dritt i det siste, men for meg som sjekker innom forumet flere ganger om dagen så lurer jeg bare litt på hvor de «vanlige», interesserte og engasjerte supporterne er. Man blir jo bare deprimert og irritert av å lese her. Det er forskjell på å stille krav og ha et kritisk blikk på klubben og å spre eder og galle om alt mulig. Når man er ferdig med Kino og Skytte og deretter Janne, så Bjarmann som usaklig får gjennomgå og så er det plutselige Espen Moe som er udugelig. Det virker som om mye av dette kommer fra folk som ikke egentlig kjenner klubben så godt eller som bare er her for å provosere eller å få ut aggresjon.
    1 liker
  26. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/smigret-av-stabaek-interessen_sto8412117/story.shtml Martin Høyland kunne tenke seg å spille for Eirik Kjønø igjen og er smigret over interessen fra Stabæk.
    1 liker
  27. Riktig Ringo! Med seier i de to kampen vi har spilt mindre enn RBK er vi fire poeng bak med 18 kamper igjen😉.
    1 liker
  28. Spania var gode i går. Et lag for fremtiden. Men så ulik er altså oppfatningen av hva som er bra fotball. Når det gjelder Stabæk kan vi kanskje være enige om at akkurat nå er poeng viktigst. Hva alle måtte ha av all verdens inside informasjon er strengt tatt helt uinteressant.
    1 liker
  29. Herre. Jeg gleder meg til det blir litt årnings i denne klubben min igjen. Jeg har null kilder tett på, men bare det lille som kommer ut her på åpent forum sier jo at det er jævlig mange problemer på kryss og tvers. Folk som bør samarbeide som ikke samarbeider. Folk som er uenige om hva som trengs å gjøres, og handler forskjellig, og gjerne motstridende til hverandre. Det virker som denne klubben er fullstendig uten styring (eventuelt at det er mange hender på rattet samtidig som drar alle veier). Jeg får FFK-vibber lang vei. Skjer'a? Jeg vil (som vanlig) ikke kreve at noen må ut, men nå må "noen" for faen snakke sammen og bli enige om veien videre. Det er det ene sportslige fyrtårnet for en region med 3-400000 innbyggere vi snakker om. Deriblant ca. 50.000 barn, som bør vokse med opp med EN klubb som bygdas naturlige midtpunkt. Kom igjen'a! Kanskje det er bra at resultatene gikk rett i dass, for her virker det som det er mye som ikke funker. Nå er man tvunget til å ta skikkelig tak i ting.
    1 liker
  30. Får refs av Jon for å ta det i media og ikke internt først. Helt berettiget. Men full forståelse for frustrasjonen om å trene på et annet dekke enn man spiller kamper på, og det underbygger vel bare argumentasjonen for at nye Nadderud stadion bør ha kunstgress.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...