Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. juli 2021 i alle områder

  1. Nå føler jeg det er god stemning rundt laget. Kjønø kommer til å være tøff og hard på feltet, og det er akkurat det vi trenger nå. Tror det er veldig bra for gutta med en liten treningsleir i Fredrikstad. Vi slo Godset 0-4 på Marienlyst i fjor. Det er noe som sier meg at vi kommer til å snu trenden allerede nå til søndag og ta 3 ekstremt viktige poeng. Det er 4 poeng opp til trygg plass. Vi har kun spilt 10 kamper. Brann har f.eks spilt 13. Det er 60 poeng å spille om. Jeg og de 29 andre på bortefeltet i Drammen til helgen skal gjøre alt vi kan for å lage bra trøkk. Alltid uansett!
    30 liker
  2. Ønsker å sette sitt preg på Stabæk: – Skal være tydelig og tøff på feltet - Fotball video - Eurosport På treningsleir i «Norges Marbella»: – Helt strøkne forhold - Fotball video - Eurosport
    10 liker
  3. Godt jeg tror vi trenger Shala i god form resten av sesongen!
    7 liker
  4. Trente idag som vanlig
    7 liker
  5. Kan vi ikke la Skytte være, i stedet for å komme med sånn ubegrunnet skit?
    5 liker
  6. De er langt mer uferdige - så forventningene er lavere og jeg er mer avventende. Men de har også mye å jobbe med og jeg stusser litt på at vi hentet Solbakken når vi alt hadde Kostadinov - de blir litt for like synes jeg. Både i ferdigheter og kvalitet. Men jeg ser mer potensial i begge de enn jeg gjør i Skytte. Skytte har ganske velutvikket fysikk og mulig han hadde det tidlig. Disse spillerne har ofte et fortrinn jfr jevnaldrende på aldersbestemt nivå - men det fortrinnet blir ofte spist opp om spilleren selv ikke er var på det og legger ned nok innsats for å utvikle seg videre. Kanskje Kostadinov hadde hatt godt av en halv sesong i Grorud? Som en del av en deal on vi ønsker å hente Høyland?
    4 liker
  7. Det skal bli spennende å se hvordan spilkerne responderer ute på banen. Ikke nødvendigvis første kamp for den er alltid litt spesiell. Før sa man at man ved trenerbytte vant første kamp - men tapte de neste fem. Så de påfølgende matchene blir minst like interessante.
    3 liker
  8. My captain❤️ https://www.nrk.no/sport/reagerer-pa-pressen-etter-finalen_-_-lei-av-at-det-er-sa-lett-for-sma-mennesker-a-fa-oppmerksomhet-1.15573083
    3 liker
  9. At Molde egentlig hører hjemme i toppen av Bundesliga vel, hva trodde du? Pft. Enkel matematikk det her...
    2 liker
  10. At B/G blir kastet på hode å ræva ut av CL, et lag som var totalt overlegne i eliteserien ifjor, viser jo bare hvor ufattelig akterutseilt norsk fotball er i internasjonal sammenheng.
    2 liker
  11. Skytte er med i Fredrikstad! Kan bekrefte fra stadion her nå
    2 liker
  12. Akor Adams fra Sogndal i radaren visstnok. Kontrakt ut sesongen.
    2 liker
  13. Er jo ikke samme laget. Særlig nå som de har tunge fravær i tillegg. Hva forteller det at Molde slo ut Hoffenheim?
    1 liker
  14. Botheim da! Brenner alle sjansers mor fra 5 m mot Legia, og rett etter står det 4-2 sammenlagt til Legia. Genierklærte Knudsen må trylle
    1 liker
  15. Det han mener er at man må ha betalt medlemskap i SS for 2021
    1 liker
  16. Hva mener du med aktive medlemmer?
    1 liker
  17. Må man sitte på bussen?
    1 liker
  18. Jeg kjenner ikke toppfarten hans (det sier jo litt), men uansett er den kombinasjonen av teknikk og fysikk - spesielt i veldig trange situasjoner - er utrolig viktig for en sentral midtbanespiller. Jeg mener (og her kjører vi på med et lastebillass med salt på grunn av mine manglende fotballkunnskaper) at han har potensiale til å ta den rollen som Lumanza hadde for noen sesonger siden, når han var på topp. Men det vil uansett ikke være den første fotballspilleren hvor det ender opp med å være milevis mellom potensiale og produkt.
    1 liker
  19. "gjøres ett eksempel" - det høres ut som noe fra en mafiafilm 😉 Med det enorme potensialt Skytte åpenbart besitter, så er det bortkasta for begge parter (både klubben OG han), om man ikke får fram mer av det potensialet. Da vil et nok være ti det beste for begge parter om han finner en ny oppdragsgiver. Siden han er under kontrakt med oss (ut 2023?), så er det åpenbart til vår fordel om han "finner ut av det" her i klubben. Men han bør selvfølgelig ikke få særbehandling. Samme krav til han som alle andre.
    1 liker
  20. Jeg håper Kjønø klarer å vekke noe i Skytte. Man skal være blind for å ikke se potensialet der.
    1 liker
  21. Er positiv til å beholde Uche på lang sikt. Tror mange bagatelliserer hvor vanskelig det må være å komme til en helt ny kultur der du ikke kjenner noen, samt en type fotball man langt fra er vant til ennå. Driter litt i at han ikke har vist særlig mye i de 36 minuttene han har spilt.
    1 liker
  22. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2021/smigret-av-stabaek-interessen_sto8412117/story.shtml Martin Høyland kunne tenke seg å spille for Eirik Kjønø igjen og er smigret over interessen fra Stabæk.
    1 liker
  23. En som ikke har tatt seg ferie er Uche. Legger ut videoer fra Nadderud hver dag på instagram hvor han driver med egentrening ute på kunstgresset.
    1 liker
  24. Ja det var meg. Fikk tømt meg litt den kvelden (i mailen til Moe pluss her på forumet). Ikkeno stress med offentliggjøring av forumnick. Moe spurte meg om han kunne nevne meg, og jeg sa ja, og her inne ligger det uansett i en eller annen tråd fullt navn og så videre - vi hadde en gang en greie med at man skrev inn fullt navn og litt om seg selv. Synes det er ganske rart om jeg skal skrive og mene så mye her inne om Stabæk og enkeltspillerne og alle folka rundt, men selv forlange å være anonym... Til det han sier: Dette høres jo ut som en bra start, og mer kan vi vel ikke forlange per nå, kanskje, men det er jo når vi ser hvilke spillere som hentes og om man kun lar spilleresom viser at de "hater å tape" få bli og spille for laget at vi kan begynne å se om de gjør det de nå er i ferd med å love: snu skuta. Jeg antar at Kjønø, Bjarmann, Tunold, Moe, alle spillerne og alle de andre i klubben er ganske spente på om tiltakene deres vil få den ønskede effekt. Det kan man jo faktisk aldri helt vite i en buisness som denne.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...