Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. juli 2021 i alle områder

  1. Det er frustrerende å være supporter om dagen. I går ble det mobilisert bra til å være midt i sommerferien, og alle billettene vi fikk tildelt på bortefeltet ble solgt. Vi fyller opp feltet, folk er gira, og vi skaper bra med trøkk og stemning. Det ser ut til å hjelpe på banen også, i hvert fall de første 35 minuttene. Men så ender det som det har gjort alt for mange ganger hittil i år; med tap. Det å holde trøkket på tribunen oppe når laget spiller dårlig er en veldig vanskelig øvelse. Det er lett å bli frustrert og sur over mangel på innsats og kvalitet på banen, og gi litt opp selv. Og vi har full rett til å være misfornøyd, og å mene at det meste i klubben for tiden er alt for dårlig. Men nå er tiden for å vise hva som bor i oss. Fullt trøkk fra tribunen har en stor innvirkning på spillerne på banen, og hvis ikke spillergruppen klarer å finne energien som kreves så får vi gjøre det vi kan for å gi dem den. Vi kan være misfornøyd med tingenes tilstand, men det er ikke tiden for å klage. Det er ikke tiden for å sette seg ned når motstanderen går opp i ledelsen ti minutter før slutt og gi opp. Vi kan mene at enkeltspillere er alt for dårlige og ikke burde få flere sjanser, men nå er ikke tiden for å bruke energien på klaging. Vi skal stille krav til at det som skjer i klubben må bli bedre, men vi skal gjøre det ved å gå foran med et godt eksempel. Vi krever full innsats ved å stå på tribunen med full innsats selv. Vi hadde en god start på det nå i går, og det må fortsette på onsdag. Vi må mobilisere det vi kan og få med alt som kan krype og gå, og gi alt vi kan fra tribunen mot LSK. For vi skal faen ikke rykke ned uten å ha gitt absolutt alt vi har!
    19 liker
  2. Friday er god. Men det han gjør når en stabæk spiller ligger nede er ikke bra, later som han skal spille ballen ut, men setter fart i stedet. Det er noe av det mindre sympatiske jeg har sett.
    19 liker
  3. Gi mannen litt mer enn en uke a! Med Janne var det null progresjon, over en lenger periode.. De første 30-35 i går er jeg egentlig greit fornøyd med. Spiller med en helt annen energi enn vi har gjort tidligere i år. Det ser man på klippene fra Fredrikstad, at gjelder treningene også. Jeg fikk sjokk da jeg tidligere i sommer så mine første treninger for sesongen, det var spillere som dasset rundt, brukte enhver anledning til å sette seg ned og gåfotball. Isolert sett ikke noe i veien med å sette seg ned på trening, men hver gang det ble blåst.. Kjønø kommer inn med en ny energi til hele troppen, og det trengte vi, i tillegg til et par kvalitetsspillere - helst i alle ledd. Det skrives og diskuteres om treningene har vært for dårlige, og hvem sitt ansvar mener du det egentlig er? Fair at du heller ville tatt et nedrykk enn å fyke treneren som ga oss gull for 22 år siden, men jeg tror helt alvorlig ikke at klubben tåler et nytt nedrykk og at det var heeelt nødvendig at Janne takket for seg.
    17 liker
  4. Når stormen og den største frustrasjonen hos medlemmer her inne har lagt seg, så bør man noen ganger se ting i litt større perspektiv. Selv har jeg over litt tid konkludert et par punkter 1) Gapestokk og drittprat om enkeltspillere er jeg lite fan av og løser neppe noe som helst selv når frustrasjonen er som størst 2) Ansettelsen av Kjønø er i mitt hode en god «signering» men dessverre på feil tidspunkt. Janne var dessverre utgått på dato og dødt prosjekt for lenge siden. 3) spillerlogistikken er under enhver kritikk over tid. Kortsiktige lånekontrakter, feil spillertyper i feil posisjoner og unnskyldninger om vanskelig marked grunnet covid-19. Andre klubber har løst det bedre i samme situasjon. For dårlig håndverk rett og slett Dagens tropp er ikke bedre enn det tabellen tilsier. Enkelt og greit. Så: er det spillernes ansvar ? Nei, det synes jeg ikke (selv om man kan sette spørsmålstegn ved noen enkeltspilleres innstilling og profesjonalitet til tider) Tror man at en midtbane med snittalder på 18 år skal styre inn skuta her? Neppe. Hvem har da ansvaret ? Det er kanskje sportslig utvalg og styret det da? Fotballen er kynisk. Det har mange spillere (og trenere) fått erfare. Og nå bør kanskje noen av de med det faktiske ansvaret også ta nettopp det. Ansvar for egne valg og litt selvransakelse Samtidig som man må gi Kjønø en fair sjanse til å redde sesongen selvfølgelig. For det tror jeg han er god nok til selv med dagens unge lovende mannskap.
    15 liker
  5. Faen ass. her er man lur og planlegger ferien i veldig god tid - til å havne i ferien i eliteserien, så utsettes kamper, og årets to viktigste hjemmekamp går når jeg er bortreist. Jeg lover å skrike til PC'en/TV'en, men tviler på at dere vil høre meg. Håper alle som har mulighet møter opp her, og synger som bare faen. JonasM: hovis trenger all hjelp de kan få med å svare på rop og sette i gang rop, så du kan definitivt bidra fra den siden også. Skal det bli trøkk på Nadderud må alle seksjoner bidra! Det kuleste av alt i fotball er å få være med på at det snur når laget ditt er helt på bånn, jeg unner alle som møter opp på stadion på onsdag den opplevelsen!
    11 liker
  6. Billettinfo: Stabæk Support sponser billetter til alle medlemmer mot at du blir med oss og lager trøkk på tribunen! Alle medlemmer vil få en mail i løpet av kort tid med billettlink.
    10 liker
  7. Herregud som jeg gleder meg til kamp, til tross for hvor ræva det ser ut på tabellen. Kjente jeg fikk skikkelig trua av de første 30 min fra kampen sist. Tenkte jeg skulle hive meg med Support, men endte visst opp med å kjøpe billett på hovedtribunen (faktisk en liten tabbe, men sånn er det vel når man bikker 40...). Ikke at jeg kan så mange av sangene lenger, men skal bidra det jeg kan fra motsatt side. Hvis jeg ikke sa det: gleder meg!
    8 liker
  8. Kødder du? Er det virkelig så vanskelig å se at JJ ikke gjorde jobben godt nok? Kampen i går var bedre enn de fleste av JJ`s kamper denne sesongen. Selv om vi tidvis slet mot Godset, så skapte vi flere sjanser enn i noen annen kamp denne sesongen. I tillegg klarte Kjønø noe som JJ ikke klarte: Å sette SS på benken.
    7 liker
  9. Det stemmer nok ikke. Ettersom jeg har den rollen i dag, kan jeg komme med en presisering😉. Rollen som daglig leder gjelder for både klubb og As. Det betyr at DL rapporterer til både styreleder i Klubben og i SFAS. Ettersom klubb og SFAS samarbeider tett og godt fungerer denne modellen bra i vår klubb. Modellen har vært så og si uforandret siden 1997 (?), med noen avvik enkelte år (bl.a. tiden vi var på Telenor Arena).
    5 liker
  10. Sett mer positivt fra stabæk i dag enn på lenge. Fartsfylt og spennende match! Absolutt godkjent debut av Kjønø. Krysser fingrene for at han får bedre materiell å jobbe med om ikke lenge.
    5 liker
  11. Jeg forstår at folk er skuffet fordi vi taper nok en kamp! Men som Geirtil sa før kampen, så er det viktigste her å se endring! Og det gjorde vi, i massevis! Jeg synes det er kombinasjonsspill, nøkkel pasninger, prov på enkelte relasjoner og ikke minst innsats og glød! Synes hele start 11 la ned en god innsats! Men så er det denne formen på spillerne da! Er det slik at vi ikke har trent bra nok i flere år, eller er det rett og slett denne Covid-19 som har hatt så store innvirkninger på flere av spillerne? Det tar som regel 3 uker å ta igjen 1 uke med tapt trening for en utøver, men hos oss snakker vi også om gradvis trening for å kunne pushe maks, med hensyn til spillerene! Jeg har sagt i flere sesonger at laget virker dårlig trent, men i år tror jeg vi har fått ekstra brems av å ha Njie på feltet! Og hos enkelte som ikke brydde seg om karantene/isolasjon, er det nok enda verre!
    4 liker
  12. Hvor bra var dette ? Jeg har sett og analysert og slik oppfatter jeg kampen: Kjønø gikk for en formasjonsendring med Azemi på topp i en slags 442 med Nusa i en litt flakkende 10er-rolle. Det overrasket tydeligvis Godset og jeg mener at planen ikke var så gal. Vi har hatt mange problemer i år, men midtbanes duellkraft har kanskje vært en av de største utfordringene våre. Vi kom noe bedre opp i ballfører på midten og fikk til noen brudd som ga muligheter. Dette systemet var Godset ikke forberedt på og de brukte tid på å finne mottrekk. På nedsiden for oss var at vi heller ikke var gode på det - i den betydning av at vi ikke har prøvd det i kamper tidligere med samme mannskap. Azemi lå ofte litt feil, og gikk i offside i avgjørende situasjon. Etter hvert mistet vi fordelen av overraskelsen og Godset fant mottrekk. De la tidvis 2 mann på Nusa, mens Oliver fikk større frihet og det var ingen tilfeldighet at det ble han som skåret. Når det gjaldt Friday, synes jeg Kjønø hadde gjort hjemmeleksa godt. Vi greidde stort sett å gå tidlig i kroppen hans når han ble spilt opp på feilvendt og hindret han i å komme til mange store sjanser. Friday avslørte likevel at vi sliter med tempoet i forsvar ved flere anledninger. At han skåret det avgjørende målet med en flikk, er en type hendelse som det er vanskelig å gardere seg mot og å trene bort. Om vår nye trener gjorde en del riktig og ga en ny giv, er jeg overrasket over det som skjedde omkring Godsets første mål. Her serverte Stengel en Flo-pasning som han ofte gjør - ingen sensasjon det - men veldig overrasket over at Stengel var helt upresset og at forsvaret ble tatt helt på senga. Her er det noen som ikke har forberedt seg bra nok. Kort om straffemissen: Det virket ikke som om det var avtalt på forhånd hvem som skal ta straffer - kan det virkelig være riktig: Normann Hansen vill først ta, men så grep Skytte inn. Har ikke trenerteamet trent dette og er det ikke avtalt noe omkring dette ? Å finte bort keeper og sette ballen midt i mål er en vanskelig øvelse og må ikke prøves av noen som ikke har trent dette gjennom nitidige øvelser. Vi kunne ha hatt flaks og fått med oss 3 eller 1 poeng i går, hadde straffa gått i mål. Alt i alt var likevel Strømsgodset beste laget. Det foregår både en åpen og en lukket trenerdebatt på forumet. Åpent ved at noen hevder at JJ var utdatert og at treningene hans var slappe, mens andre mer indirekte hevder at gårdsdagen representerte en ny giv med trening og trener. Jeg tror ikke trenerbytte er det som avgjør hvorvidt vi rykker ned eller ikke. Jeg tror fortsatt at vi mangler 2-3 kvalitetspillere for å greie oss - og det begynner å haste med å få dem på plass.
    4 liker
  13. Skytte startet for første gang på benken. En prestasjon JJ aldri har klart. Om du teller målsjanser så tror jeg vi skapte vel så mange sjanser i går, som mot Viking. Jeg sa heller ikke at gårsdagen var sesongens beste kamp.
    4 liker
  14. Deilig å høre Stabæk support på bortebane igjen
    4 liker
  15. Jeg er glad jeg ikke er sportssjef i i dette vinduet. Kan umulig være kø av rutinerte, sultne kvalitetsspillere som har kjempelyst til å spille for Stabæk om dagen..
    3 liker
  16. For noe tull. Slutt å spille ballen ut og slutt å vente på at motstander skal gjøre det. Det er bare å fortsette å spille så lenge ballen er i spill - verre er det ikke. Kanskje litt tåpelig å late som han skal spille ut ballen, men det er i verste fall en bagatell.
    3 liker
  17. Jeg er ikke noen stor fan av Skytte, men det er ikke han som koster oss kampen i dag, det er det hele laget som gjør. Selvfølgelig kunne burde Skytte satt straffen, og det kunne holdt til poeng, men tre poeng i dag hadde vært et lite ran slik kampen forløp. Ett poeng hadde vært å betrakte som heldig. Vi taper fortjent. Mot et annet lag på nedre halvdel. Jeg var veldig entusiastisk etter å sett åpning av kampen. Vi kom ut i hundre, og burde vel egentlig ha ledet 1-0 ganske tidlig. Men sakte men sikkert tar Godset mer og mer over, slik at det til slutt ender med over 60 % ball til Godset, dobbelt så mange avslutninger, cornere, målsjanser og avslutninger på mål. Dette var et skritt i riktig retning, men heller ikke mer. Dette er fortsatt et stykke unna det nivået vi trenger for å beholde plassen. Det kreves vel omtrent 25 poeng på de neste 19 kampene, 7 seire og noen uavgjorte. De poengene er vi nødt til å begynne å plukke de to hengekampene vi har de to neste ukene. Vi har ikke råd til å tape noen av de, spesielt ikke kampen mot Mjøndalen. Helst minst 4 poeng for å hekte oss litt på lagene foran oss (da passerer vi Tromsø på målforskjell). Konklusjon: god start på kampen, og bedre enn de siste under Janne, men ikke årsbeste, og ikke godkjent.
    3 liker
  18. De "vanlige" supporterne orker ikke skrive her lenger pga de som sprer edder og galle.
    3 liker
  19. Presiseringen min var kun at DL forholder seg like mye til styreleder i klubb som styreleder i SFAS. Tenker det er en viktig presisering overfor supporterne.
    2 liker
  20. Jeg har aldri forstått hvorfor man skal være så "lur" på straffespark. Det finnes to enkle måter å løse det på: 1. Ta en helvetes rennafart og klin til. Treffer du mål, så går den inn. 2. Legg den helt ut mot stolpen. Høyt eller lavt spiller ingen rolle, for keepern rekker ikke fram uansett hvis det er passe hardt. Funker 12 av 10 ganger. Er det VM-finale, gå for alternativ 1.
    2 liker
  21. Jeg tror dette kan forårsake mer skade enn nytte. Det er på ingen måte gitt at det er lettere å bli topp 2 i Obos enn topp 13 i Eliteserien. Med nedrykk blir det vanskeligere å holde på spillere. Og vi ønsker jo på ingen måte å kvitte oss med hele stallen, bare noen, deretter få resten bedre trent og samspilt. Nedrykk vil bringe meg seg enda mer kortsiktighet på alle fronter. Fri oss fra det ondet.
    2 liker
  22. Hvordan tror du VAR ville løst dette? Det hjelper ikke å sende keeper feil vei når man triller ballen midt i mål. Svært få keepere slenger seg så langt at beina forlater midten før ballen kommer frem. Skal man gå for den løsningen, så er den Panenka som gjelder. Evt bare å druse til, men løfte ballen over bakken der beina til keeper ALLTID vil være. Fordelen med Panenka er jo at om keeper har startet å slenge seg vil han kanskje klare å holde igjen bevegelsen litt. Skyter man "for hardt" er det mulig at keeper klarer å holde igjen hånden, mens Panenka vil gi han tid til å "falle" ned til en av sidene.
    2 liker
  23. Håper klubben, bjarmann etc.. jobber nå for å ha på plass forsterkinger slikt at de er klare fom 1. august som er datoen for overgangsvinduet starter. Kan ikke vente flere uker i vinduet for å hente spillere…
    2 liker
  24. Kjønø meldte i går at Khoblenko er tilbake i Ukraina og at Kinoshita sin kontrakt går ut om to dager.
    2 liker
  25. Lundal hvor er det blitt av ham egentlig?
    2 liker
  26. Ja, hvordan syns dere dette gikk a? Kanskje ikke Janne som var problemet. Jeg tror det blir OBOS neste år og det tror jeg ikke hadde skjedd med Janne i en høst sesong når jeg ser på 2019 og 2020. Får håpe jeg tar feil. Lykke til igjen.
    2 liker
  27. 2 liker
  28. Det er ingenting av det som skjer i dag som tyder på at Kjønø ikke er riktig mann å ha med videre. Dette tror jeg blir riktig bra! På sikt. Tråden til Skytte tror jeg man bør vurdere å stenge. Dette er nok ikke et godt tidspunkt for å røske noe mer opp i organisasjonen (midt i sesongen), men ved sesongslutt bør man nok gå noen runder. Jeg kjenner alt for dårlig til hvordan Stabæk Fotballs alle organer og grupper fungerer til å kunne si noe som helst vettugt om hvem som eventuelt bør tre til side, men at alt skal være Jannes feil har jeg problemer med å se. For å sette det skikkelig på spissen: selv om det skulle stemt, at Janne alene ødela for alle andre som prøvde å gjøre jobben sin, så vil igjen det være et tegn på at noen "over ham" i organisasjonen ikke gjorde jobben sin ved å la ham bli så lenge.
    2 liker
  29. Har beholdt troa på prosjekt Kjønø etter denne kampen og man ser positive utfall av grep han har gjort. Men vi har dessverre ikke et lag pr nå som evner å holde kvaliteten, roen og konsentrasjonen gjennom 90 minutter. Vi har gode perioder, men er helt borte og halser etter i store perioder. Kjønø er inne på det i sin frustrasjon over at vi ikke klarer repetere de gode bevegelsene og angrepene flere ganger - å gjøre det samme oftere. Det handler nok om kvalitet og rutine i spillertroppen, ikke nødvendigvis kondis. Ellers så slet backene våre skikkelig i dag, og Friday hadde godt tak på Pignatel.
    2 liker
  30. Det er å dra det langt, men om vi skulle rykke ned med Kjønø så vil det være langt bedre og mer spennende enn å rykke ned med Janne, hvertfall.
    2 liker
  31. Dårligste straffen i historien av straffespark.
    2 liker
  32. Gratulerer så mye med dagen, @FranckTheBank!
    2 liker
  33. Kan vi ikke la Skytte være, i stedet for å komme med sånn ubegrunnet skit?
    2 liker
  34. Ta en titt på bildet igjen. Ser det ut som om keeperen er utenfor streken, selv etter at Skytte har skutt? Hadde han chippet ballen en mter høyere, ville sjansen for at den går inn vært betydelig høyere, siden han da ikke treffer beina til keeper.
    1 liker
  35. I så fall kan de ikke ha sett kampen, for Viking hang aldri i noen tau mot oss, annet enn at de lå under (som Godset også gjorde). Vi hadde tre målsjanser i Stavanger og satte alle. Ut fra spill og sjanser hadde vi fortjent mer fra kampen i går enn den i Stavanger. Så er alle enige om at det er lurt å sette sjansene. Å påstå at man setter sjansene hvis man spiller bra er en grov forenkling. Avslutninger er selvfølgelig en ferdighet, men det er ikke slik at vi hadde den ferdigheten mot Viking, men ikke mot Strømsgodset. Kampen i går var blant de bedre vi har spilt i år. Dessverre sier det mest om de resterende kampene.
    1 liker
  36. Leser gjerne kommentarer i media etter kamper og i Stavanger skrev de at Viking "hang i tauene" og var heldige som fikk med seg 1 poeng. Vil bli veldig overrasket om jeg finner noe slikt i Drammens Tidende etter kampen i går... Ingen kan vel for alvor påstå at Godset var heldige som fikk poeng i går ???? Noen her inne påstrår at vi hadde flere sjanser i Drammen enn Stavanger. Til dem vil jeg bare minne om at spiller du bra fotball, så setter du sjansene dine. Det er ikke uflaks hvis du fks. ikke skårer på straffe.
    1 liker
  37. Hyggelig at Stabæk-tapet i går i hvert fall ga deg gleden av å kunne hovere litt. Men jeg skal gi deg det, du har tydeligvis sett Godset mye mer enn meg i år.
    1 liker
  38. Så langt er Godset et bedre hjemmelag enn Viking.. Og vinner de hengekampen er de faktisk forbi Viking på tabellen...så hvorfor er Viking "et langt bedre lag enn Godset"?
    1 liker
  39. Jeg må innrømme at jeg har begynt å tenke at ett år i OBOS kanskje ikke er så dumt..
    1 liker
  40. Vi må rett og slett få inn noen nye og gode spillere. Spillere som alene kan utgjøre en trussel. Per i dag har vi vel bare Nusa som kan gjøre noe uventet og skape ting helt på egenhånd. Og det er urimelig å legge alt for mye ansvar på en 16 år gammel spiller. Når det er sagt så synes jeg mye av det kollektive er bedre i dag enn tidligere. Jeg er misunnelig på Godsets signering av Friday, det var en risiko å hente han, men når han er i form er han virkelig bra ift nivået i norsk eliteserie.
    1 liker
  41. Jeg er redd du har helt rett og at vi nå må betale prisen for laber og slurvete treninger over lang tid. Vetlesen nevnte vel noe rundt dette da han ble Glimt-spiller: Den store forskjellen i treningstrøkket.
    1 liker
  42. Hvorfor i all verden skulle KNH ta straffen? Har ikke gjort det tidligere for oss, men det har Skytte. Og Skytte har vært sikker, så et selvfølgelig valg (men i dag var han pinlig dårlig). Uansett, dette er trenerens valg. Har Kjønø bestemt KNH, så er det seff totalt uakseptabelt at noen andre stjeler den. Ferdig snakka.
    1 liker
  43. Straffen skulle forøvrig vært tatt om igjen. Myhra står ikke på streken. Begge bena foran strek.
    1 liker
  44. Nydelig trøkk i første omgang gutta!!! Fortsett i andre!!!! Hilsen en inneklemt supporter på langsiden blant illeluktende, kjipe godset folk.... Dette vinner vi 3-2!!!!
    1 liker
  45. Mye positivitet her nå, jamfør det Ingo skriver, men vi må huske på at vi har den samme spillergruppa som tapte hjemme for både Sandefjord og Tromsø. Og de er bare blitt to uker eldre og klokere siden sist vi så dem på gressmatta. Poenget mitt? Dersom vi tar ett velfortjent poeng i Drammen skal vi være veldig fornøyde. 1. Godset er et godt hjemmelag. De har ingen tap. 11 poeng på 5 hjemmekamper og 11-4 i målforskjell. 2. Vi trenger selvfølgelig tre-poengere så snart som mulig, og intet hadde vært deiligere enn om det kom allerede på søndag. Men først og fremst trenger vi å slutte å synke nedover i gjørma. Vi har ett poeng på de siste syv kampene. For nå er det godt nok å doble det. 3. Det er ikke bare uttellingen vi har slitt med. Vi har nesten sluttet å se ut som et lag. Det er nesten viktigere å få en synlig endring der, enn å skulle flakse med seg noen ufortjente poeng. Det er nok kamper igjen denne sesongen, til at det er viktigere med et godt lag resten av sesongen, enn god uttelling her og nå. Gi meg masse innsats, energi og samspill kampen gjennom, så skal jeg til og med leve godt med en sen 3-2 scoring til hjemmelaget.
    1 liker
  46. Jeg har ikke uttalt at vi har en god nok tropp, men at troppen ikke står noe tilbake for den vi hadde i 2020 (som endte på 8. plass). Problemet er at utviklingen for både laget og enkeltspillere har gått i feil retning det siste året. Troppen bør i utgangspunktet være god nok til kjempe vesentlig høyere på tabellen og jeg har tro på potensialet i troppen. Men det betyr ikke at vi ikke skal forsterke og det er enda viktigere nå som prestasjonene har vært svake. Jeg synes Ringo er inne på noe med sine forslag over i denne tråden. Vi må sørge for at vi har spillere som kan bidra til et offensivt og underholdende spill samtidig som det defensive ivaretas. I tillegg til en god spillertropp må vi også ha en tydelig spillestil som spillerne forstår hvordan de skal utføre i kamp. Først og fremst må vi nå få på plass en ny hovedtrener som står for en tydelig spillestil og setter høye krav til alle rundt seg for å heve nivået betydelig fra der vi er nå. Vi kan ikke kjøpe oss ut av de problemene vi har på kort sikt.
    1 liker
  47. Man kan heller se på det som at de 5 millionene plutselig ga oss en landslagskeeper. Da han fikk reell konkurranse om plassen, plukket Jon virkelig opp hansken.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...