Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. juli 2021 i alle områder

  1. 3-0 til Gent og Hanch-Olsen hater fortsatt Enga.
    13 liker
  2. MJØNDALEN - STABÆK | 28. JULI 2021, KL. 19:00 Avreise: 28. juli, kl. 17:30 Kampstart: 28. juli, kl. 19:00 Pris: kr 100 På tide med en opptur si! Vi prøver på nytt i Mjøndalen som vi har fått 60 billetter til. Vær rask med både turpåmelding og billettkjøp, så klarer vi kanskje å få enda flere billetter. -- Meld deg på buss her -- Kjøp billett her, NB! Billetter skal kjøpes til felt E eller F
    9 liker
  3. Kjøpt billett. Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid. 60 billetter kommer til å forsvinner raskt og opplevelsen på tribunen i Drammen var bra for oss som dro.
    9 liker
  4. Du mener at spillerne har dårlig selvtillit og derfor gidder du ikke se kampene? Og "vi" har blitt til "de"? Dette er bare fullstendig patetisk. Et godt eksempel er motstanderen i denne kampen - Lillestrøm. I fjor etter ti spilte kamper lå de på 10 plass i OBOS-ligaen. På under et år er det snudd til en medaljekandidat i Eliteserien. Så fort snur ting i fotball. Det sier seg selv at du hadde forlatt skuta for lengst på det tidspunktet hvis du var LSK-"supporter". Håper virkelig ikke du behandler venner og familie på samme måte som klubben din. Mottoet er kanskje "kun i gode dager"? Det er selvfølgelig lov å være veldig frustrert om dagen, det er vi alle. Jeg vil likevel oppfordre deg til å trekke pusten og tenke deg om et par ganger. Er det denne personen du er?
    8 liker
  5. Hanche hater fortsatt Enga! 💪🏻 (Fra liveoppdateringen på flashscore)
    7 liker
  6. Fritt fra hukommelsen: »en kan bytte dame, og en sliten hjørnetann. Men har en valgt seg Stabæk kan en aldri velge om» Alltid. Uansett. Er akuratt nå det viktigste vi kan leve etter! En støtter laget i oppturer og nedturer! Og det er i motgang en skal stille opp, og støtte klubben, om en er en skikkelig supporter! Mitt liv som Stabæk supporter har vært en berg og dalbane, men det er sjarmen med fotball! Det er sjarmen med å heie på det laget som ikke alltid vinner! Ikke la oss bli det laget hvor en er likegyldig når det går nedover, men plutselig brenner for laget når det går oppover! Det er nå en skal vise hvem en er, det er nå en skal gå med rak rygg, det er nå en skal støtte Opp om At grepene som er tatt er for en endring! Ikke gi opp etter to kamper med ny trener og giv. Alt blir bedre! Som Dag Otto Lauritzen sier: «Ingenting er umulig! Det umulige tar bare litt lenger tid» Jeg har troen, bare se på LSK i fjor. Eller se litt lenger nord, til Bodø Glimt som i mange år ble raner av RBK hver gang de hadde noe på gang! IDag er nok Glimt bedre stilt enn Trønderne! Det kan også bli oss, om alle drar i samme retning.
    6 liker
  7. Jeg håper du ikke behandler venner og familie på samme måte som medsupportere på forumet
    5 liker
  8. Å dra inn hvordan jeg evt er som person fordi jeg er veldig negativ til det som skjer i stabæk om dagen synes jeg er søkt. Jeg har forøvrig sett omtrent alt av kamper de siste 15 årene ca og har vel opplevd det meste av opp og nedturer med dette laget. De siste årene har det vært ganske trasig å være supporter, men i år topper det seg virkelig. Grunnen til at jeg reagerer som jeg gjør er kanskje at jeg er i overkant pessimist når det kommer til idrett og det kan jeg ta til meg, men at man på et tidspunkt blir likegyldig tror jeg ikke jeg er den eneste som blir. Og så tenker jeg at man kan kanskje holde seg for god til å dra inn ting som ikke har noe med stabæk å gjøre når man skal slakte en debattant. Så får vi bare være enige om å være uenige i denne diskusjonen.
    4 liker
  9. Ace, vi er uenige med jevne mellomrom her inne, men jeg oppfatter deg gjennomgående som saklig. Men her er du er kanskje litt vel personlig? Jeg tenker at Joachim helt klart skal slippe å svare på denne. Spesielt med tanke på det siste avsnittet han skriver - han merker selv at han er veldig negativ og skal la forumet slippe ham en liten stund. Det er veldig bra med folk som går på kamp og står og brøler spillerne framover og oppover når de er på bunn, som nå, men det er ikke en forpliktelse heller. Dette må folk få velge selv. Jeg innbiller meg at vi ikke var veldig mange som tok bussen til en bortekamp mot Follo i 2013, men vi var mange nok, og det ble en fantastisk opplevelse for alle som var der - spillere, supportere; alle. Jeg tror det er viktigere å få 200 ivrige personer på ståfeltet til å komme til et gitt tidspunkt før kamp, for eksempel 30 min. før, heller enn å få 200 ekstra på Hovis som egentlig ikke har lyst til å være der. Det er egentlig ikke antallet som teller på kamp, det blir bare pyntestatistikk, det er trøkket som teller.
    3 liker
  10. Folk generelt har blitt slappe på hopping. Vi var fantastiske på dette i 2008 og et par påfølgende år. Det begynner med hver enkelt, det er for enkelt å sluntre unna. Se her fra 4:28.
    3 liker
  11. Jeg er positiv og med sterk tro på at @Jon og Bjarmann signerer spillere i kommende vindu! Har også troen på at de er på plass alt neste uke, slik Jon har nevnt at de jobber med! Jeg har troen på at forumet og laget gradvis kommer tilbake til sitt sanne gamle! Med morsom fotball på banen, engasjerende filmer/intervjuer (kanskje klubbens egen medieavdelingen kan levere på Nivå som AlltidBlaa og Posse,) jeg har troen! Samt at vi kan diskutere fotball og prestasjon, og ikke kun fokusere på det negative! Negativitet avler negativitet og vica verca.
    3 liker
  12. Hvis noen av mine venner eller familie vender ryggen til noen med begrunnelsen at personen virker å ha dårlig selvtillit kommer jeg til å si ganske klart ifra ja. I min krets står vi opp for hverandre også når ting er vanskelig. Faktisk særlig da. Kanskje er det uvanlig? Hvis det er representativt i Support at det er ok å vende klubben ryggen når det går dårlig bør bruken av "Alltid. Uansett" opphøre raskest mulig.
    2 liker
  13. Sjæl, satt i en måned fram til et par uker siden.
    2 liker
  14. Tror det er noe greier som går om dagen. Vært skikkelig forkjøla selv noen dager nå.
    2 liker
  15. Håper Kjønø er keen på å forsterke laget fra et høyere nivå, tidligere Stb eller ei
    2 liker
  16. Kan være jeg banner i kirken nå, men er det helt uaktuelt med få Henning Hauger tilbake som et anker foran forsvaret? Han har jo masse av rutine, men han er ikke en Hoseth riktignok.
    2 liker
  17. Selvom det er fremtid i å ha mange unge spillere på banen, tror jeg vi må opp på mer voksent nivå med innslag av unge spillere. Følte det var veldig gutter mot menn i LSK kampen..
    2 liker
  18. Sorry ass, jeg ser at andre skriver at de ser at vi har tatt steg. Men fordi vi har 15 gode minutter her og 20 gode minutter der betyr jo ikke at vi har tatt steg. Vi hadde jo bolker i kamper under Jønsson som også var gode. Jeg så en førsteomgang mot godset som var brukbar til tider. Og jeg så at starten på andreomgang mot Lillestrøm var helt ok. Men man må kunne forvente såpass når man ligger under på hjemmebane. Problemet er vel i mine øyne at man møter opp med en innstilling til kampen mot Lillestrøm som tyder på at spillerne har null tro på seg selv. Mot Lillestrøm skapte vi jo knapt sjanser. Hvis man for eks ser vår bunnkollega brann mot mjøndalen, så var det tidvis overkjøring, men de får ikke uttelling. Med andre ord så kan det komme en ketsjup-effekt hvis de begynner å vinne kamper. Når jeg ser våre kamper ser jeg bare at vi er underlegne uansett hvem vi møter, og da blir det vanskelig å få den samme effekten. Men etter å ha sett 12 kamper nå så skjønner man at det er troppen som er problemet. Det er rett og slett en salig blanding av folk som hører hjemme i Obos-ligaen og delvis stallfyll i eliteserien. Når det er sagt så er det bare å holde på kjønø nå og håpe at han kan utvikle ett lag i OBOS, og håpe at vi rykker rett opp igjen med en fotball vi kan kjenne oss igjen i. Men etter å ha sett alle kampene i år hvor det har vært jævlig å se på rett og slett, så kjenner jeg nå kun likegyldighet, og da er det lite vits i å besudle forumet med mer dritt. Så håper jeg selvfølgelig at det kan skje ett mirakel, og at de holder seg. Men i år ser jeg bare ikke hvordan det skal skje.
    2 liker
  19. Tror ikke det er riktig for oss å hente en Søderlund, spesielt mtp at han ikke passer den fotballen det virker som Kjønø ønsker å spille, ei heller med sine lønnskrav! Han har erfaring som kunne vært viktig, ellers nei takk.
    2 liker
  20. Tar en pause herfra jeg og. Helt sykt drittlei av helt vilt mange forferdelige innlegg her inne. Noen ganger så tenker jeg: «er dette virkelig skrevet av en voksen Stabæk supporter?» Det er så sinnsykt mye dritt her inne at det ikke er vits å være her mer. Jeg er bare 21 og er sikkert fortsatt «junior», men jeg vet selv at jeg har vært på flere matcher enn dere her inne de siste årene. Det er ikke så viktig det, men hva er det som skjer på forumet??? I mine øyne er det ikke kun forumet, men interessen generelt. Vi kan ha maks 2000 på Nadderud og endte opp med 1773. Det er så jævlig flaut at jeg ikke vet hva jeg skal si. Jeg jobbet som bare f for å få med flere av gutta med på match. Stabæk supportere som ikke har vært på match på lenge (studier), men jeg fikk med 12 stk til slutt. Tenk om flere hadde tenkt samme bane. Jo da hadde vi selvfølgelig klart 2000 på match. Ja jeg vet at det er fellesferie og at mange er bortreist, men at Bærum kommune med så mange innbyggere ikke klarer å få inn 2000 på kamp er flaut. Det er drit flaut. Jeg skjønner at vi ligger på siste plass i Eliteserien, men det er jo nå vi må støtte gutta våre frem til å vinne. 1773 av 2000 på en så viktig kamp er i mitt hode en skandale. SS var jævlig bra, det er ikke det, men det er noe som skurrer. Klubben f.eks er drit dårlig til å promotere, vekke interesse og generelt få med folk på kamp. Jeg vet ikke hva som er problemet, men noe er nødt til å skje nå. Det er fortsatt fine 54 poeng å kjempe om. Lenge igjen. Vi har ikke rykket ned selv om det virker som at ekstremt mange her inne mener det. Selv om jeg tar meg en pause fra forumet så skal jeg på matchen mot Follo i cupen, Mjøndalen borte, Sarpsborg hjemme. Det er nå «ekte» Blaa må tre frem. Jeg har snakket med flere av gutta og de sa at støtten de fikk i Drammen hjalp veldig. Ja vi tapte, men det trøkket vi ga fra tribunen hjalp jo. Vi spilte ekstremt bra de første 35 mot Godset. Mye av grunnen til det er oss supportere. Det er på tide å vise hvem Stabæk Support er. Vi må heie på hverandre. Vi må støtte klubben vår. Slutte å hetse enkeltspillere og personer som har en stiling i Stabæk Fotball. Det er lenge igjen. Jeg tror fortsatt at vi spiller Eliteserien i 2022. Men da må dere her inne bidra til nettopp det. Alltid uansett!
    2 liker
  21. Prøver! Haha Følte jeg hadde en knakandes god ide, men innser at det må ha vært en alkoholrus i stedet.
    1 liker
  22. Ikke covid denne gangen, må nok spille med mangler i troppen
    1 liker
  23. Jeg håper vi slutter å tro på gammel kjærlighet. Det har stort sett bare funket med Martin og Messi. Vi trenger heller ikke restaureringsprosjekter i den situasjonen vi er i.
    1 liker
  24. Det er klart, men det kan holde med seier i hver tredje kamp om vi klarer en del uavgjort. Stallen må styrkes, og vi må ha flyt selvsagt, men det er ikke sånn at det bare er å gi opp. Til det er det for lenge igjen av sesongen og for mange andre lag som tar lite poeng👍
    1 liker
  25. Muligens jeg var sveiseblind (sjenka opp før kampstart av noen hyggelige karer), men jeg hadde en godfølelse som ble sterkere og sterkere utover i kampen (nei, ikke prøv deg med å skylde på alkoholen). Jeg møtte opp til kampen pessimistisk, og med eneste ønske om å se et lag som gjorde sitt beste, uansett form og kvalitet. I forrige kamp virket det som vi ikke hadde utholdenhet til å spille 90 minutter, i går følte jeg vi fordelte energien mye smartere, og dermed har jeg på to kamper virkelig fått troen på at trenerbyttet skal bli svært verdifullt for oss. Der jeg satt på hovedtribunen var det merkbar frustrasjon blant flere om taktiske valg – alt laget gjorde var galt. Selv da spillerne gjorde valgene kritikerne ønsket, så var det galt. Og da flertallet av publikum prøvde å skape stemning og støtte til spillerne, sitter disse helt stille og bidrar med nada. Og selvfølgelig var det flere av disse som forlot stadion da det ble 1-3 til Lillestrøm. Jeg har dessverre innsett at sånn er det, det gjelder ikke bare på Nadderud, og det gjelder heldigvis ikke flertallet i går. Men, å sitte på tribunen og høre våre egne fans på hovedtribunen høylytt kritisere enkeltspillere for valg de gjør, da kjenner jeg at jeg blir regelrett forbanna. Hva tror vi virkelig at vi får ut av det? Kommer spilleren til å bli kjempemotivert av at folk på tribunen slenger bemerkning om hva man gjør? Kommer den spilleren til å glede seg til neste kamp? Eller til en mulig ny kontrakt med klubben? Kommer potensielt nye spillere til å få sommerfugler i magen av å signere for oss om dette er det som venter dem? Det er sikkert mange som mener at dette må spillerne tåle, men er VI så mye bedre enn en umotivert spiller om vi oppfører oss slik? Selv om vi er frustrerte på forumet, og ellers på fritiden, så håper jeg virkelig ingen tar med det på kamp. Da er vi ræva supportere. Jeg forstår man er frustrert når klubben i ens hjerte sliter, men jeg klarer virkelig ikke se hva overdreven kritikk av enkeltspillere skal lede fram til. Men, jeg er bakfull, og det kan være jeg er styrt av følelser og vil angre på dette senere i dag. Uansett har jeg mye mer trua på hva som venter, og ser positivt på fortsettelsen. Etter sesongen vi har hatt så langt, så var forventningen min til kampen i går at alt annet enn et stort tap være et positivt framskritt. Så jeg er fornøyd, men jeg er sveiseblind.
    1 liker
  26. OK, jeg forstår at en del får nok av det verste som skrives i tråden til Sammy, eller at det er litt mye skyld som legges på f.eks. Bjarmann. Men generelt må det være greit å være både pessimistisk og optimistisk uten av man skal bli kalt god eller dårlig supporter av den grunn. Peter er åpenbart en god supporter, men det er ikke fordi han er så himla optimistisk at jeg synes han er en god supporter, det er fordi han møter opp på kamp etter kamp og støtter laget uansett. Og til deg/dere som ikke vil støtte laget på stadion på grunn av Bjarmann: drit og dra. Og bli der.
    1 liker
  27. Det kommer til å gå ned i historien som et av de svakeste sportslige valgene vi har gjort!
    1 liker
  28. Ringo postet i en annen tråd at vi får betalt på banen for ikke å ha klubbspillere. De som skulle ha bygget vår kulutr, og tatt den med videre. Underforstått at det har vært gøy så lenge det varte, men fordi vi ikke så faresignalene får vi den i tryne nå. Når det gjelder forumet, er det ikke nå de siste to kampene at ting har snudd. De siste årene har det vært et evig gnål om at vi rykker ned. "Neste kamp er avgjørende" har dukket opp jevnt over når vi er på nedre halvdel før St. Hans. Med masse poeng ned til nedrykk er det profetier om dommedag om vi ikke vinner neste kamp. Jeg opprettet en tråd, "Positivitet". Det tok under en måned før en bruker så seg nødt til å opprette en mot-tråd: "Realisme". Én tråd fri for alt negativt var nok til det måtte markeres mot tråden. Det har satt seg en kultur om at supportere skal tro det verste. At vi skal være pessimister, så blir vi ikke skuffet. Jeg har til og med oppfattet det slik at noen tror at optimisme blant supportere på forumet kan gjøre at spillerne tror serien er avgjort og kommer til å senke seg. (Som er litt ironisk, fordi alle vet at folk presterer bedre når de blir fortalt gjentatte ganger at de er skikkelig dårlige. Da skjerper de seg jo.) Når vi har latt oss rive med og dømt ting nord og ned når vi har ligget over streken, men tapt en kamp, har det ikke vært mye å gå på. De som var negative da, er naturlig nok enda mer negative nå. Og da er det bare de største ordene igjen. Kanskje er det for sent å snu det nå. Kanskje er ikke himmelen alltid blå over skyene. Kanskje er det bare alltid noen ganger. Kanskje vi taper noen ganger og, men at vi da slutter å elske. (Eller kanskje noen er i forhold der det å elske betyr å kritisere den minste detalj.) Det er sikkert faen så tungt å dra på trening i dag. Skulle ikke forundre meg om Kjønø er typen som har sett video i hele natt for å forstå hva som gikk galt. Men én fordel har spillerne og trenerne våre: De KAN IKKE bare snu seg og gå. Komme tilbake når vi begynner å vinne. Uansett hvor vondt det føles i dag, vet de at det kommer en kamp til helgen. Og en enda viktigere på onsdag. Så får vi håpe at de er mer hardføre og tåler motgang bedre enn en del av det som skrives her. Ja, jeg vet at det nå kommer et par "det ble skrevet i affekt etter tapet, når jeg får summet meg kommer jeg tilbake". Men slutt! Hold igjen litt. Det samles opp til en kollektiv stemning. Om alle bruker forumet for å lufte de største frustrasjonene heller enn å skrive de gode tankene, så står vi igjen med bare frustrasjoner. PS: Er det noen som har tenkt over at med seier i hengekampen er vi ETT poeng bak kvalikk? (Og med bedre målforskjell) Vi trenger å være ETT poeng bedre enn Tromsø de siste 17 kampene. Vinner vi mot Mjøndalen er vi 3 poeng bak dem. Såpass dårlig målforskjell at vi må slå dem med 4 poeng siste 17, men likevel. Er det så umulig at vi bare vil grave oss ned?
    1 liker
  29. Når feil sportssjef er nok til at man ikke lengre støtter laget...
    1 liker
  30. Herlig jubling av captain på første scoringen vår! Var vell den eneste som jublet foran $$? løp bort, skreik, jublet og sparket ned et reklameskilt! Mer av dette takk! Vi trenger at denne gøtsen smitter over på flere av gutta!
    1 liker
  31. Det laget her mangler ryggrad - en blaa ryggrad - solide klubbspillere av god tippeligakvalitet som har vært her en årrekke og som bærer kulturen og klubben i hjertet. Vi har sovet i timen i en årrekke, og nå kommer regingen.
    1 liker
  32. Startet du virkelig en ny tråd, bare for gulpe opp enda mer negativ dritt? Spar oss andre for denne forurensingen av forumet.
    1 liker
  33. Det er en balanse. Tenker man burde spare spillere til Mjøndalen-kampen, da vi har flere spillere som tydeligvis ikke tåler tre kamper i uka. Slik sesongen har utviklet seg, kunne det nesten vært greit å slippe den cupen. Evnt bruke den til å få spilletid for reservene.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...