Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. juli 2021 i alle områder

  1. Klarte ikke å få med meg siste minuttene her etter straffen, ble rett og slett for mye for min del. Men når jeg omsider fikk se det gå i land satt jeg meg ned på gulvet og tårene begynte å trille, ble vel sittende der et kvarter før jeg omsider kom meg opp og ut på lokalpuben her nede. Helt surrealistisk følelse å endelig bryte denne rekken og vinne igjen. Takk til laget, trenerteamet og ikke minst alle supporterne for denne opplevelsen. Må si opplevelsen akkurat på morningen i dag ikke var like kul, men det var så absolutt verdt det. Nå kjører vi som faen på videre!
    35 liker
  2. Nå er det fryktelig lenge siden jeg har vært på kamp med Stabæk Support (har kompiser som trives best på Hovis, og vært dårlig på bortematcher), så i dag var det fryktelig gøy å kjenne at man er litt hes ingen. Takk for kampen!
    23 liker
  3. Skulle/burde/kunne ha vært der ‘da det snudde’. Veldig bra levert av alle dere som tok turen! Godt volum og helt nydelige feiringsscener på fjernsynet.
    19 liker
  4. Olav Veum fikk sine første 10min i ES, bra innsats!
    13 liker
  5. Seiersrusen har lagt seg og Edvardsens helt fantastiske mål er nå historie. Det vi fikk til mot Mjøndalen er egentlig det samme som vi nesten fikk til både mot Viking og Godset, bare at denne gangen holdt det helt inn. Mjøndalen er langt svakere offensivt enn de to lagene, så vi kan ikke gjemme oss bak at det nå var mye bedre forsvarsspill. Riktig nok var det et godt defensivt grep med Pignatel på backen og to sterke stoppere. Men de få gangene Mjøndalen fikk det til å sitte så skled de også greit gjennom oss. Uansett, et slikt kontringsspill og lavtliggende forsvar har vi sett potensiale til og også nesten lyktes med før. Hovedforbedringen til denne kampen var det kollektive pressarbeidet og bedre returløp av midtbanespillerne. Men det vi har vært aller svakest på i år er jo hjemmebanespillet, og det å kontrollere kamper og angripe mot etablert. Det må vi virkelig få til fremover om høstsesongen skal bringe oss gleder. Våre to neste hjemmekamper er mot Sarp og Mjøndalen og det er kanskje våre to viktigste hjemmekamper hele sesongen. Vi kan ikke tape de kampene og med seier i de vil vi faktisk ligge brukbart an. Vi er på ingen måte friskmeldt og det vi har vist på hjemmebane i år har stått til stryk. En klisjé å si det, men de to hjemmekampene blir virkelig sesongavgjørende. Her må det legges gode kampplaner, Kjønø! La oss se en balltrilling som ikke ser ut som en håndballkamp dersom vi evner å ha possession.
    12 liker
  6. Hugo med 2 assist i glimt 3-0 seier over Valur
    5 liker
  7. Går på direktesport.no
    4 liker
  8. MEN! Uche kommer inn med friske bein rett før slutt. Er i det som kan bli 1 mot 2 også loffer han inn og mister ball til potensiell overgang. Det er faktisk ikke godt nok ass
    3 liker
  9. 3 liker
  10. Det er faktisk det siste jeg ønsker!
    3 liker
  11. Veldig synd at vi ga bort Brochmann i sin tid.
    2 liker
  12. 2 liker
  13. Målet til Oliver er pur klasse. Den avslutningen er utrolig vanskelig. Synes han blir bedre og bedre.
    2 liker
  14. 2 liker
  15. Én person går fremover, én bakover. Kollisjon. Kun en av dem treffer ball. Er tydeligvis på jordet ifølge dommer, men jeg klarer ikke se hvordan det skal være straffe.
    2 liker
  16. Syns vi gjør det bra defensivt, vi er med nå. Det viktige er det defensive nå, får vi det til å sitte nå så kan dem begynne å bygge opp framover med sikkerheten i ryggen. Håper det jeg har sett i første omgang er starten på noe nytt, har troen på 3 poeng her og 3 poeng i neste serie runde som jeg har sagt og det viktige er om vi får noen seire nå så kan det gi sult og troen på mer, så det kan gi laget en ny spirit i laget, det jeg håper på nå. Viktig å få feste i denne kampen, tette igjen bakover også kanskje putte en eller to til, det hadde vært gull Trenger 3 poeng i dag. Var nesten så jeg stilte som sjåfør i dag også, snakket med Rune som ringte meg i går og han prøvde ringe i dag også men da sov jeg Hørte det var snakk om å kjøre en Neoplan Starliner til kampen, men da kjørte sikkert Rune selv da jeg sov Vurderer sterkt å kjøpe meg en billett på Jessheim da jeg kan kombinere det med både Ohana i helgen og kjøre en feriebuss til en sørlands camping over helga av alle ting
    2 liker
  17. Sier ikke nei til et forsøk til hvertfall. Boli har jo funket er par ganger alt.
    2 liker
  18. Unnasluntring i forbindelse med hopping er et problem vi ikke har på hovis. Jeg foreslår derfor at dere ser hvordan vi på solsiden gjør det. Legg spesielt merke til finansministeren og sentralbanksjefen. Der har du gutter som holder et høyt tempo! Selv uten trommer.
    2 liker
  19. Styret i Stabæk Support innkaller med dette til medlemsmøte torsdag 05. august kl 18:00 på Onkel Blaa. Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og har denne gangen fått med oss Jon, Torgeir og Eirik til å svare på det dere måtte lure på. Sees på Blaa!
    1 liker
  20. Ja og nei. Han ble også veldig satt ut etter smellen i brystet og hjertet. Slet med å komme tilbake 100%, trengte nok en miljøforandring også.. Brukte tid å komme tilbake i Mjøndalen også..
    1 liker
  21. Enig! Det var Henning Berg sitt verk.
    1 liker
  22. Fredrik Ulvestad Har sagt opp kontrakten i Kina! Kan vi få overtalt han? Lite trolig, men lov å prøve.
    1 liker
  23. Staaaaaaabæk skal til Ullevål!!
    1 liker
  24. Sinnsykt stor forskjell mellom 3 og 8 poeng til trygg grunn. Nå har vi heng så det holder; 3 lag vi kan passere i løpet av to kamper (og bare ett som kan gå forbi oss )
    1 liker
  25. Ikke straffe - ikke toppkamp, men poengene er viktigst. Synes byttene kom for seint - vi hang litt i tauene i annen omgang.
    1 liker
  26. Alltid godt å kunne sitere seg selv! 😂 Godt med positivitet nå.
    1 liker
  27. Jeg bet meg merke i mange hissige løp fra type 25m hjem mot 16m for å komme opp i kroppen på motspiller som jeg ikke har sett tidligere i år.
    1 liker
  28. Det høres ut som en klar straffe slik du forklarer det. Uansett veldig lettet.
    1 liker
  29. På papiret har vi et bedre lag i år. Det er vaffal betryggende å tenke på.
    1 liker
  30. Sandberg er trygg i dag. Trenger han på det nivået
    1 liker
  31. Deilig å høre SS!! Best på og utenfor banen.
    1 liker
  32. Ellers ser vi endelig et kollektivt presspill!! Bra Kjønø!
    1 liker
  33. Eller at Skytte har en egen evne til å imponere så mye på trening at han fortjener å starte? Synes han har hatt gode innhopp under Kjønø. Vi trenger litt muskler på midten.
    1 liker
  34. Beskrivelser som igår igjen hos Høyland og Pedersen er karakter, profesjonalitet, god i garderoben og knallhard jobbing for laget! Skulle nesten tro noen i klubben leser på forumet🤡😅
    1 liker
  35. Joacim Jonsson tar for seg Stabæk-situasjonen i sin nyeste blogg. Les hva svensken mener må til for at Bærumsklubben skal holde seg i Eliteserien.
    1 liker
  36. Tror ikke vi skal låse oss fast på at det er han som har endret på det.
    1 liker
  37. 3-0 til Gent og Hanch-Olsen hater fortsatt Enga.
    1 liker
  38. Folk generelt har blitt slappe på hopping. Vi var fantastiske på dette i 2008 og et par påfølgende år. Det begynner med hver enkelt, det er for enkelt å sluntre unna. Se her fra 4:28.
    1 liker
  39. Når feil sportssjef er nok til at man ikke lengre støtter laget...
    1 liker
  40. Tullete kommentar. Alltid,Uansett betyr vel ingen ting for deg? Ingen grunn til å logge på her når det går bra heller, eller møt opp på Nadderud/Ullevål dagen STB vinner serien og cupen igjen. Ja, greit å vaere oppgitt, men stb har vært i langt verre situasjoner enn dette. Men fortsatt så spiller vi i Eliteserien, sier litt om folka som jobber rundt klubben. Dyktige fotball folk og er helt sikker på at dette vil snu før eller siden. Vi er 4 poeng bak Tromsø med en kamp mindre spillt, klart vi kan snu det. Bjarmann må treffe godt med signeringene i sommer, gjør han det så tror jeg vi berger plassen greit. Blir en morsom høst, støtt laget og treneren! Basta
    1 liker
  41. Birger Meling klar for Rennes. Endte på 6 plass i Ligue 1 forrige sesong. Klasse!
    1 liker
  42. 1 liker
  43. Morten la opp i 2017 uansett.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...