Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. aug. 2021 i alle områder

  1. Vi har god statistikk i Drammen. Dette blir gøy.
    13 liker
  2. Ser Boli ikke er i troppen til Ferencvaros ikveld. Noen som vet om han er skadet eller om han begynner å bli klar for en tredje runde i moderklubben Stabæk?
    9 liker
  3. Ble det noen ærlige svar fra ledelsen/styret?
    8 liker
  4. Jeg mener det bør være en selvfølgelighet, for alle som er glad i klubben, at man hater på Brynhildsen. Men ja, han var bra i dag.
    7 liker
  5. En type som heter Lionel Messi står visst uten kontrakt nå, sikkert ikke like god som Messi - men, kanskje noe å se på?
    5 liker
  6. Vil de på forumet som er mest kritiske til ledelsen og ting som skjer i klubben fortsatt utebli fra disse medlemsmøtene eller vil vi se dem klokken 18:00 i kveld?
    4 liker
  7. Hat er en sterk følelse. Gir ikke noe godt. Hverken til mottaker eller avsender.
    2 liker
  8. Tabloid, selvfølgelig. Men vi kunne fått en av disse: OBOS-ligaen: Start, Sogndal, HamKam, Bryne, Åsane, Aalesund, KFUM, Raufoss, Ranheim, Grorud, Sandnes Ulf PostNord-ligaen: Kongsvinger, Alta, Nardo, Fløy-Flekkerøy, Moss, Arendal, Øygarden FK 4. divisjon: Harstad
    2 liker
  9. Hæh? Godtset mareritt????
    2 liker
  10. Det positive er at dersom vi kommer oss videre har minst seks Eliteserielag røket ut før 4. runde. Og det kan fort være både syv, åtte og ni!
    2 liker
  11. https://www.fotball.no/turneringer/nm-menn/2021/folg-nm-trekningen-live-fra-kl-15/ Trekkes kl 15:00 inne på linken.
    2 liker
  12. Ja, fortsatt 0-1 ut i 2 omg. Fredrikstad best i 1 omg. Stabæk bedre i 2 omg. Blant annet med to stolpeskudd. En meget solid Ulla i mål. Prater konstant og styrer gutta i forsvar. De antatt beste jr.gutta brukes i NM og på 2.laget. 1-1 slutt. Stabæk scorer på corner rett før slutt.
    2 liker
  13. Styret i Stabæk Support innkaller med dette til medlemsmøte torsdag 05. august kl 18:00 på Onkel Blaa. Vi gjentar suksessen fra i fjor høst og har denne gangen fått med oss Jon, Torgeir og Eirik til å svare på det dere måtte lure på. Sees på Blaa!
    1 liker
  14. Altfor gammel for Stabæk.... 34 år, så han burde jo legge støvlene i boden nå!
    1 liker
  15. Mareritt er selvfølgelig veldig tabloid, men det er utvilsomt en tøff trekning å få et annet Eliteserielag borte så tidlig i cupen.
    1 liker
  16. Man må jo lure hva det hadde stått om det hadde blitt bortekamp mot Bodø/Glimt eller Molde.
    1 liker
  17. Kampene er ikke før om syv uker. Synes ikke dette er så mye å stresse med.
    1 liker
  18. Det var slik de gjorde det. Og den løsningen burde de klart å ha på plass til søndag kveld. Utrolig at det tok fire dager etter ferdigspilt 2. runde før NFF klarte å få tak i 32 baller med tall på.
    1 liker
  19. 3. runde 22 og 23 september 2021. 4. runde 12 eller 13 mars 2022.
    1 liker
  20. Hvem tenker du på? Uansett; Det viktigste er vel at de som er minst kritiske dukker opp, slik at det blir et hyggelig møte. Hva tror DU?
    1 liker
  21. Dagens 11er mot Fredrikstad. Ulla kaptein. En ny Race. Lillebror til Edvard?
    1 liker
  22. Kanskje endelig noen i NFF tok sin hatt og gikk, men så glemte de at den skulle brukes til trekning?
    1 liker
  23. Tror ikke de har stor nok hatt, er nok ganske trange i nøtta alle sammen
    1 liker
  24. OK, jeg forstår at en del får nok av det verste som skrives i tråden til Sammy, eller at det er litt mye skyld som legges på f.eks. Bjarmann. Men generelt må det være greit å være både pessimistisk og optimistisk uten av man skal bli kalt god eller dårlig supporter av den grunn. Peter er åpenbart en god supporter, men det er ikke fordi han er så himla optimistisk at jeg synes han er en god supporter, det er fordi han møter opp på kamp etter kamp og støtter laget uansett. Og til deg/dere som ikke vil støtte laget på stadion på grunn av Bjarmann: drit og dra. Og bli der.
    1 liker
  25. Ringo postet i en annen tråd at vi får betalt på banen for ikke å ha klubbspillere. De som skulle ha bygget vår kulutr, og tatt den med videre. Underforstått at det har vært gøy så lenge det varte, men fordi vi ikke så faresignalene får vi den i tryne nå. Når det gjelder forumet, er det ikke nå de siste to kampene at ting har snudd. De siste årene har det vært et evig gnål om at vi rykker ned. "Neste kamp er avgjørende" har dukket opp jevnt over når vi er på nedre halvdel før St. Hans. Med masse poeng ned til nedrykk er det profetier om dommedag om vi ikke vinner neste kamp. Jeg opprettet en tråd, "Positivitet". Det tok under en måned før en bruker så seg nødt til å opprette en mot-tråd: "Realisme". Én tråd fri for alt negativt var nok til det måtte markeres mot tråden. Det har satt seg en kultur om at supportere skal tro det verste. At vi skal være pessimister, så blir vi ikke skuffet. Jeg har til og med oppfattet det slik at noen tror at optimisme blant supportere på forumet kan gjøre at spillerne tror serien er avgjort og kommer til å senke seg. (Som er litt ironisk, fordi alle vet at folk presterer bedre når de blir fortalt gjentatte ganger at de er skikkelig dårlige. Da skjerper de seg jo.) Når vi har latt oss rive med og dømt ting nord og ned når vi har ligget over streken, men tapt en kamp, har det ikke vært mye å gå på. De som var negative da, er naturlig nok enda mer negative nå. Og da er det bare de største ordene igjen. Kanskje er det for sent å snu det nå. Kanskje er ikke himmelen alltid blå over skyene. Kanskje er det bare alltid noen ganger. Kanskje vi taper noen ganger og, men at vi da slutter å elske. (Eller kanskje noen er i forhold der det å elske betyr å kritisere den minste detalj.) Det er sikkert faen så tungt å dra på trening i dag. Skulle ikke forundre meg om Kjønø er typen som har sett video i hele natt for å forstå hva som gikk galt. Men én fordel har spillerne og trenerne våre: De KAN IKKE bare snu seg og gå. Komme tilbake når vi begynner å vinne. Uansett hvor vondt det føles i dag, vet de at det kommer en kamp til helgen. Og en enda viktigere på onsdag. Så får vi håpe at de er mer hardføre og tåler motgang bedre enn en del av det som skrives her. Ja, jeg vet at det nå kommer et par "det ble skrevet i affekt etter tapet, når jeg får summet meg kommer jeg tilbake". Men slutt! Hold igjen litt. Det samles opp til en kollektiv stemning. Om alle bruker forumet for å lufte de største frustrasjonene heller enn å skrive de gode tankene, så står vi igjen med bare frustrasjoner. PS: Er det noen som har tenkt over at med seier i hengekampen er vi ETT poeng bak kvalikk? (Og med bedre målforskjell) Vi trenger å være ETT poeng bedre enn Tromsø de siste 17 kampene. Vinner vi mot Mjøndalen er vi 3 poeng bak dem. Såpass dårlig målforskjell at vi må slå dem med 4 poeng siste 17, men likevel. Er det så umulig at vi bare vil grave oss ned?
    1 liker
  26. Tar en pause herfra jeg og. Helt sykt drittlei av helt vilt mange forferdelige innlegg her inne. Noen ganger så tenker jeg: «er dette virkelig skrevet av en voksen Stabæk supporter?» Det er så sinnsykt mye dritt her inne at det ikke er vits å være her mer. Jeg er bare 21 og er sikkert fortsatt «junior», men jeg vet selv at jeg har vært på flere matcher enn dere her inne de siste årene. Det er ikke så viktig det, men hva er det som skjer på forumet??? I mine øyne er det ikke kun forumet, men interessen generelt. Vi kan ha maks 2000 på Nadderud og endte opp med 1773. Det er så jævlig flaut at jeg ikke vet hva jeg skal si. Jeg jobbet som bare f for å få med flere av gutta med på match. Stabæk supportere som ikke har vært på match på lenge (studier), men jeg fikk med 12 stk til slutt. Tenk om flere hadde tenkt samme bane. Jo da hadde vi selvfølgelig klart 2000 på match. Ja jeg vet at det er fellesferie og at mange er bortreist, men at Bærum kommune med så mange innbyggere ikke klarer å få inn 2000 på kamp er flaut. Det er drit flaut. Jeg skjønner at vi ligger på siste plass i Eliteserien, men det er jo nå vi må støtte gutta våre frem til å vinne. 1773 av 2000 på en så viktig kamp er i mitt hode en skandale. SS var jævlig bra, det er ikke det, men det er noe som skurrer. Klubben f.eks er drit dårlig til å promotere, vekke interesse og generelt få med folk på kamp. Jeg vet ikke hva som er problemet, men noe er nødt til å skje nå. Det er fortsatt fine 54 poeng å kjempe om. Lenge igjen. Vi har ikke rykket ned selv om det virker som at ekstremt mange her inne mener det. Selv om jeg tar meg en pause fra forumet så skal jeg på matchen mot Follo i cupen, Mjøndalen borte, Sarpsborg hjemme. Det er nå «ekte» Blaa må tre frem. Jeg har snakket med flere av gutta og de sa at støtten de fikk i Drammen hjalp veldig. Ja vi tapte, men det trøkket vi ga fra tribunen hjalp jo. Vi spilte ekstremt bra de første 35 mot Godset. Mye av grunnen til det er oss supportere. Det er på tide å vise hvem Stabæk Support er. Vi må heie på hverandre. Vi må støtte klubben vår. Slutte å hetse enkeltspillere og personer som har en stiling i Stabæk Fotball. Det er lenge igjen. Jeg tror fortsatt at vi spiller Eliteserien i 2022. Men da må dere her inne bidra til nettopp det. Alltid uansett!
    1 liker
  27. Stabæk support forum skal ut! Fy så trist, ondt og jævelig det er her inne om dagen. Hva slags krise er vi egentlig i? Det på banen er elendig, men Forum er MYE verre. Det er regelrett drittslenging, trakassering, sjikane, netthets og mobbing. Jeg tenker selvsagt på omtalen av Sammy Skytte, og det virker som om en del her inne faktisk mener han fortjener det. Det er aller mest skremmende at det ikke slås ned på, og for meg er det åpenbart at en forferdelig kultur har satt seg blant for mange av oss. Hadde vårt forum slaktet Sundgot etter handsen på samme måte som Skytte har vært slaktet i vinter og vår, ja så ok. Men en av våre egne??? "Send pakket hjem. Han må ut og bort. Brenn i helvete. Han har ingen spilleforståelse. Han må på benken, og da mener jeg benken på Egne Hjem. En skam. Katastrofe. Skandale. Hvem var så dumme at de sørget for at han fikk kontrakt? Elendige holdninger. Slapp og treg. Svært begrenset. Ødelegger garderoben. Fester og er på fylla" osv osv. Ringo påstår at Skytte stjal straffen mot Godset. Det vet han seff ikke, og tilsvarende drittpakker serveres stadig vekk om Skytte av flere. Og han kan selvfølgelig ikke forsvare seg på forumet, så det er visst bare å kjøre på med løgner, halvsannheter og ting 'noen' mener å vite. Trenerne velger allikevel å bruke ham, og på spillerbørsene er han blant våre beste (eller minst dårlige) stort sett hver eneste gang. Men dritten fortsetter, dvs den blir bare verre og verre. Og så skal en straffemiss rettferdiggjøre en umiddelbar massiv fordømmelse? Ikke i min verden. Skal jeg da slutte å følge laget eller bare å slutte å lese forum? Jeg skjønner meg ikke på mine medsupportere, hvis dere er det da. Blir laget bedre av dette? Blir Skytte bedre av dette? Sportssjefen eller treneren kanskje? Er dette morsomt? Tror dere potensielle spillere synes dette er attraktivt? Trekker dette flere folk til Nadderud? Motiverer dette ansatte og frivillige som står på tross motgang på banen? Nå lurer jeg virkelig på hva som skjer med klubben min, eller har dette blitt forum for ultras? Et sted der nettroll uten konsekvenser kan hakke løs på egne spillere som jo gjør sitt beste? Håper Jon, Ingo m fl slutter å svare her inne før styret eller noen i Support tar skikkelig tak. Jeg mener det er uverdig, skammelig, trist, stygt og helt uakseptabelt det som preger forum om dagen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...