Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. aug. 2021 i alle områder

  1. https://www.nettavisen.no/sport/thorsby-bytter-nummer-i-sampdoria-skaper-overskrifter-verden-over/s/12-95-3424166724
    22 liker
  2. Liker at mediene skriver, tidligere Rosenborgspiller sendte Molde ut. Ang at han fortsatt spiller VB, lurer på om Bob kunne noe mer om fotball enn faren til Trondsen jeg.
    18 liker
  3. Og så som venstreback da😄
    12 liker
  4. Anders Trondsen sendte Molde ut av Europa!!
    5 liker
  5. Kampen mot Viking er omberammet til lørdag 11. september kl 18:00.
    3 liker
  6. VIF - STABÆK | 29. AUGUST 2021, KL. 20:00 Avreise: 29. august, kl. 18:50 Pris: kr 0 Pris ikke-medlem: kr 50/100 (under 18, 50kr) Det er nå det gjelder! Vi skal vise slummen at STB blør for drakta, det skal også vi på tribunen gjøre! Kort versjon: Vi har fått hele 450 billetter til kampen og ønsker å selge ut samtlige av disse. I den anledning har vi bestemt oss for at alle bussene våre åpnes opp for alle som er glade i Stabæk. Det er også krav om grønt koronaserfikat, og dette står det en forklaring på litt lengre ned i posten. __ Billett til kampen kan kun kjøpes via denne lenken! __ Påmelding for medlemmer her -> __ Påmelding for andre her -> __ ØVRIG INFORMASJON Krav om grønt koronasertifikat Vålerenga krever grønt koronasertifikat for alle som skal inn på stadion, uavhengig av alder. Du oppfordres til å sjekke om du har grønt sertifikat i god tid i forveien, på Helsenorge-appen eller på helsenorge.no. Koronasertifikatet ditt sjekker du slik Du har grønt koronasertifikat om du har: fått minst en dose av vaksinen minst tre uker før kampstart. fått påvist korona siste seks måneder. har tatt en negativ test som ikke er eldre enn 24 timer. __ Har du ikke grønt koronasertifikat? Bortesupportere har ikke anledning til å benytte testteltet på Intility Arena. For dere som ikke har grønt sertifikatet setter vi derfor opp en teststasjon i samarbeid med Hjemmelegene på Bekkestua, og en i samarbeid med Vålerenga og Oslo Helse på Bislett. Du må forhåndsbestille tid så tidlig som mulig, så vår oppfordring er å gjøre det med en gang du har kjøpt billett. Det er viktig at du kommer til riktig tid, da det ikke vil være anledning for testing utenfor oppsatte tider. Begge steder får du gjennomført hurtigtest som gir grønt sertifikat i 24 timer. Bestill time for hurtigtesting her Teststasjonene finner du her: Oslo Helse i Sporveisgata 13, søndag 29. august mellom kl. 15 og 17 Hjemmelegene på Torget utenfor Onkel Blaa, søndag 29. august mellom kl. 15.30 og 17.30 For de som bor i Oslo er det et tredje alternativ å bestille hjemme-test direkte hos hjemmelegene Husk det kan bli fullt og du er selv ansvarlig for å ha grønt Covid-19 sertifikat. SAMMEN SKAL VI KNUSE ENGA!
    1 liker
  7. Møter Strømsgodset borte i 2. runde av NM. Berammet til torsdag 26. august kl 18, men tidligere tidspunkt kan avtales.
    1 liker
  8. Så flott at de fikk kastet bort noen måneder som kunne vært brukt til å få oss nærmere mål. Deilig at kommunedirektøren går inn for 2C, men herre min hatt for noen nisser.
    1 liker
  9. Med 29 spillere i stallen (inkl langtidsskadde som Kassi og Lundal?) så bør det vel ikke flere inn før vi eventelt selger eller "gir bort" 5-6 spillere! https://www.transfermarkt.com/stabaek-fotball/startseite/verein/1274/saison_id/2020
    1 liker
  10. Kjønø virker litt mindre redd for å slippe til unggutta enn det JJ var. Veum får spilletid det Pignatel i sin tid ikke fikk. Jeg synes egentlig det er på sin plass at gutter som Veum og Harrison (og kanskje en Vogt tilbake fra lån) holdes motivert ved å vite at det er en reell sjanse for eliteseriespill allerede denne sesongen. Ikke at de skal være bærebjelker, men at de holdes klare til å komme inn en kamp eller tre når troppen er som verst rammet av skader og karantener. Hvilken kvalitet kan vi tiltrekke oss når vi leter etter en som kan være femte (eller sjette?) alternativ som stopper, bak Pignatel, Pedersen, Wangberg og Yaw (og kanskje Veum)? Når vi snakker om slike… Emil Jonassen er vel snart frisk også?
    1 liker
  11. Har vært mye fram og tilbake og til dels sterk kost mot Bjarmann her inne, men nå an vi vel allerede konkludere med at dette overgangsvinduet er godkjent? 1. Spillerne kom i starten av vinduet. 2. Spillerne var klare til å starte med en gang. 3. Spillerne bidrar til å løfte laget på stedet vi trengte det - spissplass, sentralt og venstreback. Godt jobba, Torgeir!
    1 liker
  12. 1 liker
  13. 1-1 etter en jevnspilt kamp
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...