Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 08/18/2021 in all areas

 1. hehe Jeg elsker Stabek, men jeg kan ikke norsk
  26 likes
 2. NFF er jo litt søte også da. En trekning av cup-runde var UMULIG å få planlagt, men trenerkurs er planlagt, datoen er låst, nøkkelen er kastet og alt er timet og tilrettelagt.
  11 likes
 3. Dere merker sikkert at dan har vært lite aktiv den siste uken. Dette er i forbindelse med tapet. Har ikke vært meg selv etter men det begynner å komme seg. Har for det meste gråt og sutret. Men nå er det tid får revansje. Vi tar Mjøndalen til tross at Eirik ikke skal lede laget.
  5 likes
 4. Kostadinov er jeg enig i -Solbakken var vel hardt rammet av Covid var han ikke? Vi må også huske på at de kommer fra nivået under - så når vi stiller med Solbakken, Kostadinov, Høyland så stiller vi med en OBOS midtbane - i den forstand at ingen av de er en etablert eliteseriespiller ennå. Jeg synes forøvrig kanskje Solbakken får litt hard medfart her på forumet om man ser opp mot de underliggende tallene.
  5 likes
 5. Men dette er vel nye spillere tråden.... Tror noe er i emninga!
  4 likes
 6. Samme statistikken + litt til
  4 likes
 7. Kan du finne tallene på antall feilpasninger og balltap, vær så snill? For jeg tror han er den som mister ballen desidert mest - hvertfall av de på midten.. Jeg er enig i at han trenger tid, men han er ekstremt unøyaktig i pasningsspillet sitt.
  4 likes
 8. Solbakken er mer fremoverrettet enn disse to så synes ikke sammenligningen treffer helt. Men enig i at slike statistikker sier lite hvis man ikke har litt kontekst. For Solbakkens del synes jeg tallene sier at han får en del ufortjent kritikk.
  3 likes
 9. Artig! Tallene sier vel egentlig det helt motsatte av det bildet som tegnes? Solbakken er mest presis av midtbanespillerne våre, mister ballen relativt lite og har mye ballvinning. Noe av dette forklares jo selvsagt i at han ligger litt dypere og gjør enklere pasningsvalg, men likevel.
  3 likes
 10. Markus Solbakken - ballinnhav tapt - 7.2 (968 min.) Kaloyan Kostadinov - ballinnhav tapt - 4.2 (419 min.) Tortol Lumanza - ballinnhav tapt - 7.4 (177 min.) Sammy Skytte - ballinnhav tapt - 9.4 (1027 min.) Herolind Shala - ballinnhav tapt - 11.6 (650 min.) Kristian Bernt Torgersen - ballinnhav tapt - 9.5 (469 min.) Oppgitte data: sofascore.com Min observasjon: Solbaken spiller bedre under Kjone enn under Jane, i likhet med Bohinen forrige sesong, bare Markus blir raskere kvitt ballen. det er potensial
  3 likes
 11. Det tror jeg ikke vi ville få - vi har fått flere nye spillere siden det - ikke minst den nye spissen som hele forumet etterlyste
  3 likes
 12. Det er vel ikke så farlig at Kjønø er borte. Siste kamp han coachet fra sidelinja tapte vi 5-1. Kanskje Jønsson er ledig i helga ? Han coachet jo oss til poeng borte i Stavanger mot medaljekandidat Viking ved å sette inn Nusa og plassere han akkurat der han fikk utnyttet sitt potensiale fullt ut.
  3 likes
 13. "Han forteller at de alltid forsøker å legge samlingene til datoer hvor det ikke kolliderer for noen. – Men kombinasjonen at vi kommer i gang seint på grunn av koronaviruset, en tettere spilleplan i seriene, og at det er deltakere fra Eliteserie, OBOS, Toppserie og landslag, gjør det umulig å legge inn perioder som ikke vil kollidere for noen. Det er en kjent problemstilling som man er klar over, sier Lexerød." Fy faen. Er dette seriøst? Hvorfor legge det fredag - tirsdag om målet er at det ikke skal kollidere for fotballtrenere?
  3 likes
 14. Jeg er veldig bekymret for det som skjer med Lundal. virket som en veldig modig midtbanespiller forrige sesong, driblinger og skarpe pasninger. Det ville være interessant å se på det i Kjønø-systemet
  2 likes
 15. Synes Solbakken viser progresjon, selv om han varierer. Kostadinov har dessverre gått i feil retning og der støtter jeg utlån!
  2 likes
 16. Som også korresponderer med at han slet med sykdom i oppkjøringen.
  2 likes
 17. Er det realistisk å tro at plassen reddes hvis vi ikke får inn ny venstreback og en kant/offensiv spiller med litt kvalitet?
  2 likes
 18. Kjempelurt, la oss ringe Jönsson, så kanskje vi får en reprise av 6-poengskampen hjemme mot Tromsø.
  2 likes
 19. Snart solgt 200 borte-billetter, dvs at vi snart har solgt ut halve feltet med 11 dager igjen til match 😍
  2 likes
 20. Kurset koster 120'000++, og hvem sier at det er bedre tilrettelagt neste år? Vi har et problem om ikke eksempelvis Belsvik, som tross alt tok oss opp fra 1. div, kan lede laget i en og annen kamp. Kjønø kan selvfølgelig ta ut laget og legge plan A. Plan B, C og videre er jo ikke blant hans styrker, men vil tro dette kurset kan være en av flere faktorer som bidrar til å utvikle ham på dette området.
  2 likes
 21. NFF har sikkert ikke fått med seg at trenere ofte er opptatt i helgen. Det kan skje den beste. * Ironivarsel *
  2 likes
 22. To kasser for Boli i dag. Kan fort få et andre år på rad i Champions League
  1 like
 23. Shala var ikke med på fellesøkta i dag. Hadde vel noe eget på sida om jeg ikke så feil. Dette gjelder Olli og.
  1 like
 24. Ja og det er derfor stoppere ofte topper pasningssikkerhets statistikker - men om du ser på pasninger på motstanders banehalvdel, så gir det jo en indikasjon...
  1 like
 25. Like your style😊
  1 like
 26. Og der er dynamoen på midtbanen utrolig sentral!
  1 like
 27. mål scoret og assists er resultatet av arbeidet til hele laget
  1 like
 28. Ja, rart å se midtbanen mot KBK etter shoppingen isommer. Holdt middels OBOS nivå, synd med skadene!
  1 like
 29. Tilnærmet null utvikling på Solbakken og Kostadinov i 2021, låne ut til nivået under? Solbakken drar vel litt midler siden det var litt budkrig.
  1 like
 30. Altså plass er litt underordnet - men vi må finne den spilleren som går inn og løfter laget. Av nykommerne så langt så er Kirkevold nærmest å være en slik spiller. Men nære er ikke nok. Pedersen er i andre enden av skalaen og ser ut som et realt bomkjøp så langt. At Høyland kanskje trenger litt tid er ikke så overraskende. Men jeg synes han viser tegn på å nærme seg nivået. Ideelt sett så finner vi en ballsikker og defensivt orientert venstrebent spiller - om han spiller back, stopper eller def midt er som sagt ikke så viktig. Men det må være en spiller med litt pondus... Spørsmålet er vel om det finnes midler igjen etter alle kjøpene tidligere i vinduet.
  1 like
 31. For en gjeng med nisser! I tillegg til at det å unngå helger burde være en ganske basic oppgave, burde det kanskje være mulig for dem å innse at med trenere fra "Eliteserie, OBOS, Toppserie og landslag" starter man med å finne tidspunkt der det passer for trenerne på A-landslagene (antar de uansett har kurset fra før), deretter Eliteserie osv. Så får vi håpe det ikke får for store utslag. Vi har rutinerte karer på banken mot Mjøndalen også, og jeg mistenker at Kjønøs styrker relativt setter på feltet og på forberedelse, snarere enn kampledelse.
  1 like
 32. Tja. Zekhnini har ikke vist noe spesielt i låneoppholdene sine, men det er noe med spillere som "bare" trenger å komme tilbake til der de en gang var. En spiller som Aga har vist at han kan levere i Obos, men har fortsatt opp et hakk for å vise at han fortjener å spille Eliteserien, og enda et hakk for å være en profil. Zehknini har vært der. Han er fortsatt bare 23, og har et stort potensiale. Molde er kanskje en klubb som kan passe han veldig godt. Lag som dominerer kamper, men samtidig trenger han ikke å bære laget. Pellegrinos siste sesong i KBK kan ikke ignoreres. Det var klasse. Det jeg synes er mest interessant er kanskje å sammenlikne han med Junker som han konkurrerte med. Junker fikk mye "gratis" mål i et Glimt-lag som hadde et fantastisk samspill foran motstanders mål. Pellegrino var helt motsatt. I KBK var det han som skulle ha ballen og skape noe. Ikke Zinckernagel/Hauge/Junker/Berg/Saltsnes, men Pellegrino. Én mann. (Satt litt på spissen, selvsagt) Nå er det altså Glimt som henter han. Hva er planen? Skal de begynne å tette igjen bakover, spille på Pellegrino og håpe det beste slik KBK gjorde? Eller vil han passe inn i et forsøk på å komme tilbake til finspillet de hadde i fjor?
  1 like
 33. Fikk verva 3 nye karer til match. Blir kok detta!
  1 like
 34. Det må da være mulig å ta dette kurset neste år, er det så viktig for Kjønøs karriere at det taes akkurat nå? Skal sies at jeg vet svært lite om dette kurset og dets betydning....
  1 like
 35. 1 buss full. Få ut fingeren folkens💪 Bare å ta med venner og bekjente. Sammen skal vi skape en sinnsyk kveld
  1 like
 36. https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7920990 Amir Ahmed Jama - debuterte for landslaget G15 Max Herman Bjurstrom - tidligere Stabek, starter også fra begynnelsen
  1 like
 37. I følge Sofa-Score rankingen er vi spiller for spiller det dårligste laget i ligaen hittil i år, så vi tar vel den hjelpen vi kan få... Men jeg tror alle fra SF og nedover på tabellen kan blande seg inn i bunnstriden. Vi slipper inn desisdert flest mål så det er ingen tvil om hvor skoen trykker i allefall. Vi trenger nok 1 solid forsvarspiller til dette vinduet og evt en midtbanespille til om skaden på Shala er langvarig.
  1 like
 38. Jeg har på feelingen at Godset kan blande seg inn i nedrykksstriden, så dette var gode nyheter👍
  1 like
 39. Sukk. Var dette debatten vi trengte å ta om igjen? Selv om jeg var uenig med Ace i den saken, er jeg enig i det jeg tolker som sluttpoenget: la oss nå bare ignorere hele Forren.
  1 like
 40. Skal sies at litt slapt forsvarsspill av oss gjorde det veldig mye enklere for dem. Hadde vi klart å holde presset litt hardere ville de ganske sikkert putta færre. Synes uansett vi gjorde det riktige med å gå ut i hundre og håpe vi skulle overraske dem. Gikk bra første 29 minuttene, deretter kjente vi på åpningen. Er uansett optimistisk, lenge siden jeg har sett så mange raske pasninger med høy presisjon av Stabæk som i første, så absolutt noe å bygge videre på.
  1 like
 41. Mens vi vant overlegent for få uker siden. Glad jeg er litt mer optimistisk enn deg.
  1 like
 42. Faktum er at mål styrer kamper. Ofte går målene til det beste laget, men ikke alltid. I går synes jeg at vi hadde vært det beste laget fram til målet vårt. Og målet vårt var et klassisk "så mange spillere trykker på mot mål at ballen bare må inn i mål" - klassisk for lag som har et overtak. Utlikningen kom med en gang, og det gikk ikke mange minuttene før de gikk opp i ledelsen heller. Jeg mener vi skapte mer i første omgang enn Kr.sund. Men 10 minutter ut i andre omgang var vi under 4-1, og kampen var i praksis over. Det som skjedde de siste 40 minuttene sier mindre om kvalitetsforskjellen mellom STB og KBK og mer om hvordan en kamp kan ende opp når det ene laget får vi kjappe mål i trynet. Første prioritet: Vi må få på plass en midtbanetrio med spillere som både kan fordele ballen ogdt og effektivt når vi angriper, samt rydde opp foran forsvaret. Andre prioritet: et forsvar som sitter, først og fremst et godt midtstopperpar, men nå også en fungerende venstreback med helt kragebein - her kan det kanskje passe med et lån, Bjarmann? Tredje prioritet: en keeper som kan utfordre Sandberg - jeg synes keeperforskjellen lenge var den store forskjellen mellom lagene i går. Hvor mange redninger hadde ikke KBK-keeperen i første omgang i går?
  1 like
 43. Det er faktisk det siste jeg ønsker!
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...