Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. aug. 2021 i alle områder

  1. Jeg må bare skyte inn at jeg stortrivdes som frivillig i Stabæk på mediabiten og angrer ikke et sekund. Og til slutt ga det også en liten stilling i klubben. Det hele begynte med G19 (og Stabæk 2) hvor jeg var med på de fleste hjemmekampene (og noen bortekamper) hvor jeg filmet kampene slik at trenerteamet kunne analysere i etterkant, men også for høydepunkter til hjemmesiden. Takket være dette "hentet" StabækLars meg til A-laget for å bidra med intervjuer av A-spillerne etter kamp, hvor også treneren der etterhvert ønsket at jeg skulle filme kampene for analyse. Jeg har fått dekket hotellopphold på Hamar under JET-turneringene, fikk reise med A-laget til København for CL-kvalifisering, fikk se alle hjemmekamper gratis fra pressetribunen (og fikk nyte maten som var til pressen), fikk bli med på årsfester, ble kjent med spillerne, fikk se hvordan G19-spillerne utviklet seg til å bli A-spillere/utenlandsproffer. Det fantes også andre frivillige som bidro i mediabiten for Stabæk mens jeg var der. De fleste av disse (om ikke alle) jobber i dag i ulike stillinger i mediabransjen. Jeg har bare positive ting å si om å være frivillig for Stabæk. Og plutselig er man også kanskje mer enn bare frivillig, eller har noe fint å vise til på sin CV, hvis man er heldig. Eneste negative for meg var reiseveien. Ikke alltid bare positivt å bo på Nesodden samtidig som man er stabækofil ... EDIT: Jeg fikk til og med sesongkort av SS! Edit 2: Mediagjengen på kampdag samlet seg på kontoret til administrasjonen hvor vi fikk pizza og la planen for dagen. Dæven her kom det mange gode minner. Savner veldig den tiden, ja!
    30 liker
  2. Samtidig som man jobber gratis så får man jo en tilhørighet til klubben i sitt hjerte og får se den samme klubben spille hjemmekamper uten å betale for inngangsbilletten i tillegg til noen få andre "frynsegoder" Skjønner ikke hva dette er å klage på, med mindre man bare skal klage for å klage.
    14 liker
  3. La oss si han jobbet i Rema istedenfor, da.
    10 liker
  4. Barmen har fått sparken i Brann. Kanskje det hadde vært noe med en ny mann som kan bidra med teambuilding og stemning i gruppa? 😆
    8 liker
  5. Sammenligner du virkelig å jobbe gratis for en fotballklubb og å jobbe gratis for REMA 1000? Alle norske fotballklubber (inklusive eliteklubber) har frivillige som bidrar, helt uavhengig av hvem som eier klubben og hva de eventuelt tjener eller taper. Jeg vet ikke om REMA 1000-butikker med lignende frivillignettverk. Og det er vel uansett ingen av eierne som har gått med overskudd i Stabæk, så da blir sammenligningen din i hvert fall helt søkt.
    8 liker
  6. Anbefaler å være våken ved neste emisjon, tydelig at dette har vært en gullkantet investeringsmulighet! Hvor mange ganger har vi ikke hørt om nye emisjoner for å få inn penger? Så har det vært argumentert med at spillerstallen jo har en kjempeverdi, men alle har forstått at "emisjon" egentlig har betydd pengeinnsamling. I fjor solgte vi for rekordebeløp og siden det tross alt har vært et argument for å få inn emisjonspenger er det fair at litt går ut igjen. Jeg sitter med en følelse av at de som delte 2,5 millioner i utbytte er de samme som kommer med 25 millioner i en emisjon neste gang vi holder på å gå konkurs.. At de som sitter med aksjer har vært avgjørende for å holde klubben i live tror jeg ikke er noe å diskutere? (Kan jo søke på "Stabæk emisjon konkurs" eller noe sånt) Synes det er helt greit at det drypper noe tilbake.
    7 liker
  7. Odd, savner litt simulering igjen! Denne var fra august ifjor
    5 liker
  8. Så for deg så kan kun "laget mitt" være klubben som ligger nærmest til der jeg bor, eller der jeg vokste opp?, eller er det i landet jeg bor i. Er det forskjell på om en sørlending med kjærlighet for Stabæk, contra en bergenser med kjærlighet for Newcastle? Begge deler er like feil? Ikke rart interessen synker med disse meningene..
    5 liker
  9. Det virker som profesjonelle fotballklubber er normale arbeidsgivere med ansvar for sine ansatte når det passer (jamfør bønner om coronastøtte) og et veldedig dugnadsprosjekt når det passer. Heia laget mediebedriften min! Skjønt det kunne vel vært verre. Jeg kunne vært en anglofil taper og snakket om ManU eller tilsvarende som "laget mitt", "vi" og "oss". Da snakker vi livsløgn deluxe.
    5 liker
  10. Den var vel fra 2019. Og da rykket Ranheim og Tromsø direkte ned, Lsk på kvalik. Artig lesning og det forteller litt om hvor ofte usannsynlige ting skjer. Ranheim hadde 25% for å gå direkte ned, så den var i nærheten. Tromsø hadde 9% for å gå direkte ned, 10 i odds altså, rett inn. Lsk hadde 3% sannsynlighet for å havne bånn 3, etter det jeg husker gjorde de nettopp det, hvis man samtidig sier at de hadde 50% sjanse for å holde seg i en kvalik betyr det på forhånd (apriori) at det var ca 2% sjanse for nedrykk 25.08.19. Litt uti advent var de i Obos. Godset hadde 81% sjanse for bånn 3, og 6% sjanse for topp 11, de ble nr 11. Never give up!
    4 liker
  11. Det har bidratt til at klubben ikke har gått konkurs. Det har bidratt til opplevelser av himmel og helvete gjennom flere år.
    4 liker
  12. 3 liker
  13. Vår modell for samarbeidet mellom klubb og AS, kan ikke sammenlignes med f.eks. VIF og Molde. Grunnen er at de klubbene har eiere som ikke tar ut utbytte. Pengene går til å utvikle sport. De har ikke eiere som er lurt til å tro at det er en faktisk investering. Vi har også aksjonærer som ikke har forventet utbytte, men som har fått det likevel. Samtidig som klubben sportslig sniffer på bunnen for både damer og herrer. Penger fra Grasrotandelen går i vårt tilfelle til eliteklubbene og videre til ASet. Det samme gjorde Den Magiske tieren, og gjør penger fra fyrverkerisalget. I de andre klubbene går denne typen penger til breddeavdelingene, som er totalt adskilt fra ASene. Jeg har ingen problemer med å stille opp med frivillig arbeid, så lenge det fører til at klubben oppnår bedre sportslige resultater. Jeg HAR problemer med å stille opp for at aksjonærene skal motta utbytte. Argumentet fra klubben er at aksjonærene fortjener å få noe igjen for investeringen. Sikkert. Men, da må de kreere sitt eget overskudd. Ikke snylte på frivillig innsats fra supportere. Jeg stoler ikke lenger på at styrene velger sportslige resultater, fremfor utbytte. Trist, men slik er det.
    3 liker
  14. Sveisen til Johan Andersson gir en soleklar 6’er på terningen!
    3 liker
  15. Og når han prøvde å løpe litt så fikk han krampe og skade…
    2 liker
  16. Sikkert ikke så fristende, hvis vårt nye slagord er Null-6 - Null-7.
    2 liker
  17. Foreslår for Moderator at masse poster flyttes til Økonomi og annen faenskap, og heller holder tema til det positive: Det har vært oppfordret mange ganger til å la folk bidra til mediaavdelingen. Nå åpnes dørene til noe som høres kult ut for de som er ute etter en slik erfaring eller bare synes fotball er gøy.
    2 liker
  18. Håper du har det like kult når du handler på Rema som jeg har det på Nadderud.
    2 liker
  19. hehe Jeg elsker Stabek, men jeg kan ikke norsk
    2 liker
  20. All ære til deg, @JonasM! Oppriktig ment!
    1 liker
  21. Leit! Sitter jo med en opplevelse at noen jobber mer enn andre på midtbanen vår (ev. har mer utholdenhet enn andre), så den statistikken hadde vært veldig interessant å se.
    1 liker
  22. Jeg forstår at du ikke kjenner tallene, så da høres 25 millioner flott ut. Enkelt å like, men er like bortreist som et vanlig valgløfte fra Senterpartiet. Kjør på med frivillig arbeid, så lenge man er klar over mottaker. Jeg synes det er greit å være klar over moralen i at studenter har overført penger til klubben i årevis. Uten å få noe som helst tilbake for det. Pengene har blant annet gått til den lille takken på 2.5 faktiske millioner. God helg! P.s. flytt gjerne dette over til en annen tråd.
    1 liker
  23. Syns du det var en god sammenligning?
    1 liker
  24. Du blander kortene for å få frem poengene dine. Vi vet alle hva du mener. Jeg fikk bonus da jeg var butikksjef i Kiwi. Skulle jeg ikke fått den fordi jeg benyttet meg av NAV for å gi 5-6 stk arbeidstrening?
    1 liker
  25. Nei. Det er fakta.
    1 liker
  26. Summen av frivillig innsats siden den siste emisjonen i 2013, har en langt høyere verdi enn innskutte midler fra aksjonærene (inkludert overkurs). Hvorfor fortjener da aksjonærene utbytte, samlet inn fra supportere?
    1 liker
  27. Nei, egentlig ikke. Poenget mitt er at det nærmest fremstår som utakknemlig å antyde at investorene skor seg på frivillig arbeid når de har holdt klubben gående med sine egne midler nesten kun på grunn av lokal tilknytning. Å investere i norsk fotball er vel i det store og hele et tapsprosjekt.
    1 liker
  28. Hva forsøker du å uttrykke?
    1 liker
  29. Jeg skjønte det også, men prøvde bare å være litt artig her på torsdagskvelden.
    1 liker
  30. Å la frivillige gjøre gratis jobb, samtidig som alt overskudd går til eierne av ASet, er genialt. For aksjonærene i ASet. Hva med å la "investorene" vise hva de er gode for, ved å betale for egen moro/forretningsutvikling. Dagens modell med klubb og AS, likestiller frivillig arbeid med å jobbe gratis for REMA 1000. Sikkert givende hvis du er forelsket i Ole Robert, men håpløst naivt ellers.
    1 liker
  31. Kan det ha noe med Corona å gjøre, siden de ikke fikk lov til å spille i 2020
    1 liker
  32. Ikke nå lenger dessverre, i allefall ikke gratis. men på sofascore så er det heat maps så det kan jo gi en pekepinn, jo mer konsentrert jo mindre aksjonsradius. Men her er det tolkningsfeller å gå i
    1 liker
  33. En glemt klassiker, bare tilgjengelig på YouTube?;
    1 liker
  34. Når vi først er inne på det så har jeg stusset over at ikke de forskjellige Stabæk sangene blir spilt i pausen, men alt mulig annet fra VG lista. Tror det bygger mer kultur å dra opp de gamle klassikerne.
    1 liker
  35. Slipper låten på lørdag
    1 liker
  36. Flere her som ønsker en ny trener. Ja ting har ikke akkurat gått på skinner i år. Helt enig. Men da å fjerne en fantastisk trener, for å få inn hva? Vi har en fantastisk trener per nå føler jeg. Og jeg har tidligere her inne spurt hvilke kanditater som skal ta over etter Janne uten svar. Orker ikke useriøse alternativer som Kjønø. Jeg skal i så fall ha konkrete navn som er bedre alternativer enn Janne. Jeg personlig, kan ikke se for meg en bedre trener enn Janne. Måten han representerer klubben på, hans treneregenskaper, hans evne til å oppnå resultater. De er jo der. Det er nå han sliter, det er nå han har motgang. Men vi glemmer det faktum at stallen aldri har vært dårligere heller. Ting er ofte sammensatt. Vi har ingen ledere utpå der. Lederen vår er Janne per nå. Ingen av spillerne løfter opp armen og tar det ansvaret. Jeg vil gjerne se en sportssjef som presterer og henter spillerne som har vært speidet på over tid som er av kvalitet. Ikke hastelån på deadline day som ikke en gang er god nok for 11ern. Jeg husker veldig godt hvordan ting var før Janne, under Henning Berg. Jeg feiret den dagen han dro. Jeg feiret enda hardere når jeg så bilde av Janne i Budstikka med pc-bagen sin på Fornebu på vei til møter med Stabæk igjen. Jeg vil ikke tilbake til hvordan ting var før Janne. Jeg har tro på han. Han skal snu dette. Men for Gud skyld gi mannen noen spillere her da!!!!
    1 liker
  37. Bare å trykke på alt de sender. Hold pass og kredittkort klart
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...