Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 08/25/2021 in all areas

 1. Lumanza trener steinhardt. Egentrening på fritiden osv. Anbefaler alle som klager på Skytte/Lumanza å se på en del treninger.
  7 likes
 2. Det skulle jo opplagt vært en annen tidligere blaa som burde vært tatt ut i stedet! Synes den vanvittige statistikken til Ohi nesten går litt under radaren…
  6 likes
 3. For å utfylle svaret; Dette var spørsmålet: Jeg ser vi omtrent stiller med forandringer til hver kamp. Skytte inn og ut (ja, han var elendig i starten og virker mer interessert i fame enn, å levere) Men etter en god kamp så er han borte. Så gjelder det spilleren som jeg synes har størst potensiale i STB: Lumanza, her tror jeg supporterne skulle hatt et svar. Vi trenger sårt noen spillere som ikke bare er beinflyttere, men som kan holde i kula (ja, litt for lenge noen ganger), og som lar andre spillere komme i posisjoner før ballen forsvinner videre. Kirkevold er en slik spiller, et oppspillspunkt, bindeledd, som gjør at vingene får startet løp inn bak forsvaret. Men OM Lumanza hadde vært på banen ved siden av f.eks. Høyland og Solbakken, som kunne stått for press og dekke rom, så ville Lumanza kunne kombinert oftere med Kirkevold og spilt ut mot kantene, evt andre pasninger i riktige rom. Både Høyland og Solbakken blir for feige til å true rom med pasningene og jeg synes vi mangler en tydelig ballfordeler på midten. Ikke sikkert du leser denne, men hadde vært spennende hørt, For Lumanza i form kan være ES beste spiller. Og med hjelp på midten så tror jeg man lettere kan spille han i form? Om man spiller med 2 vide kanter som angriper inn bak spisser og 2 indreløpere/evt sittende midtbanespillere som har i rolle å dekke rom/løpe så Lumanza kan få kula. For så bli med fremover, så kan man kanskje få mer dynamikk fremover på banen. Dette var hele svaret: Takk for spørsmål og innspill! Skytte ble dessverre skadet etter den gode kampen mot Sarpsborg. Det var veldig synd fordi han skulle spille mot KBK og Mjøndalen. Ellers har vi byttet en del i 11’er pga småskader og flere bytter enn jeg skulle ønske. Ang Lumanza så ser jeg virkelig potensialet. Jeg liker han veldig godt. Han ble også litt småskadet etter LSK. Lumanza er ikke i form til å forsvare seg godt og vi som lag er ikke gode nok til å dominere kamper. Derfor blir det ofte vanskelig å sette sammen en riktig 11’er. En ting er hvordan vi ønsker å spille, men hvordan kampbilde blir er noe helt annet. Lumanza kan komme han, vi får se hvordan utviklingen blir fremover. Vi snakkes!
  5 likes
 4. Handler vel egt ikke om duellspill, men minst like mye om evnen til å dekke rom. Om han kan være med å presse høyt i 45 eller 90 min, om han kan spurte tilbake de gangene det høye presset blir spilt av osv
  4 likes
 5. Det er ikke økonomi, men det er faenskap... Det var en diskusjon her for en måneds tid eller noe. På et tidspunkt der vi hadde vunnet et par kamper og vi lurte på hvordan vi skulle få engasjert flere mennesker til å komme til Nadderud og å bry seg om Stabæk. Jeg tok det opp da, og jeg tar det opp igjen nå. Skal vi som gruppe få flere folk engasjert i Stabæk kan vi ikke sitte og konkurrere om hvem som kan være mest negative. Og det er ikke sånn at vi som sitter her nødvendigvis er spesielt oppvakte. At vi kan "avsløre" masse feil som ikke andre ser. La oss leke med et eksempel. VI skal spille hjemme mot Godset. Brakka ønsker å skape trøkk rundt kampen. Kjønø sendes til TV2 og snakker om troen på unggutta. Yaw sitter i studio hos Eurosport og snakker om at vi er i kjempeform og gleder oss til kamp. Ingo intervjues i Budstikka om hvilken følelse det er å se Stabæk vinne. Hva ville forumet sagt til dette? Jeg kan gjette. Det vil være mange som har "avslørt" at Brakka lever i en drømmeverden. De må stikke fingern i jorda. Vi må vekke dem før det er for sent. Det er ikke rart det blir nedrykk hvis de ikke ser problemene. Osv osv osv. Uten at det egentlig reflekteres over at det som sies for å skape engasjement gjøres ... for å skape engasjement. Blir vel ikke akkurat fulle hus hvis vi før kamper går ut og sier: "Realistisk sett så kommer vi mest sannsynlig til å tape, men vi satser på å ligge lavt og kanskje flakse inn et dødballmål." OK. Dette trenger ikke å være en menighet. Et religiøst forum der man ikke kan kritisere. Men trenger vi virkelig å kollektivt grave oss ned hvor enn vi ser mulighet til å grave? Å lete rundt for å se om det kanskje kan finnes et hull til? Jeg skal ta et eksempel, og jeg mener helt ærlig ikke å henge ut noen. Det som ble skrevet ble vel også til en viss grad korrigert fort av den som postet. Et innlegg skrev: "men akkurat nå skjønner jeg ikke hvem det er vi skal ta poeng mot" Jeg var den eneste som gadd å reagere på det. Faktisk ble mitt innlegg om at Godset neppe regnet det som tre sikre poeng besvart med at det for Godset blir en av årets letteste bortekamper. Ja? Og så? Det betyr jo ikke at vi har tapt før kampen. Det betyr ikke at vi trenger å hause opp at vi er ubrukelig og er avhengig av at Brann setter kollektiv overdose for å klare å holde dem bak oss. Det er NÅ vi trenger at noen ser lysglimt og tror på laget. Så kan heller pessimistene dra oss ned på jorda igjen når vi en eller annen gang i fremtiden leder serien og begynner å ta av for alvor...
  4 likes
 6. Flere spillere tatt ut på ulike U-landslaget: U20: Kornelius Normann Hansen, Nicolas Pignatel Jenssen, Kayolan Kostadinov og Sturla Ottesen. G19: Herman Geelmuyden G17: Victor Engh. G16: Antonio Nusa og Aleksander Andresen. https://www.stabak.no/nyheter/ni-spillere-ut-pa-landslagsoppdrag?fbclid=IwAR2Is1nVjs6T6Lk6SFqQ6F2Dm6RdNwsdDJOQxopMq9O3z7xoj6cOVwE1ENI
  3 likes
 7. Veldig enig - du har jo Ola Kamara også som jeg stort sett alltid synes har gjort god figur på landslaget. Har 11 mål på 15 matcher i MLS... Når det gjelder Solbakken - en ting er å skape gode resultater når du har dobbelt så mye penger som nestemann i ligaen, og kan kjøpe internasjonale spillere til å løfte deg i E-cup. Men overalt hvor han har hatt mindre ressurser (kanskje med unntak av tiden i Kamma) så har det jo ikke gått strålende akkurat... inkludert starten som landslagssjef. Er Solbakken overvurdert her hjemme???
  3 likes
 8. Hanche-Olsen en selvfølge på landslaget!
  3 likes
 9. Vi trener med lav intensitet: "De andre lagene er bedre trent, spillere som bytter klubb sier at intensiteten er mye høyere andre steder, ikke rart vi taper med så slappe treninger" osv. Vi trener med høy intensitet: "Amatørmessig å trene med høy intensitet, blir bare skader, gutta blir slitne" osv.
  3 likes
 10. Jeg kan ikke forklare dette, men så er det vel derfor jeg er hes supporter og ikke en klok hovedtrener. For meg er Lumanza i en klasse for seg når det gjelder pasningskvalitet og langpasninger i lengderetningen. Han er ingen løpsmaskin med kraftfulle taklinger, men han har noe ingen andre i vårt lag har (med mulig unntak for Kirkevold) har, nemlig et utsøkt blikk for spillet. Hvis spillvendinger, crossere og gjennomskjærere er viktige for å skape sjanser og mål - og det er de utvilsomt - kan du ikke sette pengene dine på verken Kostadinov, Solbakken, Høyland, Pedersen eller Yaw. De kan i beste fall være ballvinnere og gi kula til Lumanza så ofte som mulig når de får tak i den. Om Lumanza i dag ikke holder 90 minutter, holder han en omgang. Hvis de andre begynner å bli slitne, bør han byttes inn til pause. Jeg tror at Lumanza ville blomstret om han opplevde genuin tillit fra trenerapparatet: "Vi satser på deg i andre halvdel av sesongen, Tortol. Du må trene så mye og godt som du kan, og sette sammen trekanter og et pasningsspill slik at vi kan styre spillet. Vi tror på deg og elsker deg".
  3 likes
 11. Hvis vi bare skal ha spillere som dekker rom defensivt er jeg ferdig med Stabæk for en periode. Fotball er underholdning for brorparten av supporterne. De mest trofaste er alltid der. Nå er det bare gørr kjedelig å se på. Flere og flere dropper Nadderud, nettopp fordi underholdningsverdien er fullstendig borte. Betale inngangspenger for en fam. på fire for å se en flokk trebein dekke rom defensivt? Nei ellers takk. Og så må medisinsk team ta seg sammen. Antall skader og "vondter" i år er helt sykt.
  2 likes
 12. Brøndby -Red Bull Salzburg med Tobbe i startoppstillingen, vises nå på Tv2 sport1 Godt å se han tilbake etter å ha vært smittet.
  2 likes
 13. Akkurat det samme har jeg tenkt lenge også. Med de ressursene han har hatt til rådighet i FCK, så hadde det vært en større prestasjon om han ikke hadde lykkes. Jeg ble fryktelig skuffet da han ble presentert som ny sjef, og han har ikke gjort mye for å endre det - snarere tvert imot. Skal vi noen gang få landslaget opp og fram igjen, bør neste landslagssjef ikle seg dress fra Armani og ha et italiensk pass i herrevesken.
  2 likes
 14. Nå er det ikke mange dager igjen folkens🍻 Bli med og sett fyr på Intility🔥 Link til klubbens sak -> https://www.stabak.no/nyheter/still-opp-for-gutta-pa-intility
  2 likes
 15. Fikk dette som svar fra Kjønø vedr. Lumanza. "Ang Lumanza så ser jeg virkelig potensialet. Jeg liker han veldig godt. Han ble også litt småskadet etter LSK. Lumanza er ikke i form til å forsvare seg godt og vi som lag er ikke gode nok til å dominere kamper. Derfor blir det ofte vanskelig å sette sammen en riktig 11’er. En ting er hvordan vi ønsker å spille, men hvordan kampbilde blir er noe helt annet. Lumanza kan komme han, vi får se hvordan utviklingen blir fremover. Vi snakkes!"
  2 likes
 16. Selvfølgelig. Det er sikkert den høye tenninga på trening som gjør at det har gått et virus i spillergruppa. Jeg har ikke registrert at vi har hatt et unormalt høyt antall skader som følge av smeller på trening, men det har helt sikkert du. Husker du forresten forrige gang du skrev et positivt innlegg? Ikke jeg heller.
  2 likes
 17. Kan jo tenkes at de synes han gjorde en bra jobb med Danmark ?
  1 like
 18. Solbakken er klart overvurdert - det mener jeg også - med Lagerback forsto jeg stort sett hva han prøvde på, selv om han ikke lyktes. Med Solbakken virker planene ganske uforståelige. Synd at Bradley ikke fikk jobben i sin tid. Tror nok Solbakken føler presset nå - hans voldsomme utfall mot FHI og politikernes smittevernregler, tyder på at han er litt kjørt. Han ender vel i RBK etterhvert.
  1 like
 19. Solbakken, Kay og Høyland sammen blir alt for veikt. Må ha Sammy, Lumanza og Høyland. I mitt hode uten tvil de beste vi kan spille med.
  1 like
 20. Om vi har tatt 7 poeng på 6 kamper eller 6 poeng på 5 kamper under Kjønø utgjør ikke all verden av forskjell på poengsnittet..
  1 like
 21. Bra odd! Vi trenger noen som kjemper for optimismen, konstruktivisme og positivismen! Skal skjerpe meg!
  1 like
 22. Seriøst? Vi er på det nivået? Jeg kommenterte bare at det ikke var antall innbyttere det sto på. At det IKKE var noe i veien for å bytte inn Lumanza samtidig med Geelmuyden eller Pedersen, selv om vi ønsket å få inn Edvardsen og Bolly senere i kampen. Så det med at vi ikke trengte å spare et bytte for Bolly var rett og slett irrelevant. Det jeg tror skjedde, var at skaden på Yaw kom så brått på Wiggen og Belsvik at de ikke tenkte klart. Den kommer to minutter etter at de må ta ut Nusa, og de har egentlig ikke forberedt seg på at det "siste" byttet må skje allerede to minutter senere. I ettertid er det jo ganske opplagt at vi burde ha gjort andre bytter allerede da.
  1 like
 23. Det er jo fort gjort å bli i OBOS med Stabæk da... og om alternativet er laget som ligger nr 4 i allsvenskan kun 4 poeng bak serielederen... nobrainer....
  1 like
 24. Jeg synes han bør få spilletid basert på de treningene jeg har sett i det siste.
  1 like
 25. De siste fire kampene har gitt 4 poeng mot Mjøndalen. Vi ble kjørt mot slutten, men vi hadde også et mål som kanskje ikke skulle vært annulert. Vi hadde også vår beste spiller ute med skade til rett før slutt. Mtp at vi trolig ville ha inn Oliver siste 15, var vi i praksis låst fra bytter store deler av 2. omgang pga to skader. Alt i alt står vi altså igjen med 4 poeng på 2 kamper mot Mjøndalen. Før det tapte vi fortjent mot KBK, men før det igjen vant vi like fortjent hjemme mot Sarpsborg. Neste runde er borte mot Enga. Så vidt jeg husker var vi best da vi møtte dem på Nadderud i slutten av juni, før kampen snudde i 2. omgang med Sandbergs utvisning. Kall meg også naiv, men jeg klarer ikke helt å tro at det er umulig å gjennskape de prestasjonene. At vi har fått inn Kirkevold for Kinoshita, fått i gang Nusa og har Høyland og Bolly som ekstra alternativer på midten kan vel ikke skade sjansene våre? Etter det er det hjemme mot Viking. I Stavanger ledet vi til det 83. minuttet. Er det umulig å klare det samme på hjemmebane? Så følger bortekamp i Sandefjord og hjemmekamp mot Godset. For å snu bilet: Du skal være ganske optimistisk Godset-supporter hvis du drar til Nadderud og tenker at det er tre sikre poeng...
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...