Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. aug. 2021 i alle områder

  1. 20 plasser igjen før bussene våre er fulle. Vil ikke være anledning for flere busser ved mindre de siste plassene tas raskt! Spre ordet 🔥
    5 liker
  2. Det mest sannsynlige er vel at man bruker livbåten mens man kan - altså forlater skuta. Men når jeg skriver dette kommer vel Odd eller Odd2 og kaller dette for negativt oppgulp og så får vi nok en debatt om debatten om tingenes tilstand. Jeg har sesongkort til både damer og herrer i år (og begge er vel like lang unna å gi meg positive øyeblikk om dagen), men om jeg ikke går på flere kamper dette året, så vil grunnen være åpenbar: jeg vil ikke ha klart å finne lysten til det. Akkurat nå ser jeg egentlig ikke hva Norge skal med Stabæk. Hva bringer vi som ikke alle andre lag kan bidra med? Kommende juniorlandslagsspillere? Det varer vel ikke så lenge det heller, hvis moderskipet synker.
    4 liker
  3. Fy faen, så patetisk det er å måtte håpe på at motstanderne våre er enda mere ræva enn oss selv. MIF har vært bedre enn oss på det meste de siste årene (jada, bare kom med at vi har oppnådd bedre resultater med spillere som forlengst har forlatt oss). De har fremstått med retning. Vi, derimot, spiller ikke engang mer underholdende fotball, enn det som en gang ble kalt for "Mjøndalen-fotball". Sorry folkens, men, for en tragisk fotballklubb vi er blitt. Support holder fortsatt høyt nivå, og er trolig det som fremdeles får skuta til å fremstå som noe annet enn en sliten sjark. Jeg håper virkelig at vi berger plassen i år, men jeg har uansett begrenset tro på fremtiden. Hvor lenge kan vi forvente at klubben klarer å beholde fremdriften, uten å synke for godt? Jeg har ingen tro på at ny stadion vil frelse oss. Det er bare å se på hva som har skjedd med andre klubber med tilsvarende håp. Vi er på langsiktig nedadgående. Det som en gang gjorde oss attraktive blant publikum og spillere (hårete ambisjoner og morsom spillestil) er borte forlengst. Vi (supportere) må gjøre noe, eller spille "Siste mann på dekk" når sjarken går ned.
    2 liker
  4. Mon tro hva supporterklubben til Lyn sine meninger er verdt i denne saken også
    2 liker
  5. Sjekk gjerne fakta før du skriver nichb, for han var tydeligvis på den omtalte festen: https://www.vg.no/sport/fotball/i/OryV6b/festdeltaker-rasmussen-etter-sparkingen-av-barmen-gjoer-vondt-i-hjertet Det er forresten stor underholdning å lese på forumet til bastionen. Der er de enige om hans dårlige holdninger. Anyways: Nei Takk til Rasmussen.
    2 liker
  6. Og der ble 0-1, videre til neste runde
    1 liker
  7. Kan jo tenkes at de synes han gjorde en bra jobb med Danmark ?
    1 liker
  8. Veldig enig - du har jo Ola Kamara også som jeg stort sett alltid synes har gjort god figur på landslaget. Har 11 mål på 15 matcher i MLS... Når det gjelder Solbakken - en ting er å skape gode resultater når du har dobbelt så mye penger som nestemann i ligaen, og kan kjøpe internasjonale spillere til å løfte deg i E-cup. Men overalt hvor han har hatt mindre ressurser (kanskje med unntak av tiden i Kamma) så har det jo ikke gått strålende akkurat... inkludert starten som landslagssjef. Er Solbakken overvurdert her hjemme???
    1 liker
  9. Det skulle jo opplagt vært en annen tidligere blaa som burde vært tatt ut i stedet! Synes den vanvittige statistikken til Ohi nesten går litt under radaren…
    1 liker
  10. Hanche-Olsen en selvfølge på landslaget!
    1 liker
  11. Jeg synes den fenger. Uansett, alltid moro med nye Stabæk-sanger.
    1 liker
  12. Liker at mediene skriver, tidligere Rosenborgspiller sendte Molde ut. Ang at han fortsatt spiller VB, lurer på om Bob kunne noe mer om fotball enn faren til Trondsen jeg.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...