Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 03. sep. 2021 i alle områder

  1. Solbakkens beskrivelse av Morten Thorsby: "– Tar du 10 Sampdoria-kamper og bare gidder å se én, så vet du hvordan Morten Thorsby spiller i alle kamper. Det er fem headinger, fire feilpasninger og syv gode pasninger. Så er det et gult kort og et bandasjert hode." Det er kult med Nusa og andre teknikere, men jeg ELSKER at vi har utviklet frem to beinharde krigere - Thorsby og Hanche.
    19 liker
  2. Trenerbytte er da virkelig ikke noe tema. Enten berger vi plassen med Kjønø eller så rykker vi ned med Kjønø. så får man heller diskutere hva man burde ha gjort i stedet, men nå er dette valget man har tatt og det kommer man til å stå ved
    18 liker
  3. Da er det bare å skru på Viasat sport 2 som jeg nettopp gjorde! Mosambik mot Elfenbenskysten. Etter 2 sek ser jeg plutselig Franck Boli utpå gressmatta. Debut så vidt jeg kan se.
    8 liker
  4. Askildsen og Daland startet i U21 Norge - Østerrike. Vises på VG+ nå
    5 liker
  5. Enhver kamp lever sitt eget liv - det går ikke å trekke paraleller til det som skjedde i Stavanger ttidligere i år og trekke skråsikre konklusjoner etter neste match. Men som @boie er inne på så er det viktig å ikke prøve på for mye nå. Vi må sette 11'eren vi må spille smart (lav risiko eller risiko på rett del av banen) og så må vi få inn mestringsfølelse og selvtillitt. Vi har et kjempeproblem dog - vi har Wiggen, Han har kommet inn for å strukturere opp det defensive, Så langt så har vi økt antall baklengs med ,35 eller ca 4-5 mål mer over de neste 13 kampene..Det har også medført en intern degradering av Belsvik - det var Wiggen som ledet laget i Kjønøs fravær. DEt kan jeg umulig tenke meg er sunt for miljøet i trenerteamet, og denne uken har det begynt å dryppe inn fra et par ulike hold at det alt murres litt over måten Wiggen behandler spillerne på. Dette kan være forskjellen mellom kvalikk og direkte nedrykk.
    2 liker
  6. På fylla igjen? Yaw på landsen?
    1 liker
  7. Kjønø har fått det meste han har pekt på, til og med Wiggen. Time to put up, or shut up. Selv har jeg trua, men Vikingkampen blir som nevnt her en nøkkelkamp. Det vil hjelpe å få Wangberg, Haugen/Skytte og Edvardsen klar, så vi har en konkurransedyktig sentrallinje.
    1 liker
  8. Prestasjoner påvirkes i stor grad også av det psykososiale og mentale hos spillere/teamet! Må ikke glemme at helse ikke bare er fravær av skader, men også fysisk og psykisk velvære! Om det murrer hos spillere på hvordan de behandles, så bør en ta tak tidlig, ellers kan resten gjøre så godt de bare kan! For ett råttent eple, kan velte hele gruppen.
    1 liker
  9. Her kan det leggest til at Dortmund ligger i Ruhr-området som er et av de største "metropolitan areas" i Europa. Man kommer til 8 av Tysklands 25 største byer er innenfor en radius av 50-60 km fra bykjernen i Dortmund.
    1 liker
  10. Selv om jeg vet at Wiggen var veldig lite populær i Molde, er han bare assistenttrener. Forskning viser at hovedtrener bare betyr 15% for resultatene - for assistentrenere tror jeg ingen har giddet å forske på det, men tror betydningen må være vesentlig lavere. Vi får vel gå fra at Kjønø vet hvordan han skal administrere trenerteamet sitt og at de i dagens situasjon har nok jobb til alle mann. Det er ellers helt sikkert riktig (og selvfølgelig) at en hver kamp lever sitt eget liv - akkurat som det er riktig at ballen er rund og at mye kan skje i fotball. I og med at Viking kommer til å kjøre med omtrent samme laget, synes sammenligningen vår/høst blir svært interessant både i formasjoner - og naturligvis resultat. Vi ønsker vel alle å se hva som har kommet ut av trenerbyttet og ikke minst effekten av alle de nye spillerne som har kommet gjennom portene på Nadderud. Jeg er meget spent og ønsker alle lykke til !
    1 liker
  11. Kjønø har fått mye brukbart spillermateriale nå. Så nå må han levere på coachingen
    1 liker
  12. Som er helt riktig medisin om man har et kort mulighetsrom. Kjønø gjør nok dette også, men samtidig forsøker han å utvikle spillet, samt øke treningsintensiteten. Da kan det være vi prøver for mange ting på en gang, uten at man har tid til det (hvis hovedmålet er å redde plassen).
    1 liker
  13. Nei jeg foreslår ikke Tom Nordli - jeg sier bare hva det er han gjør...
    1 liker
  14. Det Tom vanligvis driver med i slike situasjoner er situasjonsbestemt ledelse - hvor det handler om å gi spillerne mye instruks og FÅ og ENKLE arbeidsoppgaver og derigjennom mestringsfølelse og selvtilitt.
    1 liker
  15. For meg er ikke kynisme ekvivalent med defensiv og kjedelig fotball. Norge viste litt hva kynisme er i går. Pådra seg «gunstige» gule, være litt drittsekk, hissig press inkl. vennlige kakk på ankler, ligg nede det ekstra sekundet som provoserer nok til at motstandere blir provosert etc. Gjør slike ting i perioder kan du få motstanderlag ut av balanse og rytme. Var kanskje en av de egenskapene jeg satte mest pris på ved Hugo i hans første sesong på A-laget. Respektløs mot alt og alle.
    1 liker
  16. Shauna Vassell har signert kontrakt med Stabæk ut 2021, les mer om overgangen HER
    1 liker
  17. Får håpe Liverød ikke gikk all-in. Det er nå jeg håper VG går tilbake og ber om et oppfølgingsintervju. For min egen del sank motet litt da jeg så lagoppstillingene. Nederland er gode, det vet jo alle. Men så så jeg van Djik og De Vrji som stoppere. De Jong bak Barcelona-kompis Depay klare til å rævkjøre en benkesliter fra Salernitana og Stabæk-stopperen som akkurat dro til Belgia. Så ender vi med en kamp der vi, selv om vi blir slitne mot slutten, tar et fortjent poeng. Siden "alle" er opptatt med å hylle Hanche for å ha gitt Depay juling, og Haaland for å ha herjet med verdens kanskje beste stopper, er det ingen som tenker på å spørre han: "Du så ikke noen mulighet for at vi ikke skulle tape denne kampen. Skyldes det en mangel på fotballforståelse? Hvorfor skal vi høre på deg neste gang du varsler katstrofe?"
    1 liker
  18. Og ikke nok med det... Jeg tok noen tall fra Transfermarkt. De 11 som startet, ble satt opp med hvor mange kamper i Eliteserien/Obos de har for forskjellige klubber: Rosenborg 325 Stabæk 182 Molde 152 Glimt 139 Odd 111 Sarpsborg 64 Vålerenga 59 Strømsgodset 23 Tromsø 20 Bryne 20 Mandalskameratene 8 Aalesund 6 Lillestrøm 3 Seier til Rosenborg der, altså. Men André Hansen... En relativt middelmådig keeper som har spilt en haug med eliteseriekamper fordi han rett og slett ikke har fått seg en god proffkontrakt. La oss fjerne han... Stabæk 182 Rosenborg 159 Molde 152 Glimt 139 Sarpsborg 64 Vålerenga 59 Strømsgodset 23 Bryne 20 Tromsø 20 Mandalskameratene 8 Aalesund 6 Det ser bedre ut! Men Rosenborg og Molde er ikke langt bak oss. Kanskje ikke så rart, når de kan hente spillere som Meling og Moi. Så la oss bare se på antall kamper for den klubben spilleren først spilte for i Eliteserien/Obos: Stabæk 182 Glimt 139 Sarpsborg 64 Strømsgodset 23 Tromsø 20 Bryne 16 Mandalskameratene 8 Lillestrøm 3 Der har vi listen!
    1 liker
  19. Kan ikke sette det målet på han, selv om kommentatorene sier det i farten. Han er på løp hjem, og ballen kommer bak han. Rekker så vidt å slenge ut et bein for å forstyrre ballbanen, men i den situasjonen kan han ikke lastes for ikke å klare å styre hvordan ballen treffer han.
    1 liker
  20. Brev fra klubben og Jon til oss supportere: https://www.stabak.no/nyheter/brev-til-supporterne-vi-klarer-dette-sammen Vi skal faen ikke rykke ned!!
    1 liker
  21. Synes han han har blitt dømt alt for fort. Han har jo ikke akkurat kommet inn i et stabilt lag. greit at han ikke er noen ballspiller som vi har etterlyst, men han skal jo ha et nivå inne og det må han få tid til å finne og vise oss. Lang kontrakt, har han ikke? 🤔
    1 liker
  22. OK - vi sliter sportslig, men Bjarman og Co skal faen meg ha for forsøket i dette vinduet - uansett hvordan det ender.
    1 liker
  23. Haugen er en spiller ejg har ønsket lenge... En link up midtbanespiller som kan bidra med mye i det offensive spillet vårt.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...