Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. sep. 2021 i alle områder

  1. At han bevisst takket Stabæk etter at han dro til Nimes sier vel sitt om hvilket forhold han har til klubben.
    9 liker
  2. Hvis det jeg husker er riktig, så er ikke det noe "selv om". Stabæk var blakkere en kirkerotter, og nærmest dyttet ham opp dit. Birger gikk med på det for å redde STB.
    5 liker
  3. Banens beste i dag spør du meg. Smarte innlegg, løper opp og ned den venstresida noe drøyt mye. Klassespiller
    3 liker
  4. Da er det bare å skru på Viasat sport 2 som jeg nettopp gjorde! Mosambik mot Elfenbenskysten. Etter 2 sek ser jeg plutselig Franck Boli utpå gressmatta. Debut så vidt jeg kan se.
    2 liker
  5. Du får det til å fremstå litt konspiratorisk. Dryppe fra ulike hold? Wiggen ble jo henta, han tvang seg ikke på. Hvordan behandler han spillerne?
    1 liker
  6. Omtrent imot sin egen vilje vel?
    1 liker
  7. Trenerbytte er da virkelig ikke noe tema. Enten berger vi plassen med Kjønø eller så rykker vi ned med Kjønø. så får man heller diskutere hva man burde ha gjort i stedet, men nå er dette valget man har tatt og det kommer man til å stå ved
    1 liker
  8. Solbakkens beskrivelse av Morten Thorsby: "– Tar du 10 Sampdoria-kamper og bare gidder å se én, så vet du hvordan Morten Thorsby spiller i alle kamper. Det er fem headinger, fire feilpasninger og syv gode pasninger. Så er det et gult kort og et bandasjert hode." Det er kult med Nusa og andre teknikere, men jeg ELSKER at vi har utviklet frem to beinharde krigere - Thorsby og Hanche.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...